Hvordan bli en mester i livet ditt?
 I denne artikkelen vil du se den magiske formelen som vil gjøre deg til herre over liv. Det er ingen abstrakte råd som er gode bare på papiret, slagne vanlige fraser. Du vil ikke finne teknikker som lest dusinvis av ganger og sjekket for meg selv - konfrontert med virkeligheten, de rett og slett ikke fungerer.
 Nok en gang fikk et tilbakeslag og mistet troen på oss selv, om og om igjen du lurer på - hva gjør jeg galt? Hvorfor ellers, ifølge entusiastiske anmeldelser og optimistiske kommentarer på internett, kan bli herre over livet?

Hvordan bli en mester i livet ditt?
 Bevæpnet med en ny oppskrift for suksess, inspirasjon du prøver å gjøre dine drømmer gå i oppfyllelse, og først alt går bra. Men etter en kort tid du kommer tilbake til hvor du skal begynne - spørsmålet om "Hvordan bli en mester i livet ditt? "En annen svar på det var en smokk i en lys, lovende wrapper. Kanskje svaret er nei, og det var, og alle de "bevis" på sin eksistens - spesielle tilfeller unntak fra regelen, flaks eller implementering av markedsføringsstrategier kunnskapsrike annonsører? Uansett førte deg til denne konklusjonen, skepsis eller tidligere dårlig opplevelse - det er bare logisk feilslutning.
 Hemmeligheten til suksess - i betydningen av sin essens. Suksess - ikke et abstrakt begrep, men en konkret, dessuten åpenbare ting. Når du kjøper en bil, du venter på den perfekte bilen falle ned fra himmelen? Eller velge fra populære merke førsteinntrykk, kan bilens farge være doveryaetes manager? Du nøye studere spesifikasjonene og vurderinger, som du vet - den mer spesifikke ideen om bilen, desto mer tilfredsstillende vil det møte behovene og tjene ditt formål. Suksess - den samme bilen, med den forskjellen at gjør du perfeksjonere deg selv. Hvis du vil - tro det - nei, men det er en instruksjon - en enkel, lett å forstå, lett å bruke.
 Det er viktig å forstå betydningen av slutten av uttrykket "master of life." Dette er en mann hvis liv er underlagt hans sinn og vilje, ikke en abstrakt ideell forstand, men i visse ting og virkelige situasjoner - der, nå og alltid. Lær å styre ditt liv for å oppnå de mest ambisiøse og tilsynelatende usannsynlige mål hjelpe følgende instruksjon:
Hvordan bli en mester i livet ditt?
 1) Bli en mester i sin tid. Følg den daglige rutinen, pre-plan de fleste tilfeller og hendelser. Ikke true med å få en plan for året som kommer, starter fra i morgen, ta en fem minutters planlegging i dag kveld. Du vil bli overrasket over hvor mye tid dette sparer praksis. Videre vil det spare deg fra unødvendig stress - når fristene av synet, under daglig tilsyn, stressende situasjon på grunn av tid trøbbel av. "Biologisk klokke" - ett mer enn the real thing. Når kroppen din vil gå inn i en rytme og begynne å jobbe "på døgnet", vil du oppleve en merkbar forbedring i fysisk, psykisk og emosjonell helse, og energisparing kan brukes til å oppnå målene.
Hvordan bli en mester i livet ditt?
 2) Bli herre over din arbeidsplass. Rekkefølgen på skrivebordet - ikke en hyllest til Feng Shui, og psykologiske faktorer som påvirker oppfatningen av hverdagsvirkeligheten. Fjell verdipapirer som er opprettet i underbevisstheten illusjon det er ingen kanten av kaos på bordet forvirrende i dine tanker, skitne krus eller rusk i hjernen sender et signal som slår på utgangen av forakt for saken, tenkte "Clean deretter" tvunget ubevisst bås og arbeid beslutninger. Du kan ignorere denne regelen eller ikke, din underbevissthet sinn likevel - det fungerer for ham. Det er begrepet "kreativ lidelse" - nei, dette er ikke et unntak fra regelen. Noen folk i kreative yrker (eller oppfatning) ikke-lineær måte å tenke på. Hva andre mener uorden eller kaos, de har en streng logisk system.
