Min mann gikk til en annen - hva du skal gjøre

 Min mann gikk med familie


 Natasha kom hjem og bokstavelig hud følte noe var galt. Deretter fant at alle tingene hennes mann Oleg gått hjem. Hun begynte å ringe ham, men mobilen er slått av. Natalie innsett at hennes mann forlot henne for en annen.
 Mannen forlot familien, og mens hun var ikke hjemme
 Og så var det tårer hundre tusen forskjellige "hvorfor" samokopannya og selvpiskingen. Og disse historiene skje i livet punktlig. Vi fant ut hvorfor dette skjer når folk gikk til en annen - hva du skal gjøre i slike situasjoner når folk forlot familien, og hvordan du kan unngå dem helt.

 Min mann gikk til en annen - hva du skal gjøre til sin kone


 Vår heltinne, 34-år gamle Natalia, bodde sammen med ektemannen i 10 år. Og som alt var nøyaktig, men ektemannen forlot henne for en annen.
 "For ti år siden da jeg møtte Natasha, var jeg sikker på at en kvinne i mitt liv. Munter, vennlig, litt gal, men så kult. Jeg husker disse glade dager, hun kunne bare se ett løfte meg humør okrylyty for videre prestasjoner . Det var en ekte "lettere" alle interesserte. Natasha var ikke en elsker, men hennes beste venn Takk vi hadde mange venner, alltid i selskapet. Hvis jeg er sliten, hun alltid la meg være ett. Eller vi bare fortsatte å stille sammen for en kopp te. Vi var ikke mye penger, og vi har drømt om en lykkelig fremtid. Små endringer jeg merke Natasha etter at vi giftet oss.
 Gikk folk hva de skal gjøre
 Hun begynte å oppføre seg mer alvorlig. Så var det et barn, og hun er litt fjernt. Konstant vorchlyvoy. Jeg husker en gang, i løpet av denne perioden syntes hun at hun hadde en dårlig figur. Hun gjentatte ganger iscenesatt en lek, invitert oss til å besøke venner menn og flørtet med dem på meg. Da sa jeg vil gi henne litt, men det fungerte ikke, jeg fikk helt oppfylt. Avhengige gå til klubber med kjæresten min. Hun sa at han forventer fra meg støtte og forståelse. Mange snakket om menn kranglet at jeg og så er sirkelen av venner på jobben, og det alene, og det er kjedelig.
 Men vennskap måtte vente to eller tre uker (hode vondt). Men det var ikke så ille. For alle disse forestillingene hysterisk anfall og jeg fortsatt så hans gamle Natasha, bare torturert og usikker. Jeg håpet at det fortsatt vil være god. Da det hele stoppet for en skjerm, veldig stout. Dette fortsatt elsket å samle husene store selskaper. Før vi kom, folk var ekkel mot meg. Jeg snakket om det til sin kone, men som svar hørt at jeg uhøflig. Når det var samme dag som jeg husker klart, solen skinte, fuglene sang. Jeg forstår. Nei, ikke engang følte - jeg går. Dette var point of no return. Jeg 39let, ikke så mye. Forhåpentligvis med lage en familie. "
 Natasha: "Jeg trodde vi alt var bra. Selv om jeg innrømme, jeg nektet sin mann i sengen når du er trøtt. " Men mannen gikk til sin elskerinne.
Min mann gikk til en annen - hva du skal gjøre

 Hva om folk gikk


 28-åringen Larisa fant ut at hennes mann, etter at hun kom tilbake fra en lang tur. Hun kunne ikke tro at det Vadim aldri forlate det så enkelt på engelsk. Hun har alltid betraktet seg selv en jente drømmer.
 "Jeg var sikker på at må du først gjøre en karriere, og starte en familie. Hun jobbet 14 timer i døgnet for å ha en høy inntekt. Når møtt med Vadim, toppleder i et stort selskap, det økte belastningen selv. Det ville møtes, jeg jobbet og i helgene. Og til slutt gikk han. "
 Jeg vet ikke engang hva jeg skal gjøre hvis folk gikk.
 "Larissa - Maniac, en arbeidsnarkoman, og det sier alt. Hun er veldig god og interessant mann, men for hennes arbeid i første omgang, snarere enn relasjoner. Jeg har gjort en karriere bare til min følgesvenn kan ikke grub. Mange ganger jeg foreslo Larissa skifte jobb på en rolig, men hun virket ikke hørt. Til slutt innså jeg at jeg ikke kunne se sin kone, en kvinne som bor alene på kontoret. "

