Kvinner - mystiske skapninger. Hvor vanskelig å forstå hva de har i tankene! De sympatiserer med deg eller bare vise takt, smilende som svar? Tilfeldigvis befinner seg i nærheten av eller jage deg på hælene? Hvordan vet jeg at du jente som deg? Det er noen sikkert tegn på det.
 Alltid gratis for deg
Hvordan jeg vet at gjør en jente som deg?
 Foreslår at du delte sin middag i kafeen, besøke kino eller bare kveld sitter på en benk i nærheten av inngangen - hun ikke kan nekte deg.
 Selv om hun er opptatt - fortsatt vыkroyt en halv time av sin tid til å holde seg nær deg. Og hvis veldig opptatt - sikkert tar møte neste dag.
 Ikke nøl med å ta det første skrittet

 Finn ut hva en jente liker deg, og hun kan handle besluttsomt i adressen din. Moderne jenter er modig nok og er ikke redd for å kalle fyren eller hint om sine følelser. Og selv om hun kaller deg "business" saker, men stemmen hennes myk og innsiktsfull - ingen tvil om du bryr deg om henne.

 Vise sine følelser følelser, gester, snakker

 Høy latter fra zaprokydыvanyem hodet tilbake, veltalende utseende i din retning, "Besik" i øynene, entydig smil, risting hår og tråder av avvisning manerer person, "bevisstløs" berører håndledd og nakke, hofter vrikke, vri bena "åtte "mens du sitter - er et sikkert tegn på at hun føler en mening for deg.
 I dine hobbyer interessert
Hvordan jeg vet at gjør en jente som deg?
 Dette er et viktig element i listen over hvordan å fortelle om en jente liker deg. De fleste jenter vet hvor viktig det er for en fyr hobby. Og for å ta den unge mannen, begynner hun å beundre den samme som han var. Så ikke bli overrasket om du sympatiserer med deg jente poprosytsya fiske, et biljardrom eller en fotballkamp. Men leve dine interesser det for tiden - før fornøyd at du er hennes.
 Introduserer deg med familie og venner
 Hvis hun er glad for å introdusere deg til sine kjærester og venner, og enda mer - foreldrene - det er på tide å tenke seriøst om hennes forhold til deg. Jenter er veldig følsom for dette, og som introduserer sine kjære vil ikke.
 På denne måten, til den konklusjon som forteller om en jente liker du deg. Så bare spør henne å bli kjent med hennes kjære!

 Snakker om sine planer for fremtiden

 Med vanlig jente venn er ikke sannsynlig å konfidensielt snakke om sine liv planer. Og hvis hennes mål og drømmer blinket ordene "familie" og "barn" - vi kan ønske deg velkommen virkelig liker det, og ordene - verken mer eller mindre enn subtile hint, selv om det er bevisstløs.

 Aksjer intime med deg

Hvordan jeg vet at gjør en jente som deg?
 Hvordan jeg vet at gjør en jente som deg? Spør henne om noe personlig. Bare ikke stokk og fravriste zatrahyvay altfor intime temaer! Hver jente har sine hemmeligheter, små og store. Hvis hun vier til deg at ikke alle kan finne ut om den ønsker å åpne opp og stoler på deg, få råd eller finne trøst - tro meg, det sier mye!

