Hvordan svare på bilder av menn

 Noen ganger kan en kvinne skamfull for å innrømme at mannen er støtende for henne. Det virker som i sammenligning med oppførselen til andre menn begynner. Koner trøste seg med tanken på at hver familie før eller senere møter utfordringer. Someone folk avhengige av alkohol, noens unge skjønnheter, og menn generelt noen alltid slå sine koner. Derfor verbal misbruk mange kvinner lider i stillhet, gjøre dem til selv tydelig kommunikasjon stil. På den andre ytterligheten - til å begynne å svare på sin kone i en frekk måte og forvandle familiens liv i debatter usensurerte. Hvordan svare på fornærmer en mann rett? Vi sette dette spørsmålet til psykologer og gjort noen interessante funn.

Hvordan svare på bilder av menn


 Hindrer årsaken bilde


 Å begynne å forstå hvorfor din kommunikasjon stil har endret seg. På første date mann osypav deg komplimenter, men etter noen år med familielivet du hører fra ham bare stygt språk? Så, på et tidspunkt har du krysset den tillatte grensen. Skru klokken tilbake nå være svært vanskelig, spesielt hvis folk har lange snakker til deg i en frekk måte. Det bør ikke få skylden for slik behandling en mann. Tross alt, på et tidspunkt du gjøre hans stil behandling ikke kommentere eller svare begynte på samme måte.
 Grunnen til bildet av en mann bør gis sine foreldre. Observere kommunikasjonsstil og hennes far svigerfar gjøre konklusjoner. I din makt for å vise ved eksempel at barn og elskede mann kan snakke annerledes. Ofte atferden til menn knyttet til hans temperament type.
Hvordan svare på bilder av menn


 Hvordan de skal oppføre seg, hvis mannen er fornærmende?


 Det er tre utganger av situasjonen:

 •  Starte fornærmelse i retur. Dette destruktiv måte ut at det vil bare forverres. Jenta - personifiseringen av alt mild og deilig. Hun gjorde ikke klage til ansiktet og påpeke svakhetene hennes ektemann. Det bør inspirere, ikke det motsatte.


 •  Vi må vise likegyldighet. Dette alternativet passer deg hvis du skjult masochist og stygge ord du selv moro. I alle andre tilfeller, tilsvarer stillhet aksept av slik kommunikasjon stil i ditt hjem.


 •  Å handle umiddelbart. Den mest hensiktsmessige alternativet. Være visdom og begynne å kjempe dårlig vane mann fornærme deg.


 •  Prøv å forstå hva som skiller ham og tvang ham til å gå inn i hans lomme for uanstendig språk. Prøv å eliminere årsakene til konflikten. Mannen liker å perfeksjonere renhet på kjøkkenet? Prøv å ta oppvasken før hans ankomst. Hvis du ikke har tid, velkommen forklare elskede, veldig sliten, fordi arbeidet hadde mange problemer hjemme og måtte bli støvsugd.
  Hvordan svare på bilder av menn

   Hvis folk fortsatt går tilbake til bildet, prøv å forsiktig forklare at han skade deg. Tvinge ham til å føle seg skyldig. Du kan gråte hele dagen eller gå trist. Si at du har en hodepine, slik at du kan lage sin favoritt suppe.
   Siterer vei ut - å forlate. Vi bør ikke smelle igjen døra. Bare fortell meg elskling, veldig lei av hans image, du trenger tid til å samle tankene. Bo hos mamma eller kjæresten en uke eller to. Mange psykologer rådes til å skrive til sin mann hvis han fornærmet. I brevet bør du ikke skylde på mannen. Det er verdt å nevne sine positive kvaliteter, fortell ham at du er veldig heldig, men dessverre, ikke din utdanning ikke tillate deg å bo i en atmosfære av konstant fordømmelse og misbruk. Du vil veldig gjerne få ditt forhold var den samme som på første date.
   Husk at kvinner kan gjøre underverker visdom og spare mest håpløse ekteskap. Og enda mer, for å takle bilder av menn.

  Jeg er gift, men som de andre hva de skal gjøre

   Det antas at kjærlighet - en fantastisk følelse, men alt bra hvis den fanger opp med en gift kvinne. I løpet av familielivet følelsen gradvis slettet og gå av veikant, det er mange andre bekymringer. En mann stopper å ta hensyn, romantikk utmattet selv. Hvis på denne bakken av en mann som gir oppmerksomhet til følelser, er det lett å falle i kjærlighet.
   I dette tilfellet, det kommer en situasjon når en kvinne sier: "Jeg er gift, men som de andre hva de skal gjøre" - virkelig trenger å gjøre noe.

