Bilder. Hvordan du kan unngå dem. Hvordan å stoppe deg fornærmet

 Alle som vokser opp i ferd med å studere et sosialt instrument press på andre som en fornærmelse. Noen individer kan gjøre det hver dag, så det ble en vane i dem: for din kjære, venner, foreldre, kolleger. Men hvis barna er i de fleste tilfeller forårsaket glemme fornærmelser, voksne er i stand til slutt forvandle det til aggresjon, sinne, forårsaker tørst etter hevn og ødelegge dem innenfra. Hvordan krenkelser som ikke er ødelagt relasjoner med sine folk?


 Hvordan stoppe lovbruddet


 Hvis du ønsker å håndtere din sårbarhet, bør du tenke på handlinger og oppførsel som forventes av deg rundt, kan du stole på kolleger, venner og slektninger? Hvis din nære venn og helt stoler rundt deg, betyr det ikke at den nye sjefen umiddelbart instruere deg å utføre en spesielt viktig oppgave. Folk rundt oss, bør vi ikke prøve å behage og vær så snill, ellers det eller manifestasjon av kjærlighet, lykke, eller service. Prøv å oppfatte andres handlinger som en tjeneste, ikke som en obligatorisk handling. Det bare viser at lovbruddet dum og trenger å nyte livet mer.
 Det er stunder da sterkt bilde når du vil at vi skal synke ned i bakken, fly utenlands, forsvinner eller dør på stedet. Men sannsynligvis et par år, kan vi ikke anta at noe slikt kunne fornærme oss. Så kanskje ikke så ille, og alle åndelige opplevelser på denne saken helt ubrukelig? Hvorfor torturere deg selv? Dette mantraet vil ikke fungere hevngjerrig folk som er i stand til å holde en søt hevn for år. Men ikke glem at bildene er små (og de er lettere å glemme), men det er også stor, noe som kan bringe alvorlig lidelse og la sårene.
 Øke nivået av åndelig utvikling. Stole på sine handlinger på følelsene, unngå bitterhet - slik at du kan sette incommensurably stort bilde enn du har opplevd. Lytt til andre folks meninger som hans. Selv om denne ideen er helt i strid med din mening, analysere det, plutselig det verdt å vurdere?
 Folk elsker å kritisere andres handlinger, sette estimatene gjør instruksjoner. Men bare styrker dette du og harme kompliserer interne problemer. Hvis du slutter å lete etter feil i andres handlinger, vil det bidra til å sortere ut sine egne problemer, hjelpe overvinne harme.
Bilder. Hvordan du kan unngå dem. Hvordan å stoppe deg fornærmet


 Ødelegge bildet


 Misliker bare de som hører ordene snakkes i minst noen sannhet. Inkludert er en defensiv reaksjon, og vi prøver å komme seg bort fra bevisstheten om interne problemer og bytte til "lovbryteren". Arbeid på dine svakheter, kunnskapshull, og deretter noen ord opphøre å være støtende.
 Konflikter på arbeidsplassen som kan vokse inn i bildene, bestemme ved lunsjtid eller etter en hard dag i en stille og rolig atmosfære. Husk at slike situasjoner kan påvirke din karriere og generelle arbeidsmiljøet.
 Vær forsiktig dersom vedkommendes overføringer felles venn tenkte om deg. Dette bevirker automatisk bildet og irritasjon. Men zvirtesya med sine egne følelser. Kanskje du ønsker å så frø av tvil? Tenk på det.
 Respektere deg selv og ikke la deg vondt bildet. Og husk, hvis du i fremtiden interessert i svar på spørsmål at menn tar anstøt til lovbrudd kvinne - kan du alltid slå til praktiske anbefalinger om denne artikkelen.
Bilder. Hvordan du kan unngå dem. Hvordan å stoppe deg fornærmet

 Land Italia - guddommelig vakker og lyse, fylt med historiske hendelser og minneverdig smak, fødestedet til den sicilianske mafiaen og lim landet lykke, moro og, selvfølgelig, kjærlighet!
 I dette landet er det umulig å ikke forelske seg i, så det er ikke overraskende at noen unge par, selv som sine innfødte, ønsker å holde et bryllup i italiensk stil.
Italiensk bryllup: provoserende, stilig og vakkert

 Feiring av slike emner vil nødvendigvis provoserende, så pompøs og, selvfølgelig, fylt med fargerike italienske tradisjoner. Hvis du er fornøyd med støyende fest og elegant underholdning, bryllupet i stil med Italia - er akkurat din sak!

 Bryllup i italiensk - original og unik


 I Italia bryllup - et helt familiearrangement hvor deles av de fleste gamle tradisjoner og regler, uten på noen måte! Forlovelse seremonien finner alltid sted før bryllupet dato, vanligvis i løpet av få måneder, brudgommen kommer til brudens hus og utradisjonelt, spør hendene på bruden er ikke far, som er vanlig i de fleste land, slik som moren.
 Hvis det blir samtykke, da bestemt nøyaktig dato for bryllupet, foreldrene diskutere medgift, og den unge begynner å forberede seg til ferie. Vanligvis, bryllup i Italia starter tidlig søndag morgen, bruden forberedt på rite, sier hun farvel til et hjem hvor Bare går til kirken for bryllupet.
 Ifølge den gamle italienske tradisjon, bør bryllupsdagen ikke falle på tirsdag og fredag, lørdag, forresten, er også best unngås, som er vanlig.

