Hvordan å holde en mannlig kreft?
 Man-kreft kan overraske deg med sine uendelige motsetninger, plutselige endringer i humør, uventet stillhet og umotivert moro. For denne mannen må være forsiktig: han vil ikke fortelle deg om sine problemer, til å kreve og åpenlyst demonstrere bilde. Dette såret mannlig Kreft er veldig enkelt, og du vet ikke engang om begrunnelsen for sin kulde. Ta hensyn til alle detaljene i din favoritt karakter, bruke tipsene for å holde en mannlig Cancer ved siden av ham. Representanten for denne dyrekretsen har sine egne særtrekk, og vite at du vil være i stand til å korrekt bygge relasjoner, atferd endre taktikk.
 Chat med sin mann, Cancer. Flere nyanser
Den beste måten å beskytte ditt forhold til kreft - ta skritt i forveien. Prøv å alltid følge noen tips, kommunisere med sine kjære ikke å gi irritasjon og misnøye med hånden.
 1.  Fristende, men sant. Man-Cancer setter pris på kvinner av interesse i det motsatte kjønn. Dette er nødvendig trofast følgesvenn. Han konservativ, liker pålitelighet og svik uforsonlig. Du er nødt til å finne et kompromiss: Kreft bør holde, men ikke glem å vise sin relevans. Enkel flørte med andre menn sier, men mistanke om forræderi skulle oppstå. Husk at en enkel beskjedne jenta er ikke interessert i menn kan fort gå lei av kreft.
   Delikat og kjærlig. Man-Cancer vil overraske deg med sin uvanlige innsikt og sårbarhet. Han føler din holdning, svinger enhver stemning. Hvis du elsker ham, ønsker å beholde, gi medfølelse, alltid være riktig. Føl deg fri til å snakke om kjærlighet, gjør komplimenter.
   En mystisk. Selv om du er innlagt Kreft i følelsene dine, snakket om sin barndom, oppvekst og tidligere anfall, sørg for å la det bak forhenget. Din favoritt må forstå at du har en hemmelighet at han må løse. Du trenger ikke å være en åpen bok, forutsigbar og ordinær.
   Alvorlig. Du må umiddelbart stille inn på et seriøst forhold med din kjære. Drømmer du å leve med sin mann, Cancer Life? Bli den første til ansvar. Vis din lojalitet, omsorg, vilje til å fortsette med det for alltid. Din tilnærming til relasjoner vil interessere og respons fra kreft. Legg merke til at den lange og dype forholdet han forbinder med den offisielle ekteskap, med klar og lett å flørte.
   En pålitelig følgesvenn og rådgiver nyttig. Man-Kreft drømmer om rimelig og praktisk elskling. Prøv å gå inn i alle sine klasser, vil ting sikkert lytte nøye, han snakker om kodearbeidet. Du bør gjøre alt for å vise din vidd, gi nyttige råd og støtte kreft i alle sine bestrebelser. Det er sikker på å sette pris på verdsatt.
   Balansert. Følg dine følelser. Kreft liker ikke konflikter og krangler, han ikke kan stå og bosette lange diskusjoner om problemer. Hvis han en eller annen måte fornærmet deg, prøv å skjule følelsene dine. Det er mulig at etter en stund hans ord ikke synes å du så frekk. Man-kreft ofte skarp, men beholde unionen med en kvinne som forteller ham det samme, vil det ikke.
   En venn av hans mor. Du definitivt trenger å bli venner med sin mor, forsøker hele tiden å komme i forkant av det, og vinne mer plass i hjertet av elskeren. Beklager å holde en mannlig Cancer, vil dette løpet være involvert. Sender moren mens overgå den i ulike områder. Ikke i noe tilfelle ikke prøv å kritisere hans sønn og mor.
  Nærmer ideell mann, kreft, når du kommer opp i øynene hans. Samsvar med bildet av sin kone, som han malte i hans drømmer - den beste forebygging av uenigheter med kreft.
