Riktig utdanning og hva det er"Feil du utdanne barnet ditt" - som blant oss ikke selv en gang ytret frasen, være helt overbevist om at vet å væreforsvarlig oppdragelse.
Never mind at mens vi ikke legger merke til hvordan vårt eget barn vokser lobotryasom. Det viktigste - vi vet nøyaktig hva trene den riktig. Og så, til tross for at våre voksen barnet reiser seg, overrasket, "Og hvor er han?! Vi tok det annerledes!"
Hvorfor er vår "riktig" utdanning bringer ikke det ønskede resultat? Er ikke det riktigheten av sin general, oppfunnet av oss selv? Og kanskje, tross alt er det på tide å forstå hvordan vår utdanning skal være på ordentlig?
Kabbalists si at rettenutdanning - Er å undervise barn får bare nødvendig mens han får alt. Hva er dette "alt", og hvor det vil ta - ikke et spørsmål om vårt emne, men i hans Kabbalah gir svaret. Nå er vi mye mer viktig å forstå hvordan han kan lære det.
Det er velkjent at det beste et barn lærer av eksempler. Og han lærer bedre når han servert eksempel på hennes foreldre. Med god grunn noensinne spør et barn hva han vil bli når han vokser opp, svarte han: "Som min far." Han virkelig kjempet for å lære å være "pappa". Det er akkurat hva faren lærte i dag? Ikke vær Freier og ta alt fra livet.
Vår natur - ønsket om å ha det gøy som barn, og den har ingen form - barnet bare ønsker uansett hva det var bra. Form av hans ønske om å gi vi voksne lære når det er bra det blir når han er bedre enn noen smartere enn alle vakre alle rikere ALL ...
Med andre ord, lærer vi ham til å nyte bekostning av andre. Og dermed vokse i ham et ønske om ikke bare personlig trivsel og velstand basert på pallen prynyzhenyy seg selv og andre. Selv om utgangspunktet barnet noe ønske om å hevde seg på bekostning av andre. For ham, like naturlig å dele med andre, og ta bort fra dem.
Ønsket om å nyte som tok bort fra andre utvikler det vi voksne. Nei, vi selvsagt lære ham å dele med andre barn og med late som blir sint når han ikke gjør det. Men innerst inne vet vi at godhet og medfølelse, selv om det er veldig god kvalitet, men svært vanskelig liv.
Men livet er slik at det ikke kan være Freier. Så, la barnet kjenner som har disse kvalitetene - gode og riktige, men for å "slå" i livet bør ikke bruke dem. Mer presist, er det nødvendig, men bare hvis det er gunstig for deg selv. At "ut" barn med denne dualiteten i den velkjente liv som raskt negerer alle sine gode intensjoner.
Vi bare glemme at livet - er ikke noe som eksisterer utenfor oss, men at vi selv lage dine tanker, intensjoner og handlinger. Så hvis vi ønsker å endre noe, må du (ved eksempel) for å begynne å lære barnet å oppleve moroa av virkningen.
Når han lærer av dette, vil den naturlige måten for ham får bare nødvendig, og alt annet for å gi til andre. Og vi endelig se at livet ikke er skurk skurk, en fe gudmor. Bare venter på oss utålmodig hun kikker på klokken.  
Bryllup toasts foreldreHvem er mest glad for de nygifte i bryllupet?! Selvfølgelig, foreldre! Bryllup toasts fra foreldre i bryllupet er veldig populært. Vi tilbyr deg et bryllup toast fra foreldre i vers og prosa.
Bryllup toasts fra foreldre:
Allerede du vokste opp, min sønn,
Og nå har du en familie!
Hvor mange søvnløse netter jeg
Ba ofte for deg!
Du brakte opp jeg elsker
Det er nå viktigere enn deg.
Bryllup toasts fra foreldre:
Jeg elsker dere to vil,
Som to av sine egne barn.
Til enhver time av behov
Jeg har alltid hjelpe, tro meg!
Bryllup toasts fra foreldre:
Jeg ønsker deg mye lykke,
Elsker samtykke fra varmen.
I familien din glad, ny
La alle sanne drømmer!
Bryllup toasts fra foreldre:
Jeg toast deg en raise,
Jeg vil ønske dere alle velstand.
Heldigvis velsigne deg ...
Evig kjærlig mor.

