Hvordan vinne en mann-of Capricorn?
 Man-Capricorn raskende hemmelighetsfull og sta. Det påvirker deres engasjement og evne til å oppnå målene, men du vil lære om hans tanker bare når han allerede være på topp. Vanligvis han er ydmyk og likegyldig, liker ikke den ambisiøse fighter. Vi bestemte oss for å erobre den mannlige Steinbukken? Her er en vanskelig oppgave. Men trengende nyansene av natur og fordeler av Steinbukken, du sannsynligvis gjøre det. Det er viktig å forstå umiddelbart at mannlige Steinbukken i å velge et liv partner aldri basert på flyktige følelsesmessige utbrudd, og nærmer seg denne saken nøye, grundig og praktisk.
 Man-Steinbukken: Hvem er han?
Man-Capricorn kan være forvirrende. Han smilte sjarmerende, visste du kompliment virket romantisk? Du så at han hadde forlatt et annet selskap, og besluttet at det er likegyldig samfunn? Nei, det er ikke så lett å gjette! Han returnerer forskjellige partier, men den virkelige indre verden åpner nesten aldri.
 1.  Hemmelighetsfull. Capricorn ganske sjenert. Han har ingen komplekser og ikke lider av selvtillit tvil. Han bare ofte vanskelig kommunikasjon og liker ikke åpenhet. Han bygger en mur rundt seg selv, men ikke frykte. Dette er hans taktikk. Han pleide å opptre forsiktig og hemmelighet. Ikke prøv å trenge gjennom veggene, invadere hans verden, han liker ikke det.
   Romantisk, men svært alvorlig. I mannlige Steinbukken Saturn har en stor innvirkning. Påvirkningen av denne planeten, som tilsier strenge oppførsel, praktisk og disiplin i alt, noen ganger bli en ekte kors for Steinbukken. På hjertet er han romantisk, kan drømme og ønsker noe. Men det først. No offense til hans likegyldighet, ikke bli sjokkert av sin praktiske.
   Fast på bakken. Steinbukken mann kan ikke tvinge dem til å betale den valgte veien. Det er ikke svever i skyene sannsynligvis vil ikke bruke tid på å bygge luftslott, jakten på en uoppnåelig drøm. Steinbukken er eneste virkelige formål, nøye velger veien og så nøye på hans føtter. Han foretrekker å spille bare for å vinne.
   Praktisk. Jord mannlig Capricorn noen ganger kan virkelig sjokk. Ikke bli overrasket noe eller prøve å bevise for ham at han er urettferdig eller hard i sine dommer. Capricorn diskutert omgang med sin gamle tante, og han forklarte at det skal være mykere, kan få en solid arv? Du blir overrasket av sin sparsommelighet? Og det er - elementær sunn fornuft tilnærming. Du liker det? Venne deg gradvis.
   Veldig forsiktig. Enhver beslutning Steinbukken tar bare etter lang refleksjon. Han er grundig i alt. Kone mannlige Steinbukken vil også bli valgt fra nesten vitenskapelig tilnærming. Han finner ut hva du var syk som barn, spør om slektstreet ditt, spør mange spørsmål du og dine venner. Han ønsker bare å få bedre resultater i alt. En familie - er viktig. Du bør ikke fornærme det.
   Forbedringer gjennom årene. Denne kvaliteten mannlig Capricorn strekes nok. Mange mennesker med alderen blir vaner, svekkes deres karakter med dem vanskeligere å finne en felles plattform. I Steinbukken motsatt. Han gradvis "tiner" er interessant, mykere. Åpenbarte sin dypt gjemt romantikk.
  Man-Capricorn - svært tvetydig representant tegn. Men med ham at du virkelig yngre med alderen. Hvis du klarer å vinne mannlige Steinbukken, vil du høre fra ham en tilståelse av kjærlighet, er virkelig fantastisk. Han er omsorgsfulle, pålitelige, sterke familieverdier. Med det bare du glemme alder.
   Hva slags kvinne ønsker Capricorn?
  Pass på å merke preferanser mannlige Steinbukken. Så det vil være lettere å ta denne festningen.
  1.  Trygg realistka. Highlands, dagdrømming og uttrykk for ømme følelser for Capricorn upassende. Han ønsker å bygge en familie av selvsikker kvinne. At det vil roe ham, føler han trygg med en pålitelig partner. Den virkelige verdensbilde, praktisk intelligens, sunn fornuft tilnærming i alle fall - at kvalitet at det pryydutsya smak.
