Hva kvinner ikke liker sex?
 Kvinner - å være sensitive, milde og svært liten. Så alle slags negative ting kan hope seg opp i dem i år, og de er ofte tause om det før det kommer følelsesmessig eksplosjon. Og temaet sex i denne forbindelse er veldig skarp. Kvinners All-halv ordlyden her gjennomført en undersøkelse blant kvinner og jenter om hva de er mest misliker i sex. Og de ble alle sjokkert over hva mange kalt for mange elementer av sin misnøye. Nå er spørsmålet for dere, kjære menn. Det kan være verdt mens noen ganger er interessert i seksuelle begjær eller preferanser av dine kjære?
 Alt her - de vanligste identifiserte seksten poeng. Så, hva som ikke liker jenter i sex?
 1: "Ikke sikker" på penis. Smaker selvfølgelig, alle forskjellige, men de fleste jenter liker ikke veldig store eller veldig små kjønnsorganer. De elsker en middelvei.
 2: Ikke sovne umiddelbart etter sex! Kvinner liker ikke. Det enda nervøs. Kanskje verdt å nevne favoritt - "god natt" eller noe i den vene
 3: monotont og kjedelig sex som en "pensjonist" posisjon. Mange kvinner dette blir for kjedelig. Vi anbefaler at du diversifisere din sex hva noen rollespill.

 4: Rough sex er heller ikke en favoritt element blant kvinner. Det avhenger av viljen til jenta. Hvis det er til slikt mangfold - vær så snill, men alltid vanskelig sex det også. Laska og Prelude - er grunnlaget kvinnelig essens. Menn, la oss være litt lahidnishym med dine kjære!
 5: Sex og steder der folk er eller vanskelige steder. Ikke krangle, det blir noen, men, dessverre, noen av disse er ikke så mye. I utgangspunktet det svake kjønn foretrekker i stedet for benker eller busker, varm og myk seng huset.
 6: Prevensjon. Ikke glem om det. Kvinner elsker det når deres helsetjenester forhånd.
 7: Foto og Video i sengen. Kvinner, derimot, foretrekker alltid å bli skutt på kamera eller videokamera under sex, i motsetning til deg, mann. Det faktum at kvinner bryr seg om hvordan de ser ut fra utsiden og bustete hår eller magen til video eller foto skuffe dine damer.
 8: Sex i lyset slått på. Kvinner foretrekker å dempe lyset. Dette er en mer romantisk alternativ, og også det er mulig å skjule alle sine ikke-eksisterende systemer.
 9: Bruk litt tid for personlig hygiene problemer. Sex med en mann, som, sorry, dårlig lukt, som du gjettet, for å si det mildt ikke liker noen kvinne.
 10: Sex i meningsløse klær. Kanskje du ønsker å fange opp noe som sokker
 11: Sex beruset. Hvis du kom hjem med noen sterke part i beruset og sies å være ikke født vyazhesh, da tilstanden ikke er bedt om å holde seg til kjæresten sin. Og spesielt ikke kalle henne Mary når hun heter Olga. Du forstår hva som vil skje
 12: Stikkende ting til deg, for eksempel, med en metall klokke stropp, etc. sørg for å ta av under sex. Hvis du og din jente masochists, så selvfølgelig dette alternativet er for deg.
Hva kvinner ikke liker sex?

 13: Zakompleksovanist og usikkerhet sterkere sex - en av de største ulempene fordi de fleste kvinner stole på initiativ fra menn. Være dristigere. Ikke vær redd for kvinner, ellers du selv otpuhnesh dem.
 14: Sex uten begjær og opphisselse. Hvis en kvinne ikke vil, så gjør ikke det. Vel, eller må liksom gjøre ønsket. Gjør ingen feil, kvinnene i disse øyeblikkene en følelse av at de rett og slett ikke har.
 15: Men ikke la deg distrahere av å snakke i telefonen med sin sjef eller noen andre under sex. Sette saker når du hviler.
 Og til slutt 16 element i vår svarteliste. De fleste kvinner rett og slett ikke kan stå når under oral sex mann holder dem på hodet og enda verre, hvis han er i bevegelse
 Vær forsiktig med dine kjære og holde dem!
 Lykke til!  
Den ekte sex starter i sinnet
 Over 50% av menn og kvinner i Tyskland i alderen mellom 20 og 30 år er misfornøyd med sitt sexliv. Hva er årsaken? Hvor du finner svaret på så trivielt, men samtidig er ikke et enkelt spørsmål?
 Det synes som spent i dag ikke er noen stor arbeidskraft. Denne retningen er TV, som produserer erotiske sendinger til enhver mest lunefull og sofistikert smak, det er mange forskjellige kjærlighets magasiner spesielt orientert klubber og mer.