Bryllup toasts fra foreldre:
Min sønn og datter, nå,
Velkommen i god tid!
La angst og unыne
Ikke berør livet ditt!
Bryllup toasts fra foreldre:
La kjærligheten bly og oppvarming,
Hvor heldig stjerne,
Du sykdom og tap
Ikke rør noen gang!
Bryllup toasts fra foreldre:
Lykke være med deg der,
Og suksess, kjærlighet,
Vil alt de trenger,
Og la meg fortelle deg, barn, igjen:
Bryllup toasts fra foreldre:
Den sterkeste kjærlighet i verden,
Hotter all sin glød,
Og for deg, familie barn,
Jeg forstår din glass!

Bryllup toasts fra foreldre:
I dag, barna begynner
Hans ekteskap.
Deres hjerter koble til,
Og to skjebner sammenvevd til én.
Bryllup toasts fra foreldre:
Nå dere begge - våre barn,
Innfødte folk du oss!
Og alt som er vakkert i verden
Jeg ønsker deg i denne timen!
Bryllup toasts fra foreldre:
Elsker du ta vare på henne,
Ikke noen gang avvise.
En annen evig verne,
La unngår trøbbel deg!
Min sønn og datter, gratulere deg,
Danse bort, mer moro!
Og jeg drikker et glass.
Bryllup toasts fra foreldre:
Kjære barn! La din lykkelig ekteskap! La din kjærlighet vil være lykkelig! Leve i vennskap og harmoni. Vi ønsker alltid å lykke var lang, så jeg ønsker deg lykke bare evig kjærlighet bare lyse, men ekte venner! Så, la ham være lykkelig union!

Bryllup toasts fra foreldre:

Som foreldre, vi ønsker velkommen og velsigne våre barn. De bygger sin lykke sammen. La dem hjelpe hverandre og skape en sterk familie og vente på denne gledens dag når deres barn skal gifte seg, stifte familie av sine egne. Og nå, kjære gjester, fylle briller, drikke for de unge, med en ny familie og la dem være livslang tro, håp og kjærlighet! Bitter!
Bryllup toasts fra foreldre:
Foreldreklokeste ord, fordi det kommer fra hjertet. Enkelt ord mor og far har en spesiell kraft. Kjære (navn på brud) og (navn på brud)! Som foreldre ønsker vi å ha i huset ditt alltid hatt lys og varme av gjensidig kjærlighet. Til dere være sunne, intelligente, lydige barn. Alt dette og ringte familien lykke. For din lykke sammen vi heve glassene og drikke til bunns! Bitter!
Bryllup toasts fra foreldre:
Kjære barn, vil jeg ønske deg at din familie har alltid vært fred. Trygghet, fred og harmoni mellom dere. Til familien å være forent og til alle problemene du løse sammen. Som folk sier: "Når hele familien sammen og sjel på stedet."
Bryllup toasts fra foreldre:
Kjære barn! Som foreldre ønsker vi å gratulerer deg på denne glade og høytidelig dag i bryllupet ditt og ønsker du elsker. Til familien var vennlig, slik at du vet hvordan du skal gi og tilgi hverandre. Som de sier, i en vennlig familie og tykkere grøt. Jeg ber alle gjester til å bli med våre ønsker. Så, fylle briller og drikke for dere, kjære barn!
Bryllup toasts fra foreldre:
Kjære gjester! Så jeg vente til den dagen da min sønn var litt av en voksen. Han begynner sitt liv tar ansvar for familiens lykke og velstand. Jeg er glad for å ta med familien til en ny datter. Min sønn, ta vare på det, holde det, fordi jo nærmere kjærlig kone ingen andre. Du er nå ett kjød. La familien være lykkelig måte. Selv de kuleste hjørner veien, de vanskeligste hindringene og vanskeligste test ser ikke vanskelig hvis du går hånd i hånd med elskeren din.  
Stenose av strupehodet hos barnStenose av strupehodet - en svært farlig sykdom for alle, spesielt for barn. Uttrykke en samtale til barn som mistenkes sykdommen i strupehodet, forlater svært raskt. Dette skyldes det faktum at fatalt utfall av babyer diagnostisert stenose skjer ofte, og umiddelbart etter at de første symptomene skyldes de timer av livet.
Symptomer på stenose hos barn
Sykdommen begynner med vanlig forkjølelse. Første babyen blir rastløs, det er liten hoste, stiger kroppstemperaturen. Noen dager kan lagres tegn på virusinfeksjon og ikke noe mer. Men situasjonen endrer seg svært raskt, noen ganger i løpet av et par timer med et barn utvikler astma. Den største fare er at sykdommen er manifestert hals om natten når foreldre sover. Som et resultat, er det en risiko for at barnet vil dø.
Når sykdommen begynner å utvikle seg, mister barnet evnen til å snakke og spille noen lyder. Det er derfor viktig å overvåke puste, når det blir hyppig og tung, må du ringe en ambulanse. Holde babyens hud farge, hvis han ikke kan snakke. Når kroppen er det en mangel på oksygen, og det endrer huden blir blålig skjær. Stemmen blir hes, sitter, hoste ganske bestemt - som en bjeffende hund. Dette er et tegn på sykdommen.

