Hvordan å møte en jenteHvor kan jeg møte en jente? Hvordan starte dating?
Regler og normer for oppførsel av jenter til gutter, for skolen, for tenåringer.
Kvinne kan møte på ethvert sted og til enhver tid, det viktigste - å være i stand til å gjøre det riktig. Mennesker møtes og divergere - en moderne virkelighet. Det er vanlig når folk blir eldre og de endrer smak og drømmer. I begynnelsen er det nødvendig å bestemme: er du ute jente bare fordi hun er tatt, eller ønsker du å du var det interessant. Dersom du på dette punktet du ønsker å starte dating fordi alt går i par, så det vil aldri fungere. På skolen eller på gårdsplassen er sannsynligvis mange jenter på din alder eller litt yngre at ingen der, og også bekymret for dette problemet. Nesten alle av dem kan du virkelig liker det, hvis du ønsker det. Men hvis du tenker hvordan du finner en jente med hvem du vil være veldig morsomt, interessant og bare flott, det er litt mer komplisert, men også ganske oppnåelig.
Du likte jenta som du lærer på samme skole eller bor i et verksted? Kanskje du er enda litt kjent med det? Så, er det på tide å handle. Denne gangen er det nå, ikke noen gang kommer i fremtiden. Hvis du tror vel, har du sannsynligvis vet at det er delte. Her er de du trenger for å finne ut alle detaljene på denne jenta. Det er bra når du har felles venner, der du kan veldig tilslørt inviterer henne til parken, på stranden eller noe annet som offentlig sted, fordi i begynnelsen vil du invitere felles venner og obronysh, det ville være fint å kalle henne fordi det er morsomt, lekent og t. n. ønsker du å ha det gøy. Det vil være riktig hvis du kan ordne disse turene ganske regelmessig, gjorde jenta ikke har tid til å glemme deg som favoritt er de som hele tiden der, i stedet for å finne opp unnskyldninger som noe veldig opptatt.
Et annet godt alternativ: du lærer sammen på skolen og lære de samme tingene. Du kan alltid spørre noen tutorial eller bok eller hjelp med skolefagene (selv om den ikke er i behov av dette), eller å tilby den mest hjelp. Skolen ofte diskoteker, som også bør brukes som en utmerket anledning til å møte. Hvis du navazhyshsya, kan du be henne om å danse. Hvis hun elsker å danse, så kan du gå til et dansestudio eller kjøpe en kjøretur og utforske noen interessante bevegelser selv. Han som kan flytte til musikken, er alltid i pole position.
Mange jenter liker det når en ung person er i stand til å spille gitar og synge, men er ideelt. At the disco kan gjøre naspivuvannyam hennes favorittsanger, selvfølgelig, hvis det er akseptabelt for deg. Du kan være enig med DJs inkludere denne sangen på et tidspunkt, og selv at de ønsket henne velkommen med en ferie, kalte henne navn, men ingen navn. Bare prøve å gjøre det meste ble klart at denne sangen utelukkende for henne. Be om å kunngjøre sagt, for eksempel fargen på kjolen, og så videre. P. Jenter elsker disse gåtene. Dette tillater dem å føle seg unik, og det er hva som bør og søke å erobre jenta. Et annet viktig poeng: ingen av dine felles venner skal vite at du gjorde det. Tross alt, for å utløse interesse, bør du omgir deg med en aura av mystikk.
➣ ikke nødvendig når du møter en jente å få panikk og tror at du gjør en feil og gjøre noe galt. Ikke feil den som ikke gjør annet enn en som gjør visse trinn, oppnår alltid ønsket resultat og ofte mye større enn det ser ut ved første.
Hvis du ikke kan navazhuyeshsya en dato, og deretter finne ut hvor du skal bruke din fremtid elsker jenta. Tross alt, kan du bli bedre kjent, har mange felles hobbyer: svømmebasseng, rulleskøyter, skøyter, bøker, skole sport, klubber og andre steder. Prøv å få så mye som mulig i øynene hennes, men bare for et gunstig lys. Ren og kledd alltid pent kjemmet. Klærne bør være en god passform. Vel, hvis du kan finne ut hvilke dufter for menn som denne jenta. Hvis de irritere deg, så de bør bruke den til å nok en gang trakk oppmerksomhet til deg.