 Ikke bare stater, men hører også forespørsler

 Hvis jenta likegyldig fyr, vil det ha mye å snakke om seg selv og passere det døve øret til hva fyren sier. Hvis en fyr liker en jente, så hun har noen planer for det, men fordi det er svært interessert i hans syn på livet og fremtidsplaner. Hvis en jente setter et alvorlig spørsmål som seriøst og lytter til deg, det snakker utelukkende om hennes dype sympati for deg. Og kanskje er det enda mer enn bare sympati.
 Tar frieri
 Til slutt, den sikreste måten å vite om en jente liker deg - svært begynne å ta vare på henne. Anstendig jente umiddelbart "otoshet" kjæreste hvis han ikke vil det være som, og tar gjerne imot frieri fyr som hun liker. Vårt råd - ikke mer gjette på kaffegrut og ta situasjonen i egne hender. Bare begynne aktivt gi det favoriserer - og hvis du bryr deg om henne, hun snart gjengjeld.  
Hvordan å be om unnskyldning til jenta: A Practical Guide
 Psykologer snakker ofte om viktigheten av evnen til å tilgi. Men faktisk Like viktig er en annen gave - be om tilgivelse. Selvfølgelig er alle forskjellige, og i denne forbindelse kan være en enkelt oppskrift. Men vanligvis sterkere sex er ikke interessert generelle betraktninger og konkrete teknikker. Så det store spørsmålet er - hvordan å be om unnskyldning til jenta, hvis du ble fornærmet?
 Hvor skal jeg begynne?
 Den mest riktige måten i en slik situasjon - en diskusjon. Dette er samtalen bør ikke være en videreføring av strid og konflikt. Det bør være en logisk fullføring. Selvfølgelig, må du rolig forklare hans synspunkt, men ikke insistere på det. I stedet, lytte og jenta. Du kan virke fjernt hennes image. Men prøv å komme til stedet av deres "halv". Hvem vet, kanskje du ser på situasjonen fra en annen vinkel helt.
 For å starte, bare be om tilgivelse i sine egne ord, uten unødvendig retorikk. Noen ganger er det den mest effektive metoden. Bare ikke gjenta som vanlig "Tilgi, tilgi, tilgi." På å gjenta ord ingenting vil. Jenter føler hykleri og oppriktighet. Og denne atferden du fornærme henne enda mer.
 Wicked mottakelse
 Mange gutter som svar på bilde jentene begynner å "surmule" seg selv. En slik "ekkel" måte i noen tilfeller lønner seg. Men det er bare egnet for jenter med myk karakter som først går til forhandlinger. Ellers risikerer å bli igjen i strålende isolasjon. Og, kanskje, blir gjenstand for kvinnelig hevn. Og begge like ubehagelige - relevante eksempler i historien nok.
 Noen ganger penitential stillhet veltalende sorg og sukk er svært effektive diplomatiske midler. Men ikke stole for mye på denne metoden. Vanligvis er det god på bare noen svært erfarne skuespillere. Alle andre i denne situasjonen ser latterlig og ikke forårsake noen positive følelser.
 Dersom forhandlinger ikke hjelpe
 I noen tilfeller, elskere krangle om tull. Dette betyr ikke at du nødvendigvis er galt. Men som sterkere sex, har å si unnskyld til deg. Hvis sannheten krangel var tøysete, forberede "søt" unnskyldning. Registrer deg jente kake som sier "Unnskyld meg" eller "jeg gjør det vil jeg ikke." Det høres ut, selvfølgelig, et barn, men det er sin sjarm. Forresten, hvis du bake en kake eller kake og følge sin kort notat om unnskyldning, sjansen til å slutte fred vil bli mer.
 Klassiske metoder
 Denne metoden er egnet for fine følelsen kjærester tenkende jenter. Jeg øvde, i henhold til film og bøker i flere tiår. Husk at å gjøre helten i filmen "Kate & Leopold" når skade jente? Sannsynligvis ikke, men din halv sikkert huske. Etter Leo skrev sin kjæreste en veldig ren og elegant skriftlig. Ikke sendes via e-post, og skrev for hånd, penn og blekk. Og ledsaget beklager nøye utvalgt bukett. Tror du det er gammeldags? Men jenta tror nok det er den mest romantiske unnskyldning i historien. Hvis brevet er skrevet på vers, er enda bedre. Ikke trygg i din egen evner poesi - se verdensklassikere!
 Moderne teknologi
 SMS - det er absolutt ikke det beste alternativet. Men det kan være et første skritt mot forsoning. Spesielt på kort og raffinert form er det mer sannsynlig å uttrykke sine følelser. Men hvis du eier en datamaskin programvare installasjon, kan du lage en video som bruker opptak fra jentas favorittfilmer. Selv om du tror melodrama tull, ikke ignorere det - halvparten setter pris på innsatsen du gjør for å be om unnskyldning.
 I stedet for video alternativer for fotomontasjer og e-kort som du gjøre selv, ved hjelp av egnet programvare.
 Ildprøve
 I gamle riddere mål ble testet for å oppnå etterlevelse vakker dame. Moderne riddere enklere. Nok til å gjøre noe i forkant av du ikke kunne vente under noen forkledning. Gi en jente et smykke, som tidligere du snakket nedsettende. Invitere henne til en konsert av din favoritt artist eller film for henne, ikke ditt valg. Forberede en romantisk middag, endelig. Tro meg, vil din innsats bli belønnet.  
Hvordan å slutte fred med fyren? Psykologi relasjoner

