Musikk for å danse i bryllupet

 En av de viktigste underholdning i bryllupet - dette er selvfølgelig dans. Derfor, hvis du vil at bryllupet skal bli uforglemmelig ferie og du ikke blir lei av kjedelig musikkspor ikke slipp denne saken gå sin gang. Diskuter med musikere som du invitert til bryllupet repertoar. Noen sanger diskutere spesielt. Deretter musikk til dans i bryllupet vil være et hyggelig tillegg til ferien.

 First Dance Young


 Den mest romantiske tiden av bryllupsfest - en danse nygifte. Musikken til denne dansen sammen unge velger. Kanskje de har en favoritt romantisk sang som har blitt et symbol på deres kjærlighet. Ideell for ung første dans - en langsom vals, den mest romantiske og delikat dans. Det er nødvendig å tenke på det og kanskje gi tid for dansetimer.

 Dancing foreldre


 I valg av musikk for dans foreldre bør ikke nøle med å velge den rørende og intime låter. For foreldre denne spesielle dagen der tristhet blandet med glede. Mamma fortsatt gråt, så la rørende komposisjoner understreke følelser foreldre.
 Når en ung mann kommer godt overens med moren at hun er ung og det er ingen problemer med hjertet, deretter danse brud og mor-inflammatorisk kan plukke opp en morsom musikk. La oss heie alle gjester.
 Å danse med brudens far er bedre å sette lyrisk musikkspor med gode minner fra barndommen. For hans far vokste datter vil alltid være en liten jente.
 Hvis en bryllupsgave besteforeldre ung, kan du organisere dem og langsom dans under en vakker retro melodi.

