Som en kjærlig ektemann Taurus?
 Attraktiv mannlige Taurus kommandoer respekterer hans arbeidsmoral, ønske om målet, evnen til å ta ansvar i vanskelige situasjoner. Imidlertid, noen ganger er det ikke lett å forstå. Mest Taurus ikke tiltrekker lys flørt, men de kan plutselig slutte å kommunisere kvinner. Medlemmer av denne dyrekretsen er ikke alltid i stand til å uttrykke sine følelser, og noen ganger er de bare redd for å innrømme en kvinne i kjærlighet. Ofte mannlige Taurus føles vanskelig å snakke med en kvinne som gir ham interesse. Men passerer noen dager eller timer, og Taurus imponerende valgt romantikken, komplimenter og gaver, inspirert snakker om hennes verdighet og hennes følelser Hvordan kjærlig mann Taurus? Hva du skal se etter i første omgang, hvordan å løse denne personen? Du må forstå funksjonene i din valgte karakter, for å vie mer tid til å studere det. Ta hensyn til de minste detaljer, husk at mange mannlige Taureans ikke er tilbøyelig til åpenhet. Kunnskap vil hjelpe de vanlige funksjonene som er iboende i mange representanter for denne dyrekretsen. 
 Sta og uforutsigbar mann-Taurus
 Prøv å være så nært som din elskede ektemann, Taurus. Denne personen er ofte unnvikende, det kombinerer de motsatte egenskaper, det er nesten umulig å forstå til slutten eller sette i noen rigid ordning. Når grundig beskrive egenskapene til de fleste av karakterene, er bildet motstridende. Men alt i dine hender. Ozbroyitesya underliggende data og dykker ned i detaljene av den indre verden av din favoritt mannlige Taurus.
 1.  Variabel kjærlighet. Lurer du på hvordan kjærlig ektemann Taurus, mange kvinner er bekymret for en vri. Denne mannen ser ut til å være ganske konservativ og rolig, de sjelden har lidenskap. Men han kan plutselig forlate en kvinne å dykke med hodet først inn i en ny roman. Hvordan bør Taurus? Det faktum at mannlige Taurus elsker veldig emosjonell, er det sårbart. Det er lett å treffe noe, sjarm, vekke interesse. Kanskje en annen kvinne klarte å overskygge den forrige. Din oppgave - å være med ham alltid annerledes, ønskelig og interessant.
   Ambisiøs arbeidstaker. Mange kvinner forvirrer dreven ambisjon mannlig Taurus. Noen misliker det faktum at arbeid og karriere for Taurus bør klart først, men elskling kan ikke konkurrere med dem. I virkeligheten er det nødvendig å se på situasjonen annerledes. Man-Taurus vet å elske dypt, føler han seg ansvar til kvinne, familie, kjære. For seg selv altfor stor rolle spilt av personlig suksess, prestasjon. Oh, og hvor mye penger i lommeboka, og karriere. Alt dette Taurus er klar til å forfølge med full dedikasjon. Det er virkelig ikke kan gå glipp av tid på personlige liv, snakke hjerte til hjerte. Tenk på denne forståelsen, fordi din kjære ikke er i stand til å sikre din komfort og velvære, hvis ikke fungere.
   Elskere av kompromiss. Man-Taurus liker å provosere konflikter og å ta del i dem, foretrekker han å skygge unna debatten. Selv om du starter for brått gjøre kommentarer, frekk lover, kan Taurus tolerere alt, som ønsker å raskt ferdig med samtalen og unngå krangler. Dette bør ikke gå inn dere vill. Denne oppførselen mannlig Taurus betyr ikke at dine ord ikke kan berøres. Vær forsiktig.
   Sårbare. Taurus kan kalles hevngjerrig, men han husker bildene i lang tid, kan bare ikke riste følelsen av at han ikke ble verdsatt, elsket. Du har sannsynligvis ikke engang klarer å huske hva som var årsaken til hans bilder noen dager eller måneder siden. Bare prøv å ikke skape slike situasjoner når partneren din kan føle seg unødvendig.
   Emosjonelle og betennelse. Med all langmodighet mann, Taurus, noen ganger kan det skremme uventede utbrudd av raseri. Du bør være forberedt på plutselige emosjonelle eksplosjoner Taurus, fordi det er vanligvis svært lang akkumulert irritasjon, og resultater på et øyeblikk.
