Mange kvinner er interessert i spørsmål som har mange ulike tolkninger - hvordan å bli vår eneste for sin mann? Hvordan å gjøre det akkurat som deg? Hvordan å hindre svik i familien eller eliminere deres tilstedeværelse? Faktisk, hver kvinne ønsker å få sin mann "eksklusiv rett" og kjøpe rettferdig tillit til sin seksuelle evne og dyktighet.

Hvordan være den perfekte kjæreste for hennes mann


 Om Home
 Alt som er skrevet under fokuserer på en kvinne som virkelig elsker sin mann og er klar for ham til store endringer, blant annet i hans verdensbilde. Bare de som er litt kult behandler hennes mann, videre lesing vår "oppskrift" kan virke minst smertefulle. I alle fall - Sex uten kjærlighet er mulig, men det mister sin uendelige grenser møtes. Så, velkommen til skolen "fantastiske kone"!
 Visste du at opprinnelsen til begjær i mennesket er avhengig av mer enn 300 faktorer? De sier beryktede britiske forskere begynner sannsynligheten for intimitet mellom paret å avgjøre om natten siden morgen. Faktisk blitt ett og bare ganske vanskelig, fordi det ikke er nok ganske enkelt enestående kunnskap og ferdigheter i seksuelle vilkår. Det er viktig å skape den rette atmosfæren, stemningen, og presentere deg selv på riktig måte.
 Liv eller livet?
 Husstand - en av grunnene til at din dyre kan begynne å lete etter muligheten til å bruke andre steder. Borsch, kjøttboller med poteter og paier - det er absolutt god orden - fine, men her er komfort? Tenk - Betyr situasjonen i hjemmet ditt behagelig og spennende ferie, kan du slappe av og ikke noe å tenke? Åpen hemmelighet - for å være den beste elskeren for mannen din, ikke nødvendigvis opprettholde krystallklart, dette er ikke viktig, men å skape det å "komme seg" etter jobb - veldig viktig!
 Når din dyre kommer hjem, må han først se hvor det er praktisk å sitte ned for å få igjen pusten, slappe av, etc. Kona til den øvre klassen som fantastisk elskerinne, umiddelbart blir hans torturspørsmål og deres problemer. Kjeft. Hvis han vil ha, så han begynner å snakke.
Hvordan være den perfekte kjæreste for hennes mann

 På den tiden, mens han sitter og hviler, tror kanskje han er beruset som en kopp te eller kaffe, eller kanskje noe sterkere. Bare lent mot kinnet og hviske nesten spørre om han ønsker det som er best å gå tilbake eller litt til den ene siden, mens resterende komfortabelt og hyggelig, men påtrengende. Hvis folk ikke vil, sannsynligvis, han hadde en dårlig dag, og han trenger å komponere sine tanker sammen og prøve å løse de problemene som ikke har tid til å tenke på jobb. I dette tilfellet er det bedre å ikke forstyrre, men det er tider når en mann er avgjørende din stilltiende støtte i form av en liten avslappende massasje av nakke, skuldre, føtter, finne det kan egentlig bare kjærlig og veldig klok kvinne.
 Det er viktig å nøye og følsomt svare på signaler om kroppen hans, kom derhannыy, nervøs - spør ham et glass whisky, brandy eller andre ånder, som han elsker, men hvis det er bare litt sliten, er det avslappende massasje akkurat i tide. Noen hemmeligheter suksess: hvis du møter det med et smil, kledd i hjemmet, men vakre klær, bruke sminke buduarnyy og i alle fall ikke la ham se din "hvordan å bevare skjønnhet" - masker og andre ansikts og kropp. Stemningen i huset bør være ryddig og behagelig, men ikke mister din bare på grunn av det faktum at mannen din litt zamastyv svizhovymytu gulvet.
 Fra miljøet til handling: den beste elskeren = kvinne uten komplekser i seng
 Det høres kanskje borte, men du bør være i stand til å ha sex er ikke bare god, men briljant! For en ideell lover ikke finnes forbud og hindringer - det kan med sin mann og knuller se og ta hans muntlige kjærtegn mens han spiller sin favoritt World of Tanks. Dette er ikke å nevne det faktum at denne legendariske heltinne er det ingen "ubekvemme stillinger for sex" forbud mot anal kjærtegn og ved hjelp av ulike leker.
 Hver mann fordeler, men hvis du ikke kjenner dem alle - det er bare din unnlatelse. Han liker sannsynligvis vakre klær av en viss type, eksperimentere og se til hans reaksjon kan alle være lett - det vil være utrolig fornøyd med latex korsett og strømper, men sannsynligvis at du har valgt kan være mye mer raffinert og sofistikert smak. Prøve, eksperimentere, spør (det er også noen ganger hjelper). Snakke med ham om seksuelle fantasier, spør om det er noe spesielt at han ønsker å gjennomføre.
Hvordan være den perfekte kjæreste for hennes mann