 Dance Music


 Musikk for å danse i bryllupet må ta hensyn til smak av ulike aldersgrupper fra forskjellige smaker. Slik som super klubbens treff, mest sannsynlig vil du ikke passe.
 Ideell for bryllupet - den treffer 80-90. Og ikke la seg rive med av utenlandske hits, vil det høres gode og russiske sanger. Husk at raske spor bør varieres med tregere. For den eldre generasjonen, bør musikk til dans i bryllupet inkludere flere sanger fremført av stjernene i sovjetisk musikk. For unge mennesker i dag plukke opp noen treff.  
Gaver til ham 23. februar
 For hver kvinne hva du skal gi mannen den 23. februar, er i samme komplekset, som for en sterk halvparten av menneskeheten - valget av en gave på 8. mars. Selvfølgelig avhenger mye på de individuelle preferanser av mottaker presentasjoner. Likevel, det er generelle regler.
 Gaver kolleger
 Gaver kolleger - er dette vanligvis den mest formelle del av feiringen. Det er alltid hyggelig å være relevante dagbøker, penner, visittkort. Bilistene kan gi dekning for førerkort. Bankansatte - klemmer for pengene. Forresten, er det firmaer som spesialiserer seg i virksomheten gaver - du kan kontakte dem.
 Videre er det tillatt å gi god alkohol (konjakk, whisky, vin), den dyreste kaffe - kort sagt, som passer inn i din bedrifts etikette. Det er noe helt annet - svaret på spørsmålet om hva du skal gi sin elskede mann på 23. februar. Her formalismen er ganske irrelevant.
 Velge en gave til en konservativ
 Hvis din favoritt refererer til Høyre, så ikke prøv å gjøre det en overraskelse. Det kan ikke gjøre effekten på forventet. Høyre verdsetter stabilitet i alt. Mote nyheter og nye gadgets de har liten interesse. Men slipset og mansjettknapper elegant eller stilig lærbelte de setter pris på verdsatt. En god gave for dem vil vesken eller husholderske. Kom og elegant læretui for briller. Hvis din mann liker å tilbringe tid i et sjakkspill, kan du gi en god sjakk sett design.
 En god gave og vil bære, men bare hvis du vet størrelsen. I en klemme, kan du gi et gavekort til hans favoritt butikk. Dette er en meget praktisk alternativ. Og at han ikke ser for pragmatisk, ledsage ham ganske postkort.
 Velge en gave for utøveren eller fiske
 Hvis din favoritt foretrekker friluftsliv, så det er en gave å være hensiktsmessig. Selvfølgelig, gi verktøy og utstyr for noen idretter (eller fiske) kan bare brukes hvis du er sikker på at det er - akkurat det du trenger. På den annen side, friluftsentusiaster glede tilbehør som kompass og barometre, og vil være fornøyd med de opprinnelige kolber og briller.
 Som en gave som enkelt velge en Swiss Army kniv med masse gadgets, inkludert åpneren, skrutrekker og åpneren for bokser. Du kan også gi vanntett sportsklokke. En fan av et idrettslag vike med klubbsymboler - det er bare en vinn-vinn. Enda enklere er tilfelle med spillere - det vil presentere en oppgradert konto i hans favoritt online spill gir flere muligheter for karakterutvikling (eller teknologi).
 Gaver humoristiske
 Og et annet viktig punkt: det er ikke nødvendig å velge en større gave. Mange voksne og respektable menn fortsatt leve slem gutt. Derfor kan presentasjonen være ganske upraktisk fra ditt synspunkt, men helten for anledningen vil være fornøyd med ham. For eksempel, hvis din kjære - en fan av filmen "Route 60", det sikkert sette pris bullet-prediktor. Denne ballen ganske rystet, ber høyt eller stille spørsmål ved, og han vil gi en klar svar - sikker fra "Ja" til bedriftens "Du tuller? »
 Du kan også velge en av de mest populære spillene i den opprinnelige ytelsen - dart, "bondesjakk" og andre. Fans av de originale ting kanskje har lyst nøkkelring, som bør være som puslespill, nøkkelring kompass, lommelykt nøkkelring eller nøkkelring med en pinne.  
Gaver til kjæresten 23. februar
 For hver jente 23 februar - en feiring som det er satt veldig på alvor. Det spøker bare gutta som dagen vil motta en gratis deodorant eller sokker. Faktisk, hver jente bekymret for hva du skal gi fyren 23. februar, slik som å presentere en virkelig likte. Svaret avhenger av hvor godt du kjenner og hvor lenge er dating.
 Hvis du nylig
 Hvis forholdet er ganske lang, ikke rart du ikke vet alt om din smak og preferanser valgt. Men i dette tilfellet, kan du plukke opp en original og nyttig gave. For eksempel kan du gi gutten 23. februar datamaskin flash. Det kan være en interessant måte (for eksempel i form av sjakk figurer eller berømte tegneserie tegnet), men det viktigste - er mengden minne (jo mer - jo bedre). I tillegg til en viss fyr lytte til musikk på vei til jobb eller mens du arbeider ved datamaskinen - gir den en god hodetelefon. Spillere kan presentere en god "mus", så, som det vil bli utstyrt med nye seire. En god gave kan være brettspill - for eksempel klassisk eller populære i dag Monopoly versjoner av "Mafia" og andre spill detektiv sjanger.
 Hvis du kjenner hverandre
 Hvis du har vært sammen i lang tid, og du vet ikke bare smak og preferanser av de utvalgte, men hans sans for humor, kan gaver være mye mer original. I dette tilfellet, kan du for eksempel mini biljard, hjem casino med et sett med pokersjetonger, bullet-forløperen til filmen "Route 60" og mange andre ikke veldig praktisk, men gaver gir,. For eksempel vil til enhver sportsbutikk kjøpe en kopp, og for gravør opprinnelige inskripsjon. For eksempel, "vinner av kamper i World of Tanks». Kort sagt, er fantasien ingen grenser.
