Hvordan å holde en mannlig Jomfruen?
 Man-Jomfruen vil ikke la deg se himmelen med diamanter. Han er på ingen hast med å dele sine meninger, ville ikke drømme om det umulige og bygge luftslott. Rollen som den romantiske lover ikke for Virgo. Bli vant til det faktum at du har besluttet å opprette en harmonisk forening av din valgte - akkurat som han egentlig er. Prøver å endre det, slå i naive romantiske blomster og sovner du komplimenter, ikke. Du er bortkastet tid. For virkelig å holde en menneske Virgin nærheten, nøye behandle sin indre verden, karakter og ikke rush å endre det. Så, din favoritt realist og en pedant, er han tilbøyelig til skepsis. Faktisk, renhold av utstyr og møbler skinne mer viktig for ham sonetter og reise i drømmeland. Men med ham vil du føle deg varm, vil den omgir deg med omsorg, vil være en bærebjelke. Det tiltrekker ærlighet og lojalitet, ønsket om å bevare kvalitet og integritet i alt. Det viktigste - å ta hensyn til deres interesser og preferanser.
 Man-Jomfruen: ordentlig bygge opp relasjoner med realist og kritiker
Du elsker mannlig jomfru og ønsker å være sammen med ham? Drømmer du om å bli en harmonisk par med det? Hvis du ønsker å oppføre seg til lover seg selv aldri tenkt på å bryte opp? Så sørg for å studere hans karakter, huske de grunnleggende funksjonene og nøye behandle alle nyansene.
 1.  Utøveren. Her er en mann realist. Han oppfatter virkeligheten stille bærer rosa briller, ønsker ikke å fly til stjernene. Erobre toppen, å drømme og å tro på noe fjernt og vagt, noen ideell - det er ikke for ham. Han elsker logisk analyse og felles syn på ting. Du holde venter på en elsket manifestasjoner av romantikken? Ikke verdt det. Vi bestemte oss for at det ikke er så forelsket i deg? Mest sannsynlig er ikke tilfelle. Bare en mannlig Jomfruen vanligvis ikke utsatt for sentimentalitet.
   Realist. Man-Jomfruen mates ikke illusjoner. Han prøver alt for å beregne nøyaktig, oppnå mål og konsekvent løse alle problemer. Hvis du oppdager en dagdrøm, trenger overdreven entusiasme i samfunnet jomfru likheter ikke demonstrere bedre.
   Kritiker. Du vil også bli gjenstand for gransking mannlige Virgo. En gang i hans kalde øyne, prøv å ikke føle seg flau og ikke miste tillit. Og ikke sette på en maske. Din favoritt fortsatt se alle manglene og hans falske skuffe. Ønsker du å kalle det ros? Deretter minyaytesya virkelig nærmer det mønsteret som er behagelig for Virgin.
   Ansvarlig. Man virgin svært oppmerksom på sitt ansvar. Det er alltid resultatet viser seg å sen start, gjør alt grundig og imøtekommende til enhver oppgave, selv ubetydelige ved første øyekast. Ønsker du å holde en mannlig Jomfruen? Husk dessuten vil det kreve fra deg. Din favoritt pleide å være pålitelig, det ser foraktelig på alle manifestasjoner av uansvarlighet, likegyldighet.
   Tenkt. Din mannlig Jomfruen kan noen ganger gi inntrykk likegyldig, uaktsom, midt i sin egen verden. Faktisk er det ikke. Han pleide å tilbringe rimelig kraft. Din uforklarlig tristhet eller ødelagt spiker i det vil ikke føre til noen reaksjon. Men hvis du blir syk, kommer inn i en vanskelig situasjon, vil han trenger hjelp eller råd, mannlig Jomfruen vil sikkert støtte deg, omsorg og kjærlighet surround.
   Pedant. For mannen av Virgin er veldig viktig klarhet og omtanke gjennom. Du bør ikke overraske eller irritere når veggen skal være nøyaktig tidsplan for dagen og din elskede indignert reagerer på hva du får opp for sent i helgene. Prøv å se fordelene med hans system. Å håndtere det, du fortsatt ikke kan. Det er bedre å akseptere sine regler.