 Nærmer deg alt som trengs, realisere mest krevende forbudt begjær, er mannen lat! Han har ingenting å lete etter noe, hvis alt er i nærheten. Men det er irriterende feil, endringer og moderering - er det mange glemmer sin kone, er det viktig å ikke gå lei med monotonien, varierer i tid og bare være i stand til å gjette hans ønsker, og de kan være veldig rart og paradoksale ved første øyekast. For eksempel, noen ganger en mann begynner å irritere tilgjengelighet og han ønsker å bevise seg selv igjen erobre hjertene til Snow Queen, og da er det nødvendig at dronningen bli litt lenger.
 Og til slutt,
 Blåse. Så det er veldig vulgært ord må ikke bare slå rot i den verbale arsenal. Faktisk en god elsker vet hvordan du gjør blowjob rett - individuelt for sin mann. Ofte kan du finne en rekke artikler om "Hvordan å gjøre blowjob" og lignende, beskriver de en mann omtrent samme praksis, trekke forhuden oblyznuty hodet, tungen forsiktig og begynner å spille fremtids suger bevegelser, hjelper seg selv hånd - alt Dette er sikkert god, men husk at mange menn som "hals blowjob" eller i det minste ønsker å få det, og noen opprømte nåde av pungen og grunnlaget for penis.
 Generelt tema cocksucking veldig individuelt. Dette er ikke en enkel teknikk, fordi i tillegg til å være en kvinne trenger å lære å puste under oral handling (pusten under nedsenking medlem i hennes munn) bør også arbeide dyktig lepper og tunge. Bestemme hvordan din dyre ønsker å motta denne nåden han vil hjelpe deg, vil det hjelpe litt hodet ditt, eller vil du høre ham stønne nådd en viss hastighet. Prøv ikke feil han som ikke gjør annet enn alltid lytte til partneren din.
 Vi ønsker deg lykke til familien!  
 Enhver kvinne er hyggelig når det er å betale oppmerksomhet, spesielt hvis det er en mann, så også den som liker seg selv. Derfor er disse menneskene ønsker å se den mest mest! Og spesielt hvis det er din første date, forbereder for denne hendelsen for en jente krever grundige forberedelser. Tross alt, noen ting du trenger å kle pent, må du gjøre et varig positivt inntrykk hans sinn, oppførsel og samtale.

Hvordan å forberede seg på en date?


 Forberedelse farvel kan deles inn i flere etapper.
 Trinn 1. Moralsk trening.
 Først må du roe ned. Du kan ringe et varmt bad, tilsett noen dråper av din favoritt essensielle olje, tilsett skum og legge seg ned i 15 minutter og slappe av. Godt å gjøre en ansiktsmaske mens du tar et bad. Gjør det mulig med 2 ss fett cottage cheese og 2 ss revet agurk, hold i 15 minutter. Denne masken godt nærer og fukter huden. Etter bading prosedyrer vil være i fred, og dermed utenfor det vil være rolig og tillit til seg selv og sine handlinger. Hvorfor bekymre gutter og jenter nervøs på en første date?
 Trinn 2. Forberedelse person.
 Godt å gjøre en ansiktsmaske, og vil være nyttig å først vidluschyty mild peeling hud, slik at huden blir glattere og makeup vil gå bedre. Det bør også gjøre ansikts glans, enkleste og raskeste måten - å salve honning og la stå i 15 minutter.
 Hvis øynene er litt sliten eller "blåmerker" under dem, kan du oppdatere ved hjelp av poser med te å brygge to poser, la avkjøles og satt i 10 minutter på øynene. Hvis det er en liten poser under øynene, kan du sette på en bomull plate revet rå poteter og la under øynene i 10 minutter.
 Trinn 3. Forbered kroppen.
 Å gjøre huden fin og fløyelsmyk å ta på, er det nødvendig å gjøre eksfolierende peeling med en skrubb. Hvis det er mulig dato for forlengelse, bør du bli kvitt uønsket hår, men hvis du bodde en dag farvel, før hårfjerning bør fukte huden å unngå ubehage kutt og irritasjon fra barbering.
 Etter å ha tatt et bad og alle andre prosedyrer som er nødvendige for å sette på en kroppskrem eller melk og innpakket i en kappe, sitte i ca 15 minutter.
Hvordan å forberede seg på en date?

