Bli en lykkelig lett!
 Mannen har en overnaturlig kraft som er i stand til å gjøre den sterk, vakker og elskede. Denne kraften er en kilde til inspirasjon for kreativitet bidrar til å realisere selv de villeste drømmer. Denne kraften kalles sinnet.
 Tenk deg at hjernen din er en hvit skjerm. Det er helt hvit, og det har ingen bilder eller bilder. Sinnet fungerer som en film projektor, som viser hendelser fra underbevisstheten. Hva folk pleide å kalle virkeligheten, bare andre føler at kombinert med erfaring. Hjernen kan sammenlignes med et kraftig program som kan ikke bare se på hendelsene, men umiddelbart avgi en rapport om det. Folk flest hører den indre stemmen til sinne, håpløshet og fortvilelse. For eksempel, du kjent med en ung mann, bandt du vennskap og romantiske forhold, og noen dager er det bare forsvinner. Først av alt, vil du høre en stemme som han ikke kommer tilbake, at forholdet brøt opp, at du er skyldig og sånn. Men telefonsamtalen, og den unge mannen beklager hans plutselige fravær og stillhet.
 Umiddelbart gikk til hytta, oppjaget og glemte å ringe hjem. Så hva? Hvor vondt du gjør, sinne og ensomhet? De aldri har eksistert, og du har brukt noen dager i "helvete". Kilden til lidelse er ditt eget sinn. Sinnet har skapt en ikke-eksisterende virkelighet der du forråde og forlate. Selv om virkeligheten ikke er der.
 Når du tror at folk sinte på deg, det vil oppføre seg deretter. Men det er bare i tankene dine. Det er vanskelig å forstå fordi mennesker som brukes til å vurdere validiteten av materialet. Selv om det er mørt og delikat stoff. Tidslinje kjører sakte, og når du arbeider med en kjær eller venner "flying". Men tiden renner flokken hans, og varigheten av punktene bestemmer sinnet.
 Projeksjoner tanker og du kan forandre verden. Ditt sinn vil alltid finne bekreftelse av uskyld. Hvis du sier at slemmingen, vil det se like ille. Du aldri legge merke til mange fordeler.
Bli en lykkelig lett!

 Hvis du ikke kontrollere sinnet, kan selv en uskyldig situasjon slå inn i en smertefull hendelse. Derfor tvinger hjernen din til å fungere for deg, ikke mot. Huske hvor mange ganger du mistenker utroskap elsket hvor bekymret og plaget seg selv i stedet for å nyte sitt samfunn. Faktisk følgende forhold på hans side, og det var, bare at du ikke har gjort kjærlighet. Tanker tvinge deg til å gjøre noe betyr ikke ønsker.
 Hvordan å være en "vennskap" med sinnet? Lær å lytte til dine tanker som samtalepartner. Og bestemmer seg for å tro på dem eller ikke. Jage dårlige tanker og positiv plass i kurven av hans sinn.
 Vær oppmerksom på enhver tanke som kommer til hjernen og sjekke det for nytten. Når du er i tankene vil det ikke være noen negative tanker, dine drømmer går i oppfyllelse, og du vil bli fornøyd.
 Hvis du liker å lese mystisk historie, er det best å lese dem i løpet av dagen og så sjelden som mulig, tilbringe mer tid utendørs og drøm!  
Hvordan øke selvfølelse og selvtillit?
 Selvtillit er svært viktig for enhver person. Dette egenvurdering er i stor grad styrer din oppførsel. Hvis du føler deg godt om deg selv, kjenne dine sterke og vet hvordan du bruker dem, vil du være i stand til å oppnå mye. Det bør begynne å tvile på deg selv, engasjere seg i selvkritikk og erfaring på grunn av mangler og feil som blir gjort så snart nye problemer. Understating selvtillit, setter du en barriere i alle fall begrenser horisonten grensen potensial. Det er viktig å jobbe med deg selv for å overvinne frykt og usikkerhet i styrkene. Hvordan øke selvfølelse og selvtillit, endre internt og eksternt? Husk anbefalinger, starte med enkle øvelser. Veldig snart vil du se de første resultatene.
