Hvordan å be om unnskyldning til fyren
 Menneskelige relasjoner, spesielt forholdet mellom menn og kvinner, substans kompleks og skjør, noe som krever både partnere og gjensidig respekt av visse innrømmelser.
 Selv i de "etablerte" parene der det er kjærlighet og forståelse, kombinert med lang erfaring med å leve sammen, det er krangel og konflikter. Hva kan vi si om de unge menn og kvinner som er bare å bli vant til hverandre? Derfor spørsmålet om hvordan man skal be om unnskyldning for å ha fornærmet fyren i ordene snakkes i varmen av et argument, aldri miste sin relevans.
 Som første skritt til forsoning
 Vi vet alle hvor lett det er å skade, krenke eller fornærme personen, spesielt svært tett, og deretter hvor vanskelig det er å innrømme sin skyld.
 De dyreste mennesker lider mest fra bildet forårsaket av oss fordi de elsker oss, men vi vet alle sine hemmeligheter og svakheter, og temperament kan bruke denne kunnskapen, smertelig prøver å stikke motstanderen. Avkjølt, skjønner vi hvor sjofel begått spesielt "tråkke på tærne syke" til en venn. Det er sånn stick kniv i ryggen, angripe forsvarsløse, men dette kommer ikke tilbake. Anger er ikke få av, så det umiddelbart be om unnskyldning til sin elskede. Fortell ham at du er skyldig, snakket og handlet overilt, og omvender seg fra sine gjerninger.
 Avkjøl sinne og bitterhet
 Ikke hvert bilde kan umiddelbart tilgi og glemme. Hvis din lille synd, gode ord, klemmer og kysser for å fjerne skyene kom løpende til og med en dårlig følelse i hjertet mitt vil det være verken du eller din ung mann.
 Men dype sår ikke lett glemt og ofte, er fyren ikke engang i stand til å høre din unnskyldning, men sinne og bitterhet av klagemål alt dekket med et rødt slør. I dette tilfellet, la mannen alene klokere av hans handling, gi det kult, eller konflikt mellom dere kan antennes med et smell.
 En annen vanlig feil er hensiktsmessig sinne på din avvisning av unnskyldning. Hun kan føle seg ydmyket når du svarer på en forespørsel om tilgivelse fyr stille eller si noe ubehagelig. Ikke insistere, ikke hold det, ikke prøv for enhver pris "knock out" med ham ditt ord. Gi det tid til å vurdere situasjonen edru og prøv på nytt.
 Bevis oppriktighet av hans omvendelse
 Ord, ord, ord Er det mulig å tro at verbal unnskyldning, som inntil nylig var klar til å såre og ydmyke en kjær, selv midt i konflikten? Gjenopprette tapt tillit, gjør det godt igjen er ikke så lett, spesielt hvis du kom krangel mellom alvorlig.
 Tenke på om du vil lagre ditt forhold, du virkelig dyrt denne mannen, eller du samtykker ikke bare å erkjenne skyld, men for ham å gå på noen innrømmelser å endre livsstil og karakter. Uten det, vil din kjærlighet være kortvarig, men hvis du er villig til å gjøre hva som helst for en kjær, fortsette å kjempe og se etter eventuelle hjelp av forsoning.
 Menn på hjertet kjærlighet romantikk minimums jenter og ikke noen fremmed sentimentalitet, spesielt med hensyn til familie og kjære.
 Prøv pent be om tilgivelse fra en kjær, for eksempel:
 - Hell den på telefonmeldinger og e-post, fortrinnsvis i vers;
 - Skriv det dusinvis umylytelnыh notater på små kort og ekspansjon i alle sine lommer, vesker, hver iøynefallende sted i hans hus;
 - Vil presentere ham med ord om kjærlighet og unnskyldninger liten og billig (få handle regnes ikke som bestikkelser) presentasjon, som han lenge hadde drømt om;
 - Forbered hans favorittrett og tenne et lys foran unnskyldning forførende kvinne intet menneske kan stå hvis han virkelig elsker.  
Hvordan å forene med kjæresten

 Krangler alltid bringe mye følelser, både negative og positive. For noen - det er bitterhet og harme for andre følelsesmessig utladning, og for det tredje - utgaven. At forholdet er så skjerpende, men ønsker ikke å fornærme en gang elsket, ikke i ord, men setter en stopper for strid. Alle disse tankene til hva kan bare skape fred der regjerer stakk forhold til hverandre. I denne situasjonen, både vanligvis å klandre, men for å skape fred, må du begynne å unnskylde. Hvis dette er vanskelig å gjøre direkte, kan du bruke oppfinnelser og teknologiske fremskritt. Telefoner, kommunikasjonsnettverk og andre.
