Svekrov sjalu sønn - hva du skal gjøre

 Konflikter mellom datter og svigermor, så vel som mellom mor og sønn i lov, gamle som åsene. To kvinner elsker en mann, men en annen kjærlighet. Voksen kvinne ikke ønsker å gi unge, er i kjølvannet av hans karakter, og den unge ikke ønsker å forstå.
 Hvis den sjalu sønn svigersønn hva du skal gjøre i denne situasjonen?
 Av-loven psykologiske typer kan deles inn i fire grupper. Siden hver gruppe har sine egne metoder for forsoning.

 Hvis svigermor kjennelse


 Denne type kvinner som mener menn og barn av deres eiendom. Bare vil du bli tatt til huset til en slik kvinne, du umiddelbart forstå "hvem som er sjefen." Vanligvis resultatet av sin kjennelse - henpecked menn og matusyni sønn.

 Naturligvis, datteren hun oppfatter som en tyv som stjal henne hennes egen - en sønn.
 For å holde fred i familien, er det bedre å bruke så lite som mulig svigerfar hjem, en mann ofte la moren er ikke verdt det. Best-i-loven inviterte gjester. På fremmed jord, vil det ikke føles så trygg.

 Hvis sjalu svigermor


 Denne type kvinner sjalu av sine kjære. Mest sikkert får datter. Hvis den sjalu sønn svigersønn, til hva gjøre?
 I denne situasjonen er det bedre å la sønnen til mor oftere. Slike besøk vil ikke klare opp et nytt angrep av sjalusi, og fredelig sameksistens vil bli etablert.

 Hvis svigermor er svak


 Denne kvinnen er alltid behov for omsorg og hjelp. En svak, sykelig, ved siden av det må alltid være menn skulder og ofte - er dette din mann skulder.
 Ikke bare drastisk endre livsstil av denne svigermor. Dette vil skje gradvis. Først må du fortsette å bære hennes produkter å følge hjem, bære klinikken, gradvis redusere til et minimum mulig omsorg.