➣ Hvis du ikke har sett den jenta du er interessert i og under hvilke omstendigheter det har forekommet, kan du alltid høflig og vennlig. Ikke være trist og uhøflig. Det skyver bare andre, inkludert jenter. Husk alltid at glade, smilende og entusiastiske mennesker får ut av livet enda mer enn de ønsker.
Du kan knytte hans bekjent eller forbedre forholdet hvis hun vil tilby hjelp til å bringe en pose fra butikken eller etter trening. Jenter liker når de søker hjelp, men ikke altfor påtrengende. Mens du hjelper, kan du spørre om hun så noen ny film med hennes favorittsjanger (bare hvis du vet på forhånd om filmen, og det er du nødt til å kjøre). På samme måte kan du snakke om musikk eller bøker - alt avhenger av preferansene til jenter. Du kan sende en kompliment om hennes gode smak. Du kan tilby deg i denne filmen, bok eller musikk album. Jenta vil bli enda bedre hvis du sier at du liker det samme for henne eller vil du finne din samtale objekt (bok, film, album). Men egentlig bør finne alt på forhånd for å unngå den absurde situasjonen, for det er ikke så lett å finne det lovet. Når du snakker med en jente, ikke prøv å kopiere andres oppførsel - det frastøter mange årsaker, og ikke ønsker å snakke igjen. Som du vet, er nøkkelen til suksess i hyppig gjentakelse av handlinger. Derfor, uansett hva som skjer, bør du alltid oppføre seg i henhold til sin natur og situasjon.
En annen enkel og nyttige regler: mindre snakk og mer nøye lytte til jenta. Det er flere grunner. Først av alt, jentene virkelig liker når de lytter oppmerksomt, ta hensyn til deres synspunkter og selv støtte det, men det må være opptjent og begrunnes. Du må være en mening om emnet, men bør se etter disse elementene som matcher din mening og bygge en samtale basert på dem. Når det er et spørsmål hvor dine tanker ikke stemmer overens, prøve å finne ut og forstå hvorfor hun mener det og ikke ellers. I en samtale kan du komme til et helt nytt for dere begge forstår problemet. Men ikke være stille hele tiden og se deg rundt når hun forteller deg noe. Etter en stund denne oppførselen begynner å erte jenta. Hvis du helt lei med det, bør du tenke, og om du trenger en jente til deg, som du kjedelig eller du føler deg ukomfortabel. Du bare ikke matche hverandre.
Viktigst - aldri argumentere med en jente. Husk dette viktig regel: kranglet med sin egen risiko. Videre betyr det ikke gi deg berømmelse i øynene hennes. Det er bedre å bare oversette samtalen til et annet emne, selv om du fundamentalt uenig med sine synspunkter. Det skjer ofte at en jente endrer sin mening når det ikke lenger argumentere om dette synet senere hun ikke synes viktig.
Gå til et annet tema er enkel: gjøre jenta en interessant kompliment. Men det bør ikke være trivielt som "Du ser fin dag." Generelt, aldri bruke dette uttrykket fordi hun kan bestemme hva andre dager det så virkelig ille. Prøv å komplymente reflektert i sin individualitet, vil fokusere på noen smykker, frisyre, manikyr, klær. Dette vil sørge for jenta, og hvis hun er smart, han vil ikke tilbake til debatten.
Hvis hun fortsetter, er det verdt å vurdere om du vil alltid krangle om noe, i stedet nyte mye moro. Desire jenter kranglet og evige misnøye noe ikke snakke om de beste funksjonene i hennes karakter, og dette er verdt å vurdere.
Avsender er alltid sant, og bringer glede. Smiger er aldri sant, og det kan ikke høre bare de som er for høye tanker om seg selv. Komplimenter alltid gjelde, men ikke prøver veldig hardt med sine tall for et møte, spesielt i et stort selskap. Også svært viktig å kompliment tone og klang. Hvis kompliment si uforsiktig tone, som om forresten, betyr det ikke gi ønsket effekt. Avsender alltid kombineres med entusiastiske øyne og søte smil. Det er best på dette punktet for å se inn i øynene til jenta. Ikke gjør kompliment med et utseende som om å si noe utrolig, eller, enda verre, late som du gi en jente en god service til deg og det vil være en levetid forpliktelse. Bedre da bare stille. Ingen selvrespekt jente ikke ønsker å godta denne typen komplimenter, og følgelig å se deg ofte.