Hvordan bli en mester i livet ditt?
 3) Bli en mester i sine sosiale relasjoner. Uansett hva du ønsker, mannen - en sosial. Du kommunisere med familie, venner og kolleger, liksom hver kontakt påvirker persepsjon, følelser og opplevelser. En ubehagelig samtale i morgen kan ødelegge hele dagen, Avsender kolleger - for å heie og ros fra manager - inspirere arbeidskraft bragder. Ikke la andre styre humøret. Noen negative "trekker teppet" ved kilden, selv om du ikke vet er virkningen på det ubevisste nivå. Problemer i familien - ærlig snakke, prøve å forstå årsaken til lidelsen; med venner - ring for dialog motstander; kolleger - vidstoronytesya og la dem være alene på profesjonell kommunikasjon. Aldri la folk du er utgått negativ eller fører til negative følelser forgifte livet ditt - nekter å kommunisere med dem hvis du ikke avgjøre saken kom i fred. 
Hvordan bli en mester i livet ditt?
 4) Bli herre over din helse. Beaten Council - en sunn livsstil tar på en ny lesning. Menneskekroppen - den vanskeligste av eksisterende biologiske systemer. Blåser omsorg til tilfeldighetene eller bevisst utsette sine risikofaktorer, er du tillater sykdommer og destruktive prosesser gård skjult i kroppen din, og når det vil resultere - ukjent. Pålitelig bare én ting: det vil koste deg penger, nerver, tid og krefter. Dette er ikke en samtale umiddelbart for å gjøre sport og sunn livsstil. Overvåke helsen din: tenke hvordan og hva du spiser skadelig nyte mat, og kroppen har til å absorbere det; se vekt - ekstra vekt gjør det en utfordring for alle etater; ikke glem om trening - så langt som styrke og evner, 15-minutters øvelse metabolisme kjører og vedlikeholder energinivået gjennom dagen, opprettholder en halv times trening muskel tone; ikke kjøre helse - hvis du har en bekymring, gå til legen, "det proydezazhyve" - ​​den vanligste årsaken til å kjøre kliniske tilfeller, ville betimelig medisinsk behandling gjør lite blod. 
Hvordan bli en mester i livet ditt?
 5) Bli en mester i hans suksess. Suksess kommer ikke ned på deg som en snøball, den består av daglig, selv små prestasjoner. Nesten alle formlene for suksess negerer manglende evne til å holde tritt - bare gå tilbake til gamle vaner. For å unngå dette, spille inn sine prestasjoner, selv ubetydelig. Gjør dette i kveld og morgen, start ved å se gjennom listen din. Det er nødvendig å etterfylle hver dag i minst ett punkt. Dette vil ikke fjerne seg mot målet. Ser vi på de prestasjonene du klar over hvor mye som har blitt gjort. Kontrollere alle skritt mot suksess, nøkternt vurdere prestasjon og glemme dem i et minutt undertrykkende stemning som noen ganger deltar oss alle.
 Den universelle hemmeligheten bak suksessen ikke finnes, i hvert tilfelle, oppretter du det, og det første skrittet - å bli herre over livet ditt. Suksess - er høydepunktet som en trapp med dagligdagse hendelser, beslutninger og møter. Det er feil å tro at det er en heis eller alt vil forandre seg umiddelbart. Ikke la andre mennesker eller omstendigheter for å styre livet ditt.  