 Livet trekant hvis folk gikk


 27-åringen Veronica oppdaget at hennes mann Paul gikk da hun kom tilbake etter tre uker med ferie villaer, der de var med min mor.

 "Vi er alltid så godt behandlet Pasha, kjærtegnet, kjært. Min mor selv gikk på jobb for å hjelpe oss. Han ikke setter pris på noe "
 "Teschin pannekaker jeg fikk halsen. Mamma Veronica snudde livet mitt til et helvete. Selv om vi bodde fra hverandre, hadde jeg en følelse av at mor-live med oss! Jeg prøvde å snakke med min kone og be henne til min mor og redusert entusiasme. Men det var alt forgjeves. Jeg endelig brøt sammen. "
 Psykolog:
 Disse tre situasjonene er forent bare én ting: folk helt ikke forstår hverandre. I hjertet av guttene samle bilder, noen ganger for år og enda flere tiår.
 Menn vanligvis gjør ikke hysteri og hastverk beslutning om å ikke ta vare, ofte venter på det rette øyeblikket. Ms hans beslutning virker overraskende og utrolig, fordi det som regel opphører å oppfatte menn som partner med hvem vi må regne med. Det skal forstås at ethvert forhold - den dynamiske, som er i konstant bevegelse og endring. Disse forholdene krever kontinuerlig variasjon av begge parter muligheten til å "holde en finger på pulsen."
 Du har sannsynligvis hørt om noen - noen kjent med klagen at deres familielivet blir en "sump" Uansett, vanlig, rolig og kjent for å protyvnosti. Mest karakteristiske er "stille før stormen". Og dette illusorisk fred å frykte.

 Gikk folk hva de skal gjøre


 Ikke hver mann kan opprettholde det emosjonelle Nacala, noe som kan føre til en kvinne i løpet av en tvist om noe. Så da bør det være et standard sett av reaksjoner, eller "neven i bordet" eller "spill i stillhet." De fleste velger det siste. En mann stopper og selv er enig med din mening i ordene. Tross alt, på denne spesielle øyeblikk den klar for noe bare for å stoppe tvisten. Hva skjer? Som et resultat, er det laget en falsk følelse av seier, som han bygger opp en følelse av "jeg kan ikke høre det." Hvem som vinner? Som de sier, ingen kommentar. Å ha overtaket i den emosjonelle debatten, husker hun en viss algoritme. (. Og vanligvis det skjer på et ubevisst nivå) Lyst til å bli en vinner - i stor grad øker stemmen, klikk på bevissthet eller "i tårer" kontakt "maskulinitet" og så videre. En standard sett med enkle manipulasjoner.
 Hvis kommunikasjonen mellom partnerne beveger seg på skinner, må du forstå: den som er stille i denne situasjonen, bare samle sine bilder, sin uenighet og deres styrke. Hvis de akkumulerte følelser mislykkes i å bli sluppet utenfor - forventer trøbbel. Det er viktig å huske på at alle har en grense på tålmodighet. Og når det kommer til dette landet, samtalene er meningsløs. I familien psykologi er slik konseptet "grensetilstand" og "zaporohovoe stat" og er "point of no return" Hvis en person nærmer seg terskelen - en reversibel tilstand, jo lenger, dessverre, er det ikke. Så, faktisk, mannen kommer aldri uventet.
 Hvordan få folk til å ikke gå til situasjonen har ikke nådd den samme "point of no return"?
 Under møtene:
 Lær å snakke med hverandre. Lytt og slыshat.ANALYZYRUYTE sin partner. Hvis han oppfører seg egoistisk, er det usannsynlig at med ham i fremtiden vil føre uttrykks dialog.
 Etter bryllupet:
 Ikke vær redd for innenlandske krangler, mens når de aldri går til den enkelte.
 Gjør ingen feil, hvis først du klarte å slå mannen. Han kan ha stoppet fordi jeg skjønte at du rett og slett ubrukelig snakke.
 BE mykere og snillere, tilnærminger noen ganger ham sette opp den første (spesielt hvis du innser at du tar feil).
 Skape et hjem atmosfære av kos og fred, og ikke av nervøsitet og evig krig.
 Absolutt ikke kan:
 Kritisere og fornærme hans følgesvenn, hans familie og venner.
 Taus og sulk i lang tid.
 Gråte, kjempe i hysterisk anfall.
 Later til å være en tispe påvirket mote.
 True selvmord
 Trekkes inn i konflikt av barnet.
 Hevn ham til å arrangere provokasjoner.
 Dette kan få deg sidelengs.

