Hvordan fortelle en mannlig Capricorn?
 Du lang tid på å chatte med sin mann, Steinbukken, men aldri klart å lære å forstå det? Mens du installerer forhold med denne personen, ønsker ikke å innrømme feil? Således, for å forstå den mannlige Bukken er ikke så lett. Han er alltid opptatt med noe, forsøker å erobre toppen, ser sin oppgave i konstant bevegelse. Hvis han ikke kommer til å fungere, hvile den også vanligvis forbundet med en særegen utvikling. Steinbukken kan lang forbli taus, tenker på noe han sjelden snakker til sjelene. Han er streng, uforsonlig, liker å komme med kommentarer og holde alt i sine hender. Dette er en absolutt leder som ikke vil tolerere visse tvister å være familiens overhode og ubestridte autoritet. Slike funksjoner er karakteristisk for de fleste Steinbukker. Det er verdt å merke seg at de strengeste Steinbukker er sjelden fratatt kvinnelig oppmerksomhet. Det smukke kjønn er klar over ærlighet, ansvar og pålitelighet Steinbukken og villig til å endre, forbedre for dem. Prøv å huske noen av funksjonene karakteristisk for mange mannlige Steinbukken, ta deg tid til å utforske din kjæreste, som, selvfølgelig, er det mange individuelle egenskaper. 
 Lære å forstå strenge, følsom og lukket mannlige Steinbukken
 Hvordan fortelle en mannlig Capricorn, da han så sjelden roser og så ofte gjør kommentarer? Hvordan løse årsakene til dårlig humør dersom han ikke liker å dele problemer og snakke hjerte til hjerte, svarer motvillig spørsmålene? Prøv mer oppmerksomme på sin elskede, husker de egenskaper som er iboende i de fleste representanter for dette skiltet.
 1.  Svært alvorlig. I Steinbukken Saturn gir stor innflytelse. Mange menn Steinbukker er veldig praktisk, vant til alle skeptiske og evaluere verden rundt oss rimelig objektiv. Capricorn synes altfor alvorlig, streng, han planla nøye sitt liv, finner pedanteri i alt. Men mannen plutselig i stand til å overraske deg
   Romantiske drømmer. Faktisk drømmer Capricorn ofte søker å oppnå harmoni i livet, er på jakt etter den ideelle. Han kan argumentere for timer, gitt til filosofisk spekulasjon. Hvis du plutselig åpnet før likheter, er det viktig å forstå mannlige Steinbukken, bli nærmere ham, viste de samme funksjonene i naturen. Denne åpne, drømmende jente Capricorn sannsynligvis ikke vil like det. Og hvis han ser en skjult romanse med en kvinne som først trakk sunn fornuft og praktiske løsninger, vil mannlige Steinbukken sannsynligvis bli gledelig overrasket. For ham dagdrømmer er ikke den viktigste funksjonen, men utfyller hans karakter.
   Lukket. Vanskelig å forstå mannlige Steinbukken sin nedleggelse. Denne mannen elsker å dele intime, foretrekker å forlate sine tanker og meninger til deg selv. Oppriktig snakke med ham - en vanskelig oppgave. Prøv ikke å gå i retning av størst motstand, ikke frem Capricorn på ærlighet, ikke insistere på sin egen måte og ikke prøve å fylle sine spørsmål. La din kjære nyter indre fred, forlate sin personlige plass intakt. Lær å forstå Steinbukken, når han snakker til deg, å uttale seg eller forklare noe på egen hånd.
   Uventet spenning. Ofte medlemmer av denne dyrekretsen lider av en mangel på kommunikasjonsferdigheter. Du kan virke som en favoritt for tykk, det vil overraske uventet skarphet, morsomme vitser. Faktisk er denne atferden vanligvis forbundet med Capricorn zakompleksovannostyu. Forstå mannlig Capricorn riktig, føler lojal mot sin egenskaper. Han er vanskelig å snakke om sine følelser, og de enkleste ting kan føre ham forlegenhet.
   Likegyldighet til de standarder for skjønnhet. Mange kvinner satt i posisjon fullstendig likegyldighet til alle Steinbukker tradisjonelle "skjønnhet hemmeligheter". Den mest elegante og dyre antrekk, elegant parfyme, kosmetikk og perfekt frisyre trolig gå ubemerket hen. Man-Capricorn verds naturlig skjønnhet, naturlighet, foretrekker å kommunisere med rimelig sjarmerende kvinne som har en mer alvorlig sak og interesser enn å besøke skjønnhet og endeløse shoppingturer. Selvfølgelig kan du gjøre det selv, men ville ikke vise dine favoritt hobbyer. Du må forstå mannlige Steinbukken, som ikke liker tom, etter hans syn, en sløsing med penger og tid.
