Hvordan å få en mannlig Aquarius?
 Du elsket mann av Aquarius, og nå plutselig han forlot deg? Konflikter oppsto fra mindre grunner, eller de var ikke i det hele tatt? Ta deg god tid og erfaring til å gjøre vidtrekkende konklusjoner. Det er mulig at din favoritt bare overtrøtt, bestemte seg for å gjøre en pause i forholdet. Eller er han litt skuffet, ble han lei av deg. Prøv å tenke på din separasjon, dets sannsynlige årsaker, husk at det innledes omsorgen for den valgte. Hvis du er fast bestemt på å slå mannlige Aquarius, må du ikke bare vurdere egenskaper iboende i de fleste av tegn på dyrekretsen, men prøver å gjøre en mer konkret bilde av din kjære. Håndtere saken, være naturlig og positivt, men i alle fall ikke gi for Aquarius skarp press og krever ikke ham umiddelbar oppløsning. Selv om du har tenkt at han var klar til å returnere, ikke rush å få ham til å gjøre det på samme tid. Avgjørelsen er opp til ham, og mannen Aquarius elsker alt nøye veie. Gi det tid. Mer verdifulle i hans øyne er innstillingen. 
 Avkastning mannlig Aquarius: utforske naturmenneske
 Selvfølgelig snakker om hele identiteten til Aquarius vanskelig. Men de generelle funksjonene der fortsatt, de bør ta hensyn til.
 1.  Den mest uforutsigbare og ustabile. Den mannen Aquarius er den mest pålitelige representant for alle dyrekretsen skiltene. Det er i stand til å stadig sjokkere sin atferd, uventede løsninger selv de som kjenner ham i mange år. Bli vant til kaleidoskop av oppførsel og meninger om din kjære, er det stadig skiftende stemninger. Ikke prøv å "utdanne". Prøver å tilpasse seg merke den positive siden vannmenn naturen: det forandrer seg, men det vil hjelpe deg å returnere den.
   Emosjonelle. Mindre ting som folk flest ikke engang ta hensyn lett utlede mannlig Aquarius med emosjonell balanse. Vær svært forsiktig med din favoritt, klokke, ikke bare for din atferd, oppførsel, men selv tonen i stemmen, ansiktsuttrykk og fakter. Gradvis du blir vant til det, vil studere reaksjonen av kjærlighet og skape sin egen stil, som stuper inn i en form for vitenskap. Dette er nødvendig, ellers risikerer du å provosere en ny separasjon, til slutt fremmed Aquarius.
   Kompromiss. Husk at mannen Aquarius er tålmodig nok og foretrekker å inngå kompromisser, i det minste midlertidig, men ville ikke gå inn i tvist eller konflikt. Det er sannsynlig at han har gjentatte ganger vært misfornøyd med deg, bare ikke ønsker å gå i dybden av disse spørsmålene, diskutere felles krav. Du bør følge sine egne reaksjoner og holdninger til å gjette.
   Snill og sympatisk. Det er denne egenskapen sannsynligvis hjelpe du slår en mannlig Aquarius. Han er virkelig god, nyttig, helsing kan sympatisere. Prøv å vises før sin elsker virkelig skjør og sårbar, for å vise hvor dårlig du uten. Bare gjør alt rett, uten ytterligere effekter og gjennomtenkte psykologiske triks ikke følge eksempelet til heltinnene i serien og ikke la dagligdagse scener. Være naturlig og oppriktig. Hvis du virkelig liker Aquarius og ønsker å returnere det, er han føler og din posisjon vil føre ham medfølelse.
   Sårbare. Det hele avhenger av de enkelte funksjonene i din kjære. Noen mannlige Aquarius buste ekstremt vanskelig fordi de ofte eller i en tilstand av melankoli og dagdrøm eller for stille å se på verden og alt som er i den. Det er også veldig følsomme sårbare Aquarius, som kan fornærme og dip i raseri eller tristhet bare ett uforsiktig ord. Når en kvinne blir forelsket i denne ubalansert mannlig Aquarius, er det nødvendig å strengt følge med og bare unngå slike situasjoner som er farlige for relasjoner med sine kjære. Det er mulig oppgave. Turning lover, ikke bruke metoder som kan skade ham dårlig, skade psyken. Det bør ikke føle seg skyldig, ta avskjed som en katastrofe.