 Begynner å jobbe med seg selv. Du trenger ikke å være perfekt
Vær oppmerksom på at det er trygg og selvforsynte mennesker å oppnå suksess i livet: de er fast til målet og ikke kaste bort kraft tvil. En person som innehar talent og hardt arbeid av natur, kan lett gå glipp av sjansen, være uavhentede. Personlighet, selvsikker, overvinner vanskeligheter fylle ulemper ferdigheter og kunnskap gjennom høy selvtillit, evnen til å gå rett til målet. Komme i gang på deg selv i dag til i morgen for å se forandring.
 1.  Den perfekte mann. Tenk på det: Hvorfor er ditt krav til henne? Som Ideelt du ønsker? Du vet mange perfekte mennesker? Selvfølgelig kan den ideelle man ikke funnet. Hvis du går gjennom, trenger du ikke ha visse fordeler, prøv å erkjenne at besitter alle fordelene - det er umulig. Aldri sammenlign deg med noen standard. I realiteten betyr det ikke eksisterer.
   Feil. Stopp bebreide seg selv for å begå feil, tapte muligheter og hensynsløs atferd. Du trenger ikke ha gave klarsyn har ikke alder og visdom alltid noe å gjøre. Å ikke gjøre feil, trenger du ikke stoppe gjøre noe. Det vil imidlertid også være en feil. Tillat deg selv å gjøre feil, skjønner - du er kvalifisert. Som alle mennesker. Dette vil hjelpe deg til å øke selvfølelse og selvtillit.
   Individualitet. Realisere din personlighet. Du - personlighet. Alle har ikke bare fordeler, men også negative sider. Din feil - er også en del av din personlighet. Vennligst gjør det i svart og hvitt, plusser og minuser. Alt alene. Akseptere deg selv.
   Konstruktiv kritikk. Oppmerksom løpet av dine tanker når du begynner å tenke på sine feil, mangler. Din selvkritikk i alle fall bør ikke bære negativ. Nyttig bare konstruktiv kritikk. Ikke stopp på å finne negative - raskt pereshahyvayte dette trinnet og gå videre. Kanskje to hovedalternativer:
  mangler fix: bare tror du trenger en handlingsplan for å kvitte seg med det;
  mangel uforbederlig, må du ta det for gitt, og vurdere som en faktisk faktum, glemme selvkritikk - ingenting på deg avhenger, rett og slett tilpasse seg.
   Selvmedlidenhet. Unngå vaner synes synd på deg selv, tenk om sine svakheter og bekymre deg for det. Selvmedlidenhet er en fordekt form for selvødeleggelse. For deg er det viktig å restrukturere internt, endre alle fordeler ulemper, bare lære å generere positiv energi og gi opp negative følelser.
   Dine svakheter. Bare fortell deg selv at du har feil. En mye. Dette er en normal situasjon. I din makt for å utrydde noen av dem. De resterende nok hensyn til riktig bygge atferdsstrategi flytte til det neste målet.
   Dine fordeler. Prøv å se alle sine grunnleggende verdighet. Ikke bli lurt at du må huske den minste detalj, fremskritt, er det nå kan virke latterlig. List dine fordeler må være betydelig, og ingenting tilfeldig i livet ikke skje. Selv om du har for lenge siden, år siden, laget en rørende og en god gjerning - det er din preferanse, manifestasjonen av positive kvaliteter.
   Forbedre selvfølelse og selvtillit. Mosjon og regler
  Har du virkelig ønsker å øke selvfølelse og selvtillit? Deretter fortsetter. Husk de enkle reglene, og ikke glem å gjøre øvelser hver dag. Resultatene vil ikke holde deg vente.