 Periode forelskelse er kanskje en av de vakreste i livet. Hvor fint å vite at du trenger en mann som du bryr deg om, og har også mulighet til å vise hva du er i stand til en kjær. Men ikke alltid på kjærligheten foran alt er glatt i noen par er ikke uten krangler, enten smålig eller alvorlig nok. Denne rettssaken relasjoner, selvfølgelig, kan være nyttig hvis du slipper ut damp krangel ender den raske og ekte forsoning. Men fordi det er situasjoner når det ikke er veldig lett og ta det første skrittet og be om unnskyldning.
 Vin jeg
 Hvordan å slutte fred med en fyr, hvis jeg er å klandre? Spørsmålet er ikke lett, men jentene er veldig intelligente og smarte folk til å finne en måte å bryte isen i hjertet av den elskede.
 Først av alt, må du installere og etablere kontakt. Hvis du er skyldig i en krangel, så må svelge sin egen stolthet og ta det første skrittet. Dette betyr ikke at det er nødvendig å bøye seg, prøver å starte chatten. Hold fornærmelse eller voldshandling i seg selv, så er det lite sannsynlig at du vil løse problemet. Snakk med din kjære, be om tilgivelse og i alle fall ikke gjør det, ser ut som om han er skyldig, og du også, og være av stor kjærlighet kommer til å gjøre innrømmelser. Nei! Mennesket først setter pris oppriktighet, og hvis du virkelig oppriktig be om tilgivelse, hvordan ikke å tilgi?
 Snakk hjerte til hjerte
 Det bør sies om slike ting som kjærlighet, forståelse og tilgivelse. Bare ikke gjør samtalen kjedelig monolog eller verre moral - fyren du ikke forstår, og etablere relasjoner vil bli enda vanskeligere. Heller ikke anbefalt å snu samtalen for å avklare forholdet bebreidelser bare forverre situasjonen og bringe ønsket fred.
 Den opprinnelige datoen
 Vær kreativ og ordne uvanlig forsoning. For eksempel, som det er banalt lyder, organisere en romantisk middag, det er ikke så ofte du unne din favoritt hjemmelagde uvanlige retter i vakre omgivelser og romantisk atmosfære. Tenk middagsmeny, vær god flaske champagne eller vin.
 Du kan gjøre en rekke søte overraskelser, som er skjult i uvanlige steder tilståelse av kjærlighet, plassert i hele rommet opplyst av stearinlys og husk å finne en passende hendelse i denne hyggelige avslappende musikk. Tro meg, romantiske omgivelser og din innsats vil ikke gå ubemerket hen, og etablere en dialog vil bli mye enklere. Bruke hoved kvinnelige våpen i erobringen av menn - kjøpe sexy undertøy - det er nyttig for deg på slutten av kvelden, når forsoning oppnådd.
 En annen original måte å be om unnskyldning til fyren til å holde dette møtet i ekstreme forhold. Hva betyr dette? Hvis han ikke ønsker å sette opp, invitere elsket å ri hester - en god tid sammen i friluft vil gjøre det mer kompatibel. Et annet alternativ ville være den beste date med adrenalin, med et fallskjermhopp eller dykke til bunnen av havet dykking. I løpet av disse forsøkene, fyren bare glemme at du var på sjanser, og hvis husket, vil det vinne lett.
Hvordan å slutte fred med fyren? Psykologi relasjoner

 Hvis fyren er skyldig
 Her er hvordan å slutte fred med ham om han er skyldig? Her er alt avhenger av din personlighet. Hvis du er en person som er til å inngå kompromisser og ikke overdreven stolthet eller arroganse selv, så ta det første skrittet du vil, men vanskelig, men mulig. Men vær forsiktig - det er umulig å forestille seg en fyr hvis du feig mann og klar til å tilgi ham alle bildene.
 Gjøre det slik at han tok initiativet til forsoning. Preobrazys utsiden, det vil akselerere den. Større effekt kan oppnås ved å være i et stort selskap hvor du kan vanskelig flørte med andre gutter. Sittende kjole, høy stud og en ny frisyre og din favoritt flørter våken i en følelse av eierskap, ville han ikke ønsker å miste deg.  
Яндекс.Метрика