Hvordan fortelle en mannlig kreft?
 Med sin mann, å Cancer viktig å være svært forsiktig, tilsyns- og delikat. Ikke alltid mulig å riktig forstå oppførselen til kreft, dens uventet oppførsel, for å forstå essensen av hans kommentarer og å avdekke årsakene til plutselige endringer i humør. Når en kvinne blir forelsket i en mann-of Cancer, vises det i veldig vanskelig situasjon at flertallet av merket svært krevende, men ikke i en hast for å komme med kommentarer. Dette mangesidig personlighet, men de liker ikke å snakke hjerte til hjerte, og noen oppriktighet gitt dem en vanskelig tid. Hvordan å forstå menneske av kreft, som stadig gjette gåter og svare på dine spørsmål vil sannsynligvis ikke? Prøv å huske noen av funksjonene som ligger i mange kreftformer, ikke glem at din kjære er i personlighetstrekk: se det, behandle det mer nøye til hvert ord, gjerning. Gradvis mannlige karakter blir klarere Cancer. Da vil du være i stand til riktig bygge et forhold med denne personen vanskelig. 
 En streng, praktisk og følsom mann-Cancer
 For mannlige Cancer typisk praktisk syn på ting, setter han gjennomtenkte og målbevisste kvinner. Du kan følge representanten for dette skiltet i lang tid, men aldri lagt merke til at han drømmer som er i stand til galskap. Imidlertid kan kreft være uventet romantisk, drømmende, begynne å bygge luftslott og lage magiske overraskelser kvinnen han elsker. Det er viktig å huske at kreft - en dobbel tegn, lage noen "modell" av hans karakter ekstremt vanskelig. Kvinnen skal også være forskjellig, fleksibel, ikke blottet for kreativitet for å forstå mannlig Cancer.
 1.  Praktisk dommer rekkefølge. Cancer Man-aktig når alt er perfekt. Den søker orden i alle sine former, prøver å se på verden så objektivt som mulig, og forventer det samme fra elskede. For kreft er viktig å ha et solid fotfeste under føttene alle fordelene av sivilisasjonen og tro på fremtiden. Hun gradvis forstå essensen av alle fordelene med sin utvalgte, men i stand til plutselig overraskelse Cancer
   Sjeldne utbrudd av romantikk. For medlemmer av dette skiltet er preget av sjeldne følelsesmessige utbrudd. Plutselig renner elven over sine bredder - kreft oppfører seg ganske typisk. Når mannen er morsom, vittig, ukontrollerbar og fremmed kvinne er viktig ikke bare for å holde et fornuftig syn på ting, men også for å holde tritt med sin elsker. Enige om at livet er virkelig noen ganger monotont og uventede endringene gjør det bare rikere. Det bør bemerkes at i disse øyeblikkene plutselig forvandling Cancer menneske behov for støtte, emosjonell union med en kvinne, eller han kan bli skuffet.
   Uhøflig. Ofte denne personen er for tøft. Når han kritiserer noen risiko for å høre om et svært dårlig mye. Det er viktig å forstå mannlig Cancer, noe som er krevende, hard og kompromissløs. Prøv å se på situasjonen fra utsiden, kanskje irritasjon Cancer helt berettiget, det kan bare ikke holde tilbake og oppfører seg mer forsiktig. Imidlertid gir denne oppførselen et bilde av det harde og likegyldig til de rundt personen, faktisk, i de fleste tilfeller, er det ikke.
   Sårbare. Mange hannkrabber er svært sårbare. Utad gir de inntrykk av kalde og moderate mennesker. Faktisk, er ikke alle i stand til å fornærme kreft, men hver uforsiktig ord elsket dypt såret representant for dette skiltet. Være mann-kreft mest delikate, fordi for ham gjensidig respekt, lojalitet spille en helt spesiell rolle. Hvis du raku veien, kan det fornærme din frekk tone, kraftig talte ord, uheldig bemerkning, noen kritikk. Prøv å alltid være myk, balansert, ellers Cancer raskt begynne trakk seg tilbake fra deg, vil forståelse tapt.
   Frykt for å miste Vel, montert og praktisk mannlige kreft vanligvis alltid redd for å miste noe verdifullt. Når det lykkes, virker det som venter foran tilbakeslag. Jo mer hans bankkonto, jo mer han frykter plutselig konkurs. Jo sterkere Kreft elsker en kvinne, jo mer det sjalusi. Vi trenger å forstå mannlig Cancer, prøv å gjenopprette følelsesmessig balanse. Siden det er umulig å snakke om disse tingene åpenlyst, men kommunikasjonen med kvinnen han skal skape tillit i fremtiden.
   Musikk til ørene. Som allerede forstå mange kvinner kritisere Kreft er ikke nødvendig. Dette senker hennes selvtillit, lindrer hvile, irriterende og fører til mye mer negative konsekvenser. Sann musikk til ørene av mannen - ordet kjærlighet komplimenter, hengiven anerkjennelse. At hannkrabber er klar til å lytte til disse sendingene på ubestemt tid. Selvfølgelig er det viktig å vise oppriktighet som noen løgn, kan løses.
