Hvordan å få en mannlig Jomfruen?
 Du er forelsket i en mann Virgo? Du har følt at han helt erobret, og nå er du opprørt uventet avskjed? Prøv å samle sine tanker, objektivt analysere situasjonen. Riktignok er det en rekke problemer å løse er verdt å vurdere. Virgin ganske krevende praktisk, noen ganger virker det som de bare ikke kan tilfredsstille. Men faktum er at du bare trenger å forstå alle nyansene av din favoritt karakter, studere hans smak, vaner og begynne å leve et liv med henne, puste samme luft. I prosessen med tilnærmingen med sin mann, vil Virgin sikkert ta hensyn til deres individuelle kvaliteter. Det er nødvendig å ta hensyn til de egenskapene som er typiske for majoritets medlemmer av denne dyrekretsen. Gå til saksbehandlingen både kreativt og praktisk talt gjøre en opprinnelige brukeren. Strengt følge for å planlegge å rotere en mannlig Jomfruen.
 Møt mannen-Virgin nærmere og foreta prioriteringer for å bringe tilbake en du er glad
 De fleste kvinner snakker med mannlige jomfruer gjør en tabbe. De ser litt kulde, skepsis og elsket hver gang forklare det på sin egen måte: de velger ikke nok bare fascinert å vise passende romantikken. Det vil ta tid, men tiden renner ut, og ingen romantikk, og hyppige kommentarer og kritikk av jomfru blir også sett på som en manifestasjon av overdreven kulde. Faktisk må denne mannen lære å forstå.
 1.  Praktisk og fornuftig. Hvis en mannlig Jomfruen fortsatt ikke se deg på stjernehimmelen, ga ingen luksus buketter og ikke glad i dine sjarmerende øyne, betyr ikke dette at han ikke føler seg varme følelser for deg. Denne personen kan være forelsket i en kvinne, men viser lignende visning av følelser. Han ser på ting realistisk, det er preget en viss skepsis. Ja, noen Virgin synes også praktisk, men denne karakteren har sine fordeler.
   Ærlig. Du kan være helt sikker på at en mannlig Jomfruen Du kan ikke lyve. Han er ikke utsatt for flørt, elsker spillet hans ikke appellerer. Han var alltid rettferdig og ærlig i et forhold.
   Pålitelig. Den ivrigste fan er noen ganger normal spiller som sier rett og slett vakker. Bad om ordene ingen reell forstand, evnen til å ta ansvar og talent for å hjelpe i en vanskelig stund. Du bør gjøre en innsats for å slå en mann-Virgin, fordi at personen kan bli en pålitelig støtte. Med det vil du føle deg komfortabel i din elskede utviklet sans for plikt og klar til å hjelpe. Bare Diva ønsker ikke å snakke mye og gi løfter og løfter om evig kjærlighet.
   En overdrevent pedantisk. Her ligger vanskeligheten for mange kvinner som drømmer tilbake menneske Virgin. Dine favoritt nøyaktighet verdier i alt han ikke liker manifestasjoner av uansvarlighet, uforsiktighet, tankeløshet. Hvis du velger å møte med ham for å snakke om separasjon, spør Virgin retur, sørg for å vurdere ruten din og gjøre betydelig spillerom. La det ikke pinlig, men menneske Virgin genuint irriterende vane for sent, mister ting, blir forvirret dager brukt til naturmenneske, prøve å besvare det. Gradvis vil du glemme at en gang sent.
   Kritisk. Forbered deg for hva du vil høre mange kommentarer fra den elskede, spesielt for første gang etter din gjenforening. Greit, hvis du gjør det vil stimulere til kritisk humør: Lytt nøye til kommentarer, vennligst korrigere. Viktig for deg å forstå hva du vil ha fra den utvalgte, og ikke prøve å glatte over problemer overskygge dem noen lette øyeblikk med sine fordeler. Ønsker å returnere den menneske Virgin, bygger relasjoner nøye, ikke ignorere enten ett svakt punkt. Alt skal være perfekt, eller din favoritt raskt blir lei av deg.
