Noen ganger i familielivet kommer de øyeblikkene når vekten av innenlandske problemer avstumpet følelser ektefeller. Dette er ikke å si at kjærlighet har bleknet bare har en følelse ganske skjør natur. De blomst som trenger konstant fôring. Selvfølgelig, tillit, respekt og ømhet er fantastiske visning av følelser par, men dessverre for å leve sammen når møtt med hverdagslige problemer ikke alltid dette settet med følelser føler hverandre par.

Hvordan få menn sjalu?


 Ifølge statistikk, etter to års ekteskap, par ikke faller gjennom evnen til å holde familien sammen. Dette er ikke at paret ikke vet og ikke vet hvordan å lytte i livet og bruke noen psykologiske råd, vi snakker om karakterene ektefeller. For år, psykologer og familie eksperter sier at katalysatoren for fornyelse og restaurering av sensibilitet i familien kan være sjalusi. Faktisk sjalusi i sitt slag er kontroversielt. Kan det bidra til å spare familien, men på samme tid kan ødelegge den. Viktigst, forårsaker iver gift ikke overdriv.
 Så på hvilken måte å bringe mannen til nidkjærhet?
 Siden alle mennesker er forskjellige og natur og temperament, bør velges begge metodene strengt individuelt. Men det er de vanligste måtene, så å si, universell passer nesten alle mennesker. Først av alt må du nøye en titt. Ingen sier at dette kona gikk med fett hår i en gammel frakk, men fortsatt trenger å følge nøye med sitt utseende. Endre håret. Endre stil på kjolen kan gjøre det mye mer åpent og mer sexy eller omvendt, må vi forlate fordeler kone. Følg manikyr, pedikyr, og som huden. På kvelden kan du tilbringe mer tid på badet, lage ulike ansiktsfuktighetsgivende kroppsbehandlinger. Gir måte å forstå mennesket som du utseende har spilt en spesiell rolle i livet.

 •  Oppmerksomhet.


 •  Det alle mennesker krever mye oppmerksomhet, og dette er normalt i familielivet. Slik at de innser at deres liv og situasjon på jobben er svært viktig for andre halvår. Å kalle det sjalusi oppmerksomhet må reduseres til det halve. Men det er viktig å ikke overdrive det ellers folk kan tolkes som likegyldighet. Litt kald holdning til hans person gjør vondt, men bare litt.
  Hvordan få menn sjalu?


 •  Fremveksten av den tredje ukjent person i forholdet.


 •  Som vi vet eierne og store menn fordi frykt er den tredje utseende av noen i deres familie liv for alle, uansett harmonisk forholdet. Derfor, en hentydning til en annen mann, selv på et ubevisst nivå, en mann forårsake sjalusi. Gå en tur alene, og hevder at du trenger å bo alene berget personlig tid og så videre, kan stasjonen være annerledes. Hvis shoppingturer alltid hadde utført sammen, nå må gå alene. Dermed vil folk begynne å bli nervøs, vel vitende om at noe er milde.

 •  Telefonsamtaler.


 •  Selvfølgelig, gjennomføre telefonsamtaler alltid vekke mistanke begge ektefeller fordi de ikke vet hvem som snakker den andre halvparten. Manglende evne til å høre og se ledsager er de viktigste årsakene til en slik forsiktighet. Så kan dette sammentreff av fakta spille inn i hendene kunstig samtale sjalusi. Du kan spørre en venn, forklarer hva utgangspunktet, å ringe på et senere tidspunkt, etter fjerning av bildeteksten nummeret. Lenge vil bare rom uten brikke. For muligheten til å prøve å gå ut av rommet der mannen til å snakke i telefonen, og skaper dermed tilsynelatende aura av mystikk. Samtidig når folk vil ringe i løpet av dagen for å prøve ikke å møtes minst to ganger om dagen, forklarer årsaken til sysselsetting. Eller svare på anropet å si at han ikke har tid til å snakke.

 •  Sex.


