Hvordan lage en fin kjæreste gutt?
 Når folk møtes for en lang tid, leve sammen, kan følelsene gå ut eller gå av veikant. For å unngå dette, må de hele tiden "mate", taler ord om kjærlighet, skal ha spesielle dager bare for to, gjøre hyggelige overraskelser og gaver. For å glede din kompis, er det ikke nødvendig å vente på et jubileum, fordi du gjør hver dag en ferie. Til min hyggelig fyr trenger ikke å være en trollkvinne. Hemmeligheten er enkel:
 1.  Bekjenn mer forelsket. Altfor ofte glemmer vi med tid til å gjøre det. Selvfølgelig, det sier seg selv, men minner nødvendig. Skriv ham en SMS til telefonen, fôr papirer i lommen romantisk tone. Minne henne elskede ektemann, som han veien du. Han vil sette pris på det.
   Arrangere en romantisk kveld. Romantikk situasjonen i huset vil heie ikke bare ham, men også til deg. Forberede sin favorittrett, men heller bare to eller tre. Skape en intim atmosfære i hjemmet ditt: pryhlushit lysbryter diskret melodi sende middag med levende lys, sette på din beste kjole og møte fyren. Tro meg, det vil bli positivt overrasket.
   SPA-salong hjemme. Slapp ikke bare sjelen, men også kroppen. Tenk deg hvordan kjæresten din vil bli henrykt hjem SPA-salong med sin elskede etter en hard dag. Hvis du nærmer organisasjonen med ansvaret (og kjærlighet), kan det være søt og bombochky eget bad. Vanlig såpe vil ikke føre til kjæresten din ingen følelser, men forberedt på en fin (riktignok første gang slags såpe) med sin favoritt duft han vil surge følelser for deg. Lær om såpe gjør, kjøpe de nødvendige ingrediensene og starte. Når du vil bombochky såpe og bad, forberede essensielle oljer, stearinlys og kronblader. Ta et bad sammen: det hyggelig og moro.
   Resten av kvelden ordne hennes elsker massasje. Sjekk ut noen pedagogiske video leksjoner for å bli mer trygg i kunsten massasje. Forberede varme håndklær, pryhlushit lysbryter beroligende musikk, tenne et lys og be fyren å massere. Slik en hyggelig overraskelse folk blir bare altfor glad.
   Etter en hyggelig prosedyre vennligst hennes kjæreste kan fortsette andre steder - i sengen. Rozuchit og gjøre det privat dans, arrangerer rollespillet. Intime relasjoner vil være mye lysere og sensoriske og glede at den unge mannen vil bli en lang tid hans glede.
   Det vil være veldig originalt, hvis du presentere et sertifikat gjort sine egne hender, en av prosedyrene eget spa. Eksklusive prosedyrer i en eksklusiv beliggenhet.
   Underholdning. Spør kjæresten din til filmer thriller, fantasy, eller komedie. Når du velger en film bør vurdere sin smak, ikke din, så sentimental melodrama han ikke setter pris på. Gå spille biljard eller bowling, gå til et badeland eller fornøyelsespark. Denne ferien til å nyte selskapet av hverandre og heve deres ånder.
   Extra-underholdning tillate masse moro og adrenalin i blodet øker. Gi ham et sertifikat for en flytur aerotrubi på et fallskjermhopp eller fly på den store ballongen. Kanskje gi sertifikatet, har du ferdig med sin drøm.
   Du kan invitere venner og ha en fest. Det ville være verdsatt hvis du gir ham en sjanse til å se fotball eller hockey i mannlig selskap. De unge vil sette pris på din innsats.
  Hvordan lage en fin kjæreste gutt?