   Hans standard av attraktivitet. Steinbukken mann kan erobre stilig, diskret kvinne vellykket fremhever din personlighet og vet hvordan de skal oppføre seg. En ekte dame, og som tilregnelig seksuell trolig tiltrekke seg en representant for merket. Hans Alienate noen hint av flørt, overdreven løssluppenhet. En kvinne kan ta initiativ, men Væren skal ikke føle press.
   Han er gjerrig, helt blottet for romantikk? Ja, mange kvinner bryr seg om er problemet. Og ting er at selv om frierføtter mannlige Steinbukken er forskjellig sjenerøsitet. Han gir sjelden gaver, komplimenter nesten gjør kvinnen begynner å tro at forholdet har stoppet opp, og Steinbukken plutselig lage et tilbud. Bare mannen ganske praktisk: en søt pyntegjenstander og blomsterbuketter som falmer etter noen dager, vil han ikke se noen mening. Husk at han forventer av deg den samme nøktern syn på ting.
   Han ikke snakker om kjærlighet. Kjærlighetserklæring kan du forvente fra Capricorn år. Men aldri vente. En kvinne kan spørre av nysgjerrighet til ektemannen hvorfor han aldri snakker om kjærlighet. Men Capricorn veldig overrasket, husker at han bare snakket om sine følelser når offisielt fridde. Prøv å forstå mannlige Steinbukken, selv om han ønsker å si ømme ord, det sannsynligvis stoppe forvirring eller forstå hvordan de er banalt.
   Komplimenter for mannlige Steinbukken. Bedre lage favoritt komplimenter, og forventer ikke at det gode ord. Vanligvis prise representanter for dette skiltet ikke svare eller prøve å oversette alt til en spøk. Men høy markerer dem svært nyttig: de inspirerer Steinbukken, gi dem en stor positive følelser, men utad er ikke vist.
   Sårbare. Gitt nærhet av mannlige Steinbukken, sine krav, er det viktig å være så forsiktige, følsomme, kommunisere med ham. Du kan ta anstøt av regelmessige observasjoner råd skarphet og raskt glemme strid og Steinbukken vil tenke på det i lang tid. Det er viktig å forstå mannlige Steinbukken, prøver ikke å skade den videre fordi det vil være vanskelig å finne ut av årsaken kjøling i relasjoner.
   Man-Capricorn ganske lukket, krevende. Den har en dualitet, setter pris på det praktiske og naturlige skjønnheten i en kvinne. Det er viktig å lære å forstå sin elsker ikke å fornærme ham, og ikke for å provosere konflikter.
   Den trivsel for sin mann, Steinbukken
   Den harmonisk forening av mann-Capricorn vil i hovedsak være basert på visdom av en kvinne som er i stand til å bygge et forhold med ham, vil ikke bry ham i små ting og kaste bort tid på unyttig argumenter. I Steinbukken er ikke mange krav, som alle er gjennomførbart.
   Mannen som flytter til målet. Bukken er i stand til å løse problemet, for å oppnå den ønskede overvinne problemet. Denne personen tiltrekker seg ansvar, pålitelighet av dem kan virkelig føle "en steinmur." I familier av mannlige Steinbukken vanligvis er orden og velstand.
   Sann. Engasjement mannlige Steinbukken vises særegen, men hans kone kan være rolig. Mange Steinbukker karakteristiske tendens til å flørte, og interesse for det motsatte kjønn, kan de oppleve en lang tid. Men setter pris på mannlig Capricorn tradisjon, holde familien din vil sikkert beholde den. Borg viktig for ham, selv når følelsene er veldig sterk. Den svært sjarmerende og vedvarende rival neppe være i stand til å ta plassen til sin kone Steinbukken.
   Ildsted. For kvinner er det viktig å lære å forstå mannlige Steinbukken på et øyeblikk, for å skape de nødvendige betingelsene for et hjem. En god vertinne, orden og komfort, vaskerom og deilig mat, stillhet i øyeblikk av hvile - alt som trengs for de fleste av skiltet.