 Nå kan du gjøre hva du vil, kan du være bi -, hetero - eller homofil. Tillot noe som bringer glede. Men til tross for dette, ifølge undersøkelser i Tyskland og USA, den gjennomsnittlige frekvensen av samleie blant den voksne befolkningen i disse landene drastisk redusert. Noen sex, dessverre, har blitt en "ønskelig underholdning" for andre er det primitive - for tungvint og krever betydelig innsats. Noen har ideer og ønsker å dekorere spennende sexliv, eller rett og slett ikke tør å realisere sine drømmer.
 Sammenligne de to situasjonene.
 Situasjonen №1. Din kjære hjem. Siden du ikke har sett i tre dager, er du fryktelig savnet hverandre og seksuell intimitet like vakker som alltid.
 Situasjonen №2. Din kjære hjem. Siden du ikke har sett på tre dager, ble du pålagt å være vilt kjedelig med lidenskap og slå ned på hverandre, men du trenger ikke ha sex. Du bedre bli sett film. Men din søte så uhemmet som nødvendigvis kommer til å ligge med deg. Ok. (Hvem har ikke hatt dette?) Du har ikke noe ønske, men for ikke å bringe saken til strid, gjør du det med kjærlighet, sende ett øye på TV-skjermen.
 Den andre situasjonen er naturligvis ikke forårsake noen å nyte retten, og vet du hvorfor? Og fordi tankene dine i det øyeblikket ønsker en helt annen, og absolutt ikke sex. Konklusjon: Vi må først mentalt ønsker sex - og jo mer, jo bedre kurs!  
Hva er ikke glemme bryllupet

 Bryllupsdagen er en høytidelig, ønsker jeg å gjøre ting gikk greit, fin og morsom. Hvordan er en skam hvis en slik utrolig dag mørkner noen glemt detalj. Men bryllupsdagen mye oppstyr, og det er naturlig at noe og glemt. Så dagen før bryllupet er det bedre å lage en liste over nødvendige ting. Brud og brudgom, selvfølgelig, er ikke på listene denne dagen, men deres assistenter bør grundig sjekke at alt var på plass og ingenting skjemmet ferien. Derfor, en liste som ikke glemme bryllupet.

 Registraren


 - Passport brud og brudgom;
 - Ringer;
 - Håndkle;
 - En flaske champagne;
 - 2 glass champagne;

 - Pillow for ringer;
 - Mappe for firmaattest.
 Du kan ta en konfekteske, men dette er etter ditt skjønn. Hvis bryllupet finner sted i den varme årstiden, er det bedre å gjøre uten søtsaker. Godteri kan smelte og beis elegante brudepike kjoler.

 Brud


 Hva er ikke glemme bryllupet bruden? Bruden sammen med vitnet må samle bag som å sette alle nødvendige kosmetikk, tørre og våte kluter, tråder, nåler, pins, ekstra par strømper, antistatiske.
 Hvis unge mennesker tilbringer bryllupsnatten borte fra hjemmet, har bruden å foreta en ny pose med klær, sko variable, klær neste dag.
 Hvis bryllupet blir holdt i den kjølige sesongen, er det nødvendig å ta klær for bruden.

 Forlovede


 Hva er ikke glemme bryllupet brudgommen? Først, naturligvis, en bukett for bruden. Neste - penger for brud pris. Pre rozminyayte store regninger for liten.
 En annen pose med klær, sko og klær variabel på den andre dagen av bryllupet.
 Hvis bryllupet blir holdt i den kjølige sesongen, er det nødvendig å ta klær for brudgommen.

 Å gå


 Mellom listen til registraren og middag på ungdom gå en tur. Derfor må du gå: Brudeparet briller, servise, champagne, forretter, flere flasker med søt vann og rent vann, tørk og våtservietter og, selvfølgelig, baller søppel.