Stenose av strupehodet har fire former:

- Den første fasen av en endring i stemmen, det er en hoste, men ingen symptomer på mangel på oksygen, ved hvile puste jevnt,
- Den andre fasen blek hud, noe som indikerer en mangel på pust, blir barnet engstelig,
- Den tredje fasen av staten anses som vanskelig, lepper, fingertuppene blir blå, kortpustethet,
- Den fjerde etappen - ekstrem grad av sykdommen, som er preget av grunne pust, mulige beslag.

Behandling av stenose hos barn

Stenose kan kureres, hvis vi slår til barnelege ved første tegn på en kald. Løpende oppfølging og rettidig adopsjon av de nødvendige tiltakene vil hindre utvikling av stenose. Høye temperaturer bør skyte ned, gni babyen varm vodka - er effektiv og ufarlig. Viktigst - ikke få panikk.Den høye dødeligheten av denne sykdommen er det faktum at foreldre er tapt, å se hvordan deres barn er kvelende og blir blå. I stedet nøye male den å støtte puste. Skriv inn et badekar med varmt vann, slik at venstre mange par ta tilbake barnet - hvor han vil holde ut inntil ankomsten av ambulansen. Vel, hvis det inhalator og saltvann - prosedyre vil hjelpe barnet ditt.
Det er ønskelig å ha et medisinskap medikament Prednisolon.Laryngeal stenose oppstår hos barn raskt og foreldre kan gjøre barnet levde før ankomst av leger. Hvis et barn er kvelende, kan du få et skudd som vil forenkle prosessen med åndedrett. Men det er viktig å vite nøyaktig hva noe annet valg. Hvis legene er rundt, og gni bena og varm damp bistå, er push-stoffet ikke ønskelig.
Stenose av strupehodet hos barn kan forekomme flere ganger. Hvis han følger hver forkjølelse, oppgaven med foreldrene - å lære å håndtere det. Ellers blir barnet dømt til å dø hardt. Sikre som spiser babymat. Ofte strupe stenose utvikles som et resultat av en allergi mot noe produkt.
Noen ganger angrepet av sykdommen fører til kritiske situasjoner når legene gjøre kirurgi på stedet. For å sikre at strømningen av luft i luftrøret seksjonen er satt inn et spesielt rør. Ikke gi opp akuttsykehusinnleggelse, selv om barnet er sunt. Under krisen er nødvendig nøye observasjon for å sikre at det er mulig bare i et sykehus. Terapi innebærer mottar anti-inflammatorisk, antibakteriell og decongestants eiendeler. Mulig antibiotika, antihistaminer og hormoner. I noen tilfeller blir barnet plasseres i et spesielt kammer, hvor kunstig mottar oksygen.

Forebygging av sykdom er redusert for å redusere hyppigheten av forkjølelse, herding av barnet og styrke immunforsvaret.
Яндекс.Метрика