Hvordan å holde en mannlig løve?

Forelske mannlig Lion - en spennende og utfordrende oppgave. Hvis du er vellykket, klarte å føre en Lion interesse, lidenskap, og nå ønsker å fikse resultatet, bør du også prøve. Husk at din favoritt ganske aktiv, høyt om seg selv og prøver å finne en kvinne som bærer alle sine idealer. Selv om du allerede føler at den mannlige løven er i ferd med å forlate søke i registeret kontoret, prøver å opprettholde objektivitet og ikke miste årvåkenhet. Også forkaste noe press til å velge og mange hint på ditt ønske om å bli hans offisielle kone. Oppføre forsiktig med dette rovdyr og ikke trette til å ta tiltak for å holde en mannlig Lion nær. Du er lyse, interessant, intelligent og sant? Tiltrekke seg oppmerksomheten til menn, men aldri gir grunn til sjalusi? Stadig prise din mann Leo? Da vil du være lettere å holde det. Ellers bør du umiddelbart endre taktikk atferd eller din favoritt gå på leting etter en annen Queen.
 Dyrenes konge sårbar og romantisk. Mener oppførselen til sin mann, Leo
I menneske Levy intrikat kombinert motsatte egenskaper. Du trenger ikke å skyte ned vinge motsetningene i hans indre verden og atferd. Oppmerksom funksjonene til en kjær, vurdere sine ønsker og prioriteringer. Så du klarer å riktig bygge relasjoner, gjorde Leo ikke ønsker å forlate.
 1.  Bydende. Hoved ønsket av mannen-Lion - kontroll. Han ønsker å administrere venner, familie, bekjente og kollegaer. Og deg. Ikke skuffe ham eller han dødelig fornærmet. Kanskje det er en kvinne som ønsker å ta din plass dronning og godtar å bli ledet. Det er bedre å styrke posisjonen din. Å leve med en Lion er verdt.
   En sjenerøs og omsorg. Med sin mann, Leo, har du sannsynligvis ikke vil vite behov og problemer. Dette er ikke kjæresten din forsøker å fokusere alle pengene i sine hender. Han sjenerøst kvinnen han elsker, stiftelser stille vesken kone. Med det vil du stupe inn i atmosfæren av tilbedelse, luksus, vurdere alle muligheter for din posisjon dronning. Bare ikke glem å beundre hver gang noen uttrykk for bekymring på den delen av Leo. Du trenger ikke å venne seg til sin generøsitet, tar vi det for gitt!
   Responsive. Ditt valg - god og sympatisk person. Han er i stand til å hjelpe, selv uten å høre forespørsel på eget initiativ. Leo alltid klar til å låne en skulder, rygg, for å låne penger. Svare på det, og i alle fall ikke din Leo klandrer for sin godhet til andre. Ellers det du skuffet.
   Nedlatende og arrogant. Ønsker å holde en mannlig løve, må lære å trygt behandle hans oppførsel. Ikke bli overrasket ved synet av hans arroganse, en følelse av overlegenhet. La Leo sier lærerik tone, gir råd, som noen ganger manifesterer taktløshet. Det er ikke de viktigste funksjonene, kan de godt være et tett øye. Det viktigste - ikke sette inn spørsmålet riktighet. Leo altfor sårbar.
   Sårbare og forgjeves. Husk, forfengelighet ofte dirigerer hennes mann, Leo. Dette er hans virkelige akilleshæl. Nå vet du det i din makt for å bruke sårbarhet Lion riktig. I stand hender din favoritt forfengelighet kan være en stor våpen for sin seier. Ros, som din Leo, de får båret bort. Tross alt kan det gjøre for deg annen kvinne.
   En person med et følge. Du alltid viktig å tenke på at den mannlige løven er vanligvis omgitt av et stort følge. Det kan være en favoritt av kvinner. Målet ditt i dette tilfellet - helt klart skiller seg ut, til å lede. Og ikke avsløre misnøye. Life of Leo, slik at du ikke endrer det.
   Lat og trofast. Merkelig nok, men lojalitet mannlig Lion favoritt en kvinne ofte basert på hans elementære uvilje mot å se på nytt ideal. Når kongen er fornøyd, det er fornøyd, han vil ikke forandre deg. Skape den riktige forhold, ta vare på ham, og vise din kjærlighet og hengivenhet - og du kan være sikker på at han ikke vil endre seg.
   Energisk optimist. Man-Leo elsker sterkt lys, moro, sparkle og skjønnhet. Han savner når han hører kjedelig samtale, er det dårlig for noen negative. Prøv å omgi din favoritt rette atmosfæren, være energisk, utstråler optimisme.
   En vellykket. Du må svare på Lion. Han er opptatt med husarbeid, nesten alltid lykkes. Du vil være godt med ham. Men hvis det første du alltid sette sin okkupasjon og hobbyer. La din karriere og liv vil være den viktigste virksomheten for en mannlig løve.
   Sjalu. Prøver å holde en mannlig løve, ikke prøv å kalle det sjalusi, flørte med andre menn eller snakke om en annen sjenerøse fans. Leo reaksjon i slike tilfeller er uforutsigbar og dempe det bare ikke mulig. Hvorfor renne trenger du det, skrive ut og utsette for fare livet cavalier? Alt er alvorlig - Ikke lek med ild.
  Tar hensyn til alle funksjonene til din kjære, ikke glem å re-åpne den hver dag for meg selv. Hans smak kan endre seg, smak og ønsker lett forvandles. Din plikt - til å lære om det først, fullt møte mannen Levu. Kan hans liv vil være en lys, glade og rik takk til deg.
   Hold mann Leo. Noen hemmeligheter
  Lurte på hvordan å holde en mannlig Lion for livet? Hvis du ønsker å vinne den, og til slutt blir det bare dronningen av hans hjerte? Ikke mister årvåkenhet og huske flere nyanser. Mann Lion mannlig må oppfylle visse kriterier til relasjoner med ham var så sterk og lang.
  1.  Queen. Være glamorøs, attraktiv og selvforsynt. Du må fengsle og fascinere alle, men å adlyde og være trofast mot din ektefelle bare Levu. Det er sikker på å sette pris på verdsatt.
    Hengiven og Slave. I samtale med noen alltid du følger de myke toner. Brightly kan du vise din kjærlighet for ham, hans hobbyer og talenter. Ikke glem å vise sin mann, Leo, er du klar til å følge hans råd, følg instruksjonene. Du trenger ikke å bli apatiske slave - lett bytte heller ikke tiltrukket av Leo. Han bør se i deg en sterk personlighet. Bare du fant ham en klar fordel.
    Omgjengelig. Demper eventuelle konflikter begynne dyktig kompass kontroverser. Aldri delta i diskusjon med Leo, ikke ta den med på manglene. Du så ikke nå, men skyver lover. Fortsett forsiktig, forsiktig. Du vil være i stand til å forklare sitt synspunkt, gi råd. Bare ikke påvirke mannlig Lion stolthet.
    Initiativ og pålitelig. Din favoritt ønsker sannsynligvis å se deg i ikke bare sann og kjærlig kone, men også en fantastisk venn, en pålitelig partner. Dykker ned alle ting som er valgt, kan du prøve å være veldig klar over at han bør være nyttig. Så du ikke vil være vanskelig å holde en mannlig Lion.
    Fascinert av fans og uuttømmelig kilde til optimisme. Mest ros, takk mannlige Lion. Finner i ham fordelene som han selv hadde ingen anelse om. Det være seg for inspirasjon, selvtillit.
    Kvinne til å være stolt av. Bli en. Og klarer å erobre sine topper. Være vakker og sjarmerende, snill, intelligent, energisk og hyggelig å ha med. Lære grunnleggende noe uvanlig, original og nyttig mestrer ferdigheter. La dette være en sjelden type massasje eller ferdighet perlebroderier. Man-Lion vil bli glad for å skryte om din malerier perle, vel, bare massasje du gi ham
    Tålmodig. Evnen til å tilgi, for å lukke øynene og innse noe du kjære nyttig. Din mann Leo drømmer om en harmonisk forening, han føler seg bra når det er ikke irriterende, gi ham litt frihet, ikke prøver å utdanne.
   Sender mannen din Leo hver dag. Hold det i tillit og uavhengighet kombinere lysstyrke, med ydmykhet og hengivenhet favoritt. Løve stolthet påvirker ikke eller innskrenke hans frihet. Nå lover og ikke holder makt. Han vil sette pris på din glans, skjønnhet, kjærlighet og omsorg. Være dronningen verdig mannlig Lion.  
Hvordan å stoppe kjærlig mann

