Hvordan få en fyr til orgasme


 Hver kvinne ønsker å bli ønsket for sin mann. Til fyren alltid ut som du trenger litt: Du må være variert og dyktig, og ingenting å frykte. Hver jente og kvinne bør huske på hvis du ikke levere bestillingen din til å møte fyren på som den er avhengig, er det mulig at han bestemmer seg for å løpe bort til en annen jente. Hvis du lærer å bringe ektemannen til den høyeste lykke, være sikker på at det er ingen steder du ikke kommer noe sted. Til favoritt tenkte bare på deg, må du gi den en svimlende glede. La minutt teller for å møte deg, fordi etter å ha lest disse tipsene, vil du bli en gudinne i sengen.

 Firing interesse for hennes mann og sex


 Det er lite sannsynlig at du vil finne en mann som ikke ville bryte samtalen om sex. Slikt snakk opphisse hans sinn og fantasi og forventninger vil vise seg å fremveksten av en fyr uutholdelig ønske. Bruk denne. Hvis du Irriterende partneren din slik at lidenskapelig videreføring garantert.
 Å være på et offentlig sted, det shepnit øre noe erotisk eller fordervet. Forsiktig berører den og vidstoronytesya. La ham vite at du ønsker fortsettelsen i kveld. Mann ønsker å vente til da siden.

 Læring fra kroppen hans


 Ikke vær redd for å eksperimentere og snakke med sine representanter under sex, se hans pust, med henvisning til forskjellige steder. Først av alt, bør du være interessert i å møte kjæresten hennes. Du må bryte hva han liker. Ikke rush for å bringe ham til orgasme. Av bestemt punkt i fart er ikke: følelsen vil ikke være så spektakulær. Likevel, til tider, kjapp velkommen.
Hvordan få en fyr til orgasme

 Spille, se, lære. Følg innsikt - en kvalitet som er gitt til hver kvinne. Vær ærlig med sin mann og åpen - de vil sette pris på det. Inkluder fantasien, og ikke vær redd for å gjøre hva det er i dine tanker. Ikke vær redd for å ta på kroppen hans. Lys berører veldig spennende. Følg pusten hans oppførsel. Denne måten kan du få øye på erogene soner mann. Som et ytterligere insentiv til å røre fingrene, leppene og tungen. Krenket hans kjærtegn uten å berøre den viktigste. Tenne ild i hans ønske.

 Når en partner "oppvarmet"


 Er du klar til å bringe hennes elsker på toppen av lykke? Deretter gå videre! En kvinne kan ta en mann av verdslig glede om han er redd for å ta på penisen hans. Manndom krever bare kjærlighet og hengivenhet. Løshet og tillit mellom partnere - nøkkelen til god sex. Så slutt sjenert og begynne å nyte det du gjør.
 Mange menn har et ønske om å få en orgasme for hånd av sin partner. Det er ikke noe merkelig og unormalt. Denne måten du vise kjæresten din at du elsker ham og ønsker å bringe ham nytelse. En slik holdning vil glede en kvinne noe menneske. Selv om de sterkere sex, men også trenger kjærlighet og omsorg, samt vakre halvparten av menneskeheten.
 Start nådegaver nødvendig med en lett berøring, gradvis flytte til intense slag. Det er lurt å fukte penis før vil omfatte hendene. Grace på "tørr" usannsynlig å bringe morsom fyr, og du også. Ta spesialfett, med mindre du ønsker å gjøre det gjennom munnen. Men det siste alternativet er fortsatt bedre først. Hånden skal gli fritt, lett berøring av hodet. I As You endre trykket kraft og omfang, hastigheten på hånd - se reaksjonen til partneren din. Ikke glem at det er en annen hånd som også kan ta noe nyttig. Kjærtegnet hennes mage, lår - elsker det hele tatt. Denne måten vil du vite hvilke "knapper" trykk for å bringe en mann til orgasme.

