1 april - April Fool dag. Historie og opprinnelige ferie hilsen
 Opprinnelse morsom dag 1. april ingen vet. Forutsetninger mye. For eksempel, er en versjon mente at på denne dagen i forskjellige land feiret vårjevndøgn og påske. Feiret med morsomme vitser og ablegøyer våren nyttår. Denne tradisjonen levde da lunefulle vårværet folk zadobryuyut vitser og moro.
 Spesielt populær denne ferien har blitt Europas fra XVIII århundre. April Fool dag vitser viet til gjensidig. Også tatt dum oppdrag typen til å finne den søte eddik.
 Pershokvitnevi trekke ekstremt mangfoldig. Det er enda en klassifisering av de mest berømte April Fools vitser, som inkluderer en liste over 100 vitser. Blant de "udødeliggjort", for eksempel, vitser om høsten det skjeve tårnet, landing i London UFO, endring av Pi og andre.
 Hvordan hilse April Fool dag?
 I dag har vitser og vitser blitt utbredt. Spesielt moro er når en person ikke husker 1. april - April Fool dag. Så alt det tar på alvor meldingen. Bare etter noen "misforståelser" og absurditeter, endelig, kommer det at å gå rundt.
 Gratulerer 1. april
 Venner og kjære kan sende morsomme hilsener som ikke er verre enn alvorlig budskap, uttrykke følelser beste. Bare de er skrevet med humor og fantasi, som fikk dem rozsmiyetsya destinasjon og få positiv hele dagen.
 Du kan sende til mobiltelefon spøker og vitser på 1. april.
 "Dette nettverksoperatøren. Vær oppmerksom hvis du ikke sender SMS til din kjære, vent nedleggelse. "
 "Din saldo en krone. Implementert automatisk oversettelse av romprisen "Balabolnyy" in tariff "Movchuschyy."
 "På grunn av All-Ukrainian Handling kvitt svindel, sende SMS til nummer xxxx," Jeg visste ikke tabbe. " Jo flere av disse SMS-sende, jo mer du ikke tabbe. En SMS koster 3 dollar. "
 American Fool dag
 I Ukraina i april Fool dag vitser har lenge vært kjent. Og Fool dag feires i USA? Mange amerikanere den dagen prøver å komme opp med noen vitser, oppnå en viss suksess når folk begynner å tro på de utroligste ting.
 I 1974, en alyaskynets i krateret av en utdødd vulkan satte fyr på gamle dekk. Når innbyggerne i den nærmeste byen så røyk over fjellet, trodde de i et vulkanutbrudd.
 Et medlem av en av de amerikanske banker gikk til middag. I hans fravær har gjort en forferdelig rot av kolleger på kontoret. Da han kom tilbake, fortalte han at bare en halv time siden banken ble ranet.
 Amerikansk skole folklore inneholder en spøk, som imidlertid ble arrangert på skoleball. Flere studenter har lansert tre griser i skolens lokaler. Betydningen av ideen var at malingen på siden av dyrene ble plottet tallene 124. To dager med skolens ansatte og lærere søkt piglet nummer 3.
 I Fool dag og søle vitser, vitser og ablegøyer. Det viktigste at de var vennlige og i alle fall ikke støtende.
Hva er filmen om kjærlighet utseende
 Noen ganger med en du er glad man ønsker å bare tilbringe kvelden med å se en romantisk film, husker din egen candy-buketnyy periode, det bestemt melodi, en akutt følelse av kjærlighet. Men kjærligheten som filmen ser?
 Filmindustrien produserer mange filmer, er hovedtemaet som forholdet. Likevel er det filmer som ser spesielt hyggelig - om dem og vil bli diskutert her.
