Hvordan kan du kalle en fyr forsiktig? Beste alternativene for vakre setninger
 Vel, når du møter er mannen som søkte på: omsorg, mild og snill. Og selvfølgelig kan du forvente fra ditt forhold en masse positive følelser og positive følelser. Og hvilken glede bursts uten gode ord? Alle jentene liker det når de kalles milde ord, ikke rart de sier at hun elsker. Og dette er sant. Men ikke bare rettferdig sex ønsker å høre i adresse fine ting. Tro meg, menn er mindre jenter liker å være blinker milde ord som er i stand til å smelte hjertet av selv de mest utilnærmelig macho.
 Vi velger vakre setninger
 Det eneste spørsmålet er hvordan det bør bli kalt en sjelefrende. Tross alt, noen kanskje bare svak fra ord som "katt, elskling, elskling, elskling", og i den andre de føre til et angrep av latter eller avsky. Hvor riktig å kalle sin mann til å gjøre det til en hyggelig og ikke gjør feil valg av ord? Her trenger vi eksperimenter.
 Her er noen eksempler på setninger som sikkert nyte din ektefelle:
 • Du har veldig fine hender, vil mannen være en fin kompliment, som mange jenter blir ofte oversett. Dette betyr at du nyte ømhet av hendene hans, og viktigst av alt - du merker.
 • Hva du zarazytelnaya smil, vel vitende om at du liker smilet hans, folk vil ofte smile, løfte stemningen meg til deg.
 • Hva er de musklene du! Denne setningen styrte mannen din i eufori, det vil understreke sin styrke og dens betydning for deg.
 • Du er så sexy! Disse ordene ikke bare styrke selvtilliten din mann, men også overbevise om at du virkelig tror det.
 Hvordan kan en fyr som heter velkommen
 Ikke bekymre deg for at noen av de gode ord vil glede din utkårede. Etter å ha studert hans karakter vil være lettere å velge passende ord til ham. Nedenfor er en liste skånsom og oppmuntrende ord slik at du får varmere og mykere holdning:
 - Velkommen
 - Magisk
 - Superb
 - Beloved
 - Peerless
 - Exclusive
 - Utrolig
 - Best
 - God
 - Nice
 - Single
 Mange menn liker det når en slags ord er lagt og pronomenet "min" fordi de selv er i soul eiere, og er glade for å vite at noen (eller rettere sagt, kjæresten) mener det er helt tilhører bare til henne. Husker noen ganger fortynne dens milde Leksikon slike fraser som "den mest pålitelige, mest ønskelig, den mektigste" - folk skal føle at for deg er det "den mest mest" av alt fra senger til evnen til spiker.
 Grunnleggende regler
 Husk at litt skrive eller huske noen kjærlig kallenavn, er det viktig å være i stand til å bruke dem til rett tid og rett sted. Vennlig ord kan gjøre underverker, det hjelper i situasjoner når du trenger for å løse dine problemer eller be om unnskyldning for lite gjennomtenkte handlinger. Selvfølgelig kan møte med venner eller bekjente kaller på navnet til en du er glad eller "søt", men i en intim setting, prøv å ikke bruke slike banale ord, tenke på noe annet, for eksempel, kaller det som ingen ringte.
 En god og tidsriktig brukt kompliment - ganske sterkt våpen i stand hender kvinner. Bruk dette med forsiktighet, fordi den tilsynelatende smiger varsling mann, og han vil tro at du er med ham uekte. Derfor bruker skjellsord virkelig passer ham hvor du garantert ett hundre prosent. For eksempel, hvis du har problemer med datamaskinen, og du arbeider egoistiske mål og ønsker å bemanne den reparert, ikke snakke om det - det beste spesialist på dette området (ikke tro). Gjør smartere, fortell meg hva du ignoramus i denne saken, og uten det du ikke kan håndtere. Tro meg, arroganse iboende menn gjør det for å demonstrere sine evner.
 Du kan kalle mannen kjærlig ganske annerledes, fantasi, og din partner vil svare deg i retur.  