   Amatørluftslott. De fleste mannlige vannmannen elsker å drømme. De er midt i en fin luftspeiling, bygge luftslott og forestille seg noe perfekt. Liv, kvinne, familie De vil bare perfekt. Du foretrekker å gå tilbake til jorden lover? Da har du bare understreke din ideelle uoverensstemmelse med drømmer om Aquarius. Best utfyller det, bygge magiske låser sammen for å bli hans følgesvenn i labyrinten av fantastiske drømmer virkelighet. Det er bare et spill, det bringer glede til din kjære. Hvorfor frata hans rose-farget glass? Han er smart nok til ikke å miste følelsen av virkelighet og drømmer gi ham frihet, om enn illusorisk, positiv holdning.
   Rask og apatiske. Ja, er Aquarius umiddelbart endret. Det kan være trist for en lang tid, mister lysten til å gjøre det, og så plutselig ta opp arbeidet, utføre hardt arbeid, oppfinnsomhet og imponere alle vigør. Prøv å gjenoppbygge i tid med sine kjære, for å hjelpe ham i alt.
   Din favoritt talentfull, unik og sårbar. Dette er en ekstraordinær person, alltid vurdere hver nyanse av hans karakter til din forening var virkelig harmonisk. Bli mer fleksible, lære å forandre seg med sin elsker, så du må være i stand til å slå en mann Aquarius.
   Returnere mannlig Aquarius: noen hemmeligheter
   Det er noen hemmeligheter for å slå mannlige Aquarius. Det er viktig ikke bare for å huske alle funksjonene på din favoritt karakter, men også for å løse de mest kreative oppgaven. Du vil ikke være i stand til å komme opp med en perfekt retur metoden som velges, fullt ut forstår og dypt utforske en kjær, et klart portrett av Aquarius. Han variabel, ofte ikke vet hvilken beslutning i et øyeblikk. Utvikle intuisjon og prøve å fange den "bølgen" humør av din kjære.
  1.  Være psykisk plast, lett å gå. Minyaytesya kjapt gå opp med din favoritt alltid og overalt.
    Bare fremover. Prøv aldri å stoppe oblahorazumyt din Aquarius. Hvis du ser at det er et blindspor, venter det fare eller skuffelse, ikke fremheve oppmerksomhet til sine feil. Tenke ut bidra til å få rundt hindringen, det være seg en guide. Men alltid ta beslutninger sammen.
    Bare spør retur. Være oppriktig og milde, vise sin kvinnelighet. Din mann Aquarius har straks blitt klart at uten det du vil være dårlig, men etter gjenopprettelse av forholdet lykke venter dere begge.
    H e avsløre dem. Det viktigste poenget med denne instruksjonen: ikke oversette ansvar på skuldrene til avskjed lover og ikke drepe sine fantasi skumle historier, bilder av din elendighet og vanskelige situasjon etter hans avgang. Klar over sårbarheten av Aquarius, noen kvinner feilaktig tror at en mann må bare skremme og dip til negativ. Da innser han hvor feil var, sympatisere og umiddelbart returnere. Ikke gjør det! Denne metoden kan føre til et uventet resultat. I beste fall vil Aquarius be deg om å forbli venner, vil du ta vare på en far. Men din favoritt sannsynligvis ikke være i stand til å leve et normalt liv med deg, hvis det er stadig plaget skyld og minner fra hendelser også vanskelige og ubehagelige. Følg og ikke så sjokkerende mannlig Aquarius å returnere den.
    Være energisk, positiv og uforutsigbar. Videre fornye kontakt med Aquarius, overrasket hans nye fasetter av din personlighet. Han absolutt trenger positiv energi, lys og gledelige inntrykk lyse arrangementer. Gi det en solrik dag og har ikke spart på smilet. Du bare starte helt på nytt, og med din kjære en bør ikke bo dårlig følelse etter separasjon.
    Glem fornærmelser. Beklager mannen din Aquarius ærlig, glem alle forskjeller, selv om det var virkelig noe før du skal. Snu siden. Men husk dine feil å unngå deres fremtid.
    Være interessant, gripe din favoritt hver dag for å slå mannlige Aquarius. Sender skjønnhet, sjarm, evne til å holde samtalen og gi verdifulle råd i en vanskelig situasjon. Husk at de fleste medlemmer av denne dyrekretsen i forgrunnen er åndelig, intellektuell dialog. Du må være feminin, men ikke betale ekstra oppmerksomhet til den intime liv: Vann vanligvis ikke så temperament. Perfekt, drøm og mål å gå sammen med din kjære, det være seg for den mest mystiske og nær kvinnen i verden.  