   Hans styre. Forstå kravene til mannlig Kreft og fullt ut akseptere deres behov. Mesteparten av dette skiltet er i stand til å virkelig sjokkere, noe som gjør regelmessige observasjoner, plutselig irritert over bagateller. For Cancer viktig komfort, verdier han personlig plass, søker å skape rundt seg selv et slags mikrokosmos. Selvfølgelig, behersket kreft sannsynligvis ikke vil gjøre krav på en gang, bare et ønske om å kontrollere. Når han snakker om dine feil, betyr det at mannen har uttømt tålmodighet av kreft. Prøv bare alle husker og begynne å leve etter dens regler. Så det hele bare blir merkbart lettere og mer harmonisk, mannen sannsynligvis ikke vil be umulig.
   Finans og tradisjoner. Snakker av hennes mann, kreft, må du huske to viktige poeng. Mesteparten av dette skiltet er dypt beæret tradisjon, tenkte eldre slektninger, og alt relatert til historie, antikviteter, antikviteter. Kvinner også ønskelig å vise en tilsvarende kvalitet, eller utvikle det i seg selv. En annen hjørnestein for kreft - Finance. Det er økonomisk, er praktisk, penger satt til maksimal respekt og aldri tillate seg å spøke om inntekt. Man-kreft vanligvis ikke skje gjerrig, grådig, men han vet verdien av penger.
   Forstå mannlig Cancer noen ganger vanskelig fordi det er uvillig til å dele sine tanker, åpner motvillig døren til sin indre verden. Men observasjon kjærlig kvinne vil sikkert finne nøkkelen til karakteren av kreft. Det er viktig å respektere hans mening, kommentarer og setter pris holde, redde sitt nervesystemet og gjenopprette følelsesmessig balanse.
   Omsorg mannlige kreft utviklet intuisjon
   Mann Cancer-tilbøyelige til å flørte, men alltid drømmer om en kvinne med hvem han vil være i stand til å skape en sterk familie. Det er viktig å tilpasse seg til den vanskelige natur Cancer, evaluere dens fordeler.
   Sjalu og krevende. Dermed faller etterspørselen fidelity of Cancer, dessverre, vanskelig. Mange av merket ganske amorøs kan lett bli revet med av en kvinne, men ikke kommer til å forlate familien. Denne kone av kreft krever engasjement, svik og sannsynligvis ikke vil være i stand til å tilgi. Det er viktig å forstå mannlig Cancer selv da. Han drømmer om den ideelle, men lenge tvilte: kvinnen han valgte. Hvis det er sant kone, Cancer tilfredshet, glemmer han om den andre av det smukke kjønn. Du må bevise din hengivenhet til denne mannen, for det å bli en virkelig uunnværlig.
   Uten hykleri. Snakker av hennes mann, kreft, unngå uærlighet i enhver manifestasjon, fordi denne mannen altfor slu ikke godta falsk.
   Elskere av familietradisjoner. Når en kvinne sint over dreven ærbødighet som kreft refererer til sin mor, eldre slektninger, er det nødvendig å se på situasjonen annerledes. Man-kreft svært høyt av sin mor, noe som er naturlig. For det er ekstremt viktig familietradisjon som også kan forstås. Min kone kan bare være enig med internt favoritt til å bli en integrert del av hans store familie - at uten noe som ingen kreft er livet.
   Robust støtte. Representanter for dette skiltet vanligvis trenger ikke penger, er i stand til å sikre fremtiden for familien og skape gode forhold for kona. Man-Kreft er glade for å investere i virkelig gode ting huset legger seg og organiserer livet. Men det gidder over bagateller ikke: Kreft er ikke utvekslet i detalj.
   Kvinnen beskytter og elsker mannlige kreft kan føle seg lykkelig nesten alltid, hvis du lære å riktig forstå og sette pris på ekte omsorg. Kreft i stand til dristige gjerninger, klar til å overvinne noen problemer for velferden til familien. Hans kjærlighet er reflektert i konkrete saker, og ikke i en flamme av gaver og komplimenter.  
Hvordan lage en overraskelse elskede?
 Alle vet at det er lettere å velge en gave for jenter enn for menn. Men overraske er det mye vanskeligere. Enig med dette folkens, hvis forholdet til jenta er lang og overraskelser ideen har lenge vært over. Ikke fortvil, det finnes mange interessante ideer og prosjekter som vil få fantasien og bidra til å gjøre en overraskelse elskede levende og minneverdig, som du slår inn svært oppmerksomme og romantiske fyr i verden!
