Hvis folk ikke ta hensyn til hva du skal gjøre

 Forholdet mellom mann og kvinne, mann og kone anta det samme bidraget. Men hvis så, i praksis er det umulig. Hvis man gir alt og den andre er bare noe godt vil komme. Hvis folk ikke ta hensyn til hva du skal gjøre er å se på.
 Hvis folk ikke ta hensyn til hva du skal gjøre

 Den mest verdifulle ting i et forhold - for å sette pris på bidraget fra hver, verne den. Lykke til dem med synet av sin fars eksempel. På et ubevisst nivå er det "skrevet" og deretter "play". En annen nyttig egenskap er den fleksibilitet som gjør det mulig å justere partnere til hverandre. Nå, hvis alt dette er ikke, og det er ingen respekt for elementære, kan du hyle, "hvis folk ikke ta hensyn til hva du skal gjøre? ".
 Det er mange årsaker til dette fenomen kan forekomme. Men hvor du skal begynne å vinne? Av kurs, refererer det til utseende, atferd, ferdigheter og så videre. I de hektiske husarbeid, mange kvinner ikke lenger lete etter seg selv. Jeg har bare ikke tid, men det er på tide snack. Kanskje grunnen til denne holdningen mannen at han ikke lenger ser deg som en kvinne. Menn er svært krevende i sin halvdel, de ønsker renslighet, komfort, hamburgere, salater, nystrøkne skjorter, rene sokker og lidenskap, seksualitet i en utførelse. Vel, må prøve, eller andre lure.

 Hvis folk ikke ta hensyn til hva du skal gjøre


 Hva annet er nødvendig, er det viktig å huske alle de anbefalinger som han ofte gir. De kan forholde seg til deg personlig og bygningen som helhet. Prøv å lytte og høyre.
 Ikke møte mannen strukket slåbrok, nå kan du kjøpe spesielle klær for praktisk hjem. Vi trenger å finne felles klasser. Hvis du har barn, kan du tilbringe en helg familie. Og hvis en mann fanger en fisk, og du bør da prøve seg som fisker.
 Kanskje er det fornuftig å snakke om problemet. Hva hvis det er en logisk forklaring på det.
 Nå vet du hva du skal gjøre hvis folk ikke betaler oppmerksomhet.  
Gaver sønn den 23. februar: originale gaveideer
 Hvert år før 23 februar kvinner står overfor et vanskelig problem - hva du skal gi sin kjære ektemann. Og noen ganger pappa eller velge gave til mennesket er mye lettere enn sin sønn. Tross alt, må man ta hensyn til personlige preferanser og alder. Så, hva du skal gi sin sønn den 23. februar?
 Velge en gave til barnet
 Din sjarmerende gutt noensinne vokse opp og bli en ekte mann. Og så han følte selvtillit, trenger å få det helt fra ung alder følte ekte representant for sterkere sex. Selvfølgelig, den tre-hletnemu babyen før like uinteressante stridsvogner, soldater og andre "militære" brukerutstyr. Men det kan gi første designer eller en lekebil. Og la en slik gave til sin sønn den 23. februar vil ikke være praktisk, tro meg, det vil bringe barnet glede.
 Gaver preschooler student eller junior?
 Barnet vokser, og med det endre sine interesser. Emerging favoritt tegneserier - og dermed kan gi klær og tilbehør med symboler av tegneseriefigurer (ryggsekker, caps, eget krus med Spider-Man kan glede seg minst arbeid, biler eller lekevåpen).
 I junior gutter ofte vises hobby. Noen begynner å samle en rekke elementer. 23 februar - en god grunn til å gi unge numyzmatu nytt album for mynter. Også, kan din gave være begynnelsen på en ny samling, siden dagens produsenter gjør en hel rekke oppgaver, modeller, biler, prøver av mineraler kjente seiling. De som er glad i triks kan kjøre bort med mesterklasser fra kjente illusjonist eller passende rekvisitter. Fans av spion filmer - sett superspy, kompass, lommelykter og andre små tilbehør.
Gaver sønn den 23. februar: originale gaveideer


