Gaver til søsters bryllup?
 Din søster skal gifte seg, og for deg er det ikke mindre spennende arrangement enn selve bryllupet. Selvfølgelig, vil du ta en aktiv del i alle matlaging, ta over noen av stresset. Men også på dette tidspunktet vil du være interessert i hva du skal gi søsteren et bryllup. Etter den tradisjonelle konvolutt i slike tilfeller ikke vil være begrenset, fordi det er rett og slett ikke akseptert, og du selv er usannsynlig å ønske å gjøre en venn en ansiktsløs showet.
 Generelle regler for etikette
 Man må huske at gaven er ikke bare min søster, men hennes fremtidige ektemann. Og så det burde bringe glede til dem begge. Derfor vil selv de mest luksuriøse kosmetikk satt i dette tilfellet ikke fungere. Ville det være penger for spa-behandlinger som kan nytte både brudgommen.
 Det tillatt med gaver: to luksuriøse badekåper (bare sørg for å angi størrelsen) eller to sett av sportsutstyr, dersom begge beundret sport. Hvis du gir smykker, de må også kobles sammen - de samme medaljonger eller ring. Det er veldig romantisk!
 Keepsake
 Hvis du ønsker å gi en minneverdig gave, kan du kjøpe den nygifte digital fotoramme. Dette moderne gadget lar deg lagre flere bilder og selv arrangere en lysbildefremvisning. Så mye mer praktisk og moderne versjon av den tradisjonelle bryllupet album.
 Hvem bedre enn du kjenner din smak søstre? Gi henne et bilde, statue eller noen annen del av innredningen. Du kan levere det er ikke veldig praktiske ting som kaffe, lampe opprinnelige utforming, hjem planetarium, uvanlige kjøkkenmaskiner (for å lage fondue) som er usannsynlig å gjøre mer konservative slektninger.
 Originale ideer
 Venner og slektninger trolig gi de nygifte alle nødvendige redskaper. Men presentasjonen kunne være mer original. For eksempel kan du manuelt male potter, keramikk eller til og med glass. Ikke nødvendigvis for å være i stand til å trekke - Bruk sjablong eller skrive forespørsler. Bare ta denne akrylmaling spesielt utviklet for ulike materialer.
 En flott gave til nygifte er et sertifikat for en tjeneste som de kan bruke til enhver passende tidspunkt. Gå ballongen, svømme med delfiner, en master class i mat fransk sjokolade desserter, kort sagt, at begge bruder liker! Meningsmålinger viser at det mest populære alternativet, vil det være en profesjonell fotoshoot, et sertifikat for en massasje eller spa-behandlinger og så videre.
 Håndlagde alltid på moten!
 Søster - en kjær. Og da kan det gi en ting laget av hendene. Dette gjelder spesielt i tilfeller der du har en måte som noen håndarbeid teknikk. Hvis du kan sy, gi brodert duk og servietter, håndklær eller enda et bilde. Dette vil være en eksklusiv ting! Vet ikke hvordan å sy? Ikke fortvil! Du kan lære teknikken med decoupage - applikasjon som lar deg simulere håndmalte. Med denne teknologien de vanlige brett panner i en ekte kunstverk.
 Ideer kan variere - selv leker for bruden og brudgommen, originalt fotoramme med håndlagde mosaikker og mer.  
Hvordan å holde en avstand forhold? Tips fagfolk
 Relasjoner i det fjerne - et trekk som tør ikke alle, fordi mange hindringer for lykke. Er det virkelig så mange? La oss innse det.
 Stereotypier
 Kjent med en mann fra en annen by eller et annet land må sette til side den stereotypien om at forholdet er dømt. Fordi, du skjønner, selv i samme by, folk kan ikke alltid bli sett, og årsakene er forskjellige: utdanning, arbeid, reise hyppig. Hvis du kommer med partneren din før de er klare til å bygge relasjoner på avstand, du vet - det kommer an på dere to, ingen barrierer og bor i forskjellige byer kan ikke kjøle den sanne følelser mellom de to elskende.
 Vi må gjøre en innsats, fortsatt en lang separasjon og sporadiske møter krever mer oppmerksomhet enn hvis du var sammen. Slike relasjoner er svært viktig å fullt ut stoler på hverandre og ser ikke for årsaker til unødvendige krangler. Denne artikkelen gir tips om hvordan å holde forholdet på avstand. Bruk dem og deretter din romantiske historien er sikker på å være lykkelig.
 Hvordan redde forholdet?
 Så:
 • Kommunisere med hverandre så ofte som mulig kommunikasjonsmiddel i dag er det nok (telefon, e-post, skype);
 • Fortell hverandre hva som skjer i livet ditt. Deler ikke bare glede, men også bekymringer. Deretter en kjær vil vite hva du bor og når de møttes ikke følelsen som om du er ukjent noe om hverandre vet ikke;
 • Plan hvor ofte du møter, slik at alle kan planlegge et møte;
 • Diskuter hva zaymetesya på møtet så interessant tilbringer tid;
 • Trenger ikke å gå til byen der han bor er din favoritt, eller er det for deg. For mer variasjon og intriger kan møtes i en annen by sammen for å utforske den og nyte hverandres selskap;
 • Bruk en separasjon av nyttige formål: ikke gjør relasjoner i venterommet. Mens jeg elsker vekk fra deg som en person rozvyvaytesya: sirkler besøke, lese, ta en hobby - vil gjøre en separasjon er ikke så kjedelig, og du - en allsidig interessant person;
Hvordan å holde en avstand forhold? Tips fagfolk