 •  Dette er den mest delikate og spennende mannlig utgave. Derfor kan fornektelse av sex også føre til sjalusi. Men også nekte å være forsiktig og riktig hjelp plausibel og edel sak. Det betyr slett ikke at sex livet par bør helt stopp. Fritak må frem dosering.

 •  Gaver og blomster.


 •  Kjøp deg blomster er ikke systematisk, men fire ganger i måneden er nok. Og hevder at å gi favoriserer til kolleger på jobben eller den første comer, så din fantasi er ubegrenset. Det samme gjelder ikke store gaver.
  Hvordan få menn sjalu?


 •  Stillhet.


 •  Prøv mer stille, late meditasjon eller minner. Hvis en mann prøver å finne ut hva som skjer med deg, otmalchyvaytes, la ham vite at du ikke ønsker å snakke om emnet eller noe bare ikke ønsker å fortelle. Kanskje du skjule noe fra ham.
   Bruk av alle disse metodene er helt nødvendig fordi vanligvis etter ett eller to måter sjalusi begynner å gå off-skala hos menn og behovet for å fortsette å leve et rolig krig rett og slett forsvinner. Og aller viktigst ikke glem at utføre prosedyrekallet sjalusi mannen bør klokt og ikke overdriv. Vurdere preferanser av sin andre halvdel og se på reaksjonen hans. Dette er nødvendig for rettidig stop "slåss". Generelt, før du starter denne politikken, avgjøre om det er nødvendig? Kanskje, ja midlertidige kjøling følelser forårsaket vanlige problemer på jobb eller tretthet.
   Noen ganger hender det at etter fullføring av alle midler kaller sjalusi, legger hun merke til at responsen fra mannen der. Du trenger hjelp av en psykolog, for å bevare familierelasjoner.  
   Temaet for forholdet i familien er svært relevant i dag, spesielt når du prøver å bryte seg inn i slottet slags skurk og skitne føtter ser hvor du har lov til å gå alene. Først må du finne årsaken til det som skjer. Tross alt, det er derfor de sier at du må kjempe årsaken, ikke konsekvensene. Så hvorfor er mannen begynte å interessere andre kvinner? Grave i deg selv, sjekk din holdning til menn, tror kanskje han bare ikke har nok av din oppmerksomhet og omsorg. Tenke på om du kan omgi mannens utroskap etter omsorg og oppmerksomhet, glemme smerten forårsaket, tilgi ham. Hvis du er fast bestemt på å holde familien og vinne tilbake sin kjære ektemann, må du handle besluttsomt - å skille det lykkelige paret i det koste hva det koste!

  Som hevn elskere mann?


   Selvfølgelig, forstår du at du er svært smertefullt og trist ved tanken på at han kysser henne, klemmer, hvisket i øret milde ord, men gjør ikke sknity - legg en skje med honning et par tjære!
   Selvfølgelig, først må du være tålmodig og "klø øynene dine" det alltid har tid. Deretter må du lykkes med å utvikle retningslinjer og planer hevn. Til dette trenger du en følelse av verdighet, tilbakeholdenhet og som det er overraskende humor.
   For å komme i gang, besøke skjønnhetssalongen - Ta elskede glede. Vil forme hår, hud og negler. Dermed moralsk du er klar til å forsvare sine interesser og en du er glad i familien.
   Det er mange måter å ta hevn på en rival, og jeg vil snakke om de mest enkle og effektive tiltak.
   Ikke alle konene mistenker sine ektemenn - noen vite sikkert
   De fleste kvinner er elskerinner av den indre sirkel menn - kolleger, naboer, venner. Hvis du vet ordet av det, har du å si med sin mann, mannen smittet henne med syfilis og nå har hun til å bli behandlet. Reaksjon mann vil ikke ta lang tid, og vil gjenspeile noe ønske om å kommunisere med den personen. Du kan også sette et rykte om at hun bestemte seg for å bli gravid og deretter lage støtte betalinger fra hennes elsker. Vi må være sikker på å dele denne nyheten med sin mann.
   Tving deg selv sjalu ektemann. Så snart han føler at kvinnen han har vunnet, som lenge har opprettholdt sin lojalitet og ikke ta hensyn til folk av det motsatte kjønn tidlig forhold med en annen mann, slår han sin oppmerksomhet til deg.
   Så vi kan bare rippe sin kjærlighet sitter ved å fortelle mannen at du må snarest rydde. Du gjør for ham etter alle hans kone !!! I dette tilfellet kan tenke på noe søtt og laste ned den fulle, tar barn fra barnehage eller skole, lede an med vaskerom, hjelp til rengjøring av huset og av t. E. Du trenger bare å rive dem en dato i det koste hva det koste!
   Hvis du elsker hennes mann hadde aldri sett eller kjent, kan du ty til slike taktikker. Vi må rett og slett møte med henne, få henne til tillit. Fortell henne om jobben din, din familie, men ikke noe mer. En dag din "venn" ønsker å bli kjent med sin elsker. Og her er det - dette uheldig situasjon der folk utsatt, og hun innser at mannen hun hadde tatt med deg. Nøkkelen er plausibel ansiktsuttrykk, for å uttrykke sin overraskelse godt og da har hver opptrer i eget skjønn.
  Som hevn elskere mann?

