Kan jeg ha sex under menstruasjon
 Kvinnekroppen så komplisert. Alle prosesser som skjer inne noen ganger merkelig og uforståelig. Men den mest ubehagelige at selv en liten feil på disse prosessene kan føre til alvorlige problemer og provosere komplekse sykdommer.
 En av disse prosesser angår fruktbarhet. Og det gjelder kritiske dager.
 Noen sammenligner disse dager, kvinner deltar månedlige sykdommer og problemer, noen de ikke bry. For noen kvinner månen er ikke en hindring for å bryte den vanlige rytmen i livet og veletablert daglig rutine, for andre - en alvorlig grunn til å lyve og litt hurrarop.
 Forresten, den sistnevnte gjør riktig. Etter alle disse kritiske dagene virkelig trenger å ri ut alene og lykkelig tilstand.
 Et annet spørsmål, men ikke mindre presserende, eller du kan ha sex under menstruasjon, begeistrer hver kvinne. Og svaret på det samme spørsmålet, og ønsker å bli sterkere sex. Men ifølge ekspertene er uenige. Psykologer, leger, familie rådgivere og, selvfølgelig, de fleste sex-partnere har i så måte hans mening. Videre hver av dem noe riktig. Å bestemme for seg selv lov eller forbudt i slike frekke sex dager, er å lære ulike meninger.
 1. Leger og deres argumenter. Legene vet ikke entydig tillate sex under menstruasjon. Bakgrunnen for forbudet - bekymring for at disse dager kan du fange genital sykdommer. Jeg bør være redd for både menn og kvinner selv. Menstruasjonsblod - spesifikke. Og i disse dager trenger spesiell oppmerksomhet rettes mot hygiene.
 2. Se psykologer. Psykologer sier at sex under menstruasjon påvirker underbevissthet partnere. Kvinner kan ikke slappe av og stadig bekymre deg for at pikant situasjon eller la spor, eller vil din partner avsky. Mennene, men regnes som en sterk sex, men likevel svare på en blod serdobolno.
 3. Familie rådgivere. Familie rådgivere imot hevder at månen skal på ingen måte forstyrre sex eller annen måte endre tidsplanen ønske intimitet. Vel, det og det faktum at kvinner har begynt kritiske dagene. Hvis du vil, hvis begge parter er en kvinnes tilstand er ikke off-putting, hvorfor ikke gjøre det hyggelig tidsfordriv.
 Løse, sex under menstruasjon eller bedre å vente ut de kritiske dagene, definitivt trenger partnere. Deres avgjørelse bør være gjensidig. Har besluttet å sex i disse dager, ikke glem om hygiene og husk prevensjon.  
Hvordan finne kjærlighet, praktiske tips og råd
 Hver av oss må gjentatte ganger zahaduvala ønske, spesielt det nye året, for å møte en enkelt mann, som er enkelt og trygt, og med hvem du kan trygt koble liv. Noen som ønsker en rask og som seg selv, men noen må gjøre en innsats, aktivt søke den rette "kandidat", og ikke alltid klarer å gjøre det første forsøket.
 Hvordan finne kjærligheten?
 Hvis du vente lenge på jakt etter eller noe, du plutselig begynner å føle at alt forgjeves, og dette er ikke en og "ikke meg." Sortert, kydayeshsya fra ekstrem til ekstrem: de ser i person alt bare bra, men måtte være selv med noen, eller bare legge merke til svakhetene, og dermed presser deg selv til noen som kanskje kan bli din skjebne. Hvordan kan det være, må du gjøre for å finne sin sanne og oppriktige kjærlighet?
 Noen tips
 Det bør følge noen tips for å gjøre det enklere å søke og bidra til å begrense den arbeidsfelt.
 • Hvis du vil starte, se på deg selv i speilet liker du tenke deg? Hvis ja - veldig bra, men hvis ikke så må du friske opp, for å forstå hva som er galt. Elsk deg selv, forstår at du er i verden er den samme søt, snill, smart, og hvis du ikke liker deg selv, hvordan folk kan bli forelsket i deg?
 • Bestem deg med dine ønsker. Forestille seg hva en bestemt person du ønsker å se ved siden av en: blond, brunet, med vakre øyne, morsom, intelligent, rolig. Hvis du forestille deg om drømmemannen, vil det være lettere å søke.
 • ta vare på deg selv. Enig, det er hyggelig å se på en jente som fondles seg selv og pleier, og enda bedre å se det som sin halvdeler.
 • Ikke zatsyklyuytesya å finne en halv, det er ikke det viktigste formålet med livet ditt. Det er bedre å besøke gallerier og utstillinger, lese bøker, gå på kino med venner, slik at du er mer sannsynlig å møte interessante mennesker. Selvfølgelig, i dag er det realistisk å finne kjærligheten på internett, å korrespondere med noen, og deretter planlegge en avtale. Sjansen er at den personen du liker, og det er gjensidig. Men det er et annet scenario, så ikke zasydzhuytesya datamaskinen, og en tur i parken.