 For bankettsal


 Plan og sitteplasser kort for sitteplasser gjester, håndkle og saltbøsser for brød. Du må heller ikke glemme de premier til konkurranser, gaver til gjester og andre rekvisitter, hvis det er nødvendig for anledningen.
 Bare i tilfelle er det nødvendig å ha et førstehjelpsskrin for førstehjelp og må piller for hodepine.
 Kanskje vi har glemt noe, så nøye tenke over alt du trenger og ikke glem bryllupet.  
Som en kjærlig ektemann Skytten?
 Motstå uuttømmelig energi, sjarm og ømhet fremmed mann-Skytten virkelig enkelt. Men denne personen fyrverkeri nesten alltid rettet mot utilgjengelige topper, og elsker ofte ute etter enkle relasjoner. Ekteskapets i de fleste tilfeller føre soldater avvisning som emosjonelle og energiske menn ikke ønsker å fikse sin oppmerksomhet på en ting. Det er vanskelig å overbevise mannlige Skytten, har han funnet sin muse. Det vil fortsatt torturere tvil: hva om han vil bo hos en kvinne og savner den virkelige drøm?
Generelt er det viktig å forstå nyansene i naturen, for å forstå hvordan kjærlig mann Skytten du skal bygge et forhold med ham og ikke krever for mye. Prøv å studere i detalj oppførselen til din kjære, med notatet og noen av nyansene i karakter, typisk for flertallet medlemmer av denne dyrekretsen. Dette vil hjelpe deg til å oppdage hemmelighetene til å etablere kontakt med skytteren.
 Aktiv og frihetselskende optimist: nyansene i karakter mannlig Skytten
Catch humørsvingninger mannlig Skytten enklere enn dets omdannings planer og livsmål. Denne personen foretrekker å spille for å vinne i alt sterkt av frihet og gjensidig respekt, drømmer om et forhold med en kvinne som ingenting vil hemme. Skytten er ikke lett å holde opp, mens en mann kan elske dypt og føler det er rettferdig og er ansvarlig for sine ord og løfter. Hovedsiden - lære å forstå, prøver ikke å høre ordene som ble sagt.
 1.  Aktiv og målrettet optimist. Man elskende Skytten konstant i bevegelse. Ikke ta bort sin bue og piler, at han har betalt mer oppmerksomhet. Bli fiskere flaks og dyktighet hjelpe ham - så vil han sikkert sette pris på det!
   En mann som forelsker seg lett. Faktisk, for å gjøre en mann falle i kjærlighet, er lett Skytten. Når kvinnen slår umiddelbart eufori av å motta tjenester og mangfoldig anerkjennelse av Skytten, er ikke helt riktig. De fleste menn i denne dyrekretsen er klar til å forelske ofte, er det sannsynlig at innen et par dager etter anerkjennelse høre en annen kvinne. Det er viktig ikke bare føre til at interessen for denne personen, og hold den.
   Best beau. Man-Skytten liker å gjøre komplimenter, han virkelig liker sosialt samvær med en kvinne badet i tilbedelse og han er ikke gjerrig i favør godhet. Men det kan snakke veldig mye glad for å prise deg, men det garanterer ikke tilkoblingen. Det er viktig å merke seg at de fleste av Skytten kvinner ofte endres på grunn av sin aktivitet, kjærlighet lette relasjoner diktere disse "reglene". Bare mannlige Skytten ikke ønsker å assosiere seg selv.
   Hvorfor gjorde han ikke gifte seg? Ja, plager dette spørsmålet mange kvinner som er helt sikre på at bundet livet sitt med Skytten. Det faktum at denne mannen på et tidspunkt i stand til å bo i sitt endeløse søk etter et ideal, eller rett og slett distrahert av andre ting. Og hans forlovede er sikre på at valget falt på ham i denne situasjonen er det viktig ikke å skremme mannlige Skytten, for å unngå press. Tross alt, kan han bli vant til kvinnen og helt glemmer den mytiske muse!
   Dette er det magiske ordet "ekteskap" Det samme ordet som umiddelbart kan ødelegge stemningen Skytten og dra den ned til jorden. Ekteskap. Det er bedre å fullstendig glemme kvinnen som ønsker å knytte livet med denne personen. Man-Skytten elsker frihet, han ser ekteskap kontinuerlige restriksjoner og forpliktelser. Det er viktig å insistere på den offisielle registrering av relasjoner med sine kjære, men bare prøve å være veldig nær ham og uunnværlig. Skytten tar vanligvis lang tid å bestemme seg for en så viktig skritt. Men med soldater lever i perfekt harmoni i flere tiår, og selv uten et stempel i passet.