 Elsker merkelig følelse. Når det er gjensidig, bringer lykke og glede. Når det blir en stille, gjør folk ulykkelige. Hvis det har skjedd at menn elsker å ha bestått, og du vet ikke hva jeg skal gjøre, så du bør prøve å slutte å elske ham. Eller har du andre gode grunner for en slik handling. Hvordan stoppe kjærlig ektemann? Er kompleks, lang tid, og det er ingen enkel oppskrift. Men det finnes flere måter at denne mannen skal slå ut på livet.
 Hvordan å stoppe kjærlig mann

 Viktigst stopper alle kontakter. Kom deg ut av øynene, og så hjertet er rolig. Men tror ikke at det fungerer umiddelbart. Det er best å endre telefonnummeret og slette nummeret hans fra minnet, for ikke å bli fristet til å ringe, eller han ikke har søkt ut. Dette gjelder til postkassen, som kan kommunisere. Du må fjerne alle bilder, med mindre du ønsker å rive dem, bare gi innløsing av en pålitelig person. Alt er koblet sammen med sin mann, hans gaver, elementer, suvenirer trenger å skjule eller forkaste.

 Hvordan å stoppe kjærlig mann


 Vi må spørre venner og bekjente om det faktum at de ikke blir minnet om livet sammen, ikke avhørt, og generelt, nevner ikke fortiden.
 Et annet viktig punkt. Vi må lære å kontrollere dine følelser. For intern dialog, permanente minner og ikke gi lovbrudd å glemme. Hvis du ikke kan holde tilbake flyten av ideer, er det best å nevne alle manglene som finnes i alle. Tenk det i en lite attraktiv måte.
 Du må også finne fordeler av livet uten ham. For eksempel var det mye tid til deg selv, trenger ikke å løpe hodestups fra jobb, hva du skal lage middag sulten mann. Gjestene kan se hva du liker, ikke sportskanal. Og mye mer. Vi må huske på at dette ikke er slutten av livet, men en ny begynnelse.
 Nå vet du hvordan du skal stoppe kjærlig ektemann.  
Яндекс.Метрика