   Hvordan å holde en mannlig kreft? Vi er på jakt etter årsakene til misnøye og eliminere dem
  Man-Cancer - mystisk og uforståelig. Du sannsynligvis ikke vil være i stand til å trenge gjennom hans indre verden i lang tid. Han deler ikke følelser, ingen snakker om hans sanne følelser. Men når forskjeller oppsto, må du forstå årsaken til kulde Cancer.
  1.  Vær forsiktig. Dykker ned i delstaten Cancer. Denne mannen hemmelighet foretrekker å la sine meninger og klager til seg selv. Du er nødt til å nøye overvåke hans reaksjoner, atferd, definere hva det er irriterende.
    Ikke spørre. Prøver å finne ut årsakene til dårlig humør og kjøling i relasjoner med en mannlig Kreft er ikke nødvendig. Han sannsynligvis ikke vil fortelle sannheten, for å unngå svar. Din oppgave - så nær en modell av atferd, som venter på deg favoritt. Da alle forskjellene forsvinne av seg selv.
    Hus og komfort. Du har ikke utarbeidet en god lunsj? På spørsmål om middag sa de er lei på jobb? Du har ikke attraktivt koselig atmosfære i huset, mannen-Cancer søker ikke heller være sammen med deg neste? Snarere vil disse fakta sikkert føre til irritasjon av din kjære. Han setter pris hjem aura, ønsker å hvile og slappe av, tillitsfulle alle hjemmesykepleien kvinne. Valgt by'm sikkert lage mat og skjemme det nyttige deilige retter - din plikt. Bli mer smidig, ressurs vertinne, elsker prosessen med matlaging, rengjøring, gjør alt fra hjertet. Så du vil lykkes og være i stand til å holde en mannlig Cancer.
    Respektere og elske sin mor. Du nevnte i en krangel en? De sa at dumt å være "mors lille gutt", og antydet at det ikke være så perfekt? Dette er - en alvorlig årsak til strid, som kan bringe separasjon. Aldri tillate deg selv å ikke bare harde ord, men selv hånlig tone, snakker om sin mor. Man-kreft veldig høyt av sin mor. Prøver å styrte denne idol fra pidestallen, utsette tvil sine positive egenskaper - et svært dårlig valg. Du har en fullstendig fiasko, og kreft ikke ønsker å fortsette forholdet. Zmyritsya at du vil jevnlig høre om fordelene ved sin mor.
    Unnvikende. Du levde ganske harmonisk med kreft, godt kommunisert, var det ingen tegn til kjøling? Du er ydmyk, trofast og prøver alltid å være i nærheten av en kjær, ikke engang å se på andre menn, og han ble plutselig interessant for deg? Kanskje kreften er ennå ikke overbevist om at den ønsker å starte en familie med deg, og nå er det litt kjedelig. Det er vanskelig å skyve beslutningen om å gifte seg. Denne kvinnen er i fare for tap viser at det er hevdet, vil kunne føre til mer interesse i mannlig Cancer. Hint om at du har gjort et tilbud. Din favoritt sannsynligvis noen tiltak for å bli mer aktiv, for ikke å miste deg.
   Se henne mann, Krepsen, prøve å holde den forsiktig og gradvis trenge inn i hans indre verden. Alltid være taktfull og mild, ikke insistere på ditt synspunkt. Bli en betrodd venn, rådgiver. Riktig Bygg et forhold til sin mor. Identifisere din kjærlighet, men det viser hva du kan og rømme. Unngå konflikter og raskt stoppe enhver krangel. Så din favoritt mannlige kreft ønsker å bo med deg for alltid.  
Hvordan å få en mannlig Libra?
 Du allerede var i fangenskap i mannlig Libra? Han vant deg med sin sjarm, komplimenter og gaver, sjarmert og sjarmerende smiler ømt? Du allerede liker denne mannen, men ikke bli overrasket fordi det plutselig forsvant. Dessverre er det menn som atferd typisk Libra: de bryr seg, forelsker deg selv innrømme Kjærlighet. Men ofte de selv ikke vet sikkert om de trenger kvinnen om de vil fortsette et forhold. Slike fakta har å bli tatt som Givens og ta nødvendige skritt på sin del for å virkelig fange oppmerksomheten til sin elskede og bringe ham til å tenke tilbake. Selvfølgelig, den beste personen du forstår alle vanskelighetene med din valgte karakter. Noen fellestrekk typiske representanter for denne dyrekretsen kan hjelpe deg å bygge en linje av oppførsel. Være subtile, smarte, se dine kjære og huske noen viktige punkter. 
