Hvordan du får en kjær?
 Du har en stor sorg: Kjæresten min sa at forholdet er oppbrukt, og han ikke lenger ønsker å være med deg. Det synes at livet er over. Fortvil ikke, og tror at du ikke har noen fremtid. Det er til og med kanskje din ex-kjæreste. Det er mulig at en slik situasjon er som om spesielt å analysere hva du var galt. Grundige analyser vil bidra til å returnere den elskede og vise deg måter å gjøre dette.

 Psykolog om hvordan du kan returnere en kjær


 I økende grad moderne jenter begynner å diskutere sine problemer med fagfolk. Noen gjør med det faktum at det gjør kastet babes i utenlandske filmer, og de ønsker også å delta på en mottakelse i den annonserte terapeut og noen fra det familie og venner nekter eller ikke kan forstå dem. Slektninger ofte ikke gidder å se inn ditt ønske: Jeg ønsker å returnere en kjær, en venn, enda verre, ta opp stillingen som observatør.
 Likegyldighet venner kan spille på hånden din, og dermed følger du der det er nødvendig, og ikke miste tid i meditasjon. For psykologiske råd om hvordan du kan returnere en kjær, virkelig hjelpe.

 Det første rådet er å returnere den elskede


 Vi må prøve å roe ned, bo i konstant stress øker bare fortvilelse. Du kan enkelt få en psykosomatisk sykdom, hvis du samler sinne. Bli kvitt det kan være så enkelt: vyplakatysya og en god søvn. Ikke vær redd for at etter dette vil du også likegyldighet, og du vil ikke ha hvert øyeblikk å tenke hvordan du returnerer din kjære.
 Du nabyrayetesya bare krefter for handling, er det viktig at denne gangen du ikke drakk alkohol, selv i minimale doser. Vin og øl - dårlige assistenter, som de kan gjøre deg igjen nevne problemet eller, enda verre, gradvis venne seg til å komme regelmessig for å løse problemer ved hjelp av alkohol.

 Andre tips: hvordan du slår en kjær


 Når du er i stand til å hvile, må vi prøve tilregnelig analysere hvorfor det skjedde. Hvorfor dine relasjoner med sine kjære ikke fungerte: du det var veldig dyrt og syntes den perfekte mann, ja, så problemet er at du trenger å grave og tillit. Personlig Lager oppdager feil i oppførselen din vil fortelle deg hvordan du slår din elskede, psykologi vil hjelpe deg bare hvis du er ærlig med deg selv.
 En ny titt på det siste forteller måter å oppføre seg i framtiden. Selv om du ikke klarer å gjenopprette forholdet til tidligere kjæreste, har det blitt en guide for det nye kortet. Livet går videre og vi må justere bedre det: sine feil, defekter bør prøve å bli kvitt eller alternativt å adoptere. Hvis ubevisste sinn er ikke klar for dette selvpiskingen, den tilbake på besøk til en psykolog gjøre ham åpen. Alt må gå ut, ikke engang tvil: er det mulig å returnere en kjær?

 Tredje tips: hvordan du slår en kjær


 Det kommer en scene handling. Husk hva som ble sagt på møtet terapeuten og følge anbefalingene. Men dette betyr ikke at du er garantert ett hundre prosent suksess. Du bør være så samlet og gjøre det riktig. Avhenger av deg, din skjebne, gir psykolog bare en guide og du kan bestemme hva du skal gjøre. Folk visdom sier uten grunn at vann og under rullende stein samler ingen mose, så må du fokusere all din visdom, skjønnhet, sjarm, intelligens og sende dem til realisering av kvinners lykke.
 Men i alle fall ikke prøve å være irriterende - en vanlig feil alle jentene. Hovedkortet av eksperter - ikke prøv å kontrollere hennes elskede, være konstant foran øynene hans, og så trenger ikke å spørre ham ultimatum eller en eller annen måte manipulert. Være smartere, telle alternativer noen få poeng foran, og du er sikker på å lykkes.

