Nesten hver og en av oss kan fortelle sin egen historie (og muligens mer enn én) når jeg måtte være alene med seg selv, en forlatt lover, gjemme seg i et hjørne og måtte gjenta bare ett spørsmål: "Hvorfor? ". Tross alt, det var den beste måten mulig: du var alltid sammen, side om side, som en helhet, kan tilbringe flere timer å snakke i telefonen på kveldene for å se filmer om kjærlighet, bare nyte hverandres nærvær. Men på ett punkt alt kollapset, og livet har mistet sine vanlige farger - du var alene, uten kjæresten hennes. Hva bør jeg gjøre og hvordan de skal leve, hvis så kjent liv ikke lenger gleder deg uten det, din mest kjære.

Jeg ble kastet. Hva gjør jeg?


 Selvfølgelig, er enhver kvinne forlater en kjær forbundet med et stort følelsesmessig kaos, men livet går videre, og nå må vi lære å leve uten det. I de tidlige dagene det synes umulig, er du fortsatt en million ganger i mitt hode rulle gjennom strategisk scenario kjære, men hver gang jeg ser at det er over for evig og alltid. En lignende livssituasjon er ganske komplisert i forhold til psykologi og i noen tilfeller krever kompetent bistand i bransjen. Men du kan forstå deg selv og deg selv ved å følge noen regler som gjør det mulig å trekke seg ut av sumpen alene.
 Ta en ferie.
 Nå, mer enn noen gang, kroppen krever en viss bedring fra stressende opplevelser. Ta en pause fra jobben, ta en ferie for et par uker. Det er viktig at du være alene med ham og med fred i sinnet til å slippe taket, god obdumavshy stede. Den første helgen dedikere "farvel" med alle de gamle, godt vыplachtes den dagen, huske alt det gode og dårlige at du hadde hele tiden ditt forhold til å fortsette, ikke mer ikke tåre ble utgytt fra øynene, husker hvor ofte du sammen gå i samme kjøpesenter eller sitter på disse benkene. La tårene gå sammen med alle minnene fra tidligere forhold som ikke lenger kan slå (og hvis du vil?).
 I alle fall til alle bedre kaste ut negative i begynnelsen av ferien, og vie resten av hans favoritt tidsfordriv, så det var lettere å flykte fra ensomheten. Gå til landet, hele dagen soling i hagen, om vinteren kan du gå til banen. Det viktigste - at det ikke er som deg til en av dine tidligere og kanskje provosert til å møte nye mennesker. Bruke all din tid til seg selv og muligens din ensomhet du vil finne litt tid til å "hvile" for alle som det var nødvendig å stadig bruke den samme dyrebare tid.
 Jeg beklager om sår.
 Bare ikke femtifemte tid til å fortelle din beste venn om hvordan du var sammen god og nå leve uten det. Bedre fortelle historien om sin mest glad i gang, men i detalj, og frigjøre fortiden med denne historien. Bedre ennå, lage en liten ritual: skrive om hva du bryr deg om, papir og brenne det for alltid å glemme å skrive. Det vil være mye lettere psykisk fri fra vonde tanker.
Jeg ble kastet. Hva gjør jeg?

 Bedre ennå, gå til en enkelt klasse bokseklubb og trene med pærer. Så du kan sende alt det negative på et bestemt objekt, som fungerer som punching bag. Mentalt diskutere alt som du ønsket å hevne seg på sin tidligere, og med alle sikkerhetsmetodene overføre sin aggresjon på pæren. Med sin hjelp rense deg selv fra ubehagelige følelser etter å bryte opp med en kjær og psykologisk vil du være mye bedre.
 Hold i seg selv.
 Nå kastet av all den negative energien og litt hvile, det er på tide å bringe kropp og tanker i orden. Start med sitt utseende, legge til noen smak, endre hårfarge, eksperimentere med sminke, går til slutt til manikyr. Det er best å referere til stylist - det bare ikke gjøre en feil med et nytt bilde og gjøre deg mye mer frisk og interessant. Plukk opp et nytt antrekk, som vil understreke ikke bare formen, men også den nye makeup.
 Nå har du mer tid, og det er på tide å bruke det til fordel for kroppen (og sjelen også). Registrer deg for yoga - etter å bryte opp med en du er glad er det beste alternativet. Så ditt sinn og kropp vil gjenvinne harmoni som du kan lettere og naturligvis gå gjennom livet uten å trekke den tunge byrden av tidligere relasjoner. Og tallet vil bli mer grasiøs kurver som rett og slett ikke kan betale blikk fra forbipasserende menn (og til deg er det så viktig å heve selvtilliten).
 Kanskje for mangel på tid du har så lenge drømt å gå til utenlandske språkkurs eller latinamerikanske danser. Nå er tiden inne for dette! Videre kan du velge et yrke, som deretter hjelpe deg trygt trinn på karrierestigen. Prøv fordel for alle, hva du planlegger å gjøre, og din posisjon i samfunnet kan bli styrket, og dermed øke din selvtillit.
Jeg ble kastet. Hva gjør jeg?