Hvordan å tiltrekke kjærlighet inn i livet ditt: praktiske råd psykologer
 Mange kvinner drømmer om kjærlighet, men i virkeligheten ikke gjør noe for å møte henne. Og problemet er ikke latskap eller uvilje, og holdninger. Kanskje Ms oppriktig mener at å gjøre alt i deres makt til å delta på seminarer og kurs, kunsten fristelsen. Men på et ubevisst nivå de fortsatt ikke søker å oppnå sine mål - på grunn av visse komplekser vedvarer konflikt, tvil, angst og mange andre grunner. Hvordan å tiltrekke kjærlighet inn i livet ditt? Jobbe med deg selv og bruke flere metoder som trygt kan kalles magi hvis de er basert ikke lå subtil psykologisk beregning.
 Bli kvitt ideen om ensomhet
 Interessant, kan den gamle praksisen med Feng Shui bidra til å tiltrekke kjærlighet inn i ditt hjem. Lytt til hennes anbefalinger. Se på sidene - hvis leiligheten vegger stappfulle av bildene dine hvor du er alene, er det bedre å gjemme seg i tid. Dette gjelder også andre bilder som symboliserer ensomhet. Og disse bildene er ikke nødvendigvis trist stemning. Selv om din favoritt filmstjerne bilde, tatt i strålende isolasjon - trygt bli kvitt det. Lignende bilder bære negativ energi.
 Samtidig, paret velkommen. For eksempel, hvis du samler fint porselen figurer, ordne dem i par: katt trenger en katt eller kattunge morsom andungen - en annen fin venn. Velge et par lysestaker, setter dekor elementer laget to. Så du setter deg opp for en ny idé, og snart vil ubevisst klar over det faktum at for å møte favoritt og den eneste med hvem ønsker å tilbringe livet ditt.
 Kvitte seg med fortiden
 Prøv å holde interiøret i hjemmet ditt ved fagene snakke om kjærlighet. Forresten, bildene dine med tidligere elskere, bedre rene også. Først, tidligere forhold og trekke deg tilbake. For det andre, er menn kjent for å motsette opposisjonen og begynne et nytt forhold til sjalusi er ikke nødvendig.
 Å kvitte seg med belastningen av tidligere feil, holde unna alt som minner deg om de tidligere romanene: en bamse, navn krus-skjorte, genser, en gang ved et uhell glemt deg elsket. I stedet, alt du trenger å få inn positiv energi bygningen. Hvordan du gjør det?
 Feng Shui og tiltrekke seg kjærlighet
 Finn en god foto par svaner og ender-mandariner, reproduksjoner av kjente malerier av Klimt "The Kiss" - et ord som er forbundet bare med positive følelser.
 I praksis av Feng Shui antas at du bør prøve å finne et sted i ditt hjem for menn. Hang in closet noen ekstra kleshengere på badet holde et ekstra tannbørste. Dette - signalisere universet at du er klar for et nytt forhold.
 Vel, hvis du virkelig tror på Øst-praksis, kan du bruke en annen anbefaling. I det sørvestlige hjørnet av leiligheten din plassere en flytende ikebana med to stearinlys og roseblader. Ikke glem å regelmessig endre vann og blomster. Dette kan virke som en magisk rituale, men på denne måten vise at de er villige til å la sine liv litt romantikk.
 Vær aktiv!
 Imidlertid viser alt arbeidet gjort heller til feltet av psykologi. Og for å møte vår kjærlighet bør gå for å møte henne. Du kan sikkert anta at hvis skjebne selv finne på komfyren. Men langt mer sannsynlig at du vil støte på kjærlighet, hvis du aktivt ønsker det. For eksempel, sosiale nettverk, siden de nå tilbyr nesten uendelige muligheter til å utforske og kommunisere. I tillegg er mange byer praktiseres såkalt "quick farvel", som også enige om et nettverk. I dette tilfellet, om kvelden kan du møte dusinvis av mennesker til å utveksle telefonnumre og bestemmer med hvem du fortsette å kommunisere i fremtiden.  
Яндекс.Метрика