Det beste alternativet - det er når du bachytesya en jente i selskap med venner, ri med dem til stranden, natur og konserter. Du prøver så liker henne mer og mer, selv om ennå ikke utnevnt en eneste datoen du bare to.
➣ kompliment og smil - dette er ting du er i stand til å gjøre enda rikere rikeste mannen i verden, og de bør gi uten å tenke på ytterligere kompensasjon.
Vår alder - en tid av informasjonsteknologi. Nå er nesten alle har en datamaskin og mobiltelefon. Gjennom venner kan alltid finne en mobil, ICQ, e-post, Skype og så videre. N. Fordi noen programmer kan finne noen med noen data, for eksempel navnet og alder. Hvis du finner noen lignende alternativer, kan du luke dem ved fødselen. Kommunikasjonsnettverk har både plusser og minuser. Gjennom nettverket kan du snakke om forskjellige ting eller gjøre jenta et kompliment. Han vil alltid være aktuelt dersom skrevet sannferdig og fra hjertet. Ærlighet - det er alltid nøkkelen til suksess for enhver oppgave. Men ikke prøv å snakke med en jente bare over nettverket, live kommunikasjon er det ingen erstatning. Det er veldig viktig å ikke hva som blir sagt, men hvordan det blir sagt. Alltid kritisk tone i stemmen, hans tone og noen bevegelser i å uttale visse ord.
Før invitere en jente på en første date, tenke på hva din holdning til det. Det vil være for deg en god venn? Trenger du å flere felles kampanjer med venner, ikke for å se svart sau fordi alle jentene er? Når det er en klar visjon av målet, kan du bygge en linje av oppførsel. Hvis du trenger en jente for flere besøk til ikke ser ensom, kan du spesielt ikke reflektere over sin atferd, fordi slike felles turer tendens til å velge venner som er i nærheten, som de sier, "for hånden", og ikke de som skal søke og seriøst liker. For jenter som legemliggjøre de idealer, mange bare viker invitere!
På den annen side, hvis ikke mot den aller første gangen, hele livet kan ikke gå slik du ønsker.
➣ I et forhold med en jente, som i alt liv har en gyllen regel: behandle folk på den måten du vil de skal gjøre mot deg. Hvis du ønsker å få litt ømhet og varme, første start han gi henne. Da vil hun være venter på dine forslag på forhånd og være klar til å reagere positivt.
Hvis du trenger en glamorøs jente med hvem du kunne chatte lengre tid, og at alle vennene var glade av det, må du bygge et forhold lenge før du inviterer henne på en første date. Hvis du vil at jenta sa til deg i retur, bør du behandle den deretter og begynne å betale på grunn av oppmerksomhet tidligere enn du vil tilby å møte. Det er nødvendig å vurdere om du kan gi opp noe annet for fremtidige møter med henne. For eksempel, se på filmer, sportsspill, favorittprogrammer, sammenkomster med venner på datamaskinen eller noe sånt. Det viktigste er å være i stand til riktig understreke at i noen generell samtale med henne ("du fra tiden flyr så stille at jeg savnet min favoritt film" eller noe lignende).
Hvis du ser en jente fra en reaksjon, så ikke følge umiddelbart stanse all tilbys råd. Ikke glem at de er effektive bare ved konstant tilslutning til det.
➣ aldri idealisere jente med hvem skal møtes. Hver har sine fordeler og ulemper. Hvis du bare klart Vurdere da du ikke har mye skuffet og tror at du jukset, du selv skapt rundt seg selv en svindel. Man må sette pris på den slik den er, og ikke prøve å forandre eller "bøye" den i din karakter. Å ha en vane å "pause" under en person du aldri bygge en alvorlig langsiktig forhold.
