Hva om relasjoner stoppet? Ekspertråd
 Forholdet mellom to kjærlige mennesker kommer til en stillstand oftest ved en feiltakelse. Og det er ikke capriciousness jente eller gutt callousness og i ulike typer psykologi. Dette er ikke overraskende, som representanter for to ulike kjønn ikke kan tenke likt og se på verden annerledes. På grunn av denne forvirring og misforståelser oppstår mellom de to er nære venner. I dette tilfellet, er hver partner prøver å skylde på, men noen prøver å finne en vei ut, for å komme til et kompromiss.
 Showdown
 Krangelen - den enkleste måten å ordne opp. Dette er mye enklere enn å sitte og snakke som voksne, ikke tenåringer gal, finne ut hva roten av problemet og prøve å løse det.
 Jenter må huske på at gutter vanskeligere å uttrykke sine følelser og følelser, ikke fordi de ikke vil, men fordi de har langt færre nerveceller som er ansvarlig for emosjonell enn rettferdig sex. Og hva jenta ikke sier vil arbeide for en fyr kan være en ekte tortur.
 En annen forskjell er i oppfatningen av andre. Menn betale spesielt hensyn til utseende, og deretter til det indre. Kvinner, derimot, vurdere utseende, men fokusere på menneskelige kvaliteter. Hver jente ønsker å se, sammen med en sterk og pålitelig mann, ikke bare en god macho. Så ikke bli fornærmet på hennes elsker hvis han ikke kan tydelig fortelle deg hvilke kle deg mer til ansikt, og under egnede veske sko. Hans spørsmål er satt til en blindvei, og han elsker sin dame er hva hun kledd og tortur på klær - for mye.
 Hvis din ung mann tappert stå opp shoppingturer (spesielt for kjøp av ulike kvinners ting), ligger du langt det egentlig, fordi etter en time tilbrakt i dressing du, en mann i full gang, men hvis det viser ikke setter pris på en slik type tålmodighet.
 Forholdet stoppet opp, hva du skal gjøre?
 Hvis forholdet stoppet opp, tror kanskje dine forsøk på å finne skjult mening i ordene til en ung mann føre til misforståelser og krangler blant dere? Husk at folk er alltid uttrykt spesifikt henviser ikke til noe annet enn høyttaleren. Disse jentene har en tendens til å komme opp med noe selv, fornærmet å tilgi. Menn er forskjellige. Så prøv å høre ordene til den elskede hva han mener, ikke hva du vil høre.
Hva om relasjoner stoppet? Ekspertråd

 Hvordan vet du at forholdet er i en blindgate?
 Hvis du ikke føler gleden som tidligere var på et møte med sin elskede, eller mellom deg ofte krangler oppstå eller ikke fremme forholdet, og det var en stopp på et tidspunkt, derfor noe gikk galt og du trenger for å finne ut årsaken .
 Kanskje den innledende fasen av forholdet var alt på best mulig måte: du hadde samme syn på livet og generelle interesser. Men da må du utvikle relasjoner redd, bestemte seg for å teste sin kjærlighet for holdbarhet. Frykt for ekteskap og styrke relasjoner det kan resultere i vranglås når det ikke er så interessant med en partner, og sex ikke lenger er gøy.
 Hva bør jeg gjøre?
 Ta en pause - eller tid, eller for alltid. Hvis du etter litt tid fra hverandre dere begge vet at du hardt uten hverandre, er det mulig at forholdet vil være i stand til å gjenopplive. Her ikke glipp av sjansen for lykke og ikke gjenta tidligere feiltrinn: gifte seg med elskeren din. Hvis lidenskap blinker igjen, er å forlate, ikke for å plage hverandre.  
Hvordan glemme en kjær: psykologisk rådgivning

 Gapet relasjoner - er det alltid vanskelig og smertefull. Hvis det ikke er håp om forsoning eller det ikke er nødvendig av hensyn til inkompatibilitet, rett og slett glemmer en kjær. Å si lett, men å gjøre det i praksis - mange ikke vet.
 Perioden etter separasjon er preget av en nostalgisk stemning, minner, ser delte bilder, filmer og sanger.