   Leselig. Man-Virgo vanligvis ikke tilbøyelig til å flørte, noen overfladiske relasjoner. Han setter pris på renslighet i hele og har ingen lett liv, steds forpliktende bånd. Først av alt, ser han en kvinne i en potensiell kone. Når han var interessert i deg, innledet et forhold, har du en sjanse til å bli hans kone.
   Preppy rundt. Husk alltid at din mann Virgin Hovedkriteriet og prøven er ren. Han vil ha det i hjemmet, i relasjoner. Dette gjelder troskap. Han trenger en engasjert, ansvarlig kvinne som aldri la et svik, flørte med en annen mann.
  Venne seg til egenskapene til din favoritt og ta alle sine vaner, oppførsel. Hvis du fortsetter å drømme om romantikk, lidenskap, er lidenskapelig forhold med Virgin allianse usannsynlig å bringe deg lykke. Du må ærlig vurdere sine meritter, fullt tilpasse seg noen svakheter. Enig i at smålighet og pedanteri mannlig Jomfruen er fullt mulig å forene. Det tiltrekker evne til å bygge sine liv til å bry seg om deg og støtte i vanskelige tid, ansvar og sunn fornuft. Med det du ikke vil gå tapt
   Hold mann Virgin. Ufravikelige regler
  Tenk hvordan å holde en mannlig Jomfruen? Husk hovedprinsipp: å opprettholde renslighet og orden hele veien. Bli pålitelig, forstår og feminin, perfekt partner og perfekt vertinne. Du må være en ekte soul huset påvirker ikke identiteten til Virgin og ikke forstyrre deres indre verden.
  1.  Den fremtidige kone - det perfekte valget. Umiddelbart hevdet å være kona til en mannlig Jomfruen. Selvfølgelig, dette bør ikke bli vist på din ferd med rammer eller snakker om bryllupet. Bare du trenger å oppføre seg til en mannlig Jomfruen sikkert - du det er perfekt.
    Fornuftig og praktisk. Vise evne til logisk og tydelig tror, ​​for å analysere, for å passe nesten alle problem. Man-Jomfruen vil sette pris på det.
    Stille realistka. Selv om du virkelig ønsker å ringe elsket å se på stjernene, for å tilby ham en romantisk ballongferd eller kveld på en dyr restaurant, ikke vær. Din mann Virgo bestemme at du er litt sprø, for sentimental og drømmende. Vær rolig realistkoyu. Ofte beundre evner og positive egenskaper av jomfru er heller ikke nødvendig. Dens like atferd kan bare skremme. Han selv vil sette pris på.
    Utmerket vertinne. Skape hygge i huset, lage mat deilig. Flg daglige rutine. Meny - bare variert og balansert, sunn og velsmakende mat. Og renslighet. Det bør være overalt. Nær sterile. Understreke sin sterkt lys, lyse farger, speil og blanke overflater. Polering, hvor det ikke er støv, varme hjertet av mannen din Virgin.
    Herskap nøye. Hvis din favoritt intime sfære ikke vil føle seg helt trygg på din oppgave - forsiktig lede ham, men aldri kritisere og å overse feil. Vis dreven fantasi er ikke verdt det. Din mann er den eneste vakt Virgin og tretthet.
    Tålmodig. Du vet hvor lenge å vente? Klar til å erobre din favoritt hver dag og rolig vente på den dagen da han vil be deg om å gifte seg? Da vil du være i stand til å få deres. Ikke insistere avstå fra hint og dirigere anrop. Når en mannlig Jomfruen fornøyd at du bare fantastisk kone for ham, vil han fortelle deg om det, og bare vanlige.
    Forståelse. Du må filosofisk behandle mangler lover, gi ham ytringsfriheten, ikke å begrense sin individualitet. Jomfruen Mann-noe opprørt det i dårlig humør? Ikke be ham om å prøve å underholde eller komfort. Bare la ham være i fred - han vil komme til deg. Kun i spesielle tilfeller der du kanskje lagt merke til at det var noe virkelig alvorlig, og din partner nesten syk, må du bestemme nøye årsaken til sykdommen sin.
    Pålitelig. Noen ganger vil du trenger er støtte for mannen av Virgin. Han vil sette pris på dine kommentarer på den eksakte årsaken, tips, fornuftig idé.
