Mann likegyldig til meg?
 Mann likegyldig "Jeg har problemer med å håndtere sin mann. Hovedproblemet er at han ikke ønsker å hjelpe meg i omsorg og oppdragelse av barnet. Av og til kan det spille med barnet i ca femten minutter, men vanligvis kommer hjem fra jobb og setter seg ned for å se på TV. Jeg noen ganger gå til legen kan ikke, fordi han ikke ønsker å sitte med min datter, og hvis de er enige, så skandalen. Hjemme også, jeg er bare alt. Vel, hvis han for meg som en kvinne viste tegn til oppmerksomhet, men kyss og klemmer ikke uker! Jeg ser bra ut, ingen problemer med figuren, hårklipp, manikyr Child mann virkelig liker ved fødselen var ikke til stede. Jeg forstår ikke hva som skjer? Snakk med ham ikke, fordi han ikke ønsker å føre en "barnas" samtale. Jeg elsker og setter pris på det, men jeg synes synd på hans likegyldighet. "
 Vanligvis foreldre oppfører seg på en slik frittliggende vei når de selv ble traumatisert som barn liker holdningen til foreldrene. Spør mannen - far betalte ham oppmerksomhet? Det kan også være det heller. I slike tilfeller, folk føler en blanding av motstridende følelser til barnet. Dette skyldes det faktum at, på den ene siden, kan det ha noe mønster av foreldrenes oppførsel at han kunne gjenta på den andre - til tross for barnet, han uforvarende assosiert med ham og hans barns følelser kommer til overflaten . Så ikke ta på babyen - så unngå å møte med sin indre barnet.
 Kanskje også at noen sterke negative opplevelser i barndommen da å ha omgang med sin mor, som fører til følelser av kjøling og øke avstanden mellom dere.
 En annen mulig årsak til at godt kan være parallell med den første - med en baby et par kan ikke eksistere under de gamle reglene. Men ofte er de ombygd nylig preget foreldre. Resultatet - veldig sliten kone, og mannen ikke forstår hvorfor hun har det meste av sin tid gir liten skapning i stedet fokusere på det. Hva som skjer - resultatet av ditt forhold til sin mann.
 Tenk om hvorfor folk ikke aksepterer deg på alvor, og som kan hjelpe deg (ord, intonasjon) endres. Det er viktig hver gang gå i dialog med ham for å diskutere situasjonen og foreslå felles problemer. La dette være en konstruktiv voksen samtale uten følelser, som har som mål å finne årsaken til vanlige problemer.
 Du - familien og nå, i tillegg til din personlige ansvar til deg og lagt til en annen kollektiv! Jo mer du respekterer og Stewardship bidrag til sine meldinger i denne dialogen, jo mer sannsynlig at folk vil "forsvare" og unnvike diskutere "vanskelige emner."  
Hvordan kysse lidenskapelig?
 Kjærlighet - er at alle ønsker å føle jorden. Kjærlighet er annerledes, men vi vil fokusere på det som skjer mellom en fyr og en jente. Kjærlighet mellom en mann og en jente kan ikke tenkes uten et lidenskapelig kyss lidenskapelig. Mange mener lidenskapelig kyss er et spill som ikke kan komme av. Som i hver kamp, ​​det har sine egne regler og triks som gjør spillet mer interessant.
 Umiddelbart før kysset bør sikre friskhet av pusten. Hver gang du kysser være 100% trygg. Denne anbefalingen gjelder stort sett bare menn. Ikke glem at du, som en partner i dansen bør holde sin partner fordi hun bekymret for. For folk som ikke kan takle smertene, kan vi anbefale forestille å være berømt helten-lover, som sannsynligvis er ikke redd for å kysse. Nå fokuserer direkte på kyss.