 Hvis du ikke vet hvordan å slutte fred med fyren, kan du gjøre følgende.

 Flip stolthet, frykt eller skam, i hvert fall skrive noen linjer i SMS eller sosiale nettverk. Ikke vær redd for å virke svak til å gjøre det første skrittet skjebne sterk. Det bør være en "debriefing", bare fortell oss hva dumhet erkjenne situasjonen og savner. I så fall, hvis denne samtalen ikke besvares, ikke rush opprørt gutt kan trenge litt tid til å tenke. Ikke prøv å kaste ham meldinger. Hvis du ikke reagerer på en bokstav, så er det ingen mening å sette opp.
 Hvordan forsone fyren med hvem krangle lang tid?
 Du må forstå at følelsen bodde hos deg. For dette formål, etablere uformell kommunikasjon. Du kan kommentere bildene på nettet, gratulere ukonvensjonell ferie, og tilbake skiven. Hvis samtalen tilbake for å si at ulykken skjedde hvis svaret på dine handlinger med interesse, kan du trygt fortsette. Men det er ingen grunn til å rake opp det siste og be om tilgivelse.
 For å forstå hvordan å slutte fred med fyren, vet du det også. Hver person har sine egne kakerlakker i hodet mitt, er at for å "legge press". Men ikke bli for hardt, vil det tillate ham å forstå at han kan "pomanyty" du til enhver passende tidspunkt.
 Det er viktig å finne de riktige ordene og inneholde utslipp følelser at forsoning er ikke utviklet seg til en ny krangel. Vi må la alle beskyldninger og fornærmelser, her er hvordan å slutte fred med fyren.  
Hvorfor ikke be om tilgivelse for forræderi?
 Jeg sier dette fordi noen plaget samvittighet. Dele eller ikke å fortelle? Beklager eller ikke tilgi? Men tenke lenge ikke. Og kjøres umiddelbart beklager ikke tror!
 Hvordan oppføre seg mer - dette er en svært viktig beslutning. Beslutningen om å lære ACCEPT !!! Hvis plaget samvittighet etter utroskap, så tar du dem ikke vet hvordan. Og det er på tide å ha. Ikke liten.
 Forstå avgjørelsen du har bare to
 1. Å innrømme uten skam og uten unnskyldning
 2. Ikke innrømmer i alle fall, selv under tortur
 Hvorfor ikke be om tilgivelse for forræderi?
 La oss tenke på hva jeg vil gjøre med en valp som plutselig obossal-nysnø-hvit brudekjole og logrende hale skyldig? Ferdig i full fart !!! Å vite UCSS, hans sted. En bedre kaste den ut.
 Akkurat som du ser inn i øynene til jenta hvis du begynner å unnskylde for forræderi. Du er like skyldig denne valpen obossal sitt lys følelse for deg. Nå igjen, Gaden, med unnskyldninger for å klatre ??? Få en sko!
 Selv om du tilgi, vil da hele veien minne deg om å trykke en syk mais.
 Alternativ én
 Pryznavaysya stille. Ja, det var det. Så, kom ned. Ja, trahnulsya side. Og jeg går, hvis det ser passe. Jeg er en mann, og jeg bestemme hvor jeg være, og med hvem. Så, kom ned og gjorde fattigdom liggende på den andre bestemor. Jeg liker det kunne fordi jeg lade her.
 Snakke rolig, jevnt, ikke tabbe. Se i øynene. Hvorfor nøler du? Du sier sannheten! Tror dette problemet - et tegn på lederen. Du kan ikke tilgi noen som ikke føler seg skyldig. Du kan enten godta eller sende evig.
 Hvis svaret på din fred vil begynne tårer og hysteri, ser ikke rastay. Når rastaesh straks du klandre. Og hvis skyldig - få støvelen!
 Alternativ to
 Igjen lyshayeshsya rolig og ikke pryznayeshsya. Det var det ikke. Ikke snakk tull. Jeg vet ikke hvem som fortalte deg. Ikke tro. Tror ikke. Ikke døm av seg selv. Ikke bli kjedelig. Ikke forråde alle.