   Den svært sjalu. Ønsker å vite kjærligheten til ektemann-Taurus, vil sikkert ta hensyn til dens evne til å gjette det minste sjalu og nedkjøling til kvinner. Du kan bare miste litt interesse for ham, hans lidenskap redusere "temperaturen" på én grad og innsikts Taurus allerede føler endringen. Jeg begynner å se etter motstandere, reell eller potensiell. I sjeldne tilfeller kan en slik interesse selv skjerpe mannlig Taurus, men samlet er det veldig vondt noen hint av kjølig følelse til det eller forræderi. Han bestemmer seg for bare å slutte zmuchytsya eller kvinne først. Mange medlemmer av denne dyrekretsen - eiere, ikke sår lover og ikke la stasjoner sjalu.
   Adaptuytesya noen ulemper mannlig Taurus, fordi det er ikke mange, men for de fleste er det mulig å håndtere.
   Pålitelig og ærlig: mann Taurus forstå på et øyeblikk
   For mannlige Taurus er viktig at hans kone visste at hun kunne gjette hans ønsker og ambisjoner, tid til å forlate ham alene. Utforske naturmenneske, gi ham mer frihet, lære å stole på hans mening.
   Pasient. Når mannlige Tyren elsker, er han i stand til å tåle mer. Mannen i stor grad klar til å gi, til å inngå kompromisser, å gi opp komfort og nødvendige ting. Alt dette gjør han for hans familie, ikke ønsker å rokke hans elskede kone. Gradvis har imidlertid antallet passerer innrømmelser til kvalitet, en følelse av misnøye definitivt der, fatte mannlig Taurus inn i depresjon og apati. Husk sin evne til å gi og ikke prøve hans tålmodighet uten presserende behov. Ellers vil du ikke har tid til å fange øyeblikket når point of no return vil bli utforsket.
   Robust støtte. Plikt er ofte en avgjørende faktor for mange Taurus. Din favoritt definitivt ikke forlate deg i en vanskelig tid, gjøre alt mulig for hans familie.
   På fast grunn. For mannlige Taurus avgjørende stabilitet, solid fotfeste. Han setter pris på pålitelige relasjoner, ansvar og gjensidig respekt i paret. Prøv å møte ham, føler sin plikt til dem, så du dramatisk redusere antall mulige årsaker til forskjellene.
   Ærlig. For noen typiske Taurus tilbakeholdenhet, men han liker ikke å lyve. Det er helt i stand til å skjule noe fra deg, mest sannsynlig, for ditt eget beste. Men være falsk og jukse det bare ikke.
   Bra. Man-Bull virkelig vet hvordan å elske. Det har othodchyvostyu, evnen til å tilgi, vilje til å hjelpe i det rette øyeblikket. Taurus i stand til å tilgi selv svik, men det er ekstremt viktig å sørge for at hun virkelig liker det, som sannsynligvis ikke vil skje igjen.
   Sta. Derfor, for mest typiske Taurus stahet. Noen ganger folk er veldig klar over at han tok feil, men bare naturlig nok ikke kan gi opp sine krav. Prøv å ikke fokusere på feilene til en kjær, ikke prøv å overbevise når det er klart ubrukelig. Bedre å vente en stund. Ditt valg og smartere da han er riktig.
   Med sin mann, kan Taurus være vanskelig, men du bør venne seg til visse funksjoner på hans karakter. Det virkelig pålitelig og ansvarlig, i stand til å elske og beskytter dine kjære. Med det du sannsynligvis ikke trenger og vil føle deg som en steinmur.  
Hvordan å forstå mannlige Væren?