 • Ikke bekymre deg, og ikke mist motet hvis hatt en dårlig opplevelse i et forhold, er det få som er i stand til å klare seg uten det. Så tune optimistisk, fordi ikke alle mennesker tenker bare om sex, og de er ikke alle det samme. Det er mange flotte, snille og morsomme gutter, må vi bare se nøye!
 • Ikke gå en tur med en tidligere kjæreste eller med de som prøvde å bygge et forhold, men mislyktes. Derfor var det nødvendig, og en gang gikk galt, trolig med god grunn. Ikke gå inn i samme elv to ganger.
 • Ikke bruke all din tid med vennene sine, spesielt hvis de er mange. Gutta er redd for store selskaper jenter. Selv om han ønsket å bli kjent med deg, ikke gjør dette hvis du vil være i selskap med venner.
 • La mannen en ny sjanse. Det spiller ingen rolle om han ikke startet dating kan alltid underholde interessant samtale. Farvel hvite flekker ham og forsøke å øve innsats fordi kommunikasjonsprosessen bør være bilateral.
 Som for området på Internett hvis du er alene i lang tid, så mest sannsynlig allerede være registrert på en datingside. Selvfølgelig, det er mange menn, og du kan godt se de som liker det, og du selv kan få ganske meningsfull samtale. Men vær forsiktig, fordi noen menn ikke vil sette opp sine bilder, og ikke alle av dem som er på stedet, forfølger her brud. Så vær forsiktig.
Hvordan kysse med tungen? Fin og lett
 Du endelig bestemt at det er på tide å lære å kysse lidenskapelig. Dette er ikke vanskelig, og viktigst av alt - er mest verdsatt improvisasjon. Men Kiss - et spill, og at det var interessant, men bør følge noen regler. Det handler om det, så vel som andre triks som vil gi din partner nytelse vil fortsette det.
 Hvordan kysse med tungen
 Forberedelsesfasen
 Å begynne å huske utseendet - det må være ren, pust før kysset - frisk. Dette er virkelig en svært viktig faktum.
 Rollespill er ikke hva du tsiluyetesya første eller hundrede gang - det spiller ingen rolle! Du må i hvert fall være helt trygg. Ingenting vil ødelegge din kyss, hvis du vil. Din hovedfiende er usikkerhet. Avgifter i frykt, hvis det tilhører sterkere sex.
 Ikke glem at hun går gjennom, også, men du er sterk og selvsikker mann, å være en pålitelig støtte for kvinner. Hvis alt annet mislykkes, og hendene stopper ikke å riste febrilsk, forestill deg at du er en Hollywood kjekk, uredd helten-lover. Tenk deg at du er en skuespiller og spille en kjærlighetsscene med et kyss.
 Disse ideene vil hjelpe deg å konsentrere seg. Tenk Kiss enkelt som et spill, og da vil du være lettere å ta det første skrittet.
 Moment kyss
 Du er nær de utvalgte, hvem du ønsker å kysse. Du har begynt å omfavne, men hva blir det neste? Hvordan kysse lidenskapelig? Se inn i øynene til partneren din, vipp forsiktig hodet til siden, trykker lepper lepper partner, men ikke mye, for ikke å møte tennene.
 Hvis dette skjer, og deretter fortsette å kysse. Arbeid leppene mer intens, slikke, lepper sosit partner.
 Nå slipper viljen deres språk.
 Tuppen av tungen berøre partneren din språk. Når svaret kommer til touch, kan du ha språkarbeid hardere hvis partneren er enig. Først må en sirkelbevegelse, ikke zatsyklyuytesya dem, gå med tungen i munnen partner. Forsiktig biter hans lepper lepper partner.
 Velg den beste prisen for et kyss. Altfor slappe språk bør ikke være, men ønsker ikke å anstrenge det til maksimal hardhet. Å gi lidenskap kyss, så hvis partneren er enig, vil dekke alt av munnen hans og leppene posasыvayte både lepper samtidig. Ikke vsasыvayte dem svært vanskelig ikke å skade hans utkårede.
 Periodisk endre plasseringen av hodet - gi dynamisk lidenskapelig kyss. Dette betyr ikke at vi bør skynde. Gjør ditt beste målt ved å følge en rytme.
 Selv noen nyanser
 Generelt sett, et kyss av språk vi forstår, men å fokusere på lepper og tunge, ikke glemme hele kroppen. Når du kysser bør være i en posisjon til å forholde seg til en partner med kroppen hans.
 Aktiver hender, trykker forsiktig valgt halsen, hendene kjærtegne kroppen av partner (husk at disse bevegelsene ikke bør være vulgær, det påvirker graden av intimitet, ikke ødelegge kysse hendene av slik at overdreven frihet). Lett stryke hår og ansikt valgt. Bla lepper til halsen og kysse partneren din. Det er nyttig å vite din partner om hans holdning til aspirert i ulike deler av kroppen.
 Husk at hvordan å kysse opp til deg! Nå vet du det grunnleggende i denne klassen, men resten er i dine hender.

Яндекс.Метрика