 Hvordan bli en kjær, hvis han gikk til en annen?


 Ingenting å skjule: Hvis fyren er ikke bare bestemt seg for å bryte med deg, og gikk til en annen, vil du trenge mange ganger for å styrke arbeidet med å implementere en plan for å returnere den til deg. Man kan ochornyuvaty rival, men vi må ikke glemme at hun er en kvinne, og kan også være klokt og fornuftig, så dette bør vurderes først.
 Hvordan bli en kjær, hvis han gikk til en annen? Du kan ikke umiddelbart gjøre noe. Prøv å innse at på dette punktet har du mislyktes. Venter spillet vil gi deg tid til å forstå, og hvis du trenger det etter at han gjorde det med deg? Hvis minne over tid ikke roe ned, må vi gjøre alt mulig og umulig å rotere lover etter svik.
 Tid kan spille på din side. Det kan være at den unge mannen trodde han hadde forelsket seg i en annen jente, etter en stund at han kan forstå hva det ikke er. Derfor er det nødvendig å minne ham om at du er vakker og god. Bevis at du er den beste jenta. Men først bevise det for meg selv.

 Vi endrer oss selv for å returnere en kjær


 Det er på tide å endre din stil. En ny frisyre og klær vil hjelpe deg med å få tillit, femininitet, og at du nå er veldig nødvendig. Din sjarm må ikke bare naturlig, det bør være en eneste dråpe løgn. Ikke nadoedayte elskede, la ham tilfeldigvis ser at blomstret uten deg, du er full av liv og føler stor uten. Ny hårklipp, svimlende hæler og en smal skjørt skal være bevis.
 Men, igjen, er dette din ung mann skulle bli sett på som en ulykke. La oss for det vil være en real overraskelse at du fortsetter å leve uten det. Dette er et hardt slag for hans ego. Tilfeldig møte bør planlegges nøye, så du bør vite hvor han går regelmessig. Mye bedre ville være om det vil være med den han forlot. Så det førstehånds kunne sammenligne og tenke, ikke en tosk han hadde gått til et slikt fantastisk kvinne?
 Den instinkt av den mannlige nesten alltid tydelig. Han ønsker alltid å snakke med deg. Her har svært vennlig, trenger du mer enn bare flott utseende, men den indre. Snakk med din kjære vennlig, uten bebreidelser, kan omvende hvordan du synes synd at du brøt opp, men uten hysteri, umalenyy. La ham se hvordan du har endret internt, er du oppriktig lei meg for det som skjedde. Hvis folk går til kontakten, og kunngjøre årsakene til at den venstre, så de bør lytte uten hysteri.