 Kommunisere med kraftig, følsom og sjalu ektemann, Væren er ikke alltid gir positive følelser. For medlemmer av dette skiltet er preget av uventede handlinger, brå endringer i humør. Væren kan alvorlig fornærmet og selv bryte av forholdet, selv om det noen åpenbar grunn. Denne mannen alltid noe ønsker ham mange leksjoner og hastesaker, tid til å snakke, bare ikke kommunisere nok. Hvordan forstå mannlig Væren når det plutselig slår deg flash av sjalusi eller krever ukritisk lydighet, fordømmer vennskap med mennesker han ikke liker, helt likegyldig til det nye bildet? For eksempel er det mange tradisjonelle metoder ikke forårsake noen effekt når en kvinne snakker med Væren, mens ganske uskyldige ting og handlinger kan føre til en person en storm av følelser, sinne. Væren - brann dyrekretsen til sine representanter preget av kraftige endringer i humør, ustabil emosjonell tilstand gjennom ønsket om å dominere. Det er viktig å huske detaljene mannlig Væren, riktig forstå det, ta hensyn til funksjoner typiske representanter for dette skiltet. Ikke glem at du trenger å lære mer av din favoritt person, oppmerksomme på hans ord, handlinger, reaksjoner. Da vil du være mye lettere å kommunisere, vil du være i stand til å betydelig styrke ditt forhold. 
 Brann mann Væren: forstå den kraftige og sårbar menneskerett
 Snakker av hennes mann, Væren, være ekstremt forsiktig. Se din favoritt, ta riktige konklusjoner, ikke prøv å "re-utdanne" og samle inn din "sparegrisen" Secrets etablere relasjoner med Væren. Denne mannen er tvetydig, noen ganger er det en dobbel, så lære å forstå mannlige Væren nødvendig. Det anbefales at du fange essensen av hans ord, ønsker kjapt, uten noen forklaring. Det var en kvinne Væren spesielt pris.
 1.  Bydende. For menn er Væren viktig å dominere i familien, team, blant sine venner, venner. Overalt hvor han ønsker å være i sentrum av oppmerksomheten, ønsker å vinne respekt og tillit. Ovnu liker det når de lytter. Selvfølgelig, han også pairen må være rektor. Husk at de fleste av medlemmene i denne irritasjon oppstår dyrekretsen noen handlinger av mangel på respekt for dem. Ikke i noe tilfelle skal sverhayte Væren med sin "tronen". Han må føle familiens overhode, den ubestridte autoritet.
   Regal men usikker Ved første øyekast kan det virke for deg at denne mannen ikke trengte evaluering og trekke komplimenter. Han setter seg klart over andre vet om alle sine fordeler, ganske fornøyd med seg selv. Men i prosessen med å kommunisere med Væren vil du raskt legge merke inkonsekvens av hans karakter. Du ga ham en lapp, og det var så mye fornærmet, ikke villig til å snakke med deg noen dager? Han påpekte feilen, ikke klarte å bevise at han tar feil, og din kjære på grunn av dette er på randen av et nervøst sammenbrudd? Vær forsiktig! Det faktum at det er nødvendig å riktig forstå den mannlige Væren, som er virkelig på hjertet ikke er trygg. Han ser skarp kritikk. Bare noen få ord er nok til å plage Væren komplekser startet med et smell. Prøv ikke å skade ham igjen, være så delikat.
   Amatør komplimenter. Vennlige ord, komplimenter, er ros passende mellifluous mannlig Væren. Det er viktig å forstå at denne mannen er smart og praktisk, evaluere seg selv mer objektivt enn kan vises fra siden. Derfor skal din ros være relevant, eller de kan slå tilbake. Men holde Væren nødvendig dersom hans suksesser verdifulle kvaliteter, snakke om dem, det viser din favoritt inspirere.
   Manglende kommunikasjonsevne. Forstå mannlig Væren noen ganger veldig vanskelig. Dessverre, mangel på kommunikasjonsevner, evne til å finne en felles plattform og etablere kontakter hindrer ofte medlemmer av dette skiltet. Eventuelle diplomatiske mottakelser Væren gjør mange andre. Anerkjennelse av deres wrongness er for den personen nesten umulig oppgave, selv når situasjonen er åpenbar. Din kjæreste kan forstå hva som var galt, men han sannsynligvis ikke vil fortelle om det. Prøv å behandle den har en sjenerøs, ikke dømme ham alvorlig. Bare for Væren er svært vanskelig gitt oppløsning av konflikt og strid standard kan permanent frata ham fred. Bedre ta alt på deg selv bypass "skarpe" poeng, unngå eventuelle diskusjoner, argumenter, og når de oppstår, prøv forsiktig stabilisere situasjonen.