Min mann gikk til en annen - hva du skal gjøre
 Hvorfor menn er


 Misforståelse kone eller kjæreste provoserer ca 95% av tilfellene, når en mann går uten å si farvel (de har også en situasjon der en mann går til en annen kvinne, fordi det antas at dersom familien var greit, ville ingenting som dette ikke skje) . Men det er 5% av situasjoner som er fundamentalt forskjellig fra alle de vanligste tilfellene. Vi fant ut hva annet kan oppmuntre menn lydløst avslutte min bedre halvdel, er det fortsatt hvorfor er menn.
 Forferdelig diagnose
 "Denne saken skjedde med min mor, men for meg var det også en svært viktig lekse i livet - delt 25-åringen Oksana. - Når hun kom tilbake fra jobb og så ting ingen far. Han gikk. Min mor gråt i to uker, og kunne ikke forstå hva som skjedde. Bare da deres felles venn ga hemmelig. Det viste seg at pappa fant en svært alvorlig sykdom i nervesystemet, som var å slå den inn i en tilbakelent deaktivert. Min far ikke vil at vi skal se det som ikke ønsker å være en byrde for oss. Men min mor oppsøkte sin far på sykehuset, satt med ham dagen og hele natten og gjorde mye for hans utvinning. "
 "Da legen fortalte meg at jeg var steril, er livet mitt over - sier 35-åringen Peter. - Fordi jeg visste at min kone ønsker et barn. Da gikk han og sa ikke noe. Jeg vet at hun elsket meg og ville ha forblitt med meg, men jeg hadde ikke lyst til å bryte sitt liv. "
 MEZHPOLOVOE MÅLRETTING
 "Jeg hadde aldri trodd det ville skje med meg - delt 29-åringen Constantine. - Jeg opprinnelig hadde det i det hele tatt: hans kone og datter. Men det er en følelse av at noe mangler. Og så i vårt kontor kom på jobb en fyr. Etter en stormfull bedrifts var vi på huset hans, jeg drakk for mye og jeg husker ikke nøyaktig hvordan det hele skjedde. Totalt sett var vi i seng. Dette har jeg ikke fikk til å møte noensinne. Neste dag var en vei ut og stille flyttet inn med sine kolleger. Ikke snakk som familie, selv på denne prisen. " Dette er tilfeller, hvorfor er menn.
 Psykolog:
 Noen ganger årsakene er så uvanlig at folk rett og slett ikke ønsker å skade sin elskede. Den analyserer situasjonen og konkluderer med at smerten av hans tap, hans stille gap - et mindre onde enn den sjokkerende sannheten. Som ikke ønsker å skade en kvinne, men heller hvordan du kan beskytte den. Konfrontert med avgang av menn ikke bare skylde alt alvorlig. Prøv å snakke med venner eller slektninger, de kan avklare situasjonen. Etter å ha lært sannheten, prøve å forstå en kjær.  
Яндекс.Метрика