 Når kysset bør se inn i øynene til partneren din og litt tilt hodet til siden, leppene berøre leppene. Så bare fortsett å kysse. Bør være mer intens og forsiktig arbeide lepper. Det kan suge og slikke partnerens lepper. Når tidspunktet for innreise på scenen av språket, skal spissen berøre tuppen av tungen partner.
 Hvis partneren din svare på dine handlinger det samme, kan du fortsette å bruke språket.
 Det er mulig å utføre en sirkulær bevegelse (men ikke overdriv), leppe bite hans lepper partner. Kiss skal finne sted på optimal hastighet. Ikke nødvendig å overanstrenge seg og slappe av. Hode posisjon fra tid til annen behov for å endre. Du kan også si dette: at kysset var så godt du kan, og gi deg mer positive følelser - Praksis med partneren din. Denne praksisen vil hjelpe hone ferdigheter kysse lidenskapelig.
 Lykke til!  
Hvordan å kysse en fyr. Funksjoner første kyss

 Ifølge afrikanere kysse - er uhygienisk, og deres kjærlighet er manifestert kompresjons fingre på hverandre. I Bali foretrekker gni kinnene, Tahiti kjærlighet dans og rørende språk, og eskimoer gni neser i det hele tatt. For oss er det annerledes, og vi uttrykker vår lidenskap konvensjonell kyss. Og her er det verdt å vurdere, og hvis du kan gi opp en fransk kyss på nesen eller gni kinnene?
 Selv om det er sannsynligvis ikke verdt det, og tror, ​​tross alt, så er det klart at vi kysser aldri erstatte. Men til ham når du er sammen med partneren din får maksimal nytelse, du vet hvordan du skal kysse.

 Hva er et kyss?


 Kiss - en slags test for kompatibilitet elskere, foruten noen ganger kan det være veldig avslørende. Hvis en eller annen grunn, kysse en fyr treffer du ikke liker, og hvorfor var årsaken til ubehag og smake hans spytt, så mest sannsynlig er det ikke bare langs veien. Vanligvis folk føler at deres kompatibilitet i henhold lukter av kropper, men de ikke lenger følte seg gjennom aktiv bruk av parfyme.
 Før du snakker om hvordan du skal kysse, bør du vurdere noen interessante fakta om dette emnet.
 •  Kiss er den første fysiske kontakten mellom partnerne, og det fremmer fremveksten av en uimotståelig trekk for hverandre. Hvis en person vet hvordan å kysse, kan pulsen hans økes til 100 slag / min eller mer.

 •  Lepper - en av de mest sensitive områder av huden mann.

 •  Den enkleste "Smack" kan brenne fem kalorier, mens et kyss med lidenskap - så mange som 30!

 •  Hvis en mann kort hake, kan kvinnen gå tapt ønske om å kysse ham.

 •  "Japansk" kysse under hvilke partnere skal være en kort avstand fra hverandre, og bøyer seg frem, leppene strukket inn i et rør og berøring skje uten å åpne munnen.

 •  Lær kyss


  Hvordan å kysse en fyr. Funksjoner første kyss
   Selvfølgelig, alle vet hvordan å kysseFordi det er grunnlagt på vår instinktiv nivå. En mann som aldri kysset, kan gjøre det riktig, hvis den har en lidenskap mot sin partner. Her, forresten, er det umulig ikke å nevne de sjimpanser, som deres kyss er veldig lik menneske.
   Du kan forestille deg hundre ganger, hvis du kysser, men når en ekte kyss, hvis det er første gang, er det ønskelig å være i et rolig sted alene, for å hindre uro, noe som kan være forvirrende.
   Før du begynner å kysse, får du nærmere partneren din, danner med det ikke bare kroppslig, men også åndelig kontakt. Det kan uttrykkes varetekt i hånden, klem eller kyss på kinnet enkel.
   Å kysse var lidenskapelig og ønsket å kysse med en mann, bør du ha ham følelsen uten noe som bare virker ikke.
   Start alltid med en lett berøring kyss til leppene, og deretter starte holdbarhetstid språk.
   Kyssing med hennes elskede, la hendene på skuldrene hans, klemmer ham over alt. Etter disse bevegelsene, vil hendene være på midje eller hofter. Hvis du ønsker, kan du stryke håret tilbake eller ømt til mannens hake.
   Naturligvis bør øynene under slike lidenskap være lukket, og når fullført de kan være åpne og, selvfølgelig, smil. Dette er svært viktig, spesielt hvis din partner - en sjenert mann. Ikke ta hendene på skuldrene hennes og litt mer "hang" på den for å vise sin motvilje mot å del med det.