 Topp 10 filmer om kjærlighet
 1. Den tidsreisende kone.
 Dette er en god kjærlighetshistorie, selv med neyzbytoy storyline. I bunnen er en dramatisk kjærlighetshistorie, som etter omstendighetene er det lykkelig, så ulykkelig. Men omstendighetene mer enn bra - hovedpersonen reiser i tid, fordi lider av en sjelden sykdom. Med sitt livs kjærlighet møtte han da hun var syv år og der, mens han selv har mer enn tretti. Og som de oppstår gjennom hele livet, og støtter veldig ømme følelser. Filmen er ideen om at familien skal betale mer oppmerksomhet og tid til å sette pris på dem.
 2. Siste Love on Earth.
 Eva Green og Ewan McGregor, som spilte hovedrollen, overføres engstelig følelse som er igjen på bakken. Hva er igjen? Fordi jorden er dekket av en annen enestående katastrofe. Faktisk, folk mister sine sanser - én etter én, hver av de fem Susan og Michael utgangspunktet tror forholdet deres - flyktig. Visste godt at verden går mot slutten, hovedpersonene innse dybden av sine følelser, forstår verdien av deres forhold, ikke kan leve sammen. Og hva om den siste tapte følelsen?
 3. Letters to Juliet.
 Denne romantiske filmen er ikke uten en følelse av humor. Handlingen foregår i Verona - hvor noensinne elsket Romeo og Julie. Tusenvis av jenter i kjærlighet, vel vitende om at historien oppfunnet av den engelske dramatikeren, sende brev Juliet. De ønsker å finne ekte kjærlighet og Julie skal hjelpe. Og magien fungerer. Når en ung babe Sofia uhell får et brev, bestemmer seg deretter for å hjelpe ham otpravytelnytse. Jeg fant kvinnen som skrev Juliet på sekstitallet, Sophia plutselig innser at han forelsker seg i sønnen til hvem hun skulle hjelpe.
 4. One Day.
 Emma - romantisk, og hun ønsker å forandre verden. Og Dexter - playboy, pet skjebne som søker å underlegge seg verden. Deres første møte kommer i finalen den 15. juli, når de tilbringer sammen en dag, og om natten bestemmer seg for å forbli venner. Ironisk nok, de oppfyller hvert år på denne dagen, 15. juli. Det var bare mange år senere vil innse at de har en ekte kjærlighet.
 5. Jack og Jill: Love av en koffert.
 En enkelt 26-åringen Cloete bor i Paris, i samarbeid med bladet. I hennes bortgjemt liv, til fantastiske venner og frykt ringe på telefonen. På denne tiden i Paris amerikanske Jack kommer, som kaster en venn. Etter å ha mistet sin egen koffert, er han i Paris ser ut til å være den samme, og forelsker seg i innholdet i kofferten. Så bør finne og elskerinnen til kofferter.
 6. Dette tåpelig kjærlighet.
 Livet går galt når det virker som alt er spesielt bra. Familie mann puritanske tro Antall Weaver har en god jobb, er gift med en annen skole kjæreste og oppdra fantastiske barn. Ideality liv blir ødelagt når samtalen lærer av svik av sin kone Emily, som ønsker en skilsmisse. Mannen som i mange år ikke fikk gå på en date, bør noe skje. Og på vei av en mann som forandret livet hans.
 7. Høst i New York.
 Uselviske kjærlighet Will (spilt av Richard Gere) til heltinnen i Winona Ryder rørte hjertene til så mange kinogjengere. Og alt fordi helten genuint elsker å vite at hans elskede skulle dø.
 8. P.S. Jeg elsker deg.
 En rørende historie, basert på - ekte kjærlighet. Kan elsker å være udødelig? Hovedpersonen Holly etter sin mann, som hun elsket, ønsker ikke lenger å leve. Det faktisk distansere seg fra alle leiligheten og slutte å leve hverdagen. Men avdøde ektemann, i påvente av dette, skrev hun syv bokstaver, som hver alltid endte med uttrykket "PS Jeg elsker deg." Bare gjøre hva hun ville fra en mann, kan Holly overleve tapet av smak og tilbake til livet.