 Gaver idrettsutøver?
 Hvis fyren er fanget i noen idrett, er et godt alternativ for å velge riktig utstyr. Bare trenger å vite på forhånd hva nettopp den mangler av utstyr. I tillegg, selvfølgelig, har lest på forumet at antrekket er mer kvalitativ.
 Elskere av friluftsliv trygt reise ryggsekk kan gi en god termos eller thermomug. Dessuten kan kampanjen trenger mye forskjellige ting - så legge til listen over gaver, for eksempel et kompass eller høyre, som er der er det ingen mobiltelefon. Fans vil sette pris på turer og bærbare griller eller gode soveposer.
 Alternative gaveideer
 Gaver trenger ikke være materiell. Hvis din favoritt barndommen drømmer om å bli en god rytter - nåværende sertifikat Hestesport leksjoner. Også i dag kan du kjøpe sertifikater for fallskjermhopping, for eksempel, for å øve skyting på pilotering leksjoner. Det viktigste - å finne ut hva han foretrekker.
 Fanget av fotograf kanskje har lyst besøker mesterklasse fra den berømte fotografen. Forresten, i dette tilfellet er det anbefalt å gi som et abonnement til en spesialisert magasin. Egnet også bra for en laptop bag eller kameravesker. Slike gaver ser litt pragmatisk, men mannen de fanget nyte mye mer enn søte romantiske pyntegjenstander.
 Samlere er alltid ikke nok plass til samlingen sin. Finn ut hva han trenger - en spesiell stempel album eller notater eller en spesiell sak for mineraler. Men veldig collectible bedre ikke gi - det er en risiko for at det vil være et møte i samme instans.  
Hvordan bli kvitt kjærlighet avhengighet? De viktigste symptomer og årsaker
 Bekjennelse er ikke om en kvinne i kjærlighet syke mann hørt psykologer og psykoterapeuter. Det viktigste er at kvinnen er fullt klar over at hennes kjærlighet, ofte gjengjeldt, unormal. Etter impulser og begjær stadig ringe og skrive gjenstand for hans hengivenhet, kjærlighet og innrømme eller ikke hang rundt halsen hans, mens han bare mer til side - dette er en viktig grunn til å tenke på tilstrekkeligheten av sine følelser. Hvordan bli kvitt kjærlighet avhengighet?
 Elsker avhengighet - hva er det?
 Hvis du ser nøye, disse kvinnene er ikke så lite. Statistikken bekrefter at en tredjedel av damene som søkte til en psykolog for å få råd, er din kjærlighet lider av avhengighet. Dette er noe som ligner på narkotikaavhengighet, som er svært vanskelig å bli kvitt.
 Et interessant faktum er at det påvirker ikke bare rettferdig sex, men menn. Men slike saker er mye mindre vanlig, sannsynligvis på grunn av mindre sårbarhet og emosjonelle fortid. Til tross for at den avhengige (slik at de med rette kan kalles) er klar over behovet for å stoppe et slikt forhold, dette er ikke løst. Følelser kan ikke nødvendigvis være ubesvart. Det finnes tilfeller av gjensidig kjærlighet. Den eneste forskjellen er at denne tilstand av kjærlighet ikke kan kalles.
 Dessverre, opplevelsen av mennesker, spesielt kvinner, som er i et kjærlighetsforhold, viser at det ikke går bort: en avhengige endringer i en annen, tar de beste årene av livet vakkert rettferdige sex.
 Forelske mannlig forholdet?
 Som for menn, er situasjonen noe annerledes. Når denne følelsen, blir de ofte skuffet i kjærlighet, begynner å hevde at det ikke finnes. Med hevn er "kopier" forelsker all ny kvinne, og deretter kaste dem midt i et romantisk forhold, får glede av den. Slik oppførsel de oppnår at det i fremtiden kan igjen gå tilbake til den forlatte jenta og deretter kaste det (fordi det ble allerede avhengig). Som er manipulatorer, som er fremmede oppriktige følelser.
 Det tristeste av alle de ovennevnte, er at selv en gang følte denne avhengigheten, opphører den personen til å sette pris på roen balansert forhold: han alltid vil mangle lidelse, smerte, skriking og raserianfall generelt adrenalin. Konfrontert med ekte kjærlighet, kan det passere og ikke innser at her er det - lykke.
 Hva som forårsaker avhengighet?
 Psykologer forsøke å forstå årsakene til kjærlighet avhengighet, konkluderte med at det skråstilte mennesker som føler en mangel på kjærlighet i barndommen, det vil si de som jukset foreldre oppmerksomhet og omsorg. Også lider av avhengighet er mennesker med lav selvfølelse eller negative holdninger som tror at de er verre enn andre.
 En annen årsak kan være litteraturen vospevayuschaya gjengjeldt kjærlighet eller gjengjeldt. I tillegg jentene tiltrukket av å lese romantiske bøker og narysovavshye ham et perfekt bilde av mennesket kan få til kjærlighet avhengighet hvis i det virkelige liv møter de opp eller svært lik den skapt bildet av mannen. Enda skarpere forstand er i vanskelige situasjoner der folk trenger støtte og sterk skulder.
 Hvordan bli kvitt denne tilstanden?
 Hvilke teknikker er ikke bare anvendt, men de er ikke alltid effektive. Å kvitte seg med avhengigheten til å elske en mann eller en kvinne, eksperter anbefaler å gjøre noen ting, enda bedre hvis disse leksjonene er kreativ. Hvordan bli kvitt kjærlighet avhenger mann? Også interessant å finne en klasse, gjerne mann. Hvis disse metodene ikke hjelper, ta kontakt med en kvalifisert psykolog for å hjelpe deg å løse dette problemet på et annet nivå.
Яндекс.Метрика