   Rundt mannlige Steinbukken kjærlighet uten slitsomt hans avhør. Lær hvordan å gjenopprette følelsesmessig balanse, for å skape komfort i huset. Livet er fullt av gledene ved Steinbukken, du føler deg elsket og beskyttet.  
Som en kjærlig mann Væren?
 Energi erobrer, utrettelige og romantisk mann Væren umiddelbart kunne erobre mest uinntagelig praktisk kvinne. Men å bygge et forhold med ham noen ganger ganske vanskelig fordi denne personen er ofte fanget en annen ide er forpliktet til nye høyder og bare ikke kan finne tid til å kommunisere med sin elskede. Kvinner har samme eller fornærmet, og anklager seg selv for Væren i uoppmerksomhet og likegyldighet, eller ta noen spesielle tiltak for å få øyekontakt mer elsket av dem.
Mange koner av mannlige Væren menn avhengige vurdere atferden er feil, med tanke på mangel på kommunikasjon indikator som interesse og forståelse er tapt. Faktisk, Væren noen ganger bare kan ikke synke inn i familiebedriften, for å bygge et romantisk forhold med en jente, noe som gjør for en form for kommunikasjon pause. Hvordan kjærlig mann Væren? For å være i stand til skikkelig navigere etablere kontakt ham på riktig måte bygge opp forholdet med ham? Det er verdt å vurdere noen spesiell natur Væren iboende i det meste av dyrekretsen. Selvfølgelig, er det viktig for deg å studere og elskede, betale mer oppmerksomhet til sin reaksjon oppførsel.
 Praktisk, romantisk og energisk mann Væren
Når du starter en prat med denne personen, husk: Væren folk er ofte opptatt med noe, noen ganger det ikke vil være for deg tid på kveldene han foretrekker å slappe av eller planlegge neste dag, ikke se på TV, snakke i telefonen. Fra kvinnen Væren vanligvis være for energisk, aktivt liv posisjon og funksjonalitet. Han absolutt ikke setter pris på jenta, men svært attraktive, som diskuterer timer med en jente kosmetikk.
 1.  Idealist. Utenfor Væren ofte gir inntrykk av praktisk og enda mer kynisk person. Men egentlig mann Væren liker å oppfinne et standarder engasjerte lovbrudd. Han leter etter en kvinne som møter sin ideelle. Væren forstår at møte denne jenta er vanskelig, og kanskje umulig, men likevel instinktivt prøver å gjette likte det har kvinner i sine drømmer. Din oppgave - å prøve så nær dette idealet, ønsket om å gjette Væren. Du kan da trenger å lære det så nært som mulig.
   En utrettelig oppfinner. Selv i de mest vanskelige situasjoner mann Væren vil finne den beste måten, vil finne en løsning. Han er villig til å skape gode forhold kvinnen alltid finne ut hvordan du skal ta henne, for å overraske. Siden denne personen er virkelig interessant, tiltrekker det pålitelighet og ansvarlighet, evne til å tenke strategisk og for å unngå kritiske situasjoner.
   En energisk og sprudlende. Flammende temperament av de fleste medlemmer av denne dyrekretsen kan være et hinder for utvikling av relasjoner. En energisk mann Væren liker de samme bratte kvinner spille med alle farger og lys på vei oppover. Hvis du setter pris på den rolige og målt livet, vil du sannsynligvis være ganske vanskelig å holde tritt med Væren, sprudlende og utrettelig. For ham er det viktig å konstant bevegelse, stående på stedet av foreningen av Væren med regressiv utvikling, nesten døende, ikke med resten. Selvfølgelig, så kan ikke si om alle mennesker Ovnah, men denne funksjonen er typisk for mange.
   Et sunt syn på ting. Praktisk mest fremtredende menn Væren. Medlemmer av denne dyrekretsen vil ønske å høre historier om mote, showbiz stjerner, usannsynlig å sympatisere med en kvinne på grunn av hennes krangel med kjæresten sin. Mann Væren elsker fornuftige kvinner som verdi tid og penger, ikke tilbringer livet i detalj. Selv når Væren forelsket i en jente under påvirkning av sterke følelser, må han ta hensyn til hennes karakter: hvor alvorlig det er, ryddig, omsorg og husholdning.