 9. The Notebook.
 Rachel McAdams og Ryan Gosling spilte i en overraskende romantisk film. I sin kjerne - en rørende historie, lese gammel mann på et sykehjem med en svært gammel notatbok. Kjærlighet, til tross for de kontroversielle omstendigheter, kjempet hardt for sin egen lykke. Venstre alene, bestemmer Noah å gi opp drømmen. Men det synes
 10. Promise - for ikke å gifte seg.
 God komisk melodrama ut av totalt banalt plott som utfolder seg i Baltimore. Mann og kvinne feilaktig tolket ønsket av alle, fordi det er alltid et par forskjeller. Og det viktigste spørsmålet - ekteskap. Hvis en mann ikke ønsker å del med bachelor status som reaksjon vil være forelsket i kjæresten sin? Og bryllupet hvis alle i sine prinsipper?  
Hvordan å behage en fyr som er eldre enn deg?
 . "Som en fyr mens du snakker nøyaktig, er han sannsynligvis ikke fyren -. Han var allerede 34. Vi arbeidet i den samme organisasjonen jeg vet at han er skilt, som om ingen Men (røkt noe sammen, pratet.) problemet er at jeg er bare 22 år gammel, og det virker som han ikke aksepterer meg som en jente, noe som kan forekomme, som han alltid hatt forhold med kvinner på min alder. Og jeg liker det veldig mye, jeg tror jeg liker selv det. Please hjelp, hva du skal gjøre? "
 Lily, 22
Er det mulig å unngå konflikt på jobben?
 Start en samtale med den uttalelsen med fullt ansvar - for å unngå konflikter virker ikke. Og på jobb, kanskje først og fremst fordi det ikke er mye av våre liv, og ofte det viktigste - interesser, prioriteringer i livet, oppfinnelse og kreativitet, karriere vekst - alt der. Uansett, som nevnt av en amerikansk psykolog, liv - er uendelig løsninger sammenhengende serie konflikter.
 Konflikt - vitenskapen
 Konflikter så gjennomsyre hele vår eksistens, og så hele tiden at psykologi utviklet seg enda et kapittel i en science - conflictology. Og, som i enhver vitenskap, konflikter selv prøve å klassifisere - på jobben, i familien, i sin tur, transport, etc., og innenfor hver gruppe har også sine varianter. Dermed blant konfliktene på jobben isolert industriell og personlig (ofte vanskelig å skille dem er hva vi vil si nedenfor), samt konflikter mellom overlegen og underordnet og mellom ansatte. Gitt ut mange bøker og pamfletter, psykologer gjennomført egne seminarer, men dette temaet er fortsatt "hot" forskning, og det vil aldri ta slutt.

Er det mulig å unngå konflikt på jobben?

 Ordnet og underordnet
 Konflikten mellom politimesteren og hans stab, vanligvis produksjon. Selvfølgelig, hvis han gikk for langt og ikke tillatt, det kan allerede ta personlig karakter, men det meste av det er fortsatt begrenset til produksjon og gjennomføring av konkrete oppgaver. Faktisk er denne artikkelen ikke for herskerne, så begrense dem mot en bemerkning - hvert hode hvis han ønsker å være en faglig leder, for å undersøke relevante anbefalinger. Det finnes en rekke gode råd, slik som utvikling av klare og entydige interne regelverk, utvikling av et godt gjennomtenkt liste over funksjonelle ansvar for hver arbeidsplass og utforske sine ansatte "under maleriet" riktig og dyktig bruk av systemet med straff og belønning, etc..d. Faktisk, det er så mange muligheter som ikke ville bli merket en tyrann eller en fille, det eneste spørsmålet er deres ønske om å lære. 