   Det er flere måter å velge, bestemmer du. Hvis du bestemmer deg for å holde seg trofast til sin mann, familie og sunn fornuft, bør du gjøre alt for å slutte å elske en annen person. Ingen sier at dette er lett, tvert imot, er det virkelig vanskelig. Men hvis du ønsker å prøve og så alt er mulig. Det kan være sant at elsker deg komme opp med, var på grunn av mangel på kontakt med sin mann. Derfor er det nødvendig å etablere familieforhold. Snakke mer touch, finne felles sak, invitert til å besøke, se filmer sammen, og andre. Du kan endre utseende til folk igjen lagt merke vist kjærlighet og følelser.
   Jeg er gift, men som de andre hva de skal gjøre
   Er det motsatte alternativet for å komme med og fortelle alle mennesker. Men for å gjøre dette, er det viktig forsiktig og taktfullt. Ikke la uhøflig og avgifter. Prøv å holde din avgang ble raskt.
   Hvis lang sovende samvittighet, et ønske om å holde familien sammen og fortsette forholdet, kan du møte elskeren hemmelighet.
   Meget delikat situasjon observert i det tilfellet der det er barn. Enhver utfallet av saken de skal ikke lide. De trenger ikke å være vitne til krangler, skandaler osv Derfor må tenke ikke bare om seg selv, men også om samlingen. Og hvis du bestemmer deg for å gå, vurdere, er det viktig at nye kjærlighet var ikke flyktig.
   Forhåpentligvis vi virkelig svart på spørsmålene jeg er gift, men som de andre hva de skal gjøre.  
  Gikk for å returnere eller hvordan å binde en yazaty fyr seg gjennom separasjon

   Hva jenta ikke bare gå til mennene var ved sine føtter. Unge og eldre kvinner studenter slank og donuts, vamp og selv snerpete - alle av oss noen gang tenkt på hvordan du bruker psykologiske teknikker og andre kvinners ting fast bundet til sin mann likte. For dette problemet, en enorm mengde trening gjennomført og publisert bøker, psykologer aktivt behandlet oss tips om hvordan du kan bruke visse teknikker forelske en spesiell fyr.

   En av disse måtene er kunsten planlagte comeback etter separasjon. Det er enkelt: du trenger ferdigheter til en del med en fyr slik at han har noe ønske om å gå tilbake. Å vedta dette utspekulert plan - se nedenfor.


   Hvordan skal kaste fyren, så han ba du returnerer forholdet?


   Ved første øyekast kan det virke svært grusom. Manipulere følelser lover - kanskje til og feig. Men du skjønner, hvis dette manipulasjon vil gagne ditt forhold - at alle metoder er gode og dette er intet unntak. Og nå la oss gå fra prat til handling.
   Så, for å bringe gutten til avskjed spesielle talenter trenger ikke. Begynnelsen - ingen raserianfall, skriking og andre "gigs". Det er riktig - en rett til å si: "Vi trenger å forlate". Men for å gjøre dette du trenger, slik at stemmen din hørtes et notat av anger, som ville tillate gutten til å forstå at du ikke ønsker dette. På spørsmålet: "Hvorfor? "Det er mange" tunge "kvinne argumenter. For eksempel, det banale: "Jeg er ikke hva du trenger" eller "Du fortjener et forhold til seg selv," etc..Seksjon. All materie er at psykologi er en slik ting som "Prinsipp stol" Men tenk: en mann står på en stol, og du begynner å presse ham til å være hans reaksjon? Det er riktig, jo sterkere vil skyve stolen, jo mer vil det prøve å ta deg av. Selv i dette tilfellet. For øvrig, på dette tidspunkt er det viktig å gå til meget rett tid. Det vil si, det er ikke nødvendig å besvare de spørsmål som ble stilt til dem, bare prøve å vise hvor lei deg og løpe vekk fra stedet for å snakke. 
   Du må slå av telefonen eller bytter SIM-kort. Det er viktig å trekke ut, så det ikke knekke, og ikke ringe først - veldig hardt. Men i dette spillet er den som vet hvordan å vente. Også prøve å ikke falle inn i øynene, unngå steder hvor det kan være. Slik underground bør vare i ca tre eller fire dager, og deretter slå syv og leve sine tidligere liv. I 90% av tilfellene kastet fyren kaller samme dag og får til møtet. Kom til denne datoen er det viktig ellers kan du "overreagere". Vær sikker på at etter denne hendelsen vil verne din favoritt du enda mer enn før. Hemmeligheten er enkel og lett forklares av psykologer. Hele poenget er å sette pris på noe mer at vi trengte å ta bort først. Derfor forlater fyren du dermed velger det og gi deg muligheten til å forstå hvor verdifullt det.
  Gikk for å returnere eller hvordan å binde en yazaty fyr seg gjennom separasjon


   Hvordan unngå feil?


   Som du allerede kan forstå slik manipulasjon - et meget fint spill og det er viktig å følge strategien. Det vil være en stor feil hvis du kaster første ektemann, og deretter neste dag vil det nazvanivat og be om tilgivelse. Det kan være, og tilgi, men i dette spillet du finner deg selv tapt. Etter en slik oppførsel er din favoritt forstå at i forholdet - han kjører, og du - ledet av. Tro meg, ingenting godt det ikke. Kvinnen på naturen av utspekulert temmes mannen selv og ingenting annet. Hvis du føler at du ikke kan vise denne type eksponering - bedre gi opp på denne måten, eller faren din relasjon hakk på vintreet. Bedre lese oppskrifter og bake deilige kaker det, det er ikke rart menn gjennom magen vei til hjertet ligger.
   Vi håper at denne artikkelen vil hjelpe deg å styrke ditt forhold og oppfordre menn til føttene. Lær hvordan du skal skille seg til mannen ønsket å returnere. En vellykket utfall av denne metoden avhenger av din visdom og tålmodighet. Hold din elskers hjerte i sin myke håndtak, men at han ikke vet om det!
  Gikk for å returnere eller hvordan å binde en yazaty fyr seg gjennom separasjon

  Яндекс.Метрика