   Under taket av huset ditt
   Hvis du vet hvor "hiet" ditt nenavystnytsы, kan du prøve følgende:

 •  Flick av håndleddet klemme egg med en sprøyte på døren trim og voila - et par dager og protuhne egg lukt er bare uutholdelig

 •  På døren til leiligheten hennes uutslettelig blekk å skrive ordet "B ** d '' frem til å oppdatere døren igjen og skrive


 •  Overraskelse for avtoledi
   Hvis du vet at elskerinnen har en bil og vet hvor det er, hvor det splitter, hevn vil være enklere: du kan sikkert gjøre noen form for mindre ugagn punktering dekk papirene obskøne fraser på frontruten, etc. Etter disse "barnestreker" gå til det tunge artilleriet:

 •  Strømmet på panseret, taket, dør maskin vendelrot. Selskapet bardene-stripete ikke bare flekken, men kan ripe opp bilen;

 •  Strømmet på biltaket brødsmuler. Fugler bare flekker og riper i bilen nebb;

 •  Lim vindusviskere superkleyem

 •  Klemmer superlim inn i nøkkelhullene og nøkkel ikke lenger passer

 •  Trikset med egget som selve arrangementet. Klemte hans sprøyte i bagasjerommet, under frontruten ved å dekke døren. Når egget protuhne, nødt til å selge bilen (det er trikset jeg tror det mest skumle)

 •  Hvis det skjer i vinter - bryte på taket av bilen nenavystnytsы egg. Det prymerzne og våren kommer med maling.


 •  "Generous" mann
   En av måtene å irritere rival - er å sende henne en gave på vegne av sin mann. Omtrent innholdet presentere en bukett blomster, hår sjampo, ansiktsskrubb, gel cleanser. Alle har en gave som vi endre innholdet i pakkene i stedet helle sjampo for hårfjerning krem ​​i stedet Facial Scrub - Skrubb føttene til gel cleanser legge rød pepper og la dem Vaskbart helse!
   Ring meg, ring
   Det bør være en liten drøm. Vi bruker internett og i ulike dating-nettsteder, forum og la telefonen hennes billett med følgende tekst - "Tilbring en uforglemmelig kveld med en vakker kvinne", "Slave på jakt etter sin herre", "Looking for sex uten forpliktelse for en natt" generelt godt fancy nok for at .
   Epilogue
   Måter å ta hevn på en rival sett, trenger bare fantasi. Ikke bli involvert i denne virksomheten, uansett hvor smertefullt, fordi det er mulig at vredytelnytsa kan gjelde for politiet på grunnlag av skade på eiendom, ærekrenkelse og t E. Så det er bedre -. Gjør det å justere sine relasjoner med sine kjære og seg selv, og like enkelt å sette personen i en latterlig lys. Hoved kjærlighet, verdsette og respektere hverandre og deretter ingen problemer er ikke redd for din familie lykke! Kjære kvinner, være lykkelig!
  Яндекс.Метрика