 Hvordan glemme en kjær: psykologisk rådgivning
 Men vi må ta seg selv i hånden. Først må du bli kvitt tanker om det. Dette krever litt tid igjen på hans tanker, ta deg selv. For dette er det viktig å kommunisere mer med venner, gå ut "til verden", gå på morsomme spill med venner og få nye venner i prosessen. Også fjerne klare bilder, gaver, CDer med dine sanger og filmer, det er alt som tyder på depresjon. Du kan også kaste, men alle bestemmer. Kanskje med tiden, når hjertet roe ned, dette "samling" vil gå ned i historien under tittelen "Hvordan var det" eller i papirkurven uten anger.
 Dernest er det viktig å finne noen nye hobbyer som krever teamarbeid. Når tanker er opptatt affære, ingen tid for melankoli. Du kan gå til dans (ikke engang å starte), lage bilder med kritt på fortauet og andre.
 Hvordan glemme en kjær, psykologisk rådgivning og sa at han trenger å finne det maksimale antall mangler. Så, for det tredje, skrive en liste over negative handlinger og atferd punkter som ikke passer med din ide om prinsen.
 Hvis alt annet svikter, kan du bruke uten å nøle til terapeuten. Han vil gjennomføre individuelt arbeid eller delta på trening råd. Ikke vær redd, kan du lære å elske deg selv, øke selvtillit, håndtere komplekse og unødvendige tanker.
 Det siste punktet som linker med tidligere liv kan være fusjon sjel. Du må ta en god venn, du kan blogge eller båndopptaker. Tips noen skrive eller fortelle en all den sjelen og la på disse mediene. En venn takle og dagbok med en kassett kan bli kastet, brenne, bryte vekk eller gjemme seg, og deretter glemt. Her er hvordan du glemme en kjær, er helt psykologisk rådgivning.  
Hvordan overleve atskillelse fra en kjær?
 Kjærlighet mennesker kan være i en avstand fra hverandre i en rekke forskjellige grunner. Noen av dem kan ikke engang separate byer og hele land og kontinenter. Uansett omstendighetene rundt hvorfor de i dag er langt fra hverandre, er det noen måter å lindre konsekvensene av kjære holde avstand.
Selv par adskilt av lange avstander kan holde forholdet hvis de virkelig elsker hverandre, fordi hvis du elsker virkelig avstander ikke saken. Nærheten er svært viktig i et forhold, men i disse tider når du ikke er i nærheten av din kjære har en sjanse til å teste ditt forhold styrke.
Nå tips om hvordan å overleve separasjonen fra en kjær.
 1.  Kanskje i dag er det en litt gammeldags, men for å sende og motta brev i posten eller bud veldig romantisk, er det ikke? Som inspirasjon, kan du skrive et brev til hvilket som helst sted i løpet av dagen.
  Kalle hverandre jevnlig for å høre stemmen til en kjær. Ingenting kan erstatte lyden av stemmen din partner når du er borte og ingenting vil varme din sjel som magiske ordene "jeg elsker deg" eller "Jeg venter på deg."
  Med utviklingen av det globale Internett, kan du ikke bare høre stemmen til sin kjære, men for å se ham. Kjøp et webkamera og høyttalere for datamaskinen din, hvis du har dem ikke og kommunisere ved hjelp av Skype eller andre programmer for videokommunikasjon.
  Unngå sjalusi og stole på partneren din. Vis ham at han kan også stole på deg.
  Finne en hobby som du raskt kan ta tak og ikke gå lei. Hvis du jobber mye og ikke har ledig tid til å slappe av med venner, vil interessene være en utmerket løsning for å passere den tiden som gjenstår.
  Hvis du har tid og mulighet, så gå ut med venner og ha det gøy. Leke seg med dem i sport.
  Hold kontakten med familie og venner. De vil gi deg ekstra styrke.
  Vedta kjæledyr med hvem du kan gå ned gaten for å nyte omgivelsene.
  Hvordan overleve atskillelse fra en kjær?