   Sann. Mesteparten av denne dyrekretsen foretrekker en sterk relasjon. De er styrt av Marriage når de begynner å date en kvinne. Hvis du allerede har et nært forhold til sin mann, er Lady et veldig godt tegn, fordi det ikke flørte karakteristisk. Det er viktig å finne ut hva som forårsaket din kjære ønske om å forlate. Du bør også holde Virgin lojalitet, svik sak fordi han rett og slett kvalm på fysiologisk nivå. Prøv ikke å gi din kjære minste grunn til sjalusi.
   Lær din elsker, blir vant til sine individuelle behov og fullstendig endre oppførsel å matche ham rundt. Du vil være i stand til å slå en mannlig Jomfruen, når du overbevise ham til sine meritter, i samsvar med sin standard kone.
   Returnere mann Virgin: enkle råd
   Prøv først å ta en mannlig Jomfruen som han er. Hvis du ikke er fornøyd med sin praktiske, du forventer det å treffe noen slående trekk vekke i ham en lidenskapelig romantikk, det er bedre å ikke takle dette problemet. Det er nesten umulig. Enig i at ikke alle mennesker taler og gi komplimenter store buketter, dyre ringer, lover en stjerne fra himmelen Kanskje mange kvinner det er veldig hyggelig, men de fleste menn Virgins-lignende oppførsel virker rett og slett dum. Og de ønsker ikke å spille dette spillet. Dra nytte av din kjære, zmyritsya med ideen om at det er lite sannsynlig å fordype deg i en verden av drømmer og handle for å få tilbake sin elskede ektemann Virgin.
  1.  Alvorlig. Tenk deg at du er strandet på en date med sin elsker etter separasjon. Du bør umiddelbart gjøre et positivt inntrykk på ham og vise alvoret i dine intensjoner. Man-Jomfruen kan allerede møte kvinner som fortsetter forholdet bare i tilfelle, selv om de ikke er sikker på at de trenger dem i det hele tatt. Din favoritt må forstå at du ikke hører til disse. Du tilby ham tilbake fordi han virkelig elsker og ønsker å skape en familie med ham.
    Åpen. Snakker av hennes mann, Lady, kan du ikke være redd for å snakke åpent. Ikke bare uriktige kommentarer. Selv om du er skilt etter en konflikt, ikke nøl med å bekjenne sine følelser. Du er i stand til å forestille eneste mannen på stedet det? Så fortell din kjære! Dette vil gi en gunstig holdning til det, vil sikkert interesse. Ordet "ekteskap" var ikke redd av jomfru.
    Delikat. Du kan snakke om sine ambisjoner, kjærlighet, men har en direkte press på menneske Virgin umulig. Denne mannen er helt alene, og aldri flytte ansvaret for andres skuldre. Valget vil forbli på Virgin, din oppgave - å overbevise ham om å gjenopprette relasjoner. Mens det er nødvendig å bli enige om en hvilken som helst kontakt.
    Vennskap. Interessant, menn ofte tilby Virgin kvinne etter å bryte opp er vennskap. Dette er på grunn av deres nøktern syn på ting. Det faktum at ingen grunn Virgo kvinner vanligvis ikke forlate. Dermed de verdsetter lojalitet, ikke oppfattes svik. Man-Jomfruen trolig foretrekke å starte bare kameratskap å utelukke intimitet. Du bør ikke forstyrre den. Du må vise sitt beste, skal vises før hennes elsker i et nytt lys.
    Adressering. Husk, for å gjenopprette og styrke forholdet til sin mann, Lady bør nøye undersøke eventuelle problemer som oppstår, løse dem umiddelbart. Ikke prøv å skjule noe, blind for noen vanskeligheter. Viktig er riktig, forvandle, endre atferd og livsstil. Den eneste måten å slå en mann-Virgin.
    Uten utspekulert triks og "magi". Det er menn som er villige til å tåle det inntrufne ignorere noen ulemper kvinner hvis de er i fangenskap sjarm kjæreste. Husk at de fleste Jomfruer ikke tilhører dem. Tenk all den spesielle naturmenneske, må du umiddelbart reagere på kritikk. Selv en veldig vakker dame, sexy og unik, ikke klarer å returnere en mannlig Jomfruen, hvis du ikke begynne å endre før våre øyne for ham.
    Bare tålmodighet. Ikke rush hendelser og ikke forvente umiddelbare resultater. Din favoritt er sikker på å være en lang tur på kontakten gradvis nærmere deg. Tid er ikke viktig for deg, er det viktig å virkelig overbevise lover i dine preferanser.