   Vellykket, men beskjeden. Man-Capricorn setter pris verdsatt kvinne som utrettet mye i livet. Smart, engasjert, kompetent dame finne en felles plattform med ham. Bli en. Bare være beskjeden og ikke overdrive sine seire. Dette umiddelbart fremmedSteinBukken.
   Behersket. Steinbukken mann-ikke anta å tiltrekke vakre damer. Han gjorde ikke drømme til sin ledsager så alt. Beskjedenhet, selvfølelse, skjulte makten lokker Steinbukken.
   Rådgivere, intelligente og oppfinnsomme. Hvis hun klarer å opprettholde en samtale, gi praktiske råd, demonstrere din intelligens, Steinbukken er sikker på å huske. Lese, tsikavtesya alle knyttet til omfanget av sin virksomhet. Når du kan være nyttig for ham, vil han tenke på ekteskap.
   Independent. Ja, denne mannen er bedre ikke å søke råd eller hjelp. Han kan selv peresylyt selv og støtte deg, men feire situasjon som negativ. Mann Capricorn-sky mennesker som har en masse problemer.
   En god vertinne og en ekte dame. Dette er egenskaper du har en kombinere. Du må være en omsorgsfull mor til barn, trofast hustru, for å skape varme og skjønnheten i huset. Og sikkert utmerket kokk, velsmakende og sunn. Denne mannlige Steinbukken verds stilig bilde av harmoni som en kvinne, hennes evne til å kle smakfullt og sømløst bo.
   Gorgeous elskerinne. Sprinter. Dermed er mannlig Capricorn med yngre alder, og hans helse forbedret. Dette gjelder også hans private liv. Capricorn valgt bør møte ham. Fysisk intimitet med en kvinne er ikke nødvendig for Steinbukken i første omgang, men det lønner seg tilbørlig hensyn til henne for alltid.
   Reflekterer hvordan du kan vinne mannlige Steinbukken, husker hans smak og krav. Dette vil lette din søken.
    Hvordan å erobre en mannlig Capricorn?
   Utvikle en handlingsplan for å tiltrekke seg og binder seg til deres mannlige Steinbukken.
   1.  Være dame i noen omstendigheter. Sam mannlig Capricorn noen ganger overraskende råhet, skarphet stil. Han noen ganger viker og så forkler hans selvtillit tvil. Men du må alltid utøve tvang, takt og finfølelse fine. Han vil sette pris på din tålmodighet og evne til å oppføre seg perfekt.
    Presentere ditt sinn og funksjonalitet. Steinbukken liker det hvis du viser din intelligens, evnen til å bygge logiske sammenhenger. Det er viktig å få ansiktet støtte, motstand, god partner i alle fall. Kvinne for ham - alliert, ikke bare favoritt "halv" eller attraktive elskerinne. Når Capricorn fokuserer på langsiktig forhold, vil det vurdere deg så.
    Logge inn til sin familie. Kommunikasjon med pårørende for en mannlig Capricorn spiller en viktig rolle. Selv med noen av dem er det ikke så veldig nær, det er fortsatt absolutt ta hensyn til deres holdning mot deg. Din oppgave - i likhet med alle hans familie. Ros fra dem vil gi deg poeng.
    Aldri klage og ikke snakke om problemer. Capricorn avviser alle negative. Når du virkelig ønsker å snakke om vanskelighetene, be om hjelp, er det best å ta kontakt med vennene dine. Deretter, når du bli en mann av Steinbukken, en familie, du kan regne med hans støtte. Men på scenen, og vant ikke tillate slike forespørsler. Ellers Capricorn bestemme at du taper. Han liker ikke disse.
    Være den perfekte vertinne. Mate Capricorn deilig middag, fortell oss hvordan du setter pris på komfort i hjemmet og gi tilbedelse renhet. Merk at du bare lage sunne måltider, men også behagelig smak ikke glemme. Alt dette vil ha på mannlig Capricorn gunstig inntrykk.
    Tenk på saken, ikke håret. Selvfølgelig, jenta med bustete hår, negler gammel maling Capricorn også likte det ikke. Men bare fordi han bestemmer seg for at det ikke passer bildet av en dame, og hennes saker i samme rot. Se etter deres utseende, men i moderate mengder. For dere i forgrunnen til å være karriere, dine personlige og sysselsetting mål.
    Kombiner Capricorn engasjement av selvforsyning. Da må du prøve å harmonisk kombinere to ting. Man-Capricorn må forstå at du elsker ham. Gjør det til en kompliment, kan noen ganger ligne sine følelser. Men her følger grad. Hvis Capricorn ser at du er villig til å slippe alt for ham, er det en skuffelse. Han trengte ikke en følsom kvinne.