   Den strenge eller krevende? Ja, de fleste mannlige Væren ikke velkommen enhver manifestasjon av sykdommen, både i sinn og i ting. Huset er å være estetisk tiltalende, forsiktig og hensynsfullt, kvinner må passe på seg selv, følge nøye med uttalelser. Væren kan opprører utseende hektet nok rene håndklær, grov eller for høy tone i stemmen.
  Mann Væren vet hvordan å elske, men det er ganske krevende. Det bør bare prøve å tilpasse seg sin karakter, gjør en innsats for å komme nærmere standarden. På et tidspunkt, vil du se at alle kravene i Væren er ganske gjennomførbart, i samsvar med sin ideelle er ikke så vanskelig.
   Pålitelig og romantisk Væren
  Når du forelsket i en mann Væren, er det viktig å huske noen nyanser. Ikke kast bort tiden nærmer seg sitt utseende til Hollywood standard, bedre å avstå fra store utgifter "skjønnhet" hvis du er gift. Væren naturverdier. Hans hengivenhet og kjærlighet tjene intelligent kvinne, trygg og ganske attraktivt, for som han vil alltid være familiens overhode og eksepsjonell omdømme.
   Uten drømmer om fortryllende skjønnhet. Mange kvinner pleide å tenke at den sterke halvparten av menneskeheten dominert av klagen. Imponerende figur, lange ben, pent ansikt, feilfri makeup kurs, mannlig Væren elsker det når en kvinne ser på, ser bra ut. Men alt dette er ikke for ham i første omgang. Han gjorde ikke godkjenne av de høye kostnadene av kosmetikk, smykker og trendy antrekk, fremmedgjøre sine mest utsøkte manikyr, forseggjorte frisyrer. De fleste Væren setter pris på naturlig skjønnhet, de tror at evnen til å presentere seg selv gjør en interessant kvinne, ikke lag av pulver og tone. Vanligvis, folk pleide å se på ting realistisk. Han trenger ikke en etterligning av skjønnhet, fordi han vet hans favoritt utseende i virkeligheten.
   Plutselig romantisk. I den evige jakt etter et bedre liv, nye veier og veier til suksess, liker mannlig Væren å tidvis arrangere en uventet ferie, en ferie for to. Han setter pris på oppmerksomheten til kvinner, ømhet og lytteferdigheter. I sin tale vil produsere et sterkt inntrykk på hjertene, ikke chic bilde fra den beste make-up. Det er viktig å oppfatte atferden til Væren, ikke forvent ham at han nå vil jevnlig arrangere en romantisk middag eller ukentlig tur med deg hele natten, holdt hverandre i hendene. For energisk og kreativ mann som ønsker å lykkes i alt, som resten fortsatt sjeldne. Men han ble glad noen ganger midt i drømmene våken med sin kjære kone.
   Sann. I all sin virksomhet, trenger Væren folk ikke liker forandring i jakten på en singel. Mesteparten av denne dyrekretsen prøver å umiddelbart undersøke nøye din favoritt jente, veie alle "proffene" og "cons" før seriøse forhold. Når Owen gjorde den endelige avgjørelsen, vil det trolig være trofast til sin elskede, ønsker ikke å forlate på grunn av de små krangler. Mann Væren foretrekker å ignorere noen ulemper kvinner å bevare unionen. Men du kan ha til å overvåke situasjonen til sin elsker ikke akkumulert misnøye.
   Pålitelig og modig. Mann Væren veldig pålitelig og ansvarlig, vil han aldri la i stikken, vil kunne gi familien og alltid finne en måte å overvinne vanskelighetene. Mange medlemmer av denne dyrekretsen er klar til å hjelpe selv kvinner med hvem de er skilt. Dette ofte fremmed kan regne med råd og støtte av Væren. Denne mannen elsker feminine i sine egne sårbare men selvsikre jenter. Det er viktig å være i stand til å holde balansen uten å etterlate Væren, og uten å bli en byrde for ham. Ideell for mannlige Væren, når en kvinne er selvforsynt, men noen ganger er det behov for støtte, erkjenner hans lederskap.
  Mange Væren menn er avgjørende for familielivet. De er veldig praktisk og energisk for å sikre gode ansvarlig og pålitelig. Væren er klar til å tilgi feil og mangler, støtte i vanskelige tider, og til dens krav kan raskt tilpasse seg. Det viktigste - å sette pris på mannen og ikke avlede oppmerksomheten fra sine prestasjoner.  
Яндекс.Метрика