 Carnegie mot den japanske
 Men underordnede alltid større enn herskerne, slik at de gir litt mer råd. Det første du må lære godt - ingen grunn til å gi utløp for sitt sinne. Husk at til slutt "sjef er alltid rett". Care "slamming døren" tilsvarende fritak, og faktisk sinne - en dårlig rådgiver. Og spesielt irriterende er hvis sannheten på din side, og du mister muligheten til å bevise det, gi etter for hans følelser. Bedre lytte til taushet alle (på dette punktet du kan om deg selv telle til hundre, synge en sang, husker foreldre eller første kjærlighet, etc.) og hvis følelsen overveldet i det øyeblikket du er også stille, og gå. Roet ned og obmirkuvavshy jern argumenter, kan du gå til sjefen og roe deres posisjon. Tro meg, rolig og forretningsmessig tone sofistikert argument mye raskere sjef bakkene på din side enn den eksplosjon av følelser. Og gjør du respekt som menneske forsiktig og klok. Men eksplosjonen av følelser kan implementeres forskjellig. Forresten, Carnegie tilbud gjøre i slike tilfeller å svare på alle smil. Fra dette synspunktet er ikke enig veldig mye. Hvis du ikke gir ut følelser, samle dem selv, før eller senere, kan du tjene en nevrose. Japanerne i denne planen gikk lenger enn noen - satt tydelig på gummi dukke - en kopi av sine overordnede. Og den enkelte medarbeider, hvis vi "hadde nok", de kan "pull" til rett tid. Du også, plager ingen å bruke overlegen bilde hans som et mål for dart. Alternativer, som de sier, kan. 
 Ledelse sier - ikke!
 Angå industrielle konflikter mellom ansatte, da de også er på forskjellige meninger. Dermed vitenskapen om ledelse kunngjør offisielt nytten av slike konflikter. For slike konflikter kan oppdage mange ulike synspunkter på visse omstendigheter eller arbeidsvilkår for mer verdifull og praktiske forslag, etc., som vanligvis gjør det mulig å optimalisere arbeidet som helhet. Dessverre er dette ikke alltid fordi slike konflikter er delt inn i funksjonelle og dysfunksjonelle. Først bare de om hvem nevnt. De er i alle fall innebære analyse av problemene og søken etter gjensidig akseptable løsninger. Hvis disse konstruktiv handling skjer, det skjer og losse følelser, fjerning av fiendtlighet og konflikt bli ødeleggende og atmosfære på jobb blir uutholdelig. Selv om minst én av de ansatte har konstruktiv tenkning, konflikter har en tendens til å være løst.
 Byrået ONS
 Alas, som vi nevnte ovenfor, er ikke alltid produktiv konflikt er objektiv. Det er ofte basert på personlig konflikt. Tenk på deg selv og innrømme ærlig - fordi du selv kan ofte tilgi noen feil og feil til de som er sympatisk, mens andre ikke tilgi selv de minste feil. Spesielt ille når hver av de motstridende begynnelse for å få i "hans leir tilhengere og sympatisører. Med forferdelig fart begynner å formere ryktene nådde tid til å baktale. Generelt, er alt som typisk for byråer OBS - "en kvinne sa." Ikke rart i store grupper med full kunnskap knyttet til ordtaket - "hvis den ene enden av en institusjon puknuv, vil andre si - fant sted." Personlig fiendtlighet og uforsonlighet kan gjøre slike konflikter er langt unna. Eksempler, sannsynligvis, er bly nødvendig - alle kan huske fra sin praksis.
 Speiling oppførsel
 Hvordan unngå en slik konflikt? Oppskrifter har mange, men mange av dem eller uakseptabelt for noen eller ineffektiv. Angivelig, er det bare én oppskrift, som er uforanderlig visdom og relevant, til tross for utviklingen av sivilisasjonen og menneskelige relasjoner. Behandler andre som ønsker at de skal behandle deg personlig. Salt av denne oppskriften er at hvis du ikke ønsker å være i midt i en konflikt, er det lite sannsynlig at noen vil dra deg dit.  
Яндекс.Метрика