 Gaver tenåringssønn?
 Hvis din sønn er fascinert av sport, og sikkert vil det være fornøyd med det nye utstyret. Ungdom kan også gi CDer av hans favorittmusikk eller et nytt dataspill. Hvis fyren er glad i datamaskiner - kan presentere en original USB flash-stasjon eller laptop bag. De fleste gadgets gir ikke anbefales - selv en nybegynner kan forstå deres egenskaper bedre enn deg. Derfor er det veldig lett å gjøre en feil.
 Hvis du ikke ønsker å gi klær fordi gjette ikke redd for stil, gi et gavekort motebutikk. Bare husk å sette det i et postkort! Tenåringer elsker den opprinnelige måten - du kan overraske sønnen stå under uvanlig disc set for dart eller spille mafia, collectible figur av kult helten tegneserier.
 Gaver voksen sønn?
 Ikke sikker på at du vet hva din sønn er glad i dag - den presenterer stilig tilbehør virksomhet. For eksempel, en fin visittkort, penger klipp, lommebok, godt håndtak. Hvis han ikke hadde nok tid på å prøve å melde deg på et treningsstudio, gi et abonnement på et stort kompleks der det er ikke bare forskjellige seksjoner, men massasjerommet eller badstuen. Disse avslappende behandlinger vil sette pris på selv de som ikke er glad i sport.
 Bilistene kan heve bilen tilbehør. Kjennere - kaffemaskin. Amatør hjem filmen ganger - apparater for matlaging popcorn. Fans av brettspill - et nytt sett med favoritt sjangere (f.eks detektiv eller fantasy). Aktiv rekreasjon og turgåing bringe termos eller thermomug ny ryggsekk, praktisk tilbehør og utstyr. Men samleren å gi et objekt til en samling, ikke - hvem vet, plutselig har han allerede lignende.
Feromoner hjemme: de grunnleggende hemmeligheter
 Alle har lenge kjent, men ikke alltid fullt ut forstått at ordet "feromon" er spesielt aktive ble brukt de siste årene. Hvorfor er en så populær, og det gjorde det?
 Hva er feromoner?
 Det er en kjemisk produsert i kroppen gjennom apokrynovыm kjertler. Ligger disse kjertlene i svært sensitive områder, som for eksempel lyske, armhulen og anal området. Ulike typer av disse stoffene er ansvarlig for respons på seksuell lyst eller fare. Spesielt sterkt debattert tema de siste årene deres evne til å tiltrekke mann til kvinne eller vice versa, på et ubevisst nivå. At tvisten, og hvorvidt disse stoffene kan vekke seksuell lyst og gjøre personen som bruker dem mer attraktiv partner?
 Ingen var det diskusjon rundt det faktum de originale produkter som tilbys til kjøperen, er det viktig, spesielt hvis det feromoner fortsatt har magiske egenskaper.
 Hva er hemmeligheten?
 Disse stoffene produserer både mannlige og kvinnelige organismer. Under eggløsningen kvinner er mer attraktive for menn, som med vaginal hemmelighet de har produsert en rekke av feromoner som gjør en mann sier til sin elskede disse charms, som en eller annen grunn likevel ikke betalende oppmerksomhet.
 Sex feromoner er utvisket til den menneskelige luktesans, de er luktfri. Men vomeronazalnыy organ som ligger i nesen, hjelper skille dem og sende riktige signaler til hypotalamus-hypofyse-systemet, som er ansvarlig for de biokjemiske prosesser i kroppen.
 Det er enda en teori i henhold til hvilke folk er kompatibel med feromoner ikke bare tiltrekker hverandre i en seksuell forstand, men de mest sannsynlig det er kjærlighet. Er det sant, bevise så langt mislyktes. Men det faktum at en kvinne som en mann, og vice versa, viser tydelig effekten av stoffer.
 Kvinner og menn
 Bare om lag ti prosent av menn med feromoner som gjør dem mer sexy og ønskelig. Og hvis en jente noen ganger spørsmålet hvordan hun kunne akkurat som denne mannen, når han er i nærheten, på grunn av stoffet, selve spørsmålet forsvinner. Androsterone (hann) produsert med talg i ansiktet, armhulene og hår, forårsaker spenning i den vakre halvparten av menneskeheten.
 Kopulyn (hunn) - hver kvinne er mengden kan variere. Grunnet produsert kvinnelige kroppen kopulynu, folk bokstavelig talt lyser opp anmodningen med utseendet på objektet for deres sympati eller kjærlighet.
 Produksjon
 Denne handlingen førte til den magien som alle ønsker å vite hvordan du feromoner hjemme. Bare ønsker å kjøle din iver, fordi hvis du ikke er en erfaren biokjemiker eller ikke millionær som har sin egen kjemiske laboratorium med alle nødvendige komponenter og utstyr, disse stoffene kommer hjem urealistisk. Følgelig, og video på problemet i Internet søkemotorer for å finne deg.
 Feromoner er produsert i små mengder i visse spesialiserte fabrikker. Den bruker avansert teknologi og produksjonsprosessen tar lang tid. Oppnådd under disse betingelser, og omfatter i sin medlems noen kjemikalier, som er organiske forbindelser med lav molekylvekt.  
Forholdet mellom en mann og en kvinne - hvordan å unngå feil