Som en kjærlig ektemann kreft?
 Man-Cancer har en spesiell sjarm, er attraktivitet ikke alltid umiddelbart følte. Imidlertid kan det ta litt tid, og du plutselig finner ut at oftere nevne dette ser kul, langsom bevegelse og behersket måte Cancer. Han vet hvordan han skal oppføre seg med verdighet, sjelden byttet for ting plutselig overrasket nøyaktige observasjoner. Noen ganger, folk elskende Cancer tilstår åpent sine følelser, ser vakkert. For noen kvinner er det en følelse av overraskelse. De bare begynne å føle seg som noens hypnotiserende øyne nådeløst å se på dem, som om de leser en sjel som en åpen bok i slike tilfeller trolig alvorlige intensjoner kreft. Men det er verdt å huske at de fleste medlemmer av denne dyrekretsen er i stand til og lett å flørte. Forvente mer fra dem enn de ikke love nødvendig. Ellers vil du bli skuffet. Hvordan kjærlig mann kreft? Selvfølgelig, for å forstå alle nyansene, vil du trenger å lære mer om den valgte. Men fellestrekk iboende i mange mannlige Kreft også verdt å vurdere. 
 Praktisk Dreamer: Løs mannlig Cancer
 Det er viktig å merke seg noen dualiteten mannlig Cancer. Det er ikke alltid i stand til å kontrollere følelser kan lett miste kontrollen. Den kombinerer fantastisk sunt syn på ting, skeptychnist og romantikk. At mennesket er i stand til å Cancer lang overraskelse du stivhet og kritisk holdning bokstavelig talt alt, og så plutselig rammet myke ord, gjøre en søt gave eller tilby beundrer stjernene på taket hele natten. Din oppgave - å prøve å alltid villig til å ta initiativ kreft, men ikke ta situasjonen i egne hender. Ikke prøv å presse en glad til noen tiltak for å endre det, ser det noe du spesielt hyggelig. Man-Kreft er svært forskjellige, det blir balansert og trivielt.
 1.  Den emosjonelle og eksplosiv. Ja, mannen-Cancer virkelig farlig natur. Mesteparten av denne dyrekretsen er i stand til noen ganger sjokkerende utbrudd av sinne, sjalusi selv favoritt kvinner. Holde styr på emosjonelle svingninger Kreft er ikke lett, men du må lære å leve i en slik atmosfære endrer ofte hans humør. Hvis du finner mer takt, vil demonstrere rolig, vil du være i stand til regelmessig for å unngå konflikter.
   Strenge. Din favoritt streng, men rettferdig. Hans krav noen ganger virke uventet, selv tentamen. Men de bør følge hvis du virkelig elsker mannlig Cancer. La det irritere din parfyme eller en ny pose, ønsker han ikke å være et vitne for telefonsamtaler med venner. Behandle dette rolig og objektivt. Men kreft ikke blir deg å vise spesial konflikt, be om å gjøre noe umulig. De fleste av hans påstander investert i vanlig husholdnings ramme. Lag din favoritt gode forhold, vil det sikkert bli mykere!
   Sjalu og lite fleksibel. Her er det noen inkonsekvens i menneskets natur, kreft, som er karakteristisk for den sterke halvparten av menneskeheten. Din kjære vil kreve at du bare lojalitet og troskap. Det er lite sannsynlig at man vil være i stand til å sikre at den samme. Imidlertid være trofast, ikke gir grunn til sjalusi. Når mannen din Cancer definitivt konstatert nøyaktig hva du - sin sanne ideal, bør du lever livet, glemmer han om svik. Husk, dette problemet fleste Kreft steinhard at dersom favoritt mistenkte svik av dere, kommer tilbake vil det være svært vanskelig.
   Hard. Dessverre, kan emosjonelle og uhemmet mannlige kreft være grov. Ikke alltid nødvendig å foreta vidtrekkende konklusjoner når du var et mål for det. Din favoritt er nok ikke så grusom som det virker ved første øyekast. I tillegg, noen kommentarer det bør huske, og ikke en fornærmelse å slette fra minnet. Prøv å få mest mulig nytte av utbrudd Cancer irritabilitet, frykt ikke i denne situasjonen direkte spørre ham hvorfor han er ulykkelig. Han forteller deg åpenlyst alt under påvirkning av følelser. Og du vil være i stand til å vurdere det i fremtiden for å korrigere noe.