  1.  Din selvtillit. Unngå negative vurderinger. Mindre enn kritisere deg ofte ros. Stopp engasjere seg i selvpiskingen. Ikke se etter feil i seg selv. Så noe dårlig? Du forhindre at manglende evne, frykt, mangel på kunnskap? Ikke tenk på det negative. Fikse dem umiddelbart begynne å bygge en handlingsplan med sikte på selv-forbedring.
    Uoppnåelig. Glem om fordelene, topper, trenger du ikke klarer å oppnå. Dette er ikke en gitt. Ta en eksisterende faktum rolig. En person kan ikke være perfekt. Så at du ikke har noen sjanse? Bare komme bort til siden og ikke lenger husker. Dette er ikke din vei.
    Sammenligning. Aldri sammenlign deg med andre, og bemerker sine ulemper. Noen sammenligning partisk. Alle - veve masse karakter, og du prøver å ta en én ting. Merk at denne banen er ineffektiv. Det er alltid noen som vil overgå deg. Hvis vi fortsetter å sammenligne seg med andre for å oppnå målene aldri, misnøye og bo i ditt hjerte.
    Justeringer. Gjøre endringer i din personlighet og liv. Spør deg mål og nå dem. Bekymret for dine feil? Fremheve noen av de mest alvorlige og lage en konkret plan for å fikse dem. Fortsett og ta vare på seg selv. Hvis du virkelig vil endre, er du nødvendigvis mislykkes.
    Utvikling. Sammenligne deg selv en gave med ham i det siste. Feire enhver prestasjon, selv ubetydelig. Det finnes ingen bagateller. Sjekk din utvikling tid.
    Utføre ulike øvelser. Først av alt, ta en praksis med daglig gjentatt noen enkle setninger: "Jeg aksepterer meg selv", "jeg elsker og respekterer meg selv", "jeg dannet personlighet og har rett til å være slik at jeg er", "Jeg har noe å rose seg selv" og lignende.
    Positiv. Skape en positiv atmosfære rundt ham. Møtes hver morgen med et smil, kose meg og en ny dag. Ofte smile. Ikke se sammendrag kriminell nyheter, også triste filmer. Tune in til positive følelser.
    Lage selv. Jevnlig utføre følgende øvelse. Fokusere på én kvalitet. For eksempel, tenk du er ganske trygg og snakker riktig intone tydelig uttale ord, andre hyggelig overraskelse klang. Bla mentalt noen bilder av ham i hovedrollen. La det liker et spill, men din jobb - gradvis flytte det til virkelighet, endre eksternt og internt.
    Tillit. Hvis du ikke er sikker, må du skildre tillit. Tenk deg hvordan du ville endre, slutte å tvile på seg selv. Lag din vei mentalt, prorysuyte det i detalj. Som du gå rolig og bestemt, si, svare på spørsmål, og nekte samtykke. Begynne å lage vei i livet. Overbevise andre at du er trygg. Du legger ikke merke til hvordan denne følelsen virkelig kommer til deg, vil du være i stand til å øke selvfølelse og selvtillit.
    Hjelp. Hjelpe andre. Tenk på hvem du ville støtte som trenger din hjelp eller råd. Gjøre gode gjerninger, de også føre til at du positive følelser, selvtilfredsstillelse.
    Fordeler. Husk dine preferanser. Velge alle de store fordeler og lister dem regelmessig om seg selv. Lærer ikke å ta unconstructive kritikk i sin tale. Lære å vurdere seg selv objektivt, uten å glemme sine positive kvaliteter.
    Prestasjoner. Betaler en enda en øvelse. Hold oversikt over alle dine seire, små og store. Adopter en dagbok og skrive ned dine prestasjoner der. Se opp for deres utvikling, fryder enhver positiv endring. Setter pris på deg selv og din innsats.
   Tinget selv positiv: Se dine favorittfilmer, nyte deilig mat. Omgi deg med skjønnhet. Følg en være perfekt. Gå, beundre naturen, engasjert i idrett. Ikke prøv å uoppnåelig. Elske og akseptere deg selv.  
Яндекс.Метрика