 Vi lærer en mannlig Libra nærmere
 Ditt valg har allerede rukket å vise sin sjarm, evne til å kommunisere, å trenge inn til hjertet. Så, før denne mannen virkelig vanskelig å motstå. Selvfølgelig, den plutselige avgang, avskjed uten noen åpenbar grunn, noen ganger også uten tidligere krangler og konflikter, kvinner oppfattes svært smertefullt. Men ikke klandre mannen Libra, for å sette en stopper for forholdet. Det er mulig at han har seg selv ved et veiskille, eller ikke ønsker å være bundet av løftene og familiebånd. Prøv å trenge inn i den indre verden av din kjære.
 1.  Kunstnerisk. Motstå sjarmen mannlig Libra er ekstremt vanskelig. Hvis du er følsom, romantisk og drømmen om evig kjærlighet - er praktisk talt umulig. Du absolutt tror på skånsom måte, smiler og komplimenter tynn mannen i drømmene dine. Han innrømmet du elsker, nå forsvunnet, og ringer ikke? Ikke umiddelbart anta at han er en løgner og likegyldig Smoothie. Bare din favoritt han mener selv når du spiller. På et tidspunkt det sluttet å holde noe, følte han kjedsomhet eller depresjon, og kan bli båret bort av en annen kvinne hvis han veien du bør tenke hvordan å få det tilbake, men ikke ta bildene dine.
   Variabel. Denne mannen er i stand til lett flørt. De fleste menn Theresa kan godt spille en kvinne. Selv om de er til en viss grad, og beundre hans spill, men i prinsippet tillate små og bedrag. De fleste av dem tror oppriktig at kvinnen er ikke å bare ha det gøy. De ikke jukse, som ønsker å gjøre vondt. Tvert imot, er din favoritt definitivt trygg på at dere begge godt. Men alle gode ting kommer til en slutt.
   Overflaten. De fleste mennesker Theresa taler og lytter til deg med stor oppmerksomhet ikke på grunn av hva han har alvorlige følelser. I øyeblikket, kan han snakke med interesse for deg, men etter et par timer er helt i stand til å glemme det som blir sagt. Dette skyldes det faktum at til et visst punkt din favoritt butikker uavhengighet og ikke dykker dypt inn i forholdet. Så langt for ham de blir virkelig alvorlig, det vil alltid være litt reservert.
   Amorøs kjenner av kvinnelig sjarm. Bare ta hensyn til et viktig poeng: din ektefelle Theresa verds kvinnelig skjønnhet, kan du erobre den spektakulære figuren og mote kjole, stilig frisyre. Og vet ikke hvem som helst bli forelsket i det igjen. Så lenge du ikke egentlig styrket forholdet, kan det forsvinne når som helst.
   En intellektuell og estetiker, elsker komfort. Her nettopp ligger den særegne akilleshæl mannlig Libra. Hvis du klarer å kombinere de kvaliteter som han anser som ideelt, gjorde din favoritt ikke ønsker å gå. Han setter pris på muligheten til å støtte intellektuell samtale, god smak og sjarm, sjarm uten å fly vulgaritet. I tillegg er det av stor betydning for kvinners evne til å skape sin komfort, en spesiell atmosfære av komfort.
   Fordype deg i alle detaljene i din favoritt karakter og husk at i de fleste tilfeller slår mannlige Libra kan ganske raskt. Det viktigste - å være i stand til å nå sitt hjerte og overbevise ham til å gi en ny sjanse forholdet. Han vil forene etter en krangel, tilbake når ut bare på grunn av misnøye med kan forlate deg for en ny kjærlighet. Bare være oppriktig og åpen!
   Secrets retur mannlig Libra
   Husk noen enkle tips er sikker på å hjelpe deg!