 • Det hender at selv par som bor sammen, er det vanskelig å uttrykke sine følelser. Og hva med de hundrevis av kilometer unna? Alle sansene dine er uttrykt hovedsakelig i ord. Føler dette, prøver å snakke mer til min elskede, som du savner ham, som han vil, og veier som du elsker ham. Tro meg, vil manifestasjonen av følelser ikke kult ditt forhold;
 • varme opp forholdet, gjør ingen overraskelser om: ringe for å ønske god natt; skrive vakre figurer og sende det med vanlig post (i dag dette er en sjeldenhet, og folk vil bli fornøyd); premisset kan sende en overraskelse gave;
 • Ikke forvent forholdet alltid alt er rosenrødt. Så, etter et møte med atskillelse er spesielt varm og lidenskapelig, men kan forekomme og liten krangel eller misforståelse. Til dette må vi også være forberedt på å ikke bli skuffet. Paret er ikke en test før det sterk allianse;
 • Vær tålmodig og behandle med forståelse hvis partneren din er sliten og ønsker ikke å kommunisere. Enhver har rett til hvile, ta en pause for et par dager for å kommunisere for å slappe av og på samme tid, savner;
 • Hvis du går for en tur med venner, varsle om dette hennes elsker at han ikke er bekymret og vet at du er ok.
 Følge disse enkle retningslinjene, kan du lagre, spre og styrke relasjoner på avstand. Fremfor alt, troen på at ting vil ordne seg. Det er viktig å støtte hverandre i øyeblikk (og de vil komme) når det vil virke som alt er forgjeves, og til noe godt vil ikke. Det hele avhenger av deg.
Pause relasjoner

 Forholdet mellom mann og kvinne - en vanskelig ting. Du vet aldri hva som vil ende. Selv om ved første øyekast er det ingen forutsetninger for å bryte, og alt går som du føler deg bra, kan det skje. En versjon av slutten - pause i forholdet. Hvorfor skjedde dette, er det flere grunner. En partner kan bli sliten fra ansvar idømmes dersom forholdet blir alvorlig blikk.

 Pause relasjoner
 Bevissthet om denne situasjonen oppstod i det første året forholdet noen år. En annen grunn kan være den tredje mannen. Denne kjærligheten kan ikke nødvendigvis bety en fullstendig pause. Kanskje etter noen kommunikasjon med denne jente eller gutt forstå hvordan din halvveis forhold med deg. En tredje årsak kan være krisen i forholdet. Forsvant og gnist og sjarm, som samlet før. Pause relasjoner kan bidra til å bringe en følelse eller omvendt, å forlate for alltid. Pause relasjoner kan skjule et ekte ønske om å spre seg, men bare ikke har nok mot til å rapportere det. Noen partnere føler ønsket om å selv gå, spise litt frihet. Her en ting, hvis kjærlighet betyr at du er sammen.
 Ønsket om å forstå disse sammenhengene, tilgjengeligheten av oppriktige følelser, noen ganger fører til pause i forholdet.
 Jeg må si at selve forslaget om behovet for å ta en pause - en stor belastning for andre halvår. Derfor, hvis du er så ivrig etter å "forstå seg selv" bedre å gå på en forretningsreise til slektninger eller et sted. Og det allerede bestemme miss eller deg komfortabel i denne tilstanden. Trekke konklusjoner, og fortsette å komme som en halv eller rive en gang for alle.
 Vi håper vi er godt avdekket emnet en pause i forholdet.  
Hva om en mann løfter hånden på sin kone?
 La situasjonen for vold til tilfeldighetene - svært farlig. Og ikke bare fysisk helse, men for den moralske velvære for alle familiemedlemmer. Du kan og bør lære å beskytte seg selv og barna. For dette øyeblikk, "roe" snakke med mannen, fortelle dem om ikke å lide ytterligere ydmykelse enig og prøver å overtale ham til å snu med deg til en psykolog; Hvis du føler at situasjonen eskalerer, prøv å gå med et glimt av sinne barn til venner eller naboer.
 Hvis mannen du fortsatt blakk, sørg for å kontakte politiet, skriver en erklæring om personskade, overfall vitne. Også referere til noen organisasjon som forsvarer rettighetene til kvinner og forebygging av vold i nære relasjoner - ". Senter arbeider med kvinner" for eksempel, i Kiev,
 Her kan du få støtte av en psykolog, advokat og hjelp om nødvendig - midlertidig bolig for deg og barna.  
Яндекс.Метрика