Hvordan å lage en hyggelig fyrMed utviklingen av kjærlighetsforhold mange par står overfor problemet med såkalte "grå hverdag" når forgrunnen begynner ofte å komme liv og andre ikke i alle hyggelige stunder. Å gjenopplive følelsen av flyturen som fulgte fødselen av romanen, bør hver jente tenke på hvordan å lage fin kjæreste gutt og overraske ham med sin oppfinnsomhet.

Hvordan å glede din kjære på et vesentlig punkt

Enhver mann vil sette pris på din innsats hvis du er genuint interessert i hans smak og preferanser. Men ikke overdriv, og ikke være for påtrengende, velger du riktig tid hvis du prøver å gjøre det når kjæresten din ut av sorterer og ikke er konfigurert til å kommunisere, er det lite sannsynlig å bli fornøyd med din avhør.
Til kjæresten din alltid glade for å skynde seg hjem, kan du prøve å gjøre det så ofte som du så ditt smil. Han vil alltid være en glede å prate med positive, vennlig jente, i stedet for en mann, ofte i en dyster stemning og bærer med mange problemer. I tillegg, jo mer du smiler lover, jo mer vil han være sikker på at den kommuniserer med ham gir deg en enorm mengde positive følelser. Prøv mer slitasje disse klær og smykker som du hevet din kjæreste en bursdag, ferie eller en annen grunn. Fordi gjøre passende gave til menn - en vanskelig oppgave, og de ofte er i tvil om hvorvidt de gjettet det, jo mer følelser du vil finne etter levering, jo bedre. Din kjæreste vil være veldig fornøyd hvis du setter pris på hans oppmerksomhet og vise at det er en gave til deg representerer betydelige verdier.
En av de mest pålitelige måter å gjøre hyggelige karer snakker om et tema som interesserte ham. Selv om du ikke forstår politikk eller fotball, vil han sette pris på at du lytter til det med genuin interesse og selv stille spørsmål. For enhver mann svært viktig noen ganger å slappe av i mannlig selskap. Prøv ikke å gjøre de vanligste feilen kvinner, begrense den til å kommunisere med venner. Han vil være veldig hyggelig hvis du minst en gang i uken for å la ham hvile uten deg.

Måter å gjøre hyggelig fyr som krever visse materialkostnader

Selvfølgelig, varme tillitsfulle relasjoner mellom partnere er svært viktig, men ikke ignorere den materielle bevis på din kjærlighet. Ja, til en god idé å gjøre litt lover boy ikke bare en minneverdig gave til bursdag eller andre tradisjonelle helligdager, men også bemerket følgende milepæler av romanen som date dating, første date, etc. Din kjæreste vil være svært glad for at du har dine viktige relasjoner.
Sørg for at prostudiyuyte kokebøker, vil de fleste menn setter pris på din evne til å lage originale retter. Så elegant romantisk middag for to - er en av de mest sannsynlige måten å gjøre hyggelig fyr og kaller det beundring.
Selv om tradisjonelt ansett at initiativet skal vise folk, forestille seg hvordan din mann vil være fornøyd hvis du invitere ham til en restaurant, gi en billett til en fotballkamp av favorittlaget eller enda en turist tur for dere to. For å gjøre en slik gave kan vise fantasi: for eksempel opprinnelige problemet eller invitasjon kort og gjemme den under puten eller blant de tingene som han bruker daglig.
Hvordan organisere en romantisk middag for to
En av de mest banale og ennå, mest effektive måtene behage deg kjære gutt - en romantisk middag. Du kan lage flotte invitasjonen ved hjelp av et standardskjema for oppskrifter og sende det til din stipendiat-post. Han vil være svært glade for å motta et postkort laget av ekte kjærlighet. Legg det til møtet, og dermed sørge for at denne tiden hjemme var passende atmosfære. Selv om du ikke liker å lage mat og rent, tenk hvordan fyren vil være fornøyd hvis du går over seg selv og være i stand til å gjøre før han kom hjem strålende renhet, og tabellen ble renset ditt beste for å skinne med deilige retter ferskt tilberedte retter. Ikke glem de klassiske omgivelser som lys og beroligende musikk i bakgrunnen, vil kjæresten din setter pris på din innsats for å gjøre det fint om du plukker sine favorittsanger eller bruke produkter som han liker mest.
Måter å gjøre en fin fyr, det er mange, slik at du kan velge det som passer best til din smak og naturmenneske.  