Merk at når staten møtes med en jente, du vil alltid ha noe å inngå kompromisser. Derfor er det bedre hvis du har mye til felles, så vil det alltid nødt til å ofre sine egne interesser for å få til det. Men igjen - ikke overdriv og ikke rastvorys smak og ønsker i sin fremtidige kjæreste. Noen råd er alltid å se en person, individuelle og unike, og i stand til å gi opp og uttrykke seg i ulike situasjoner. Selv om du har bare kommunisere i ett selskap, prøver alltid å understreke at jenta du er veldig fin og du enkelt og komfortabelt å kommunisere med henne.
Ikke glem å si "takk" for selv de minste hyggelige ting som hun gjør for deg. Vi kan takke for en hyggelig kveld i hennes samfunnet eller fordi hun ga deg en flaske med vann på stranden.
Takk og føler en følelse av takknemlighet - en svært gode ferdigheter som må læres - og jo før jo bedre.
Prøv å overbevise jenta at du alltid holde ord og svært pålitelig som en steinmur. Bedre ikke å love, om ikke helt overbevist om at vi kan utføre det. Tross alt, for å bli en gutt jente, vi må først lære å være en venn som du alltid kan stole og som kan være klarert noen hemmelighet. Kvinner setter pris på muligheten til å holde på hemmeligheter, og noen ganger også spesifikt testet gutta for ærlighet. Hun stoler du noe som jeg ønsker å fortelle alle, men du har allerede lovet å ikke si det til noen? Ikke gi dette en hemmelighet, fordi det kan bli testet, og at du har åpnet den, kan hun ta med "godt wishers" som alltid vil.
En av de svært nyttige tips - kjøpe en bærbar eller dagbok der skal du ta opp viktige datoer og hendelser. Ja, jentene alltid hyggelig når de husker bursdager og gratulere ham. To ganger bedre hvis du vil huske senere, og andre viktige datoer: på kortet ditt, den første bjelle, som - noen minneverdige turer med venner og alltid - din første date! Senere, når du begynner å møte med ei jente, kan du markere første gang som du møter: første ukene, og deretter måneder - og gjøre sine små gaver, kort, baller, turer til parken, og så videre N. Det er alltid dyrt oppmerksomhet. .
Aldri glemme at ethvert forhold - et skritt mot hverandre. Ved bruk av ulike tips, trenger du ikke få ønsket resultat, så er det to typer hendelser: enten du gjør noe galt, eller jente du ikke trenger så mye fordi du ikke gjør en rimelig innsats og gjør det ikke fra hjertet.
Unge, uerfarne gutter er generelt svært vanskelig å forstå oppførselen til jenter og de ofte tolke det riktig. For eksempel, noen mener at hvis jenta så på ham og hvisket og lo det nødvendigvis en dårlig ting. Faktisk, de ofte diskuterer ham at de likte, og at denne mannen er god, og tenker for deg selv, som om du kan møte ham rolig. Bare ved å bli mye eldre, jenter begynner å innse at latter og frykter sheptannya stand til å fange selv en veldig modige gutter.
Eller et annet eksempel: noen gutter veldig vanskelig å forstå hvorfor hun ville bli fornærmet når han går med henne, du møter en venn på gaten og zupynyshsya snakke med ham for en time eller en annen. Husk: ikke tvinge jenta til å vansmekte i å vente til du chatter med en venn, kan hun ikke tilgi. Generelt, aldri tvinge jenta til å vente uten virkelig gode grunner. Men han aldri bjeffer jente hvis hun forsinket i minst 30 minutter.
Mange jenter er funksjon - irritert på forskjellige småting som ikke engang har dem ingenting. For eksempel, den andre finner du idiot hvis du tilfeldigvis kjører inn noen på gata, zadyvyvshys for den samme jenta. Derfor, hvis du er med noen fortsatt står overfor, må du huske å høylytt vybachsya jenta blir hørt, så du nesten blitt en helt i hennes øyne.
Et annet viktig punkt i dating kvinner vil være din første setning, snudde seg mot henne. Tror ikke at alle jenter er de samme og derfor svare på samme type tidligere høstet standardfraser. Ifølge flere undersøkelser, fraser som "Hva er denne skjønnheten kan gjøre på dette punktet? "Eller" Hvordan kan jeg gå ut alene en så god jente? Fordi de fleste jenter tilbakeslag hva som appellerer til dem på denne måten. Aldri begynne bekjentskap med beundring om utseende.
. . . . . . . . Seksjon.. .

 
Яндекс.Метрика