Hvor kjærlig kalles elskede kjæreste
 Ikke bare kvinner elsker søte ord. Mange kalde og tøffe topp menn ønsker dem snakke lavt. Det er ofte skjult under dekke av tungsinn mild og følsom sjel.
 Dessverre skjer det at selv gode ord kan såre eller fornærme hans person, fornærme eller satt i en vanskelig posisjon.
 Velge de riktige ordene avhenger av mange faktorer og jente skal vite nøyaktig hvor kjærlig kalles lover gutt i en gitt situasjon å bringe ham glede og gi en god stemning, ikke smerte og sorg.
 Universal ømme ord
 Det er "universelle" ord som kan kalles favoritten, uavhengig av dens natur, eksterne data og situasjon.
 Ord: Mor, kjære, kjære, kjære - høres alltid forsiktig og mykt. Hvis disse ordene legge min pronomen, den grunnleggende betydningen av ord endre, og endre seg i en mer intim måte.
 Hvis fyren sa at han - min kjære, min kjære, min gull, i disse ordene, vil han føle din kjærlighet, din holdning til ham som en kjær. Tross alt, "min" bety dine, familie, venner, og ikke noen fremmed og fremmed der.
 Det er en "magisk" ord for å betegne graden av forpliktelse og tillit i mennesket. Det ordet - "de fleste". I vanlig samtale, betyr det høyeste nivået av noe og har ingen stor betydning. Men når det kommer til forholdet mellom en jente og en gutt, ordet "mest" fullstendig endrer betydningen av grunnleggende ord og "snakker" dine representanter om hvor høyt du verdsetter hans godhet (snilleste), angst (den mest omsorgsfulle), oppmerksomhet (oppmerksomme ), pålitelighet (mest pålitelige). Nå en ikke er tomme ord, og viser omfanget av beundring eller annen fordel lover.
 "Magic" fraser som "du meg - den mest lojale", "du er mitt beste," alltid bringe lykke, ømhet og lykke.
 Hvordan velge gode ord, kallenavn?
 Velge riktig kjærtegnet kallenavn avhenger av hvor godt du kjenner den karakter og vaner av en kjær. For å unngå feil og ikke å skade en fyr kan gjøre første "universelle" ord og kjærlig kallenavn komme opp senere.
 Uavhengig av utseende, en mann med en svak sjel alltid finne ord som baby, lite, bunny, katt, spesielt siden denne fyren må hengivenhet og forståelse.
 For andre vil det være viktig å understreke deres verdighet, de er stolte av. I dette tilfellet ordet idrettsutøver, smart, flink, geni, romantisk, omsorgsfull - vil være svært nyttig.
 Svært ofte er det kallenavn som seg selv "født" i alle tilfelle, hva har skjedd med de to elskende.
 Når folk oppstår mellom åndelig og følelsesmessig tilknytning, er det alltid ønskelig å understreke det sies også. Ofte i slike tilfeller ut meningsløse for utenforstående, men slike viktige og delikate kallenavn for venner: bar, Gosling, pepper, lohmatkyn, Lysyk, hlazastyk eller Barmalei og krokodylysche.
 Hvis fantasy ikke fungerer, og velkommen til å ringe fyren vil, kan du velge en liste over de mest vanlige kallenavn.
 Hare, Zaya, Bunny, Bunny - høres litt banal, men søt og ingen tvil om dine følelser.
 Kotya, pus, pus, katt, katt, kыsyk - vennlig, mild og intim.
 Alle hengiven ord som slutter i sjakk: lysenochek, porosenochek, pupsychek, lapusychek.
 Til slutt kan du alltids slå til dyreverdenen og søk hengiven ord der. I dette tilfellet, er det viktigste å ikke overdrive det og ikke miste din sunn fornuft. Tiger, løve valp - nyt alle gutta uten unntak, men den flodhest, giraff eller ass - er usannsynlig. Selv om, hvem vet
 I utgangspunktet er kjærlig kallenavn valg ikke begrenset, bare ikke glemme at også eksplisitt ros kan høres ut som smiger og gjøre fyren vakt, og tenke på hvor mye dine ord høres troverdig. Smiger fører ofte negative følelser. Oppfunnet du bør ikke overdrive tydelig og forårsake mistanke. Selv om menn og kjærlighet å være "mest-de fleste", men alt skal være mål.