Som vozbudyty mannDet synes som kvinner - samme gudinne, som dreier rundt jorden. Denne mannen må kjempe om hvordan man skal tiltrekke seg kvinner oppmerksomhet foranderlig.
Generelt har de gjort, for hva de er, vår uendelig takknemlighet. Men når menn har fanget vår oppmerksomhet, er det på tide vi viser også noen initiativ. Og så er det et stort problem: hvordan du gjør det ???
Menn, selvfølgelig, jo sterkere sex, men deres enhet, men til tider lettere å hunn. De er de samme for enhver anledning tilbakekalling: "Vi er enkel! »Hvordan til å bruke, og forståelse. Angivelig, de anser seg selv så enkelt som ikke liker å hengi seg til forklaring. Fordi kvinner har for å forstå seg selv og ved prøving og feiling for å forstå hvordan å bryte en mann, da plutselig ble det et spørsmål om ære. Ikke alle er klar til å dele kunnskapen hellig, men noen ganger mirakler skje.
Som mannen sa vozbudyty
Du vil bli overrasket, men menn liker også ører. Og alle mennesker de er psykologisk effekt enn du kan lykkes med å bruke.
- I løpet av dagen, sende ham regelrett SMS, som forteller at planen å gjøre med det på møtet. Eller skrive om hva han skulle gjøre. ("Darling, gå hjem, kjøpe brød!" - Det er bare der).Som vozbudyty mannHvis du ikke er veldig sterk i verk, jævla ord - bare gå til MMS-stein! Og som bildene passer ikke bare dine egne bilder, men pornobilder fra internett. Og være klar til å utføre på forhånd alt som naobitsyaly.
- På møtet, prytysnitsya ham og erotisk shepnit øre du savnet. Og så uforvarende legger til at "glemte" å bruke undertøy.
- Den mest behagelig lyd for en mann - en lyden av sitt eget navn. Tenk på dette når du starter en operasjon forførelse med sin mann. Husk at ingen skade vil legge til noen spesifisitet til "løver" og "Bunny".
- Når det kom direkte til sex, folk sikkert er spent. Men dette betyr ikke at din oppgave på dette over. Prøv å si, hviske eller rope noe sånt som: "Jeg vil ha deg", "Ta meg! "" Du er så tenner meg "- og du legger merke til hvordan hans lidenskap utbrot med fornyet styrke.
Som vozbudyty mann gjennom klær
I listen over tilgjengelige gleder estetisk nytelse for menn er ikke på sisteplass. Stilig frisyre, vakker makeup, og aller viktigst - riktig matchet klærne gir en fantastisk effekt på menn.
Som vozbudyty mann- Menn og lett spill som personvernet fordi velge klær for en date bør foret sexy kjole "gulvet" ærlig kort miniskjørt. Den såkalte "naken kjole" kan vise og fremheve alle fordelene med figuren din, mens ikke utsette deg fullt ut og gi alle hemmeligheter med en gang. Kjole med en beskjeden halsen, men helt naken tilbake, sittende bluse og ingen BH, lange skjørt med splitt fra hoften - dette er de tingene som gjør en manns fantasi til å trekke bildene helt fantastisk. Han vil koste en enorm arbeidskraft begrenset av sluttdato og ikke piske ut på deg umiddelbart. Men når du endelig gå til det viktigste formålet med møtet, vil folk slå inn en lidenskapelig orkan.
- I tillegg kan spillet og puslespill skapes ikke bare riktig kledd, men skikkelig strippet. For eksempel, hvis du møte mannen dro hjem, kledd bare i en skjorte og bukser, vil det bryte ham mye mer enn hvis du ser før ham helt naken. Hvis du ikke bære skjorter i stedet perfekt erotisk undertøy og strømper satt. Forresten, angående klær. Som vist ved en rekke studier utført av forskere utrettelige mest spennende effekt produserer undertøy for menn svarte og røde farger. Dette fargevalget er forbundet i menneskenes sinn lidenskapelig kvinne vamp som elsker sex, og han vet hvordan de skal gjøre. Prøv å møte forventningene til menn;)
- For variasjon, prøv ikke dine hverdagslige klær, men noe pooryhinalnishe. De fleste menn fantaserer om å ha sex med en sykepleier, flyvertinne, lærer, hushjelp og andre kjente figurer. Spionere hemmelige ønskene hennes elsker, og oppnå sin drøm.