 Litt flørting.
 En god frisyre, mote sminke, stilige klær og et lite smil om munnen - hva gjør du trenger en kvinne til å føle seg attraktiv og ønskelig. Unn deg litt mild flørt. Høy pin og mote kjole vil gjøre jobben, tvinge mennene rundt deg ufrivillig legger merke til deg. Det gjenstår saken for små - søte smil, avslappet samtale selvfølgelig lett flørt til noe du ikke tvinge, men hever stor verdighet. Spesielt ikke glem at du alltid kan møte interessante mennesker, relasjoner som til slutt kan utvikle seg til noe mer.
 Bare i alle fall ikke sammenligne med sine nye venner den samme. Spesielt ikke fortelle at du nylig slått opp med noen du elsker, og du nå hvor vanskelig en. Glem om hva som skjedde, og gleder. Husk alltid at fronten kan være mer interessant forhold enn du hadde opp til dette punktet, og bør alltid være åpen for nye venner og opplevelser, som deretter vil overgå alle dine forventninger og håp.
 Det har lenge vært stilt spørsmål ved at beskjedenhet dekorerer jenta. Men når man vurdere denne egenskap hinder for selvrealisering i livet som en person, for eksempel i islam, er det den viktigste dekorasjon for enhver kvinne. Det anses at en sjenert person vil få andre bare følelser, men bør vite grensen når forvirring grenser på frykt.

Hvordan å stoppe sjenert fyr


 Skyhet kan etter hvert gå i frykt for å kommunisere med mennesker, frykt for samfunnet, så det er fornuftig å bekjempe denne kvaliteten, undertrykke sin tillit. Det er noen ganger beskjedenhet hindrer ledelse holder oss fullt avsløre alle våre talenter og evner kjent med nye interessante mennesker.
 Men en av de viktigste problemene som møter mange kvinner - usikkerhet i kommunikasjon med en hyggelig fyr, som et resultat av overdreven beskjedenhet. Ofte årsaken til skam er ganske smal krets av venner, som er begrenset til familie og nære venner, som er vanligvis ikke så mye. Mangel på kommunikasjonsferdigheter med folk fører til stivhet, ukarakteristisk oppførsel for seg selv og usikkerhet i samtale med en fyr. Det er vanskelig å gjøre inntrykk på folk, hvis du ikke kan binde og et par ord, rødme, som dampet hummer, eller rive utsikten fra gulvet.
 Men hvordan å overvinne sin fobi, være seg selv, og muligens unngå det først?

 Hvordan det hele begynte?


 Skam og stivhet når du arbeider med en fyr neppe oppstå ut av ingenting, det er alltid grunner som fører til stivhet, mangel på selvtillit, frykt for utseendet latterlig. Ofte, skyhet føre til hendelser som skjedde i barndommen eller senere perioder. Så det er nødvendig å gå i dybden av sin fortid for å finne ut hva som forårsaket barriere hindrer fullt kommunisere med det motsatte kjønn. I utgangspunktet årsakene til skam og selvtillit tvil mange jenter av samme type.
Hvordan å stoppe sjenert fyr