 Trinn 4. Hair.
 På det tidspunkt en vinn-vinn-alternativet ville kle seg i romantisk stil, for eksempel lys frodige krøller, deretter duskregn med litt polsk, men alltid lite eller ingen hår var "tre".
 I alle fall må du vaske håret, hår - en svært viktig del og ikke fyren ikke liker det når hun kommer til å besøke sin fett hår. Hvis igjen svært lite tid og ingen tid til å vaske håret, kan det hjelpe tørr sjampo eller talkum hår og frisyre i så fall kan du gjøre - hale. Dette er alltid sant, og passer til nesten alle antrekk.
 Trinn 5. Make-up.
 Menn ofte se to ytterpunkter når hun ikke har på seg sminke og iført sminke når det er for lyst og vulgær. Derfor bør du velge ett av ansikt, øyne eller lepper.
 Spesielt bra er når stresset er øynene. Det kan være svært vakre og uttrykksfulle øyne, ved hjelp av skygger, eyeliner og mascara. Og forsyning bør holde en tynn linje vekst av øyevipper av øvre øyelokk, kanskje gjøre litt orientalske øyne, ved hjelp av pilen litt utover øyet.
 Trinn 6. Manikyr.
 Å ikke si menn er nesten alltid trukket til side av jenta. Negler og hender bør være godt preparerte. Ideelt for en date - ryddig manikyr og spiker farge eller gjennomsiktig jakke.
 Følgelig bør spikeren i alle fall ikke være oblupyvshymsya! Bedre å være uten lakk enn la disse neglene.
Hvordan å forberede seg på en date?

 Trinn 7. Aroma.
 Det bør være ryddig og ikke overdrive antall ånder. Tilstrekkelig til å par dråper av parfyme. Hvis brukt toalett vann, kan du sprute foran deg og gå i duftende skyer, så det vil være hyggelig jevn fordeling og ikke frastøtende duft.
 Velge toalett vann, bør ta hensyn til at de fruktige duft stimulerer og noter av bergamott og laurbær stresset utilgjengelighet til jenta.
 Det er viktig å følge pusten, særlig hvis hun røyker. Du kan tygge en kvist av persille, vil det gjenspeile lukten i ca 30 minutter.
 Trinn 8. klær og sko.
 Det er nødvendig å bære komfortable klær og viktigst - sko. Selv om skoene er veldig vakker, men de vil gni føttene eller bena blir lei bare høye hæler, kan det ødelegge hele kvelden.
 Ideelt for en date - kjole, ikke for lang og ikke for kort. Ikke stress for halsen selv om gjør at størrelsen og formen på brystene kan tenke på en fyr enkel tilgang til jenta. Den mest grunnleggende regelen når du velger klær skal betraktes som en møteplass og vær.
 Veldig nøye vurdere skreddersy tilbehør. De er nødvendige, men i begrensede mengder.
 Trinn 9. Det dato og samtaleemne.
 For å begynne å se på satellitt. Menn ofte liker å snakke om seg selv og sine prestasjoner, og du kan høre mye om hobbyer og arbeid, samt måter underholdning. Derfor kan du finne mange samtaleemner. Vi må lytte nøye uten å avbryte. Det bør være taktfull for ikke å snakke i en skarp tone. Med vitser bør være ryddig, spesielt før du kjenner personen.
 Det bør også vurdere "måter å trekke seg tilbake" hvis du ikke liker den unge mannen. Ikke taktfull å si at folk ikke liker og gå. Du kan snakke med en venn at hun vil ringe på et bestemt tidspunkt, og hvis datoen går dårlig, etter en samtale for å gå fort.
 Hvis du ikke liker plassen til rendezvous, kan vi antyde mann å endre arena for å tilby en tur, gå på kino eller bare si veldig mye unna, og det vil være mer behagelig, ungdom vanligvis prøver å lytte til jenta i dette tilfellet.
 Og aller viktigst - å være seg selv. Oppriktighet vil alltid være stedet, spesielt når muligens fortsette forholdet.
Яндекс.Метрика