Som vozbudyty mann berøring
Når du avviser maler og dør, zhahnetesya deg hvordan din fantasi er grenseløs. I motsetning til kvinner, menn erogene soner en, to og over. Men på de små jern trekant musikalsk spille. Selv tilsynelatende ubrukelig verktøy. Lær å spille ordentlig mannen er heller ikke for vanskelig. Å komme i gang:
Som vozbudyty mann- Bare kysse ham. Med all den lidenskap og begjær. Leppene og tungen er svært følsom, så prøv å ikke slapdash. Du kan forsiktig biting hennes lepper partner, men vær forsiktig så du ikke å forårsake smerte til hennes mann - er umiddelbart drepe det alle ønsker. Når du kysser fingeren på nakken eller kjøre hånden i buksen. Når folk i lidenskapen begynner å dekke halsen med kyss, prylnyte til øret hans, shepnit noen spennende uttrykk og dra på tuppen av tungen mochtsi øret. På ørene fokusert tusenvis av nerveender, vil du føle at kroppen til din kjære skjelve kjørte ønske.
- Det knepper skjorten hans, stryke og kysse hans brede mandig brystet, selv om det ikke er så stort. Min mann alltid hyggelig å se beundring og begjær i øynene til sin kone. Spesielt når det viser hvor viktig henne hans følelser, følelser og glede.
- Fra slag og kjærtegn brystene forsiktig gå til en avslappende nakkemassasje. Huden i dette området er svært følsom, ganske forsiktig holde på fingertuppene flere ganger for å gi partneren en behagelig følelse. Men husk at dine bevegelser bør være tilstrekkelig trygg og i alle fall ikke kile. Ellers risikerer du selv balansere holdt i spill og durachestvah, ikke en varm seksuelle positurer.
- Bred modig tilbake - ikke mindre følsom del av kroppen og sensualitet episenter ligger midt mellom skulderbladene. Stryke, kysse, bruke tungen langs ryggraden eller fra side til side slik at du gjør - han liker. I tillegg stimulerende egenskaper av massasje i vår tid, heldigvis, er kjent ikke bare orientalsk geisha. Men ikke overdriv med essensielle oljer! Mange av dem har en veldig skarp lukt som kan ha på din ektefelles motsatte av ønsket effekt. Tilbring fingertuppene langs ryggraden fra nakken til halebenet. Og hvis du tillater dataene, gjør det samme ingen fingre, og selv-fôring. Spenning vil være mye sterkere med dere begge. Bare ikke gå glipp av subtilitet og glatthet av bevegelse i løpet av sine akrobatiske skisser.
Som vozbudyty mann- De fleste kvinner ikke betaler nok oppmerksomhet til de deler av den mannlige kroppen som baken og magen. Forgjeves de gjorde, selvfølgelig. På menns booty kan gjøre spesielt ikke stå på seremonien. Kanskje han selv liksom hintet til hans vidshlopaly du? Dask, poschypыvayte ikke beherske seg. Spesielt fordi hans rumpe alltid liksom mystisk er praktisk på fingertuppene. Som for magen, da hans oppmerksomhet bør rettes mot den delen av det som er rett under navlen. Det er litt lavere. Av den delen som gjør under vi komme senere. Begynn forsiktig kysse sin navle og sakte få ned lavere og lavere. Mann gjette hva du hylyte og alle dine kyss blir stadig sterkere fall i ekstase.
- Til slutt, menns intime organer - en stor (hvis vellykket tidsplan) erogen sone. Man vil bryte selv bare fanget din mening om denne delen av kroppen hans. Og hvis du følge dine menings komplimenter til samme adresse - er dette en fullstendig glede. Sterk (men forsiktig) og sikker touch, vil stryke massasje føre til en rask ereksjon og interessant forlengelse dato.
I enhver situasjon som gjorde at du ikke trenger å bryte en mann og uansett hva du velger å gjøre dette, er hovedregelen alltid én ting: bli kvitt den forlegenhet og stole på magefølelsen. Se reaksjonen partner og fange den minste endring i hans ansiktsuttrykk og blikk - dette er signaler som vil hjelpe deg til ikke å fjerne seg fra den rette vei. Hvis du tillater deg selv å drømme litt, er det lett å komme opp med et dusin originale måter å bryte hennes elsker. Noen av dem sannsynligvis de fleste menn ikke kommer til tankene aldri i mitt liv, selv i de villeste fantasier.
Den mest effektive metoden har alltid vært den samme: når mannen din kommer hjem, du, som en kjærlig og ydmyk kvinne, dukkert foran ham på kne og stirret inn i øynene hans, sakte rasstehyvaete buksene og gjøre en sensuell blowjob, wafting fra kjøkkenet lukt suppe.  
Яндекс.Метрика