Gaver elskede for det nye åretHver gave som holder din Du vil være uvurderlig for en kjær, da den inneholder et stykke av din omsorg og varme, og, selvfølgelig, en demonstrasjon av kjærlighet. Men til tross for disse fakta, vil du være svært viktig å presentere din kjære ikke noen ting - et annet sett med barbering eller annen flaske med toalett vann.
Presentere elskede for det nye året bør være noe som gjorde hans hjerte vil slå mye raskere minne og holde varme og svært gode minner fra din nåværende og følelser som han var presentert. Så hva gave å gi til et nytt år og min kjære hva du skal gjøre til din gave fortalte ham om de følelsene som du føler ham?

Som det nye året gir din kjære? Noen interessante ideer om julegaver

Gift med hendene kjæresten må nødvendigvis ha en romantisk konnotasjon. Det vil være bra hvis gaven vil være en viss karakter og minnet om en hendelse, eller at det kan være nyttig i livet og samtidig være en påminnelse om deg. Vanskelig? Dette er akkurat som det høres ut. Å endelig løst med en gave og velge det i henhold til alle de nevnte parametre, prøv å forestille hennes elsker, spør om hjelp fra hans hjerte. Tross alt, vil det hjelpe deg i beste fall, vil det ikke la deg ned og gi det beste svaret på et viktig spørsmål: "hva du skal gi din kjære et nytt år? "Vel," City of overraskelser "vil gi deg en rekke uvanlige og interessante ideer av julegaver.
Den beste gaven for kjærlig sjel - et faktum konstant tilstedeværelse ved siden av hennes elsker. Det er imidlertid sjeldne situasjoner der på et tidspunkt det er umulig, noen ganger kjærlighet er ennå ikke begynt å leve sammen, og de har ofte for å være fra hverandre for en rekke forhold. Dermed vil gave av et stort vakkert dekorerte felles originale bildet eller fotocollage være svært nyttig. Også et godt alternativ ville være å kjøpe noe fra klær: det kan være T-skjorte, pyjamas, treningsdrakt eller frotté kappe, og sette på disse klærne ved hjelp av datamaskinen broderi, noen ord som viser ditt engasjement og kjærlighet. Selv om du tar med din favoritt pute og teppe for å erstatte den gamle, det definitivt vil sette pris på en slik gave, og anser det som en manifestasjon av oppmerksomhet, omsorg og kjærlighet. Kjøp en sexy plagg, som for eksempel snø Maiden, nå i butikkene du kan finne noen antrekk, fra dress noen dyr og til ulike sexy antrekk.
Gaver elskede for det nye året


Gaver elskede for det nye året - selv en magisk dress)

Hvordan er det mulig å svare på den smertefulle spørsmålet: "Hva å presentere elskede for det nye året? "Og hvis kjæresten din ikke unngå slike kvaliteter som ansvar og omsorg, er det ikke et dårlig alternativ ville være å gi ham en potteplante - denne minneverdig og originalt. Ironisk nok, vil mange menn setter pris på en slik gave. De setter pris på noe som vil bringe en følelse av komfort av hjemmene sine, er det spesielt gjelder ungkarer, ystoskovavshymsya av kvinnelig oppmerksomhet. Og dessuten, vil denne type gave gi ham til å glemme deg. Hvis din kjære - har personlig bil, gi ham et sete massasjeapparat, som en gave ikke bare ta ham usigelig glede, men også til fordel for hans helse. Hvis kjæresten din ikke å drikke øl, vil ikke dårlig presentere en mini-bryggeriet, og hvis han liker noe sterkere og hootch maskin.
Men trolig være nok og mini-bryggeriet, fordi du vil være i stand til å forberede en drink for sin mann, og legger dem til romantisk lunsj eller middag. Derfor, i hans øyne vil du bli en verdifull venn, kjæreste eller kone. Hvis du ikke har bestemt deg hva du skal gi din kjære neste år, vil det være et flott alternativ for gaver laget for hånd, kan Internett finne en haug med forskjellige kort, gaver og alt sånn. Du kan også ta initiativ og organisere et nytt år for to, lage en romantisk middag, stearinlys jenter ... dette må være det nærmeste)
Hvis du allerede har bestemt seg: "Gaver elskede for det nye året? "Du, er vår anbefaling at du ikke kjøpte for en gave, gi ham slik at han husket lenge. For eksempel smart kledd, flytte ditt utseende i orden, som de gjør det spontant, la den ha på din kjære en uforglemmelig opplevelse, kan han selv bli sjokkert. Her er din favoritt folk ikke bare glemme seg selv og fest din gave, men også hvordan du fantastisk, kreativ og fantastisk utseende. Da dette bildet vil forbli i hans minne i mange år. Og er det ikke bra !!!  
Gaver til hennes bursdag?Kvinner - å være veldig allsidig, så overraske dem kan være vanskelig. Det er spesielt vanskelig for kvinner i deres overraskelse bursdag. Tydelig, ikke overflod av gaver i butikkene ikke garantere at gaven vil bli verdsatt.
For eksempel, hvis du gir en kvinne en romantisk praktisk gave, vil det føre til hennes sinne og misnøye. Så prøv å forstå alle vanskelighetene med å velge "den samme gaven til den samme kvinnen" for hennes bursdag.
Å begynne å bestemme hvilken type "kvinner og deretter prøve å tenke på en gruppe av gaver som hun kan komme opp med.
1. romantisk og drømmende dame
Disse kvinnene er veldig glad i filmer om kjærlighet, romaner blir lest og drømme å møtes i det virkelige liv prins. De virkelig liker sentimentale sanger, som damene beundre denne type arrangement. Det er derfor den perfekte gaven blir en romantisk tur. Men med ankomsten av den endelige sted du må fastsettes på grunnlag av det totale budsjettet for nåtiden. Et annet godt alternativ ville være en piknik i parken ved sjøen eller middag i toppetasjen av en høy bygning. Det må bli husket at disse kvinnene nåverdi - ikke poenget. En sann glede kan føre til dikt av hans egen komposisjon eller serenade.
2. rasjonell og praktisk person
En romantisk middag eller en vakker blomsterbukett slike kvinner blir sett på som "forspill" til hoved gave. De bør bare gi nyttige gaver, laptop, smartphone, hvitevarer, kameraer eller tilbehør i bilen hvis sjåføren er en kvinne. Vanligvis disse kvinnene kort tid før fødselen av "åpne" hint om deres behov, så her bør du være i stand til å høre.