   Uten åpenhet. Å oppnå fra en mannlig kreft svar på spørsmål vanligvis vanskelige. Den har en nærhet, knapt snakker om seg selv, sine følelser. Ofte personen foretrekker å være stille havn bilde, det er ikke karakteristisk oppriktighet. Trenge inn i hans indre verden grovt og vedvarende kontraindisert. Fortsette med varsomhet, være delikat og myk. Men husk at du trenger å lære å forstå din kjære, ellers det raskt samle mye misbruk.
   Sårbare. Du har hevet en stemme for brått trakk hånden, glemte å ringe tilbake, og nå føler spenningen i situasjonen, selv om det har vært en lang tid? Saken er overdreven sårbarhet mannlig Cancer. Selv kommentarer ukjent person er i stand til å gjøre et dårlig inntrykk på kreft. Hvis han er forelsket i deg, hans dype følelser, vil han bli enda skarpere oppfatte noen av dine handlinger, som synes å ham en manifestasjon av din uforsiktighet, likegyldighet og dumhet. Prøv å se etter seg selv, la færre bommer. Bedre ikke å skade Cancer, fordi han vil veier.
   Praktisk og fornuftig. Dermed kan mannlig kreft være romantisk. Samlet, men de fleste Kreft typisk sunt syn på ting. Ikke forvent fra din favoritt kaffe på sengen, mange uønskede gaver og buketter. Snarere ønsker han ikke å bruke tid og penger. Når en mannlig Cancer ikke ønsker å gi deg en rose på årsdagen for kortet ditt, ikke hans oppførsel mener ikke kul følelse. Han bare tror ikke disse bevegelsene handle av kjærlighet.
   Innsiktsfulle. Husk at mannlige kreft kan ikke stå hykleri og veldig lett å gjenkjenne det. Din oppriktighet, ønsket om å synes ikke slik at du virkelig er, hvorfor noen overliste Cancer, straks det vil bli avslørt. Manipulere det ikke er nødvendig, vil det trolig slå tilbake.
   Tenkt. Man-Kreft er i stand til å føle dyp hans kjærlighet er reflektert i konkrete handlinger, ikke i ord og gaver. Hvis du finner deg selv i en vanskelig situasjon, før du åpner umiddelbart Cancer ærlighet, hans evne til å ta på selv de mest komplekse oppgaver. Noen ganger kan det være opp til ofre, i ekstreme tilfeller, mannlig kreft slett uerstattelig.
   Lytt til din favoritt mann-Cancer ofte sette innsats for å bedre forstå det. Han elsker hemmelighet, ofte villig til å dele sine tanker og bekymringer.
   Favoritt kvinnelig mannlig Cancer
   Ta hensyn til den korte portrett av en dame som virkelig i stand til å vinne hjertet til en mannlig Cancer alltid.
   Forlang lojal kvinne. Her er egenskapene du bør ha. Har du zadyvlyayutsya menn yskrytes skjønnhet og energi, ikke glem om seksualitet. Men din favoritt kreft bør være sikker på at du ikke gjør det med tanker om svik.
   Den fremtidige kone. I forholdet til sin mann, bør Cancer demonstrere en alvorlig stemning. Ikke forsøk å fjerne byrden av ansvar, som viser overdreven løssluppenhet. Det vil ikke ta deg som en potensiell livspartner, vil overføre all regionen flørting. Gi forstå ham forsiktig, men gjennomsiktig som du forventer fra ditt forhold er stabile og gjensidige forpliktelser.
   Ally. Det er viktig å være i stand til å støtte Kreft dybden i hans tilfelle, tid erstatte skulderen hans og hjelpe råd. Han vil sette pris på din forståelse, innsikt, evne til å støtte uten å forstyrre.
   Rolig og korrekt. Fyrverkeri lidenskaper Kreft fleste menn ikke trenger. Men behovet for å være trofast. I tillegg er det viktig å være i stand til trygt å behandle mange ikke å være en katalysator for konflikt, som arbeider med den emosjonelle Cancer.
   Responsive. Vel, hvis du gjette favoritt ønske, la ham være alene eller være nær det rette øyeblikket uten unødvendige forespørsler. Prøv å lære av hans innsikt Cancer.
   Del av en stor familie. Trenger du å finne et felles språk med hans familie, mor, venner. Mann Cancer-konservative verdier tradisjon, for det spiller en viktig rolle dyrt idé til ham.
   Være trofast, forståelse og følsom mannlig ledsager Cancer. Da kan du føle deg trygg hans skulder, vil være fornøyd med denne ekstraordinære mannen.  
Яндекс.Метрика