 Sitt beste at han forsto hvordan skade deg, og hvordan han vil veier. Hvis det virkelig er bare en mann, uten noe som livet ditt er ikke søt, kan det ikke være likegyldige til din anerkjennelse. Alt får du bedre, og du vil være sammen igjen, denne gangen for godt!
Hvordan komme sjalu ektemann?
 Kvinner hater å innrømme at de er sjalu på sine ektemenn. Den sympatiske kollega, spurte de troende til å reparere datamaskinen, en tidligere klassekamerat at din mann kjørte til huset - alle disse fakta årsaken du røre. Planen om hevn kan være ganske enkelt - å gjøre menn sjalu på deg! Noen enkle måter å hjelpe din bedre halvdel til å se hvor god du er, og tvunget til å tenke over sin oppførsel. Tilstedeværelsen av barn i familien påvirker. Ikke alle metoder er egnet for kvinner som vokser opp hjemme puhloschekye pjokk. Derfor anser vi situasjonen i to nivåer: for kvinner uten barn og med barn.
 Råd til kvinner uten barn
 For kvinner som ennå ikke har fanget opp i barnepass plass for aktiviteter og mye mer kan de bruke en av følgende måter oppvåkning sjalusi i hans blahovernom.
 •  Skjult provokasjon. En utmerket måte å gjøre deg sjalu ektemann - å provosere ham til denne effekten. Dette i utgangspunktet ikke bør opptre åpent. I hendene er en mektig våpen - mobiltelefonen. Bruk den på 100%. Alltid, alltid helt gå snakke til et annet rom (bad, korridor) så snart mobil assistent vil gi et signal om et innkommende anrop. Uansett hvem som ringer deg, mor, venn, kollega, aller viktigst - gjøre det klart for mannen at du kan lukke hemmelig. Følg denne metoden mer enn en eller to ganger. Det viktigste at folk legger merke til at du gjør det for en grunn. Fra det øyeblikket, hans sinn dvele tvil: hans kone har noe å skjule.
   Rådet! Ikke glem konspirasjonen. Ikke rekruttere venninnen en melding om hvor godt du teste styrken "av sin mann. Sjalu kan lese SMS når du går i dusjen. Du kan for eksempel erstatte en kjæreste Masha i Moskva på telefonen og be henne om å sende deg en melding tvetydig ordlyd: "Så mange år, og du gjør ikke minyayeshsya" "" Glad dere alle gode "og så videre Det viktigste - til din ektefelle. visste ikke hvor mange av dine venner !!!
  Hvordan komme sjalu ektemann?

   Provokasjon. Hvis din mann ikke forstår hintet og var ikke klar over at hans kone kan ta, fortsette å operere. Fra nå av dine beste venner er menn! Ja, de er dine kolleger, klassekamerater og venner. Spør systemadministrator om å hjelpe deg med tabletten. Sørg for å fortelle oss om denne mannen. Fortsette å kommunisere med de rundt deg folk. La folk forstå at det er ikke bare sterkere sex i livet ditt.
   Rådet! I denne situasjonen er det viktig å vurdere temperament av sin mann. Hvis din favoritt provoserende heller, er det fullt mulig at snart vil du få det til terskelen av kontoret med et balltre i hånden og uforsonlig ønske om å vise nerder "der krabber dvale."

   Åpen provokasjon. Hvis ingen av disse metodene var ikke, gå til "kontring". Tapt når du sist gikk til gym? Raskt gjenopprette det! Fra det øyeblikket, et treningssenter og skjønnhet - grunnleggende ly! Starte som du kan nøye overvåke utseende, kjøpe deg nye klær. Man stadig viser at du er i søte drømmer, og svare på spørsmålene hans unnvikende.
   Ikke rush for å ta opp når folk ringer deg. La oss innse at du kan ta en hvilken som helst sak som ikke tillater deg å unnslippe samtalen. Hvis ingen av de ovennevnte metoder ikke vil hjelpe - begynner å komme hjem med gaver. Elegant bukett med roser, søt bamse, kaffe par kruzhen - så du har å bruke, men er det verdt det! Etter det, selv i de "foreldede" brødsmuler bør vekke Othello.
   Tips for kvinner med barn
   Når du holder et par morsom liten kar, blir sjalu mann vil bli vanskeligere. Men ingenting er umulig. Ulike barnas pedagogiske sentre der du kjører barna dine er en reell kilde til "light flørting." I barnas teaterforestillinger ofte involvert menn - studenter eller unge skuespillere. Ta denne uttalelsen fra en mann. Etter innsending sjenerøst Odars komplimenter talentfull skuespiller.
   I tillegg kan du ta hensyn til coach delen, hvor barnet engasjert. Uttrykt ønske å spørre treneren i detalj om suksessen til din sønn med en kopp kaffe. Hvis en mann virkelig elsker deg og er redd for å tape, vil han ikke la deg oppføre seg og være sikker på å advare om det.
   Making menn sjalu på ulike måter. Men i enhver situasjon bør huske en ting: viktigst, vite når du skal stoppe. Ellers kan du fortsatt spøk slå inn en grand familie skandale, og i verste fall skilsmisse!  
 • Яндекс.Метрика