 Oral kjærtegn


 Det mest ønskelige og den mest favoritt av alle nådegaver menn - muntlig. Den mannlige penis kan komme til en tilstand av varsling bare ett trykk på leppene i noen sekunder. Også, de elsker å se på hendelsene. Kvinner er i alle fall ikke være sjenert! Hva gjør de to favorittene i senga helt normalt og naturlig. Dette er en stor feil når hun skammer seg over den måten som bringer det glede til hans barn. Men hvis du er kategoriske og det er ekkelt at du bedre ikke starte. Du fornærme menn avsky holdning til hans penis og dermed til sitt hjerte.
Hvordan få en fyr til orgasme

 Men hvis du bestemmer deg for å finne ut hva folk føler når gitt muntlig kjærtegn kjæresten min, ikke begrense deg til handling. Første berøring av leppene skal være enkelt, bare dotrahyvayuschymysya kjødet. Første gang når hun griper hans lepper penis er ganske emosjonell for sin mann. På dette punktet, hva hans følelse overveldet, det kan også skrike av lykke. Bare ikke glem at dette - dette er ditt trumfkort. Du kan slikke kuk, ikke anvende lepper, eller tungen wiggling når svelget ham i bakken. I de tidlige tider ikke prøv å svelge kuk helt - du vil ikke lykkes. For det første er det mulig brekningsrefleksen. Skill kommer med tiden. Hver gang det er mulig prøve å svelge en stor lengde. Se etter en passende stilling for deg. Ikke vær redd for å eksperimentere.
 Snakk med din kjære at du er forvirret eller ubehagelig for deg. Mellom elsket folk bør ikke ha noen hemmeligheter og mysterier. Hvis du er ubehagelig levere tilsvar likte min fyr, spør deg selv: Gjør det? Ikke vær redd for å eksperimentere, prøve nye ting, erfaring tidligere gjenkjennelige følelser. Diversifisere din sex liv, kroppsliggjøre sine fantasier til virkelighet. La deg helt til sin elsker, uten å sette noen grenser. Din kjære blir fornøyd.  
Hvordan hjelpe takle den elskede komplekser


 Veldig ofte i spørreskjemaet online dating YouSexy eller tillitsfulle samtale med en jente jenter beskriver et sett av kvaliteter som er bundet til å ha sin utkårede. Distribuert i opinionen at hver mann bare må være sterk og modig gjør mange av guttene gjør en betydelig innsats for å oppfylle standarden, i hvert fall utad. Men de fleste av dem i mange situasjoner føler utrygghet, frykt, og noen ganger til og med panikk. Og på den ene siden er det helt normalt - fordi menn er mennesker også. På den andre - at usikkerhet og frykt hindre menn oppnå suksess i livet. Oppgaven med en klok og kjærlig kvinne - ikke tilpasse seg komplekse elskede, og hjelpe dem til å overvinne.
 Så, hva hemmeligheten skremmer våre menn og hvordan man skal håndtere denne frykten?

 Frykten for å bli stemplet henpecked


 Den viktigste funksjonen i denne frykten er ønsket av menn til å bevise sin sak overalt og i alt, uavhengig av den objektive situasjonen. Den vanligste måten barn oppfører seg og autoritære regjeringen mødre som en gang styrte deres hver bevegelse. Frykten for retur til fortiden gjør menn hevde på alle trinn, selv når det ikke er absolutt ikke nødvendig.
 Hvis din favoritt tillate slike skjermer - å starte analysere sin egen atferd, kanskje, du virkelig prøver å kjøre den til seg selv "under hælen"? I alle fall bør vi gi ham mer frihet og støtte sine initiativer.