 Forholdet mellom mann og kvinne og familieliv - er det veldig bra, og noen ganger - veldig vanskelig. Men hvorfor skjer dette? Vanligvis er dette fordi familien ikke lærer det riktige forholdet mellom mann og kvinne. I denne artikkelen vil du få informasjon om vanlige feil som oppstår i disse henseender.
 Feil menn mot kvinner
 De vanligste feilene menn i et forhold ligger i det faktum at i begynnelsen begynner vi å idealisere personen og prøver å virke ham i samme ideal. For ytterligere skuffet ikke skuffe valgt følger to grunnleggende tips du trenger å ta av rosa briller og oppføre seg så naturlig som mulig.
 Kvinners feil i forhold til menn
 • Kvinner i håndteringen av menn oppfører forelder, henvise til dem som barn.
 • Kvinner sette deg selv i et sekundært sted, og bringer en kjær som et offer.
 • Kvinner skjule sin kompetanse og verdighet.
 • Kvinner forelske i en manns potensial.
 • Kvinner begynner å oppføre seg som små gutter til menn ga dem det de ønsker.
 • Kvinner er underordnet menn på eget initiativ.
 Følsomhet, variabilitet og følelser er essensen av kvinnelige natur. Takk så dens kvaliteter kan det skape gnister og behagelig forholdet. Men slike avanserte verktøy i udugelig eier kan være et reelt verktøy for ødeleggelse. Derfor, uten å kontrollere sine følelser, støttet av en rekke komplekser og fordommer kvinne kan være for krevende og engasjement for sine kjære.
 Dårlig element i forholdet - bilder, skandaler, tårer og raserianfall. Skape harmoni i relasjoner med deres hjelp vil ikke fungere. Dette fører til uhøflighet eller likegyldighet. Ubehagelige øyeblikk i forholdet må drøftes rolig og judiciously. Du trenger ikke glemme at det finnes ingen perfekte mennesker. Ikke vær en hodepine eller hans utvalgte elskling, og da han virkelig ønsker for deg å være bedre. Men det gir ingen mening å utføre en bragd, hvis som et resultat vil du se en misfornøyd uttrykk i stedet for et takknemlig smil.
 Vanlige feil i forholdet mellom menn og kvinner
 I øyeblikket når paret begynner et liv sammen, de alle har gjort felles - ly og feil i forholdet. I dette tilfellet er det ingen klar distinksjon mellom de to kjønnene feil. Det er bare vanlige feil å bli korrigert sammen.
 For eksempel er det vanligste problemet forholdet mellom mann med TV og sofa, og kvinner med et kjøkken. Dette vanlig feil å løse grunnleggende måte - dele sitt ansvar på et tidlig stadium av relasjoner. Ikke alle kvinner vil holde at mannen ikke hjelper, men rolig liggende på sofaen mens hun prøver å lage middag. Hvis du vil starte, må du lade det til noen liten oppgave for matlaging. For eksempel skrelle hvitløk, hogge løk og salt mat. Det er lite sannsynlig at han vil gi opp å begå disse milde øvelser og du vil bli fornøyd med dette sin deltakelse. Og ikke glem å oppmuntre ham i at syltet løk mat og rense ham ut mye bedre. Snarere ønsker han å deretter demonstrere sine evner i andre tilfeller.
 Forholdet mellom en mann og en kvinne - en vanskelig og samtidig en hyggelig ting. Derfor vil bare gjensidig deltakelse i ta opp nye problemstillinger å opprettholde harmoni og balanse i forholdet.  
Яндекс.Метрика