esillya - en viktig hendelse i livet til hvert par. Selvfølgelig ønsker alle å gjøre denne ferien en virkelig bemerkelsesverdig og minneverdig. Det er mange måter å gi en unik hellig bilde og gjør den spesiell. En fin måte er uvanlig bryllup, for eksempel et bryllup i retrostil.
Bryllup i retro stil - tilbake til fortiden!

 I grove trekk, oversatt fra en utenlandsk stil "retro" betyr "overgangen til fortiden", "return". Tradisjonelt, denne stilen inkluderer alle hendelser og ting som hører til mellomperioden fra slutten av forrige århundre til midten av det tjuende selv i dag disse grensene ofte forskjøvet, og stilen til retro forstå trender hengivenhet som tilhører andre temp intervall: senere eller ganske tidlig. Men under slike ting forstår klær, sko, bilder, biler, møbler, design hus, osv Fokuset er veldig rolig og målte levemåte, som erstattet den moderne alder av datamaskiner og elektronikk.
 For å gjennomføre en slik hendelse, som et bryllup i retro-stil er veldig viktig og fortsetter tradisjonen med alle de store attributtene fra den tiden, i en atmosfære som er planlagt å ta en ferie. Det vil være stor hvis du er i samme stil er oppfylt bruden og brudgommen antrekk, invitasjoner, kostymer gjester, bryllup prosesjon, design rom, brudebukett, etc. Føler retro æra vil være hyggelig, ikke bare til folk av den eldre generasjonen, men også unge mennesker, blant dem den retro stilen blir mer populært.
 For å lage dette retro helligdager skal følge grunnleggende regler. Det er spesielt viktig å opprettholde i retro stil noen høydepunkter.

 •  Invitasjon.
   For å få invitasjonskort på ferie som en bedre måte å bruke tykt papir med en interessant tekstur og tradisjonelle figurer av tids, celler eller erter. Også, kan invitasjonen kort angi en preferanse om besøkende kjole og tilbehør. Vel, hvis kortet vil bli supplert dekorert med sateng, blonder, kunstige farger eller interessante mønstre av papir og papp.


 •  Bilkortesjen til bryllupet.
   For å skape den ønskede stemningen ville være flott å Young fulgte kortesjen av bilene i retro stil. Videre, for å sette stemningen enda tidligere æra, slik som pre, er det mulig å bruke vogner med hester. Of course, i moderne forstand ofte retro bil - en rusten drebezzhaschaya ruin. Men dette er ikke det. Mange bilutleiefirmaer og bryllup tilbyr sine kunder en luksuriøs bil i retro-stil, med all sjarmen fra sivilisasjonen, for eksempel klimaanlegg, DVD-spiller titler, lys osv Dermed kan selv de ornament av en bil må gjøres i riktig stil og fullt gjenta mote av tiden.
   Ofte dette bryllupet leie biler både utenlandske og innenlandske. Det kan være Seagulls, Volga, Limousiner, etc.


 •  Bruden og brudgommen.
   For bryllupet bruden kan velge en tradisjonell drakt eller vest, skjorte, eller en liten ert fint striper, lyse eller sorte og hvite sko. For brudens valg av antrekk vil ikke være veldig vanskelig. Moderne butikker tilbyr et stort antall alternativer for kjoler i retrostil. Vanligvis blir disse draktene laget med interessante stoffer, med utmerket etterbehandling blonder eller broderier er ikke hvit og andre farger. Selve fargen på kjolen kan være ikke bare hvitt, men nyanser og venner er også velkomne til å bruke lys rosa, lys grønn, litt gulaktig og andre farger. Fatah til slikt antrekk er ikke slitt. Frisyrer er også bedre tåle i retro stil.


 •  Gjestene i bryllupet.
   Klærne må oppfylle ferien humør eller støttet av passende egenskaper og tilbehør. Dette gjelder for de neste brudepiker og nær venn av brudgommen.


 •  Hall.
   For å skape den ønskede stemningen rommet bør være dekorert i den stilen du ønsker. På veggene kan du plassere veggavisen, vintage bilder, interessante teaterplakater, etc. Du kan også legge til ulike attributter Holidays viktige elementer i antikken, for eksempel radio, grammofon og andre. Utmerket titt på ulike tabeller figurer, bokser.