    Du kan ikke bare vinne en mannlig Capricorn, men det gradvis avsløre sin andre natur. Når du blir en familie, kan du være i stand til å diskutere med ham noen ganger poesi og filmer om kjærlighet. Det blir mykere med alderen, mykere. Steinbukken tar seg av barna, selv om strenge med dem. Siden det er alltid varmt og trygt, kan det noen ganger altfor praktisk. Men hver dag du vil forelske seg i ham over alt, i en mannsalder - klatring.  
Hvordan å holde en mannlig Capricorn?
 Man-Capricorn annen karakter tvetydighet. Fra det er du neppe å høre komplimenter sjø, rørende tilståelse. Steinbukken vil du ikke se på stjernehimmelen og lage et tilbud på kne. Det beskytter din individualitet og uavhengighet, veldig konservativ. Men beholde en mannlig Capricorn neste virkelig verdt det. Denne mannen holder alltid sitt ord, tiltrekker seg ansvar, pålitelighet mot. Med ham vil du alltid føle deg trygg og elsket. Bare for det, må du vurdere alle sine grunnleggende prinsipper, smak og ønsker. Ta deg tid og krefter på å studere natur din utvalgte, husker noen tips og alltid oppfører seg klokt, tar hensyn til alle nyansene i din indre verden av Steinbukken. Hva er så er det vanskelig å venne seg til. Men i løpet av årene vil du være mer sikker på å ikke gjøre en feil i å velge.
 Man Mystery kjent med en mann-Capricorn nærmere
Du må være nesten synsk, kommunisere med Capricorn. Gradvis du adaptuyetesya hans oppførsel og se at ikke noe vanskelig i ditt tilfelle der. Bare nøye se lover, prøve å avsløre hans indre verden nøye, ikke viser for mye interesse. Han må forstå at du ønsker å være med ham mest responsive og imøtekommende, ønsker å være hennes støtte og pålitelig venn. Så begynner han villig til å dele med dere mine tanker og planer. Spesielt hvis du vil være i stand til å demonstrere en god intuisjon, evne til å tenke fleksibelt, be riktige beslutninger. Husk, det er - mannen din Steinbukken.
 1.  Ambisiøs. Husk alltid at din mann svært ambisiøs Steinbukken. Du kan synes at alle æresbevisninger og laurbær for det er ikke viktig, og å erobre toppene han ikke søker. Men det er det ikke. Faktisk, Capricorn bare ikke avsløre sine intensjoner og mål. Din oppgave - ikke påvirke ambisjoner og ønsker å lede din kjæreste.
   Sårbare. Capricorn viktig å stå fast på bakken, rett til å handle, til å gå videre. Han ønsker å oppnå de ideelle måter. Merk det mye misbruk og inspirere ham usikker. Unngå kritikk av Steinbukken. Selv om du trenger å fikse det, holder alt i form av kommunestyret eller dine forutsetninger.
   Gåte. Du er nær sin mann, Steinbukken? Du har bestemt at det er godt kjent? Vennligst merk: Steinbukken skiller hemmelighold. Han liker ikke å vise følelser, snakke om deres egentlige formål. Han pleide å gjøre alt nøye, forsiktig. Prøv og spør ham om noe - en tom øvelse. Når du ønsker å dele informasjon, vil Capricorn gjøre det selv.
   Pedantisk. Din kjære kan være irriterende vane å knytte et slips i 15 minutter, alt kontrollert og verifisert, lage kommentarer på. Du må venne deg til hans pedanteri å holde en mannlig Capricorn nær deg. Det er overraskende nøyaktig og grundig, det samme vil kreve fra deg.
   Litt begrenset. Capricorn noen ganger føles ubehagelig. Han er ikke en mester i forføring, kan ikke alltid velge den trofaste ord å oppføre seg. Din favoritt brukes til å maskere følelser og følelser, obskure intensjoner. I visse situasjoner, påvirker det awkwardness og sjenanse som lett går over i uhøflighet. Ikke bli fornærmet og ikke hoppe til konklusjoner om mannlige Steinbukken virket grusom mot deg. Det er ikke ut av ondskap.
   Praktisk. Viktig rolle i livet til Capricorn lekepenger, en god jobb, ting er annerledes og god. Den kan kommunisere med en person i mange år bare fordi han hjelper ham med å bygge forretningsrelasjoner. Denne vennen vil tro at han oppriktig interessert i Steinbukken, bedratt sin ytre holdning. Du bør ikke sjokkere denne tilnærmingen. Men hennes mann, Steinbukken du finne deg selv i behov og ikke stå uten en krone. Han tar seg av komfort og velstand.