 Jenter elsker søtsaker
Hver jente - en jerv. Men det betyr ikke at du må kjøpe henne sjokolade ofte. Gjør alt mer originalt: kjøpe i butikken stor gaveeske med en stor bue. Gjør det til alle slags hennes favoritt godteri eller andre godsaker. Hvis du ikke vet hva jenta liker godteri, bruke vinn-vinn "Raffaello", "Ferrero Rocher" candy "Ritter Sport". Sette en hel eske konfekt, feste et notat hyggelig og sende henne hjem via kurer. En bedre - å arbeide, falt til hennes kolleger kvinner fra misunnelse.
 Portrett av en kjær
Er det noe mer romantisk enn å provisjon et portrett av kunstneren kjæreste og deretter heve det?! Hun setter særlig pris på et portrett som skal være skrevet av deg. Velg bildet hvor den beste jenta ut (i hennes mening!) Og ta kunstneren. Hvis du allerede bor sammen, til henne å komme hjem fra jobb henger et portrett på veggen. Jente minneverdig slik en overraskelse, og minner om ham vil alltid varme sjelen. Alternativt kan du bestille ditt portrett eller deler et felles stort format bilde.
 Billetter til konserten din favoritt band
Aldri sett en jente gal? Gi henne billetter til konserten din favoritt band, og hun går gale med glede! Bare hvis du virkelig ønsker å behage, er stedet å være vellykket. Send den til en konsert med beste venn, så det kan godt ha det gøy, og du vil se i øynene av hennes venner er ikke bare en flott fyr, men ettertraktede ungkar. Hvis du og din jente felles musikalske interesser, så får du ha det gøy sammen og fortsette etter konserten kvelden i noen lystig sted.
 Samlinger filmer og musikk
Lag en samling av favorittfilmene hans kjæreste og bringe henne favoritt. Hun vil bli gledelig overrasket over at du tar deg tid til å velge filmer og skrive hver på en egen disk. I noe tilfelle ikke kjøpe CDer, jo mer pirat. Signere hver kjører selv. Et annet alternativ er å glede kjæresten hans - en rekord en samling av de mest romantiske sanger gjennom tidene, og kaste den i vesken. Lytt til igjen kjøre jenta vil huske deg alltid. Og i dagene av separasjons favoritt bundet til å sette sin drøm om et fremtidig møte.
 Anerkjennelse på radio
Hvis jentene har en favoritt radio bølge og hun ofte hører det, kan vi foreslå levende. Prokrychyte over hele landet om hvor mye du elsker din kompis, og hun vil være veldig glad for å høre. Etter erkjenner be om å sette sangen som minner elsket av de glade dagene du brukt sammen. Når hun hører en tilståelse, bare ønsker hun å ringe og fortelle deg at hun elsker deg også.
 Fottur i uvanlig restaurant
Pizza, sushi bar ikke vurdert! Hvis byen er uvanlige restauranter tilgjengelig, så bare bestille et bord for to på en av de beste restaurantene i byen. I Moskva, heldigvis, kan du spise og høyde, i mørket, og selv med katter. Gå til en restaurant husket for en levetid og la mange inntrykk som du vil dele med hverandre for å vende hjem. Kanskje etter dette tidsfordriv du ønsker å besøke alle uvanlige restauranter, kafeer og barer.
 Anerkjennelse på tavla
Tenk deg hvor overrasket kjæresten når han ser seg selv på et stort banner signert av vakker kjærlighetserklæring! Denne uvanlige overraskelse berøre hjertet av elskeren din, og hun vil lenge bli imponert. Hvis du planlegger å lage et forslag til kjæresten sin, kan du bruke denne måten. Etter en slik favoritt sikkert vil ringe deg uromantisk. Men dette overraskelse vil måtte bruke en anstendig mengde som husleie tavla er ikke billig
Hvordan lage en overraskelse elskede?
 Reisen til landet av drømmer
Hvilken by er den mest romantiske? - Paris! Gi din kjære felles ferie i Frankrike, vil du gjøre henne til den lykkeligste jenta i verden! Middag på en restaurant med utsikt over Eiffeltårnet, spasertur dag rolige gater og se severdigheter - følger bare kan drømme om! Og ikke nødvendigvis stedet av ferien må være Paris, er det mange andre vakre byer og land der du kan gå og være alene med hverandre, forlater alle bekymringer hjemme
 Leve Gift
Ikke bekymre deg, er det ennå ikke barna. Hvorfor ikke gi din kjære jente lite furry ball av lykke og glede?! Finn ut hvem som elsker dyr jenta og gjøre henne en overraskelse: valp i en boks kattunge med et bånd rundt halsen eller en vakker fugl bur! Hvis du allerede bor sammen, vil vi ta vare på kjæledyret sammen. Denne uvanlige gaven jente vil ikke forlate uten erfaring, spesielt hvis dyret være rasen, som hun hadde drømt om siden barndommen! Hvis alle plutselig hun er allergisk mot dyrehår, så gi henne en gullfisk eller skilpadde.
Til slutt vil det uventede, hyggelig og minneverdig overraskelse være et frieri, akkompagnert av gaver av gullringer med edle småstein på ringfingeren på høyre hånd!  
Яндекс.Метрика