   Overraskelser og gaver. Mann, uansett alder de er, på hjertet fortsatt små gutter. Gi ham eller helikopter RC biler, kjøre til et nytt dataspill. Du kan ikke engang forestille meg hvordan hans øyne blinket når han vil hånden du en av de tingene.
   Hvis du har sett plakatene i byen, besøke favoritt band eller artist av fyren, så ikke nøl med å kjøpe billetter. Selv om du ikke er en fan av denne kreativiteten, til din tilstedeværelse på konserten behage elskede dobbelt, fordi han vet at du ikke liker rock og kom bare for ham.
   Tror kanskje det er noe som kjæresten din noen gang gjorde i mitt liv. Ta de enkle, banale ting: kite lommelykt, bading i sjøen om natten, nyte stjernehimmelen Slike enkle og rare ting noen ganger levere størst tilfredshet.
   Hobby. Du vet at kjæresten din lange samler veteranbiler eller mini-merker eller tegneserier, eller mynter. Finn sjelden forekomst, som mangler i samlingen sin. Han vil bli glad ikke bare nye produkter, men også at du deler deres interesser. Og hvis hans hobby - det er fiske, fotturer, fotografere dyr Vurdere sin fritid, kanskje du har en skjult talent fisker.
   Turisme. Hvis du ikke er helt hindre finans, deretter en av de mest uventede og behagelig samtidig presenterer en planlagt tur. Fjellene, havet, turisme - uansett mål du ikke blir forfulgt, er fyren bare glad for å gå fra bare hverdagen i et bortgjemt sted å slappe av med deg.
   For å glede din kjære ikke trenger å vente på et jubileum eller spesielle dagen. Enhver dag kan være uvanlig, og selv den minste og banalt overraskelse (for eksempel en uventet kyss) gi dyrere hyggelige følelser og godt humør.  
Når kan jeg ha sex etter et keisersnitt?
 Alle kirurgi er en langvarig prosess som inkluderer den samme operasjonen og tid for rehabilitering er å fullt gjenopprette vitalitet av kroppen. For keisersnitt hvileperiode er 6 til 8 uker. Sex etter keisersnitt kan bare være ved slutten av denne perioden.
 Keisersnitt: sex umulig?
 Som et resultat av misdannelser kvinne kan gjøre keisersnitt, preget disseksjon av bukhulen. Mange tror at etter denne type kirurgi kvinnelige kjønnsorgan straks komme tilbake til det normale, men det er en annen myte, som med abdominal snitt legen gjør et snitt i livmoren, eller som et barn kan bli født? Såret kan gro i lang tid, det er ikke bare eksterne, men også interne sømmer, som de blø og skape ubehag for en lang periode. Hvis umiddelbart etter utskrivning fra sykehuset for å begynne å leve et aktivt sexliv, en mulig risiko for infeksjon inne i livmoren.
 Det er problemer ikke bare fysiologiske natur, etter operasjonen har å fordrive tiden, hun var å være klar psykologisk relasjoner. Ofte viser det seg til legen for å gi hjelp som opplever frykt copulation.
 Drevet av leger i sex etter keisersnitt
 Uansett hvordan barnet er født, er livmoren den samme prosessen med separasjon av morkaken fra livmorveggen med fødsler. Innen 30 dager, og kvinnen er tildeling som sier at såret ble skilt fra morkaken litt forsinket. For å forstå hvordan en kvinne i form av gynekologi, klar for seksuell omgang med en partner, må du overvåke kvaliteten og overflod lohy (livmor blødning). I den tredje uken etter fødselen og med jevne fire valg etter keisersnitt blir mindre, de skaffer seg en gulaktig fargetone. Helse- og fullstendig restitusjon etter fødsel sier en blodprøve og en fullstendig mangel lohy.
 Gynekologer rådes til ikke å engasjere seg i sex rett etter keisersnitt ca 60 dager og før gjenopprette relasjoner må undersøkes av en spesialist.
 Og hva psykologer si
 Usikkerhet og frykt for samleie vises umiddelbart etter operasjonen, som magen av en kvinne er nå arret selv har bunn magen heller rektangulær enn runde. Når en kvinne ser i speilet, kan den starte fra komplekser om sitt utseende. Hvis vi legger til helheten av cellulitter og strekkmerker på brystet og på sidene, er det skuffende at ikke bidrar til fremveksten av seksuell lyst.
 Å gjenopprette psykologisk, virkelig halvdel trenger ikke 60 dager, og mye mer, fordi hver gang under sex vil hun lytte til indre følelser og hvis noe i hennes sak ubehag, vil det unngå sex som negativt påvirke for å ha sex ektefeller.
 Kun en forsiktig og tillitsfullt forhold partner kan gi riktig vektor i retning av å etablere kjønnsrelasjoner. Sex bør være hyggelig til all tvang - ikke den beste måten å vinne tillit med kvinner. Hvis den flere ganger ikke har seksuell lyst, er det psykologisk fast på det og kan ikke nyte sex. Menn trenger å huske på at sex er født av en kvinne i hodet!
 La kvinnen mens ledende, bør hun velge en posisjon der føler smerte i magen, vil det styre frekvensen og dybden av penetrasjon, må den velge tid for å elske, og deretter prosessen vil bare bringe gjensidig tilfredsstillelse.  
Hvordan å score en fyr

 Hvis du ikke vet hvordan å drepe fyren, vi vil med dette. Handlingsplanen er malt i to uker, hvor hver dag er dedikert til en bestemt klasse. Hvis du ønsker å sørge og gråte situasjon, kan den første dagen gjøre en sørgedag. Tårer beskytte mot negativitet, kan bli kvitt de akkumulerte følelser. Du kan lytte til favorittsangene dine, se på videoer og bilder og så videre.
 Den andre dagen setter en stopper for tidligere forhold. All søppel, gaver, CDer, ting bilde uten anger i søpla. Jeg ønsker ikke å forlate og gi tilbake. I søppelkassen periode.
 Rensing av sjel, tanker og kropp. Å gjøre en aromatisk bad salt og olje nizhymosya, varmer oss selv og deretter drenert ved å åpne lokket. Når vannet kommer, tenk at med henne på en reise gjennom rørene gå sorger, tristhet, tidligere liv.

 Minimerer kommunikasjon med de generelle venner for å unngå møter og diskutere denne situasjonen.
 Hvordan å score en fyr
 Det antas at en kvinne gjør en ny frisyre når du starter et nytt liv. Gå til frisøren og ikke vær redd for å eksperimentere.
 La oss utøve eller eksotisk dans. Sport tillate deg å føle seg lykkelig, fordi de frigitte endorfiner, hormonet av lykke.
 Nå som det ikke er behov for å gå et par kafeer og barer, drikke øl og spise rask mat, kan du ta vare på riktig ernæring og miste noen få pounds.
 Hvis du ikke kan kvitte seg med tanker om fyren du vil planlegge en rekke sesjoner som ikke vil forlate ledig tid for "dårlige" tanker.
 I tillegg til sport, kan du shoppe for å hjelpe oppdatere garderoben, forbedre humøret og gjøre bildet lysere.
 Nye kjærlighet vil krysse ut alle tidligere erfaringer. Det er på tide å feste med lyse makeup og glad stemning. Forward forberedelse krever manikyr, pedikyr, sminke, etc.
 Det var en tidsplan for tiltak for å score en fyr.  
Яндекс.Метрика