 Avslutningsvis vil jeg minne deg på at de ømme ord blir verdsatt når de resitere tid og sted. Hvis ved ordet høres "same-same", og to - "kjære, kjære", vil fyren slutte å oppfatte dem som en kompliment.  
Hvordan å kysse en fyr hint: effektive måter
 Den første kyss av elskere - den mest spennende øyeblikk av noen roman. Men moderne unge menn, i motsetning til stereotypier, de fleste er for sjenert til å tørre å gjøre dette. Som et hint til å kysse en fyr?
 Klar for nummer én
 Tenk om hvorfor den unge mannen ennå ikke har tatt det første skrittet. Hvis han mener du ikke er klar for en slik utvikling, er det nødvendig å fjerne forvirringen. Prøv å slå alle som er vist i filmen, som alltid er første kyss ved avskjed. Be fyren til å holde deg til huset under noen påskudd. Underveis kan du prøve å sette den på en lyrisk tone. I avskjed som om borti hånden hans og prøve å fortsette kontakten som mulig. Det fungerer som et signal om at du er klar for et kyss.
 Selvfølgelig, noen ganger kan du ta ubesluttsomhet likegyldighet. Og så trikset beskrevet ovenfor vil ha noen effekt, men drister seg likevel verdt det, fordi det er ingen annen måte å sjekke.
 Little Women triks
 Flink jente alltid vet noen triks som vil bidra til å gi et kyss ved et uhell. Så kan du spørre en fyr til en fest på bursdagen eller noen annen ferie. Det som betyr noe er at tiltaket involverte en hilsen. I vår kultur med lyset fikk kyss på kinnet. Men du kan prøve å fange dette øyeblikket og slå i deres favør, hvis utilsiktet returnert til gjenstand for din smak lepper. Den etterlengtede kyss skjedde! Nå bare avhengig av deg, eller følge ham fortsette.
 Et annet lite triks - Hvis du bor alene med en fyr, se inn i øynene hans, deretter sakte men ganske klart, plasserer utseendet på leppene, og deretter på øynene. Mange jenter på sin egen erfaring overbevist om at denne metoden fungerer!
 Code of Conduct
 Ingen, ville selv de mest fornuftige mennesker gjette at du liker, hvis du holder deg med kald avløsning. Denne atferden ser bra bare i damenes romaner skrevet i forrige århundre. En moderne jente skal oppføre seg annerledes. Sjansene for at ditt første kyss fortsatt skje, betydelig større når du vise at du fyr søt. Du kan flørte, le det bort din elsker, smile, vedlikeholde og til og med å ta sin side i debatten. Men ikke overdriv, ellers vil det se utholdenhet og ikke gjøre et godt inntrykk.
 Noen nyttige tips
 Gjør deg klar for et kyss. Perfekt utseende og gi deg frisk pust tillit, noe som er svært viktig i denne situasjonen.
 Ikke prøv å jag ting og ikke skildre latinamerikanske lidenskap - ofte det er unaturlig. I beste fall risikerer du synes latterlig, og i verste fall - å skremme fyren. La ting gå sin vei, ikke prøv å være hvem du egentlig er.
 Og tror ikke at ditt første kyss ville være ideelt. Selv i Hollywood-filmer det ser utrolig vakker og romantisk, i livet det er forskjellige situasjoner. Tross alt, trenger du ikke kjenner hverandre. Som et resultat, kan du få usikkert kort kyss i stedet forbløffende lenge helter av din favoritt melodrama. Men ikke gi opp på disse sammenhengene. Gi fyren en ny sjanse! Etter hvert vil han forstå hva du liker og du føler hans ønske. Og da vil du se at i livet er det langt mer opptatt med kyss enn i den vakre romantisk film.  
Яндекс.Метрика