Hvordan å ta sin mann av sju: ulike metoder
 Hva kan man si at det er umulig å bygge et forhold til en gift, i kjærlighet, vi glemmer alle advarsler psykologer. Og hver gang etter dato favoritt tilbake til hans lovlige kone, føler smerte. Så før eller senere vil ha et spørsmål: hvordan å ta en mann med en familie?
 Og for å fortsette forholdet?
 Før du går videre til handling, bør vurdere hvor viktig dette er for deg mann. Elsker perioden går fort, det tok de svært forskjellige følelser og følelser. Derfor er det bedre å ærlig svare på spørsmål som er tiltrukket av denne mannen? En ting - hvis du virkelig elsker. Og en annen - hvis dette er viktig for deg og lidenskap som fueled atmosfære av mystikk, behovet for å skjule sine følelser. Men selv om grunnlaget for relasjoner - elsker, bør denne romanen ser nøkternt etter. I de fleste tilfeller, gifte menn er ikke klar til å skille seg av med sin kone og gå med familien, og i denne romanen "på siden" de er tiltrukket forby element. Hvis du blir møtt med den samme mannen, bedre pause med en gang, ikke tro noen løfter, og etterlot en gang for alle, helt uten å forlate den minste snev av en oppfølger. Hvis du er sikker på at den valgte verdig til å kjempe for det, så egentlig bør vurdere alle triks for å hjelpe deg med å velge en gift mann med familie. 
 Hvordan teste sine følelser?
 En objektiv analyse - en god ting, men ikke alle lykkes abstrakt resonnement. Derfor, for å teste følelser lover kan gjøres enkel test. Neste gang på slutten av timen, vil han begynne å fortelle deg hvordan du ikke vil at han skal gå, du kan si at du allerede har snakket med sin kone, kom til en gjensidig avtale, og nå slipper å gå. For menn reaksjonen er lett å forstå hvordan ting fungerer i sitt hjem, og at forholdet er faktisk et par.
 Grunnleggende om Strategi
 Din favoritt insisterer på at hans kone har ingenting binder? Dette er de vanlige triksene, og ikke verne illusjoner på denne poengsummen. Selv om en sier at hans kone er dum og stygg, kan du ikke være sikker på at han ikke lyver.
 Bedre å lære mer om sin kone. Prøv å finne ut ikke bare hvordan den ser ut, men hva gjør det elsker. Det er også viktig å vite den negative siden av sin kone. Og følgelig være en komplett motsatte av henne. Mens i noen tilfeller er det nødvendig å handle smartere. Ta en prøve av beste kvalitet og supplere sine egne styrker. Resultatet vil være merkbar nesten umiddelbart.
 Praktiske råd
 Hver kvinne vet at veien til en manns hjerte er lettere å legge de helt mestret kulinariske ferdigheter. Men gifte herrer dette fungerer ikke alltid. Heller, deilig og næringsrik middag gi ham hjem, og dette trikset fungerer bare hvis hans kone ikke vet hvordan de skal lage mat.
 Det blir ofte sagt at menn tar selv de mest solide familien kan ikke helt nekte ham sex. Dette er ikke sant. Kanskje i den intime livet av bygningen, han vet også feil, og "på siden" tegner sitt mangfold. Men dette er en sjanse til å fullstendig erobre mann - på din del vil kreve oppfinnsomhet og engasjement til noen eksperimenter.
 Snakker av effektive metoder, slik at mannen var klar til å forlate familien din side skal være utstyrt med en komplett psykologisk komfort. Ikke krangle over bagateller, krever ikke gaver og gjerninger - at han mangler hjemme. Identifisere oppriktig omsorg og oppmerksomhet til sine saker - og deretter glemme alles favoritt, men du!
 Som for slike radikale måter å lyve om graviditet (om tidsbegrepet) så de bør overlates til samvittigheten til de som er villige til å bygge lykke på slike vaklende grunnlag.  
 Vi tror at svært mange kvinner ikke liker det faktum at menn alltid lyve til dem. Og bedrag kan forholde absolutt et emne og region. Noen ganger kan en løgn og ikke forstår kvinner. Som i slike tilfeller være en kvinne? Hvordan komme? Å endre din mann? Og likevel, kan folk slutte å lyve?!
Hvorfor menn lyver til damene?
 Hvorfor menn lyver til damene?