 I motsetning til populære vaner, paret går i kirken til fots, noen ganger på den måten kan de sette begrensninger at paret må overvinne sammen, noe som vår forløsning, men for lykke for deres fremtidige familie livet av unge har plikt til å kjempe sammen.
Italiensk bryllup: provoserende, stilig og vakkert

 Vielsen, ofte holdt i kirken eller i åpne naturskjønne områder, etter som ung pause glass eller vase for lykke. Det er en annen interessant italiensk tradisjon som oliven i Italia er et symbol på rikdom, paret med hjelp av profesjonelle gartnere transplantert frøplante av dette symbolske treet.
 Hvis du ønsker å arrangere et vakkert bryllup i italiensk stil, selvfølgelig, betyr ikke nødvendigvis følge alle tradisjoner folket i Italia, men de du liker best, står innlegget fortsatt.
 Til deg og dine gjester på en dag hvis fanget i et annet land, er det viktig å vurdere hvordan den generelle atmosfæren feiring og se til hver minste detalj, enten eller invitasjon Bonbonniere. Så, hvor skal du begynne?

 Invitasjon


 Avhengig av emnet for feiring kan variere og invitasjonen. Postkort vil være små, er det viktig å begynne med dine gjester forberede den kommende ferien tema.
 For eksempel vil det se fine invitasjonskort, omfatter grunnleggende arkitektonisk symbol på landet - Det skjeve tårn i Pisa og Colosseum.
 Hvis du planlegger en fest i stil med den venetianske karnevalet, deretter fylle i abonnementet dem som lyse karneval masker, legge monogrammer og ta vare på spesifisitet skrift. Det kan være enklere: sted på bakgrunn av et bilde av den berømte italienske kunstneren, eller bruke tradisjonelle italienske farger - hvit, rød og grønn.

 Bildet av bruden og brudgommen


 Italiensk bryllup gir ikke et klart rammeverk i å velge klær for bruden og brudgommen. Dette kan være en klassisk brudekjole med en fluffy skjørt og halsen, sørg for å hvit, men lov til å bruke rød eller grønn pynt i form av bånd, blader eller blomster.
 De gamle italienske tradisjon det obligatorisk tilstedeværelse eller slør slør bruden å være for å dekke ansiktet hennes før seremonien og dermed skremme bort onde ånder.
Italiensk bryllup: provoserende, stilig og vakkert

 Siden du bare stylyzuete bryllupet i Italia, kan bruden råd til å bruke noen uvanlige og fargerike slør eller fortynne din image vakker venetiansk maske som vil yte god service for å skape stilisert bilde.
 Som for brudgommen, er det viktig at den er kombinert med bildet av bruden, kan han prøve på bildet av gangster med lakksko og en svart tversoversløyfe, og hvis bruden vil presentere notater karneval, da brudgommen ville være passende, for eksempel en rød skjorte eller grønn sommerfugl.
Italiensk bryllup: provoserende, stilig og vakkert

 Ikke glem om brudebuketten, det har også å støtte den generelle begrepet bryllupet: passende kombinasjon av røde roser eller peoner, vil se utrolig delikat komposisjon med grønn olivengren.

 Sted fest og dens design


 For bankett i italiensk stil best egnet åpne naturskjønne områder, der du kan tilbringe besøker registrering. Ideell blomstrende sommerhagen eller park, kan du bo på sommerterrassen kafé, som må nødvendigvis være dekorert med friske sommerblomster.
Italiensk bryllup: provoserende, stilig og vakkert

 Vanligvis vil det være blomster er hensiktsmessig overalt i rammen for registrering på bordene i gulvet potter i girlandere over bordene. Pompøsitet og metning kan være mange, men alltid sjekke for å se at alt var smakfullt innredet.
 Veldig original og passende i utformingen av italienske bryllup look sprigs av laurbær og oliven, kan kranser av dem dekorere stoler og bue, de er ideelle for å dekorere landing nummerskilt og selv bonbonyerok.
Italiensk bryllup: provoserende, stilig og vakkert

 Forresten, Bonbonniere gjester også kan gjøres i ånden av Italia: dekorative flasker med olivenolje eller en krukke av oliven, potter dekorert med toskanske krydder og poser med tradisjonelle italienske urter.

 Rekreasjon og script


 Italiensk bryllup kan være stille og beskjeden, hun er alltid full av støyende og travle underholdning fest! Som en gave, kan du invitere alle gjester dansegruppe, som i lyse tradisjonelle drakter utføre flere inflammatoriske komposisjoner vil også være relevante musikere av tematiske melodier og sanger.
 Sørg for at du gjør musikk: den berømte Adrian Celentano, Al Bano, Gianni Morandi og andre kunstnere av landet vil sette opp dine gjester på ønsket tidspunkt.
Italiensk bryllup: provoserende, stilig og vakkert

 I manuset, kan du sette inn en flott ferie fotoseanse i tradisjonelle og fargerike italienske dresser som lett kan leie en garderobe.
 Det vil være interessant å se Valgfritt tyveri Bride: noe i ånden mafia oppgjør der brudgommen, selvfølgelig, vinner. Faktisk er det mange ideer hvordan å gjøre denne dagen minneverdig i mitt liv, er det viktigste å ta vare på en streng kleskode, fordi gjestene må kombineres med helten for dagen!
Italiensk bryllup: provoserende, stilig og vakkert

 Du kan kjøpe fargede karneval masker, forberede eller svarte hatter for menn, og alle bryllupet scenario spille ut som en søken, som et resultat av dette, for eksempel, må forene to motstridende italiensk klanen! Drømmer og legemliggjøre drømmene dine!  
Яндекс.Метрика