  Prøv å være mer fleksibel og omgjengelig med dine kjære. Han bør se at drømmen "fikse" det. Mye bedre å bo med skyttere i partnerskap. Hvis han blir vant til deg, setter pris på alle fordelene av å leve med deg, Skytten, og han ønsker ikke å gå.
   Åpen og omgjengelig mann Skytten
  Noen ganger mannlige Skytten sjokkerende uventet oppførsel, men det kan stole på, han vil ikke bedra eller jukse. Det er viktig å fange opp de viktigste funksjonene i din kjære til færre feil, og bygge et forhold med ham.
   Ærlig dommer åpenhet i forholdet. Kommunisere med en mann-Skytten, vil du ikke å gjette på om han snakker sant, eller er juks, overdriver hans følelser for deg. Mesteparten av denne dyrekretsen elsker å fortelle sannheten, selv i sin egen stolte av denne viktige trekk ved hans karakter. Husk, hvis Skytten ikke er lovet å gifte seg med deg, sier at han liker deg, og forholdet har blitt intim, erklære det bør tas bokstavelig, ikke finne opp noe. Når denne personen bestemmer seg for å gifte seg, nøler han ikke med å si det rett.
   Frekk og altfor grei. Her, ting følelser og sårbarhet Skytten. Det kan være under innflytelse av motstridende følelser, tanker og plutselig endrer like plutselig deres stemme. Skjemaet er ikke alltid anstendig, så noen ganger mannlige Skytten ærlig sjokkert over hans oppførsel. Han er klar til å innrømme å hate, å erklære at den sjalu deg direkte til en bestemt person i hans nærvær, for å påpeke feil i skarpe linje med menn. Så mange menn bueskyttere uhøflig. Til dette trenger å bli vant til. Hvis du helt tett og tillitsfullt forhold, kan du selv prøve å ta en bit av en kjær, bare ikke presentere et ultimatum krav. Det er bedre å sette det indikere hvordan hans ord er irriterende deg og andre.
   Lys fra eller fortsatt elsker? Det er best å ikke prøve å finne det i Skytten. Ikke prøv å søke eller være forsiktig med å bruke utsmykkede språk hint. Sannsynligvis mannlig Skytten vet ikke sikkert om han elsker deg for ekte eller ikke. Generelt, ikke prøv å prikken "i". Det faktum at Skytten elsker lange veie hver beslutning om den private sfære. Noen ganger tviler han at på et tidspunkt kan det virke som det på tide å avslutte kommunikasjon. Men en ny dag vil komme - han også vil gjøre justeringer kvinne helt i stand til å bli tettere. Slå til mannen-skyttere på samme uheldige tidspunktet for utstedelse og begynne å tenke at han er sannsynlig å bestemme seg for å skilles. Bare nyte relasjoner, når du har elsket det.
   Når en mann gifter seg, Skytten? Selvfølgelig, ønsket om frihet og oversette noe forhold med kvinner i regionen flørting er ikke å si at Skytten aldri gift. De fleste representanter for dette skiltet drømmer om en vakker, lettgående og uendelige interessant kvinne, som aldri vil bli lei. Med det kan de drømme sammen, erobre nye høyder selv gå hånd i hånd gjennom gradene. Vanligvis menn som Skytten plutselig lage et tilbud, og at de er kjent med sin "andre halvdel" i mange år. Dette betyr at Archer besluttet ikke å søke hans muse, han sikkert - hans favoritt og ekteskap vil ikke være en byrde for ham, ikke begrense friheten.
   Han kan tilgi. Man-Skytten elsker ro og balanse i relasjoner. Han er villig til å tilgi sin favoritt kone, lukk øynene til noen mangler når det er generelt fornøyd. Frank og åpne for dialog Skytten pris på om du erkjenner sine feil etter konflikten sannsynligvis vil gå fremover.
  Man-Skytten forskjellig ansvar og ærlighet i forhold. Mange medlemmer av denne dyrekretsen er karakteristisk utviklet sans for plikt. Det er nødvendig å tilpasse enkelte funksjoner i Skytten, for å føle seg elsket og beskyttet.  
Яндекс.Метрика