 Juks er ofte et symptom på mistillit, fordi hvis en mann lyver til deg, det mest sannsynlig ikke stoler. Kanskje du også snakkesalig eller spesielle tilfeller var grunnlag (selv i spøk). Men en lykkelig familie basert på gjensidig tillit. I dette tilfellet må du sjekke din holdning til menn.

 Noen ganger grunnen er ønsket om å unngå juks skandale, ropte og banne på ting. Tenk på hvor ofte du zakatыvaete skandale fra scratch. Det vil si, hvis dette kunne unngå det?! Heller, ganske ofte, folk bare klar til å jukse bare ikke høre dine skrik og misnøye. Kanskje her du bør være litt balansering?!

 Bedra grunn av kritikken. Mest frustrerende å høre kritikk fra leppene til en kjær. Men noen ganger menn ønsker å kjøpe noe, gå et sted, men din kritikk ikke gjør det, så ingenting å gjøre, men å gjøre det i hemmelighet fra deg (kjøpe, gå, kjole, etc.).

 Hvorfor menn lyver sånn?

 En mann som var vant til deg. Når menn blir vant til kvinner, blir det svært vanskelig å skille kjærlighet fra vane. Og selv om han er klar over at det er bare en vane produsert gjennom årene, kaste deg - veldig vanskelig. Derfor ingenting igjen men å lyve. Hvis du ønsker å høre sannheten, må du vente en måned fra den ene eller den andre hver for seg og se at fyren virkelig føles for deg. Vane er i løpet av denne tiden, men kjærlighet er!

 Min mann er gunstig for deg. Noen ganger kan en mann som lå i kjærlighet til kvinner på grunn av pengene han tilbringer, og noen ganger på grunn av hennes bil, som går, noen ganger på grunn av et hus eller leilighet, hjem gratis. All denne rikdommen kan gjøre en mann liggende kvinne. Og, selvfølgelig, noen ganger folk lyver på grunn av det intime forholdet at han har permanent. Det bør vise en mann til rent vann, gradvis frata av en god.

 En mann har ikke noe valg. Her snakker vi om barn, eldre foreldre eller andre situasjoner der det bryter opp med en kvinne - ikke et alternativ. Man foretrekker løgner enn skilsmisse som tar mye av problemene ikke bare deg og ham, men slektninger mennesker. Her råder noe vanskelig, du trenger for å analysere hver situasjon individuelt.

Hvorfor menn lyver til damene?
 Hvorfor menn lyver og forråde?
 Hvis du regelmessig leser vår online magasin Vse-Sekrety.ru, bør det allerede vet hvorfor menn forråde kvinner, som vi allerede har nevnt mer enn én gang. Kort sagt, menn forråde tre grunner:

 De er ikke fornøyd i sengen (søker mangfold i nære relasjoner);

 Baba - som alltid å være sammen med kvinner på ulike måter;

 Opplever en midtlivskrise, og dermed prøver å øke den oppfatning av seg selv.

 Hva synes du om juks ektemenn? Hvorfor kvinner ligge i din mening? Dine svar skriv en kommentar på denne artikkelen! Den beste legger vi et innlegg.  
8 tegn på en manns svik
 For hver kvinne elskede svik er en av de vanskeligste testene i livet. Etter svik - et svik som etterlater en dyp sjel være smertefullt. Statistikken sier - tre av de fire mennene minst én gang i sitt liv har endret sin kone, og bare én av de fire bedratt kvinnene opplever det. Ekteskapets varighet ofte bare øker risikoen for svik. I mange tilfeller, menn er utsatt for utroskap etter førti år. Som ordtak sier - grått hode, en demon kant. Av hva tegn til å fastslå at den elskede mann rangel? Hvis du ønsker å vite sannheten, og ikke lider latterliggjøring bak, må vi prøve å forstå røper du en mann eller ikke. Se nøye, trenger du ikke legge merke til ham noen typiske tegn på utroskap.