   Lederen av familien. Jakten på dominans gjenspeiles også i Væren merkelig. Når en kvinne har realisert en mannlig Væren, for det vil ikke være elskerinnen til arbeidskraft, men la det være plass manager "elskede. Faktisk, til representanter for dette skiltet kommunisere, å leve som en familie er veldig hyggelig. Den kloke kvinne raskt finne den rette balansen og riktig sett med Væren forholdet. Væren bør føle det viktigste. Du kan ikke argumentere med ham åpenlyst, minner av sin selvstendighet og autonomi, å stille spørsmål ved hans autoritet. Denne mannen Væren ganske raus, intelligent, villig til å gjøre noen innrømmelser på grunn av kvinnen han elsket. Fremfor alt, ikke glem å spørre sin mening, å være i samsvar med grunnleggende krav. Da huset vil være full av harmoni og Væren vil ikke forstyrre hans kone styre økonomien, budsjettplanlegging.
   Strenge og krevende. Hvordan å forstå mannlige Væren, som er nesten umulig å behage? Tror du at du gjør alt riktig, men det fortsatt er misfornøyd? Prøv å huske alle kravene til en kjær, ikke ta seg tid til å analysere hans kommentarer, huske alt det han sa. Kanskje du bare noe som mangler, eller ikke alvorlig om ordene til Væren. De fleste medlemmene av denne viktige tegn på komfort, ro og positiv atmosfære i hjemmet. Væren sette pris på de pene, trim og innsamlede kvinner som orden i alt.
   Prøv å være så forsiktig og riktig, snakke med sin mann, Væren. Det gir inntrykk av trygg og likegyldige til andres meninger rettigheter, men faktisk skade ham veldig enkelt. Væren er viktig å forstå, for å være i stand til å etablere kontakt med det, for å opprettholde relasjoner på passende nivå, eller gjensidige bilder kan akkumuleres raskt.
   Energi idealist og pålitelig familieoverhode
   Hvis du er forvirret av sjalusi lover? Tenk på hans lojalitet og bryr seg om deg! Er du lei opprettholde perfekt orden huset, live-tilfeller og ambisjoner for Væren? Tenk på hvor mye det gjør for ditt velvære, som for ham rolig. Mesteparten av dette skiltet erobre hans mot, for å finne en vei ut av de tøffeste situasjoner hengivenhet.
   Romantisk og fornuftig mann Væren. Når en kvinne tilbringer tid og penger på turer til skjønnhet, får mye sminke, er det vanskelig å forstå mannlige Væren, som er likegyldig til hennes innsats og imponerende resultater av prosedyrer. Faktisk er det enkelt. Væren kan være romantisk, han er selv i stand noen ganger til uventet oppførsel, klar til å overraske en hyggelig overraskelse. Og følelse av skjønnhet i det også. Bare han setter pris på naturlig skjønnhet, femininitet, evnen til å presentere deg selv.
   Sprek. Væren er glad for å erobre nye høyder når han flytter til målet, er det praktisk talt umulig å stoppe. Det er viktig å forstå mannlige Væren hvis han er for opptatt, ute av stand til å betale på grunn av hensyn til kvinnen. Menneskelige evner er ikke ubegrenset, Ovnu noen ganger trenger å fokusere på for å oppnå sine mål.
   Pålitelig. Med sin mann, kan Væren føle seg trygge. Mange forskjellige Væren utrolig evne til raskt å løse problemer, finne utganger fra vanskelige situasjoner. Denne personen ikke rozhubytsya, på det mest kritiske øyeblikket holde sunn fornuft og evnen til å objektivt vurdere situasjonen, ta de riktige avgjørelsene. Utmerket hvis hun vil hjelpe ham i det, støtte det.
   Sann. Vanligvis Leter du etter et stabilt forhold. Det er viktig å vise ham sin seriøsitet. Væren er ikke utsatt for flørting, overfladisk forbindelse de ikke er interessert. Mann Væren sannsynligvis vil kreve engasjement, mange av dette skiltet sjalu. Men han også vinner Væren lojalitet, pålitelighet. Når han elsker en kvinne, ville han ikke være interesserte høydepunktene i den smukke kjønn.
   Lær å forstå sårbare, sjalu og krevende mannlige Væren. Respekt leder i det, vurdere pålitelighet og engasjement. Når du vnyknete nyansene i naturmenneske, lære å oppføre seg ordentlig, vil din forening være spesielt sterk.  
Яндекс.Метрика