 Hvis gammeldags svigermor


 Slike kvinner er irriterende, håret ditt, vennene dine, musikken du lytter til. Hun er overbevist om at blant moderne anstendige jenter der.
 Prøv å matche smaker av din svigermor. Ikke altfor lyst til vdavaytesya makeup ikke bære ekstravagante antrekk når du møter henne.
 Hvis den sjalu sønn svigersønn, til hva gjøre? For alle typer mor-i-ett råd - prøv å behage sin svigermor, finne felles interesser med henne og alle konflikter forsvinne.  
Latex sikkerhet, eller Hvordan bruke kondomEnig, begrepet "romantikk" og "kondom" er ikke veldig nær. Mange menn (og det sannsynligvis - alle) foretrekker sex "uten latex sikkerhet, eller Hvordan bruke kondom 1rezynky", men kondomer - en av de mest enkle, rimelige, sikker, og derfor populær måte å unngå uønskede graviditeter og sykdommer seksuelt overførbare sykdommer. Veldig lett å lære å bruke kondom, og det ble gjort og sexy, du kan ta med ekstra nytelse til partneren. Noen jenter kan holde dette manipulasjon selv munn!
Generelt, litt teori og praksis - og lykkes! La oss starte med det samme teoretisk opplæring. Den mest ofte spurte i salget av latex kondomer. De er holdbare, ufarlig og kan øke i volum til 8 ganger! Mye mer avanserte latex - kondomer laget av polyuretan, men de koster tre eller fem ganger dyrere.
I kondomer, som alle varer, har en holdbarhet. Og dette tallet er svært viktig. Vanligvis er det ikke mer enn fem år er heller ikke så lenge bevarte eksemplarer som holdbarhet kondom fra Kina eller India, vanligvis tre år. Hvis lagringsperioden er over, kaste kondomer uten anger: de er upålitelige. Når du kjøper må ta hensyn til produksjonsdato.
Viktig og kondom emballasje: det viser seg, gummi produktet er svært følsom for sollys og varme. God emballasje bidrar kondomer forbli effektiv gjennom hele levetiden.
Ekstremt viktig indikator - størrelse. Det er best å rådføre seg med en partner. Men i utgangspunktet de fleste menn kondomer passe standard lengde på 170 mm og en bredde på 52 mm
Også, kan kondomer vise forskjellige teksturer. Det er absolutt glatte kondomer konturovani - de er stramme og gjenta den anatomiske form av den mannlige medlem, teksturert - dekket med ulike typer bobler, ringer, etc. Det finnes kondomer med vedlegg, men det er for fagfolk.
Nesten alle kondomer er utstyrt med fett, som også kan være forskjellig. Ja, reduserer sæddrepende glidemiddel sædcellemotilitet og fett bedøvelse forlenger samleie. For simulerte oralsex smak av et produkt er flavored oljer og selv lyser i mørket.
I de mest populære kondomer Tyskland og Frankrike. Store produsentene alltid tyder på pakken partinummer og utløpsdato. Disse data må dupliseres på hver pose.
Vel, nå gå videre til praksis og lære å bruke kondom. For å begynne, fjerner du det forsiktig ut av pakken, er det ikke anbefalt å bruke tenner eller skarpe gjenstander, for ikke å skade produktet. Holde tuppen av kondomet (han utformet for spermier) med en hånd, er den andre rull kondomet over hele lengden av penis. Smurt side Kondoma å være utenfor. Veldig enkelt! Instruksjonsvideo "Hvordan bruke kondom" sannsynligvis fjerne alle spørsmål knyttet til denne delikat emne.
Hvordan overbevise foreldreForeldrene mine forstår ikke. Hvor ofte kan høre ordene til tenåringer. Og du vet? Jeg tror ikke det. Selvfølgelig, ideelt du ønsker å se mamma og pappa hadde på seg lange smell, snakket du forståelig slang og fanatily av tokio hotel.
Og da ville det være perfekte foreldre er venner som deler dine synspunkter på livet og som ikke er uviktig, ikke hindre deg leve som du trenger!
Selvfølgelig, det er tilfeller der foreldrene er i hovedsak venner og bekjente, og deretter seriøse voksne, men dette er mer unntaket fra regelen enn regelen. Oh, sorry, reglene, selvfølgelig, kan være regler når du skal prefikset alderen "gjerdet"! Dette er helt normalt.
For unge mennesker til å trekke deres livsstil naturlig fenomen. Og til alle tider tenåringer søkt og søker å gjenskape verden, i hvert fall min egen, på sin egen måte, så jeg var hyggelig og behagelig. Men du vet, mest interessant, dine foreldre var også følgende.
De også ikke forstår sine foreldre, de er heller ikke lov til å leve som de vil, de har også fordømt samfunn for løst hår og "amazing" klær. Men tro meg, er mange flere muligheter til å uttrykke seg enn mamma og pappa. Og hvis du tror at de har glemt hvordan å bli misforstått og "forkastet" feil!
Først har de ikke forstår deg, som din forståelse de ønsker. Du - den viktigste personen for dem. Kan ikke tro det, men de "ta" deg fra det. De ønsker også å oppnå forståelse fra deg, litt. Selvfølgelig, metodene de velger er ikke alltid den mest vellykkede, men likevel, det er deres hovedmål. De kan si at du tuller at du gjør galt og så videre, det er fordi de er ansvarlige for deg. La dette faktum infuriates deg nå, alt over dette stedet.
Men hvordan kan du fortsatt overbevise foreldre om ikke å få deg så mye? Du må leve under samme tak, for å kommunisere og generelt i krig, selv moralsk og lange opphold dårlig.
Det er veldig enkelt. Raske dem. Gå ut for å møte dem. Selvfølgelig, jeg er ikke noe som tyder på at du fjerne alle piercinger og en hårklipp. Men lage musikk roligere når du spør om det er fullt mulig. Og straks, on demand! Tro meg - det vil være et sjokk!
Og hvis du spør, og ikke å kjøre for brød, og virkelig drevet, og frem og tilbake, kan vi forvente besvimelse. Så, vær pre ammoniakk. Så gjenopptas. Lyst til å bli forstått - forstå andre, i dette tilfellet, kan du prøve å forstå litt av sine foreldre! Og se, de også vil forstå deg.  
Hvordan bli kvitt tidligere forholdRelasjoner har uttømt seg selv - mind du forstår som perfekt. Hvorfor er det så vanskelig å ta det siste steget og bli kvitt tidligere forhold?
Det første du føler - det er problemer, brukte så mye tid! Så mange planer, så mange håp, og alle gikk til støv. For det ikke er verdsatt, kunne ikke berettiget tillit ikke svare ...
Sinne og frustrasjon er berettiget og forståelig. Jo flere makt, materielle ressurser og tid vi sette inn i forholdet, jo mer verdifulle de er. Men tenk: om å fortsette å være sammen med en mann som var en fremmed? Bør jeg fortsette å miste sin tid, energi og ressurser prøver å gjenopplive det som allerede har dødd?
Kanskje det var ikke kjærlighet?
Den enkleste måten er å si: "Vel, feil, vedtok den enkle kjærlighet av beundring, som ikke skjer ..." På den ene siden vil disse tankene hjelpe deg å bli kvitt tidligere forhold. Men på den andre - du skape illusjonen om at alt som var irrelevant. Det er ikke på grunn av alle forhold, selv katastrofale, tar vi ut opplevelse. Hvordan å oppføre deg bedre i konfliktsituasjoner? Hvordan forsvare retten til sin egen mening? Hvordan å hevde sine behov? Hvis du ikke analysere sine feil, stor risiko for at de vil gjøre igjen - med en annen mann.
Viktig samtale
Tror du virkelig bestemmer seg for å forlate? Selv om ingen endelige avsluttende talen ikke vil gjøre! Men før du starter det, en veldig ærlig svar på spørsmålet, men det jeg egentlig vil? Hva bør ta denne samtalen? Det er nødvendig for å sikre at i de bestemmer seg for å avslutte forholdet ikke synes å overtalelse tidligere partner prøve å "starte på nytt."
Derfor er den svært snakke. List opp gode ting av dere var, fordi det egentlig var! Vise din ex at du aldri vil glemme de lykkelige øyeblikkene som du ble slått sammen, takker ham for det.
Så bare metodisk beregne sin påstand og si at du er godt tolerert for lenge callousness og likegyldighet tillegg til spørsmål om utsiktene for forholdet. Deretter lytte likegyldig respons ordet partner bekrefter at din avgjørelse er endelig og fjernkontroll.
Du må være klar for en flom av følelser, beskyldninger, forespørsler og magi. Hvis din beslutning er endelig, suge deg alt!
Og husk: en ny side i livet ditt vil begynne bare når du endelig skiltes med sin fortid! I utgangspunktet, denne samtalen du for dette og trenger.  
Яндекс.Метрика