  1.  Tilbake etter en konflikt. Hvis du elsket var en konflikt, du krangle, må du tenke over det. Husk at du innrømmer dine feil er avgjørende. Mann Libra vet å tilgi og klar til å returnere selv til kvinnen som virkelig skade ham alvorlig. Men han vil aldri gjenopprette forholdet, hvis du vil klandre ham. Kom å tilstå hodet. God mann å gjøre det klart at du er klar for det i det hele tatt, og vil variere.
    Være sårbare og skjøre, men ikke press. Ikke vær redd for å gråte i møtet med sin elsker, men prøv ikke å eskalere atmosfæren. Mann Libra vil sikkert møte deg, og pass på hvor mye du vondt separasjon. Men han må se at din lidelse - ikke et resultat av overdreven emosjonalitet, tendens til hysteri. Det er viktig å formidle til ham at du er så opprørt nettopp på grunn av sin frykt for å miste den.
    Returnere mannlig Libra etter hans plutselige avgang. Når en mann forlater en kone Theresa uten noen åpenbar grunn, er det litt verre. Kanskje han bare lei av deg, ble han til slutt overbeviste ham om at slike relasjoner er ikke lenger nødvendig. Merk: Hvis du ikke er sikker på spesifikke bilder du ikke påvirke lover, be ham om tilgivelse er ikke nødvendig. Han overrasket. Det er bedre å vise ham din evne til å forandre seg, prøve å erobre det igjen. Overbevise sin kjærlighet og hengivenhet - han vil sette pris på det.
    Fortsett åpen og ikke smart. Du er fast bestemt på å slå sin mann Theresa igjen erobre ham og binde til seg selv? Deretter handle åpenlyst, ikke vær redd for å vise ham at du ønsker bare en ting - å være sammen med ham. Din kjære må like denne oppførselen som mot.
    Bosette for vennskap. Sannsynligvis på første date etter å bryte opp, kan du høre forslaget forbli venner. Husk at folk Theresa liker å føle stivhet, problemer avskjed med frihet. Så vær ikke din irritasjon, selv om du har dypt såret og opprørt. Din oppgave - å gjenopplive interessen for seg selv igjen forelske mann. Selvfølgelig, for dette må du møte.
    Være klokskap og tålmodighet. Menn Theresa setter pris på sunn fornuft, praktisk og evne til å se på ting objektivt. Under en samtale, kan du gå til å snakke om det å leve sammen, utsikter til relasjoner fordeler og ulemper. Ikke prøv å tegne din favoritt eventyr bilde av fremtiden. Mye bedre hvis du sier ganske kort, men meningsfylt om deres felles suksess, vil du være i stand til å oppnå bare sammen. Merk ikke bare fordeler, men også ulemper, men understreker at de ikke skade deg å komme til mål, å leve komfortabelt og harmonisk, uten innenlandske problemer og unødvendig oppstyr. Din kjære dette ser ut, og lover å endre for ham vil se mer overbevisende.
    Erobre umiddelbart. Forberede møtet. Du må se spektakulære, men det synes ikke så uavhengig og stolt. Sterk kvinne som godt kan klare seg uten det, ville folk Theresa ikke sympatisere. Tror han kan forelske seg i noen andre. Du trenger ikke bare sjarm, men også føre til følelser av skyld, vise sin sårbarhet. Bare klikk på elskeren og ikke utsette dem. Snakker lite, men rommelig. Tenk deg at dine ord ha ham krasje inn i minnet slik at den kan analysere dem etter møtet. Vpechatlyte sin naturlige kombinasjon av sunn fornuft og hengivenhet til ham.
    I håndteringen av en mann av dette skiltet og delikat øyeblikk. Du er utsatt, det er vanskelig uten ham, er du klar til å endre for å få til det, og bare ønsker å være sammen med ham. Du bringer det tilbake til vedtaket, han har litt skyld. Men denne mannen Theresa sannsynligvis ikke ønsker å lage et skritt fremover, hvis du ikke tar ansvar for å gjenopprette forholdet. Han er redd for denne beslutningen vil ikke ønsker å gjenta hele igjen: hva om din forening fortsatt falle fra hverandre, og han igjen være skyldig? Forsikre ham om at du er villig til å ta en sjanse og ikke krever ham til å elske for livet.  
Яндекс.Метрика