 En stor rolle spilles av foreldrenes utdanning. Jeg tror ikke en jente fra en ung alder hevdet at vi bør være beskjeden, saktmodig, og sammen med sin mann og likte enda mer. Kanskje mange jenter så nær hjertet oppfatter disse instruksjonene, eller foreldre var altfor kategorisk og oppvokst i alvorlighetsgrad, men fikk mange års resultat av denne utdanningen sjelden rammer gutter.
 Ofte usikkerhet som følge av komplekser misnøye eget utseende. Kanskje en barnets foreldre har ikke rost nok, eller vice versa kan skade dine kommentarer om utseendet ditt. Kanskje, isolasjon og usikkerhet oppstår på skolens ganger og er et resultat av mobbing klassekamerater som kunne mislykkes i å gjøre narr av deg, fornærmet, og dermed hjelpe deg å redusere din selvtillit. Det er viktig på dette tidspunktet å finne støtte og forståelse av sine kjære, men dessverre er dette ikke alltid tilfelle, og vi sitter igjen alene med frykt og følelser, absorbert i sine egne problemer.

 Ned med skam!


 Hvordan å overvinne frykten for samleie med en gutt og bli mer selvsikker? Tross alt, ønsker ikke å møte med en mann likte omgjort til en katastrofe på grunn av stivhet, erfaringer og ikke engang muligheten til å uttrykke sine synspunkter. Det er mange måter å hjelpe i fremtiden for å føle seg mer rolig i arbeidet med mennesker, være seg selv mens deftly gjøre et godt inntrykk på enhver mann.
Hvordan å stoppe sjenert fyr

 Hvis årsaken til usikkerheten er på utsiden av bygningene, så bør du bestemme hva du ikke liker deg selv. Kanskje endre beskjeden stil av kjole og plukke en lys, men ikke forårsaker som kom til deg. Er det nødvendig å radikalt endre bildet, endre frisyre, hårfarge, klær, finne nye interesser og hobbyer. Ofte jenter er misfornøyd med kroppen sin, i så fall bør du registrere deg for dans eller gym. Garantert til enda et par leksjoner hver jente vil allerede føler seg mer trygg, selv om betydelige endringer i figuren ennå ikke har observert. Fin og pen jente vil alltid være fornøyd med sitt utseende, og derfor vil utstråle selvtillit, som ikke kan unngå å legge merke andre.
 Hvis du føler deg sjenert til å snakke med fyren hubytesya, ute av stand til å formulere et forslag, men det er gratis å kommunisere med venner, alltid huske at alle menn de samme vanlige mennesker, som alle vennene dine, så ikke bry. Hvordan kan du utdanne et barn om hvordan du ikke bør snakke med gutter, og som anstendig og beskjeden jente bør oppføre seg bare øke din usikkerhet. Ikke zatsyklyuytesya på nravouchenyyah, oppføre seg naturlig og fritt.
 Hvis det er for sterke følelser, så du bør øve på språkutvikling, lese bøker høyt i gata starter en samtale med fremmede, utvide sin krets av venner og interesser. Du kan også forhånds tenke på temaer som vil bli diskutert på møtet med fyren snakke høyt foran et speil kopi watch å se hvordan du ser den delen i samtalen.
Hvordan å stoppe sjenert fyr

 Oppsummere


 Utvilsomt, beskjedenhet iboende til mange mennesker, og det er naturlig. Men altfor ofte er det mange jenter under påvirkning av andre, eller feil av sine egne, ikke vet omfanget når beskjedenhet går inn i overdreven skyhet og usikkerhet. Disse kvalitetene ikke male mennesker og vil forhindre i fremtiden for å oppnå mange mål, inkludert et personlig liv. Ikke alltid du kan forvente når fyren som likte, ta det første steget, fordi dette ikke kan skje, og hvem vet, kanskje dette er den samme mannen som perfekt passer deg.
 Jobbe med selvtilliten, ikke tenke på hva du synes om folk rundt, smil, oppføre seg naturlig som mulig og lukke opp er ikke viktig i seg selv, ikke vær redd for å ta risiko. I begynnelsen kan det virke vanskelig og forårsake indre ubehag, men likte fyren oppmerksomhet som et resultat av så mange innsats og arbeid på deg selv, er det verdt?  
Яндекс.Метрика