    Beste vertinne og trofast kone. Gjør deg klar til å skape komfort, ideelt for din mann av jomfru. Han setter pris upåklagelig renslighet, orden i alle skjønnhet og stil. Sjalusi og mistenksomhet at mennesket ikke kan ringe.
    Bli din favoritt beste venn, den nærmeste person, tålmodig og lojal. Han vil vurdere din evne til å gi gode råd, praktisk og sunn fornuft. Minyaytesya og lære å lytte til gjenopprette mannlig Maiden.  
Hvordan å behage en fyr som har en kjæreste? BASIC!
 Alle jenter drømmer om lykkelig kjærlighet. Men hva hvis din valgte allerede har en kjæreste? Faktisk bare to alternativer. Du kan stille lider av gjengjeldt kjærlighet, men du kan ta en mer aktiv rolle. Sistnevnte krever imidlertid avgjørende handling. Fordi som fyren som har en kjæreste?
 Hvor skal jeg begynne?
 Hvilken strategi du velger, må du starte med datainnsamling. Først må du vite mer om hans utvalgte, hans smak, hobbyer, interesser, de områdene der det ofte. Dernest må du være kjent med hennes rival. Og ikke for å slå til den meget sårbarhet. Noen av funksjonene som fyren, når han fant det? Så må vi forstå det. Hva kunne det irriterende eller avløp. Hva så, har disse trekkene i deg selv utrydde.
 Strategi og taktikk
 For å vinne den fyren bør være konstant foran øynene hans. Men hvis du ofte kommer til ett selskap, handle greit å rival mistenkt ingenting. Ikke bli involvert i en unødvendig krig. Fikse det savner og feil, og gjøre slik at de la merke til fyren. Men bare veldig subtilt, bør det ikke ser bevisst. I øynene til sin valgte du å være den perfekte jenta.
 Du må vise at du deler hans smak og synspunkter. Men ikke bryte seg. Hold dem, bør alt ser naturlige ut. Demonstrere din sans for humor, evne til å støtte enhver samtale. Hvem vet, kanskje du egentlig veldig mye til felles, men du er fortsatt ikke engang klar over det. Lytt nøye til alt han sier, ikke slutte å beundre hans prestasjoner. Men prøv å ikke snakke med ham om hans jente, en slik diskusjon er ikke alltid veldig hyggelig.
 Sunn konkurranse
 Menn er jegere av natur, og deres eneste konkurranse spurs. Hvis du vil alltid være i sentrum av mannlig oppmerksomhet i din bedrift, har du sannsynligvis interessert i det. Vær vennlig, smilende, ikke tillate deg selv å sutre og klage om livet - det gir et dårlig inntrykk. Ikke svak, men ikke vær redd for å be om hjelp - det gir menn tillit.
 Være uimotståelig! Ikke kopiere bildet av modellen på coveret, fordi falsk før eller senere manifest. Velge klær og sminke som vil fremheve din selvfølelse, gi opp dårlige vaner og følge maten - det er fortsatt nyttig.
 Se opp for hans reaksjon. Hvis en fyr likt en jente, hun ser det alltid, det er mange tegn på at han er klar for action. Men ta deg tid, det være seg for en stund mysterium brensel interesse for deg.
 Barred
 Alt nevnt ovenfor - det er ganske tillatte metoder for kamp. Men hvis de ikke fungerer, er forbudt og teknikker som ikke hedre jenta, men ganske effektive.
 Den viktigste metoden for dette - en mulighet til å kompromittere din valgte venn. Dette ville imidlertid kreve medskyldig - en ung mann som er klar til å flørte med henne. Når denne flørt kommer til visse grenser, bør partneren din vet: anonym samtale eller e-post vil åpne øynene. Hvis alt går som notatene spilt, vil avviket bli gitt. Og så kan gjøres for å jobbe - sympatisere med din utvalgte, viser at deler sine følelser. Koble alle pengene ut av ditt arsenal. Og etter en stund vil du se at den gjerning er gjort. Men ta deg tid til å hvile på laurbærene. Dette er hva du kan gjøre, så kan en annen jente. Så vær forsiktig med utseendet på horisonten av en ny rival.
Яндекс.Метрика