    Sann. Mann Jomfruen må være trofast. Fans, flørte, lange samtaler med menn - i alt skal være forlatt. Din favoritt akutt akseptere noen hint om svik og gjenopprette forholdet etter pausen han aldri vil.
   Elske din utvalgte, surround sin renhet og briljans omsorg. Raske ham for hans intelligens, praktisk intelligens og evne til å forstå alt. Så du ikke vil være vanskelig å holde en mannlig nær Virgin for livet.  
 I våre moderne liv i økende grad foregår på nettet. Folk er ikke bare å se på internett nyttig informasjon, gjøre innkjøp, tjene penger, men også kommunisere, og selv har sex.

Virtuell sex


 I denne artikkelen vil jeg snakke spesifikt om intim kommunikasjon av nettverket - virtuell sex. Han bare hørt om det, men det er folk for hvem virtuell sex - en permanent del av deres liv.
 Virtuell sex, på en enkel måte, denne spennende fantasy menn og kvinner. I tillegg har hver av partnerne i sex mens på dataskjermen, som beskriver sine handlinger og følelser som om det er i virkeligheten.
 Mest virtuell fantasi slutter ikke bare spent og ledsaget av onani, og følgelig dens slutt. Noen ganger er denne typen sex involvert på telefonen som gjør at du kan høre lyden av en partner, hans følelser. De mest modige mennesker tør å virtuell sex med webkamera, oppstår vanligvis i Skype. Ved bruk av virtuelle sex webkameraer, partnere vise hverandre private deler, utføre visse handlinger på dem, noen ganger ved hjelp av sexleketøy.
 Denne typen sex er generelt foretrukket av menn, kvinner har en tendens til virtuelle sex kompiser i chatterom eller bruke telefonen. Det bør bemerkes at i den virtuelle verden som reell, er erfarne seksualpartnere og ikke så. Den viktigste aspektet av kvalitet virtuell sex er ikke bare en stor fantasy partnere og evnen til å formidle informasjon, beskrive handlingen av fargerike og intime detaljer, noe som gjør det til en sterk partner for å føle seksuell opphisselse
 Hva motiverer folk som er avhengige av virtuell sex? Det er flere grunner til at folk gjør virtuelle, ikke ekte sex (selv om det ofte man ikke forstyrrer en annen).
 Først virtuelle sex elskere er unge mennesker, tenåringer, som i kraft av som - uansett grunn, noen ganger komplekse, er det vanskelig å finne en permanent partner for ekte sex. Men alder ikke alltid finne årsaken. Det er mange voksne menn og kvinner som bare elsker å ha virtuell sex. I hjertet av avhengighet til virtuell sex er fortsatt sex misnøye i det virkelige liv.
 Fordi noen moralske prinsipper ulykkelig sexliv partner ikke kommer til å se ekte sex på siden, og er engasjert i tillit. Det hender også at en person rett og slett ikke har tid til plassering av personvernet i den virkelige verden, og det er en virtuell partner for å avlaste seksuell spenning. Det viser seg at virtuell sex - et reelt alternativ til sex når han vil, men ikke i nærheten av ekte partner.
 Sigarett virtuell sex langt tvetydig. For noen er det bare et spill. Andre mener virtuell sex svik. Atter andre ikke forstår betydningen og kan til og med avsky behandle ham. Ikke hver person engasjert i virtuell sex kan innrømme at han gjør. Vanligvis virtuelle sex elskere finne hverandre på denne lagt relevante nettsteder, erotisk chat-rom.
 Visste du når som helst kan oppleve den ekte virtuell sex i erotisk chat på nettet.
 Vanligvis, hvis du og ditt virke seksuell partner, behandle positivt til virtuell sex, kan du anbefale det som en måte for en rekke seksuelle liv. Verdt et forsøk virtuell sex, fordi noen ganger skrive sine seksuelle fantasier mye enklere enn å fortelle dem, ser inn i øynene hans. I den virtuelle verden kan ha sex, vil og hvor du vil. I tillegg er det alltid mulig å overføre eksitasjon av virtuell sex i det virkelige liv, og tro meg, dette er ditt virkelige sex bare fantastisk!  
Яндекс.Метрика