3. Lune natur

"For denne kategorien av" mest vanskelig: de ikke vet hva sjelen ønsker dem. For å forstå disse kvinnene er vanskelig fordi hver neste øyeblikk de ønsker er en annen. Derfor vil den beste løsningen være en gave som du ikke vil pådra seg noe ansvar. Hva betyr dette? Kjøpe et gavekort for å besøke smykker eller luksus lin skobutikk, skjønnhetssalong, svømmebasseng og treningssenter.
4. Forretnings dame
I naturen av en virksomhet kvinne har en spesiell funksjon: det gir viktig personlig og kreativ vekst. En passende gave til bursdagen forretningskvinne vil abonnere på yoga, eller eksotisk magedans, pilates, og betaling av eventuelle store kurs.
5. Den tynne natur
Beaux alltid sett kvinner og alle de er veldig annerledes og skille seg ut blant kvinner "mengden". Deres viktigste oppgaver i livet - en daglig uttrykk for sin individualitet i offentligheten. Derfor bør gaven være hensiktsmessig og møte den sofistikerte stilen til bursdagsbarnet. For eksempel kan det være antikviteter, hvis den skyldige feiring glad i kunst. Hovedpremien i den sofistikerte natur er ikke å skamme seg over å vise til alle gjestene og sette i forgrunnen.
6. Kynolyubytelnytsa eller Meloman
Det er en liten kategori av kvinner, noe som er ganske glad i filmer eller musikk. Disse kvinnene vanligvis vet utenat biografien om dine favorittartister. Den beste gaven for dem vil være en hjemmekino, lyd, film plater eller musikk.
7. En elsker av ekstremsport utøveren eller
Er rastløse kvinner som elsker dykking, fjell, ski, valser og sykler. Som en gave til en bursdag, bør de velge en god sportsutstyr eller gear. En ekstra bonus er godkjent for den personen vil dele erfaringene hennes favoritt sport.
8. Gravide kvinner og eldre
Disse to kategoriene er separate, så valget av gave bør gå mer nøye. Gave gravid kvinne bør ikke overlapper med sin posisjon er mauvais tonn. Det er bedre å gi en gave til personlig bruk eller for hjem. En god idé ville være å gi sengetøy, god service, teppe, pyjamas. Gave eldre kvinne i alle fall bindende gadgets eller hjelp av rynker. Gave eldre kvinne valgt på grunnlag av hennes hobbyer. Så hvis det sikrer helse, kan du gi henne Massøren, tonometer eller noen annen nyttig medisinske utstyret. Hvis en kvinne gjestfrie, vil det være den beste gaven oppblåsbar seng. Hvis hun liker å lage mat, det skaper kvalitet retter, Trykkokere eller jeksel.
Hvilken kategori ikke ville behandlet Bursdag jente, kjøpe en gave, som du selv ikke ville ha nektet. Etter all min kjærlighet og smak vil presentere verdsatt!  
Hormonet oxytocin - et løfte om lojalitet mannlig

 Tyske forskere fra University of Bonn gjennomført en studie som viste at for å opprettholde troskap til familie menn trenger økt syntese av hormonet oxytocin.

 Gir fidelity hormonet oxytocin er produsert i det menneskelige legeme direkte i hypothalamus. Imidlertid bør det bemerkes at nivået for fremstilling av sterkt individ. Dens hovedoppgave er å opprettholde kommunikasjon mellom partnere og foreldrenes følelser overfor barn.
 For å justere mengden av dette hormon i legemet, ble gjenstand tilbudt et stoff som han hadde. Eksperimentet involverte gifte menn og ungkarer.
 Det skal bemerkes at resultatene av denne undersøkelsen var slående. Fagene, som giftet seg etter behandling sluttet å betale oppmerksomhet til kvinner og til og med fremmede for å omgå dem ved bokstavelig talt. Avstanden mellom en slik mann og en kvinne fremmed var minst 70 cm. Men dette betyr ungkarer fungerte ikke, noe som er forståelig. De pleier også å eksperimentere prate med kvinner i en avstand på 55 cm.

 Produkter som inneholder oksytocin, et hormon troskap


 Mest oksytotsyona inneholdt datoer. Disse eksotiske søt frukt dietten tillater styrke familiens kommunikasjon og beskytte mot utroskap.  
Яндекс.Метрика