   Ta initiativ i sine hender


   Mange kvinner foretrekker å ta de første skrittene og overlate saken til en mann. Men det foreligger omstendigheter som tiltak ventetiden kan være lang fra sin mann på grunn av hans engstelse og ubesluttsomhet. Så mange jenter trykke spørsmålet: "Hvordan Kysse gutten først? »
   Til en mann, ble det klart at du ønsker intimitet med ham, er bare under en samtale for å møte ham øyne og lepper litt åpen. Hvis det fortsatt ikke forstår hintet, kan du forsiktig gned kinnet mot kysser henne lidenskapelig og deretter gå videre til leppene. Og så må du følge en enkel ordning, som alle vet - lepper, munn, tunge.
   Kysse for moro og gi din håndplukket disse utrolig følelse av intimitet, ømhet og lidenskap.

   Hvordan å kysse en fyr. Funksjoner første kyss video


  Tårer: Funksjoner emosjonelle tilstand

   Ingen grunn til å tro at tårer - en egenskap av de svake og forsvarsløse. Det hender at rop kan hvem som helst, uavhengig av alder, kjønn, sosial status. Forskere har funnet ut at tårer er en fantastisk måte med overdreven følelsesmessige spenninger. Men hva om uttrykket "øyne på våt flekk" var mottoet av rutinen? Hvorfor gråter folk? Kanskje dette skjuler noen alvorlige helseproblemer?


   Hvorfor jeg ønsker å gråte?


   Endringer i hormonnivåer er den vanligste grunnen til at kvinner gråter. Det kan endres i løpet av svangerskapet, etter fødselen, med slutten av perioden for amming. Også hormonelle balansen er under angrep etter ikke å ha en baby (abort, abort, osv). Menopause er ledsaget av en hormonell bølge som innebærer mange vesentlige endringer i kvinner. Men problemene med hormoner ikke er beskyttet og sterkere sex. Disse problemene kan føre til permanent og alvorlig stress, dårlige vaner (alkohol og tobakk), effekten av visse sykdommer. Hormonelle endringer i både bære en vekt, tretthet, seksuelle problemer. Det er også hyppige humørsvingninger.
   En annen årsak bitterhet kan oppleves stress og emosjonelle natur av kronisk tretthet. Brudd og søvnkvalitet forverres løpet av metabolske prosesser, ødelegger immunsystemet, svekkende nervesystemet. Kommer irritabilitet, tearfulness, glemsomhet og uforsiktighet. Hvis søvnproblemer har blitt en hyppig besøkende, bør du tenke på å besøke en lege, fordi total ignorering av slike brudd kan være diabetes eller hjerneslag.
   Det kan være en årsak til tearfulness intra konflikt - kampen er diametralt motsatte og gjensidig utelukkende verdier, behov og mål i tankene. Et slående eksempel er den kvinnelige hodet, tvunget til å bli undervist på jobben, å kaste bort din egen tid, men samtidig ønsker å gi varme til sine barn og ektemann.
   Kanskje er svaret på spørsmålet hvorfor jeg ønsker å gråte, det er depresjon? Apati, svakhet, depresjon, angst, selvmordstanker, forverret kroniske sykdommer - er symptomer på en alvorlig sykdom.
  Tårer: Funksjoner emosjonelle tilstand


   Hva om jeg ønsker å gråte?


   Der tårer er forårsaket av forstyrrelser i hormonnivåer som følge av graviditet, du trenger bare å være tålmodig og vente. Dette er en normal prosess, på grunn av naturlige årsaker, over tid vil passere. Dersom tingen klimaks, så er det nødvendig å ty til legen, vil han være i stand til å finne den rette medisinen.
   Hvis svaret på spørsmålet "hvorfor jeg ble ofte gråte? "Har søvnproblemer og kronisk tretthet, tenke på kroppen din. I tilfeller der arbeidet og husarbeid la deg tid for rolig søvn, tid til å tenke på å forbedre sin daglige rutine. Når jeg prøver å ignorere behovene til kroppen slik vil du hardt straffet.
   Tilstedeværelsen av mellommenneskelige konflikter er svært vanskelig å gjenkjenne. Hvis du utelukke konstant trøtthet og hormonell svikt og tårer tøylesløst besøke deg, ta kontakt med en psykolog. Problemer bevissthet føre til svært alvorlige forhold.
   Du har lest og forstått hvorfor vi gråter. Dette vil bidra i fremtiden for å gjenkjenne og reagere på forstyrrelser i din følelsesmessige tilstand. Husk at depresjon - en sykdom, og uten skikkelig behandling vil det føre til tragiske konsekvenser. Og som tårene er en av de viktigste symptomene, ikke ta dem lett.
  Tårer: Funksjoner emosjonelle tilstand

  Яндекс.Метрика