  Alltid vente på tidspunktet for møtet og gjør deg klar for det. Lag en plan for at du vil gjøre etter møtet med en kjær, som vil videreutvikle forholdet. Hvis planene og forventningene er de samme, så er du vel klar over hverandre, og kanskje langt av øyeblikket da du vil bli koblet med din kjære en knute.
  Tvunget langvarig atskillelse - et godt forhold test, og hvis du har passert den, deretter lagt et solid fundament for fremtidige relasjoner med din kjære.  
Hvordan å muntre opp en jente?
 Stemningen - noe uforutsigbart. Men fyren ser sin jente lei og bestemmer seg for at et presserende behov for å gjøre noe. Så leter etter alle mulige måter å muntre opp jente. Og, faktisk, mange råd. Bare velg passende og begynne å handle. Se i øynene av vakre lekne flørting og morsom gnist og fyren han hører ung mann som var i stand til å heie din sjelefrende. Så, under 7 tips ved hjelp som du kan muntre opp jente.
 1.  En venn er opprørt? Ikke jag henne plaging spørsmål. Først, er det bedre å antyde at øynene hennes posmutnily. Jente hvis hun ønsker å helle sjel umiddelbart snakke om årsakene til hans sorg. Ønsker ikke - du trenger ikke å legge press på henne psykisk. Det er bedre å prøve å distrahere fra dystre tanker. Måter å gjøre dette vekt - tilby kaffe, snakke med henne favoritt tema, gjøre henne flytte til noe annet. Hvis ikke rozveselytsya, så absolutt slutte å tenke på triste.

   Ingenting jubel som hyggelig kveld brukt. Du kan invitere en jente på kino eller å invitere henne til å gå gjennom byen, eller sitte i hennes favoritt koselig kafé. Det ikke spart på komplimenter. Vakre ord (sikkert fortjent) har en bemerkelsesverdig eiendom - rydde opp dårlig humør.

   Sweet, kanskje skade figuren, men helt løfte stemningen. Det enda forskere har vist. Så en kopp te eller kaffe (etter smak - varm sjokolade) og favoritt kaker - en av de beste oppskriftene for å sette stemningen. Det er bare hvis hun tett fulgt figuren og ofte følger dietten, bør kaken bli erstattet med fliser Gorky nødvendigvis mørk sjokolade - for å sette stemningen effekten er den samme. Og det er en garanti for at fyren kan høre i sin tale at igjen glemte nymotens diett kjæresten hans.

   Gode ​​tell vitser og morsomme hele selskapet? Først av alt, fortelle oss noe glitrende henne alene. Ideelt sett, selvfølgelig, at det var noe helt nytt og ikke godt memorert vitser som hun har hørt mange ganger. Forresten, kan du forenkle din oppgave - å sette en plate som er spilt med et humoristisk program.

   Dette alternativ for par som setter pris på romantikk i et forhold. Hvis det er, så må du skrive et brev til henne. Og det er naturlig - for hånd på papir. Nei, e-post, selvfølgelig, er også fint. Spesielt hvis malingen til å beskrive alle følelsene til jenta. Men manuskript skriftlig slår noe annet - det er bedre for mange av dyr gave. Ingen meninger som kan helles på papiret? Selv et pent bilde skrives ut, signeres for favoritten, garantert hurrarop. Det samme brevet du kan spørre en jente ut på en dato, for å vie sine dikt. Det viktigste er å gjøre det fra hjertet.

   Du kan arrangere et møte gamle venner. Bare nødvendigvis de med hvem vedlikeholder hun vennskapelige forbindelser, gjorde en lang tid ikke se dem. Dette kan hjelpe henne med lekser eller bare for å si til rett tid vennlig ord.

   En annen feilsikker måte å muntre opp - det er noe å gi. Men så selv om de samme blomstene! Effekten av overraskelse, forstår at du er glad i, at du verne - willy-Bulle er et smil. Som en gave passer noe, rimelige smykker eller luksuriøse juveler, morsomt speil eller profesjonell linje med hudpleie og hår. Uansett hvor mye som er brukt for en gave, er det viktig at fyren ønsker å gjøre godt mot kjæresten sin. Og det er overraskende fint!  
Яндекс.Метрика