8 tegn på en manns svik
 Skyldfølelse. De sier at menn har følelser av skyld og gale sine handlinger utviklet sterkere enn kvinner. Det er denne følelsen holder den nær mor til sine barn. Kanskje ikke alle er følelsen uttalt, men et sted dypt nede hun alltid er. Derfor, hvis en mann var å avsløre enestående prevenance og gavmildhet, er det verdt å vurdere årsakene til hans oppførsel.
 Menn er mindre følelsesmessig enn kvinner verre enn kvinner er i stand til å skjule sine følelser. Så se inn i øynene hans. Hvis de ser på deg åpent og kjærlig imot en gave, og ikke tenke på de dårlige. Hvis du ser kul og onde, eller folk tett øye med deg, må du tenke på. Så vanligvis prøver å kompensere ubehagelig fremtid for deg.
8 tegn på en manns svik
 Irriterende ditt nærvær, eller noen av pengene dine. Mannen søker ikke å opprettholde en samtale, besvares spørsmålene dine i enstavelsesord, et tegn på sin avstand fra deg, med mindre, selvfølgelig, er ikke av dem for hvem slik oppførsel har alltid vært normen. Han er ikke lenger liker hvordan du koker eller kjole eller oppfører seg i samfunnet når det er irriterende ditt nærvær, dine svakheter og selv verdighet, er det sagt at han prøver å devaluere deg med sine øyne, prøver i din ufullkommenhet begrunnet sine handlinger .

8 tegn på en manns svik
 Side sosiale nettverk og mobile passordbeskyttet. Menn pleier ikke å kommunisere for kommunikasjon, de vanligvis bruker telefonen mer som et arbeidsredskap, lange telefonsamtaler eller korrespondanse i en livlig sosiale nettverk for dem er ikke typisk. Hvis en mann ikke lar telefonen hele tiden med det, kommer ofte med telefonen ut av rommet på telefonen hans passord er at hans konto på sosiale nettverk også passordbeskyttet, han har noe å skjule.


8 tegn på en manns svik
 Stadig forsinket på jobb. Mannen var en arbeidskraft entusiasme, han ble overbelastet på jobb, jobber sent på natt, på lørdager. Stasjonen er alltid på og ser ganske imponerende, men det er vanskelig å holde en kvinne hvis etter disse "frister" av mannen lukter dyrt alkohol og utsøkt parfyme, spesielt hvis det er den samme parfyme, absolutt hever det mistanke om forræderi. Det er verdt å nevne den plutselige lidenskap for jakt, fiske og annen underholdning som krever et langt fravær. Denne tilliten forsikringer medmennesker er ikke verdt det, de kan bare skjerme det.8 tegn på en manns svik
 Endre leksikonet. I leksikon med mann, nye uttrykk, uttrykk og vitser. Vennlige ord, som han kalte deg før, nå finner han vulgær. Endret måten selv snakke, gester og ansiktsuttrykk? Psykologer sier at folk ubevisst gjenskape oppførselen til gjenstand for kjærlighet, fordi disse symptomene bør vurderes skjellig grunn til mistanke om forræderi.
 Endre bildet. Menn er mye mindre oppmerksomhet til deres utseende, spesielt med alderen. Og hvis han plutselig ble mye tid på hans klær, han hadde et ønske om å endre sin stil på kjolen, ble han nøye overvåke seg selv og er ikke ledsaget av en endring i hans omgangskrets eller status, det betyr bare en ting - det var en kvinne som er interessert.8 tegn på en manns svik
 Kjøling seksuelle relasjoner. Lang pause i intime liv er grunn til å tro at var deres grunn - dårlig helse eller kjøling av relasjoner. Men hvis folk fortsatt ønsket å klemme deg ofte, og nå har han ikke noe ønske om å ta på deg, er det ikke lenger er interessert i hvordan du ser ut, er det et sikkert tegn på nedkjøling. Touch spille en viktig rolle i uttrykket av følelser. Men det er også annerledes: mannen, nye seksuelle vaner og preferanser, nye kjærlig kallenavn. Tenk på hva som forårsaker det, kanskje han har lært dette fra en annen kvinne?


8 tegn på en manns svik
 Mistanker om utroskap og urimelig sjalusi. Sa til tyven hatten. Det kan sies med hensyn til feil mann. Forræder ofte evaluerer oppførselen hans kone basert på hvordan han oppfører seg, følelser og begjær, han designer det begynner å mistenke henne i hor, sjalu og gjør krav.
 Hver av disse funksjonene er ikke et tegn på svik, men bevis på problemet, og hvis det er flere tegn - er grunn til alvorlig bekymring. Ikke overse dem og prøve å forstå familien før båten ikke har gitt flyt. Vi håper at denne artikkelen hjelper deg å ta smarte avgjørelser, hvis du har mistanke om et svik mot ektemannen. Og aller viktigst - å tilgi og glemme eller slette mann forræder av sitt liv avhenger av deg.  
Яндекс.Метрика