   Romantisk på hjertet. Noen ganger din favoritt vil forbløffe deg skarpe overganger, endringer i humør og atferd. På et tidspunkt er du prøver å bestemme hva du skal du - mild og drømmende romantisk, brennende lidenskap for deg. Og en time senere Capricorn igjen omgjort til alvorlig skeptiker, kjenner av disiplin og orden gjennom. Ikke vær redd og ikke anta at din favoritt følelser forsvant. Bare hans drømmer om romantikk skjult for dypt og akter Saturn krever ham alvorlighetsgrad.
   Konservative og kjenner av fortiden. Steinbukken konservative. Han beundrer forfedre føles interesse i det siste og har en tendens til å se etter det beste i antikken. Være likheter - som din favoritt.
  Bestemmer seg for å holde en mannlig Capricorn, prøve å omringe sin atmosfære av omsorg og forståelse, men ikke begrense hennes frihet og individualitet.
   Hold en mannlig Capricorn: Din strategi av atferd
  Være naturlig, ansvarlig og fornuftig. Du tiltrekke mannlige Steinbukken praktiske og følsomhet, evne til å bygge relasjoner med sine kjære, gode oppførsel husarbeid. Hva er den ideelle kvinne øyne mannlig Capricorn?
  1.  Fornuftig og praktisk. Your Favorite ønsker å se neste pålitelig følgesvenn som er i stand til å tenke klart og ta gode beslutninger. Nøyaktig observasjon, logisk conclusion'll nyte det mye mer enn lidenskap, femininitet og inderlighet.
    Selvforsynt. Capricorn verds vellykkede mennesker. Gjør din greie, erobre nye høyder og nå mer. Da den mannlige Steinbukken sikkert begynne å respektere deg, vurdere dine ferdigheter. I dette tilfellet bør du ikke overskygge hans skryte av sine prestasjoner.
    Utmerket vertinne. Innenlandske problemer Steinbukken liker å løse. Den søker å trøste og mener at skape det - er ditt ansvar. Bygninger bør være komfortabel, sørg for maksimal funksjonalitet interiør raffinement. Holde alt i orden, rent. Forbered deilig, og mange nyttige. Sørg for å slippe hver dag.
    Den positive og uavhengig. Du har problemer, du virkelig ønsker å dele sin favoritt? Kranglet med hodet, hodepine? Det er bedre å gå til hennes venn. Man-Capricorn misliker slike åpenbaringer. Din klage sannsynligvis føre til irritasjon. Trenger du råd, hjelp? Prøv her unnvære Steinbukken. Beskytte det fra alle unødvendige bekymringer og problemer. La du han bare hvile.
    Pålitelig venn og ressurssterk samarbeidspartner. Din evne til å gi verdifulle tips for å raskt komme til hjertet av problemene vil sikkert bidra til å holde en mannlig Capricorn. Stå for den elskede bestevenn og verdifull partner, virkelig smart og uunnværlig.
    Sann og attraktiv. Din favoritt beholde mange år, interesse i privatlivet. Du må også være til ham attraktiv, selvsikker og rolig lover. Dreven oppfinnsomhet er ikke nødvendig, men beholde Capricorn lojalitet - en forutsetning.
    Tålmodig. Noen ganger mannlige Steinbukken vil i stor grad skuffe deg. Han er i stand til å være uhøflig, av og til viser aggresjon. Aktiviteter i den seksuelle sfæren fører til svik. Alt dette kommer Capricorn raskt tilbake til en rolig og målte liv. Prøv å tilgi ham, ikke med ham for å finne ut relasjoner.
    Et medlem av en stor familie. Du definitivt trenger å passe harmonisk inn i den store familiemann, Steinbukken. Han setter pris på og elsker eldre slektninger, og de møter ham i retur, og sannsynligvis vil bli litt sjalu på Capricorn til deg. Din viktigste oppgave - å ta kontakt med alle å behage deres vennlighet og oppmerksomhet. Så din Steinbukken vil bli fornøyd.
   Bygge et forhold med hennes elskede ektemann, Steinbukken, ikke glem om din personlighet. Hold deg selv, men tenk på alle sine krav. Aldri miste ansikt. Overraskelse Capricorn sinn, praktisk og balanse, evnen til å tilgi og forstå. Da spørsmålet om hvordan å holde en mann foran deg, vil Capricorn aldri stige igjen. Din favoritt setter pris på god dømmekraft og følsomhet av kvinner forpliktet til komfort og fred. Lag det slike forhold og nyte livet.  
Яндекс.Метрика