 •  Ferie program.
   Som et første dans vil bruke fin ung vri eller rist, er vals i dette tilfellet ikke er hensiktsmessig. Selve programmet helligdager kan være veldig intens, spennende, og det kan bli bygget helt av hvilken type retro bryllup (kan bli funnet som var de i bryllup og besteforeldre), og kan bare delvis støtte denne trenden, noe som gir gjestene muligheten til å heve den tradisjonelle toast å gratulere den unge . For mer nøyaktig tradisjoner fine å se gamle filmer og grundig diskutere alle detaljene i programmet med ledende ferie.
   Retro ferie koste nygifte noen mindre populære i dag eksotisk bryllup i forskjellige måter. Men minneverdig unge og deres gjester. Til noen denne ferien vil være interessant å sin unikhet, noen vil kaste deg inn hyggelige minner fra ungdommen, og noen vil gi en mulighet til å se seg selv på svart-hvitt fotografier, og for første gang å bære gamle klær.

 • Bryllup i retro stil - tilbake til fortiden!

  Bryllup i retro stil - tilbake til fortiden!

  Bryllup i retro stil - tilbake til fortiden!

  Bryllup i retro stil - tilbake til fortiden!

  Bryllup i retro stil - tilbake til fortiden!

  Bryllup i retro stil - tilbake til fortiden!

  Bryllup i retro stil - tilbake til fortiden!
   Style Bryllup Mods - stor dynamisk av ferien, som overlater utrolig behagelig opplevelse som de fleste nygifte og i sine mange gjester. Et karakteristisk trekk ved hendelsen i denne stilen - et stort antall danser, rik musikkprogram og mulighet til å føle en del av en meget interessant og helt unikt tid. Fargerike kostymer, morsom atmosfære og god musikk bare utfylle bryllupet og gjøre det uforglemmelig.
  Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!

   Å fullt ut reflektert ferien humør samlede tids dudes, sørg for å følge alle detaljene og ikke glem at de viktigste attributter helligdager skal også være en refleksjon av epoken. Let rundt nygifte er lyse (selv prangende) antrekk, dristige frisyrer, uvanlig dynamisk musikk og dans. Lyse inntrykk, uventede farger og dans till you drop - dette er de viktigste indikatorene på at bryllupet stil dudes mislyktes.
   I forberedelsene til arrangementet av stor betydning for overholdelse av mange viktige poeng. Vurdere de store.

 •  Invitere gjester.
   De bør være uventet og veldig interessant. Kan gjøres i en uventet form og klare farger. For eksempel i form av vinylplater. Denne invitasjonen umiddelbart konfigurere gjester rett øyeblikk. Også hyggelig å oppgi en preferanse på klær, frisyrer eller dersom visse tilbehør.


 •  Bryllup tog.
   Det må være i en passende stil. ser flott Volga biltype eller seier. La alt bli dekorert med fargerike bånd, pom-poms, flagg etc. For en interessant lyd kan binde bokser.


 •  Ferie program.
   Hele programmet bør opprettholdes i uhemmet stil danser og sanger. La oss i stedet for de tradisjonelle vals unge og deres foreldre vil danse dansetypen boogie-woogie og rock and roll. Konkurranser, spill og annen underholdning kan også være den mest uventede og flytting.


 •  Kle brudgommen.
   Trist dress er ikke hensiktsmessig. En interessant frisyren Presley, fasjonable rutete cap, lyse sokker og slips - er at bildet av den ideelle brudgommen i et bryllup i denne stilen. Fremfor alt tilbehør og levende elementer av brudgommen kjole godt kombineres med festlig antrekk hans fremtidige kone.


 •  Antrekk brud.
   Kanskje kjolen er tradisjonelt hvit (selv farget antrekk er velkommen), deretter skape den ønskede bildet du kan legge en stor veske, sko, vakre satin bånd, etc. Makeup bør også være synlig, men snarere et enkelt eksempel, kan du ta øynene pil eller fokusere på lyse lepper. Ikke hensiktsmessig å kort fluffy kjole med et minimalt antall dekorasjoner. Fremfor alt er hele antrekket godt egnet for aktiv dans.

 • Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!

  Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!

  Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!

  Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!

  Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!

  Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!

  Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!

  Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!

  Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!

  Stil Bryllups Mods - spektakulært og lyse ferie!
  Яндекс.Метрика