 Hvis du blir tatt med bestemor i senga? Fortsatt ingenting! Det bare lå!
Hvorfor ikke be om tilgivelse for forræderi?

Hvorfor ikke be om tilgivelse for forræderi?

 Hemmeligheten er at hun ønsker din halv tror det var ingenting. Det er ikke razocharovыvay det. Tid. Men sikkert ligge. Se i øynene og løgn. Hvis du ikke ønsker å få støvelen.
 Du skjønner, løsningen for deg klar
 Du trenger bare å ta en av de to. Ikke gjør dette opp tredje! Fra venter du handle ekte mann, ikke skyldig feige valp. Tross alt, respektere deg selv skal mye mer.
 Så vet.
 Anatoly Kuznetsov  
Hvordan å overraske sin mann i sengen og diversifisere seksuelle relasjoner
 Hver kvinne ønsker å gi glede til sin mann. Hvis du har bodd sammen i mer enn et år gamle og lidenskapelige følelser slukket, er det på tide å friske opp på dem. Du kan da trenger å drømme litt, men det vil bare være til nytte som din utvalgte, og du.
 Hvordan å overraske sin mann i senga?
 "First Date"
 Ett alternativ ville være en "first date". For et møte og bruke den som om det er din første date, og du nettopp har møtt. Flørting, zahravayte, kan du selv eksperimentere for å nekte en forespørsel om å møtes, la mannen våkner instinkt jeger. Du kan bruke flere slike besøk, bli kjent med hverandre igjen, og deretter gå videre. Eller, etter ditt ønske, du kan for mer ekstrem, faller i armene på den første comer "umiddelbart på første date.
 Tenn ønske
 I seksualliv la mannen ikke bare føles som en jeger, men en vinner. Å tenne ild lidenskap i det, hindre det umiddelbart til kroppen din uten motstand, skal mannen ha for å oppnå sin fantasi og utholdenhet. Når hans tålmodighet på grensen, kyntesya ham en klem - tro meg, den positive ladningen av sterke følelser nyte begge deler. Det viktigste er ikke å overdrive det med spillet for å endelig ta motet fra en mann eie "sine byttedyr."
 RiznomanitnistTse viktig
 Mangfoldet i seksuallivet er svært viktig fordi sex spiller en betydelig rolle i forholdet par. Å bringe smaken til forholdet sengetøy, prøve rollespill. De bør også behandles med omhu og velge hvilket bilde som tilsvarer dine synspunkter på seksuallivet. Det betyr at hvis du smultring i kjødet av Playboy Bunny kostyme neppe understreke din verdighet. Imidlertid vil riktig valgt bilde hjelpe deg å overraske sin mann i sengen, og åpnet med et nytt parti.
 Det er ingen hemmelighet at menn elsker øynene, så prøv og møtes utenfor det valgte bildet. Det er ikke nødvendig å kle seg i kostyme sykepleiere eller ledsagere (selv om dette alternativet er heller ikke mulig mannen din vil trolig nyte det), kan du kjøpe en fin sexy undertøy, intime hårklipp lage eller ordne besøk av levende lys, med en vakker romantisk musikk, med jordbær og fløte. Og hvis du fortsatt vil danse striptease for en kjær - han vil huske denne kvelden lenge.
 Eksperimenter og innovasjon
 Ikke vær redd for å eksperimentere i senga hvis alle positurer som du bruker, ikke forårsake en slik glede og spenningen i begynnelsen, endre dem, finne et alternativ. Du kan for eksempel lese Kama Sutra - klassikerne fortsatt ikke har blitt kansellert. Faktisk å lese slik litteratur er svært nyttig - du bare utvide sin horisont innen seksuell kunnskap, men også forstå at mange mennesker har råd, det ville ønske.
 Forresten, oppdatere følelser og hjelpe nye steder for elskov. Hvis du bare obmezhuyetesya seng, så det er på tide å endre distribusjonen. For eksempel prøve å elske hverandre på kjøkkenet, vaskemaskin på badet, i bilen, i naturen, kan så lite bli brukt sin fantasi. Et annet interessant alternativ - en felles vannbehandling: skriv i badevannet, legg skum og aromooliyi, tenne et lys, generelt, arrangere en romantisk bading. Da vil du gå med særlig tilfredshet på soverommet.
Яндекс.Метрика