 Frykt for å mislykkes blir


 Alle de samme sosiale standardkommandoer mann til tretti år for å få et hus, en bil og medlemskap i flere eliteklubber. Ja, noen er virkelig mulig. Men flertallet er imidlertid nødt til å pløye hver dag i en meget beskjeden lønn og spare på sigaretter, som ikke bare er misunnelse, men også følelsen av mindreverd, tap av selvtillit, sterk usikkerhet, som til slutt kan føre til ekte depresjon.
 Gi en reell hjelp denne situasjonen er svært vanskelig. Det viktigste - i alle fall ikke prøve å sammenligne hans utvalgte fra mer vellykkede menn refse ham ikke altfor elegante gaver eller annen måte ikke indikere sin høye økonomisk og sosial status. Bedre å prise ham selv små prestasjoner, gleder oppriktig ydmyke gave og ofte minne som du liker. Det inspirerer og fører til suksess.

 Frykter alvorlige forhold


 Du sammen i lang tid, men en familie vi aldri kommer? Alle klare: Det viser frykter seriøst forhold. Mange menn ordet "bryllup" redd meningsløs. For slik frykt kan skjule frykten for erstatningsansvar, tap av frihet eller banal infantilism.
 Hvis du er interessert i å starte en familie, prøv å snakke åpent med mannen i fremtidsplanene. Hvis han ikke ønsker å selv ta dette emnet ytterligere forhold, uansett hvor trist det var å innrømme, er fåfengt.

 Seksuelle frykt


 Bare opplisting av mannlige seksuelle komplekser kan ta mer enn én side. For lite, for fort, for uerfaren, for hårete, for tynn eller for tykk, minst ett av disse frykt er til stede i hver mann. Og her den kloke og taktfull kvinne å hjelpe sine kjære ganske styrker. Ignorere ulemper og flere aktsentyruytes fordelene. Komplimenter av hans styrke og mot som vil være nyttig. Men det betyr ikke at du må komme til enighet med sin egen seksuelle misnøye: en favoritt vise hva du vil og hvor. De fleste av dem er godt trent!
 Vel, vi kan bare ønske deg tålmodighet er nødvendig over tid vil bli belønnet!  
 Tidene forandrer seg, og med dem ideen om menneskelig skjønnhet. Det faktum at inntil nylig ble ansett som noe uanstendig eller vulgær selv i vår tid er normen, og noen ganger nødvendig. Dette er en delikat prosedyre som intim hårklipp. De fleste moderne kvinner foretrekker intime hårklipp i samme vanlig som hår.

Argumenter for og imot intime hårklipp


 Innhold:

 •  Holder prosedyrer intime hårklipp

 •  "Proffene" intime hårklipp

 •  "imot" intime hårklipp

 •  I noen tilfeller kan intime hårklipp ikke gjøres?


 •  Moderne skjønnhet som representerer et bredt spekter av alternativer hårklipp bikinilinjen, fortrylle sine merkelige og uvanlige design. Dette intime hårklipp omgjort til en kunst. Som bare gjør ikke mestere for å skape de mest unike og luksuriøse alternativer: intime frisyrer farget i ulike farger dekorere bruker paljetter, strass og fjær. Selvfølgelig er dette intime frisyrer dekorative utseende ikke laget på lang sikt, men en romantisk kveld er i stand til å skape en vakker effekt.

   Holder prosedyrer intime hårklipp


   For å skape et vakkert og intimt opprinnelige frisyre er bedre ikke å risikere å prøve å gjøre det selv hjemme, og gå direkte til master som vil legemliggjøre alle ønskene til virkelighet. Prosedyren for å lage dekorative frisyrer holdt som følger:

 •  Først av alt velge bildet som vil matche den type figur kvinner. Det er viktig å vite at de som har brede hofter, bedre tilpasse bildet som har smale raffinerte linjer. Eiere smale hofter bedre å velge frisyrer som har flott bilde og brede linjer.

 •  Når du har valgt et mønster, for å imøtekomme kunden kosmetisk sofaen, tar den mest passende sted.

 •  Den neste fasen - tegne bildet på bikinilinjen ved hjelp av maler.

 •  Da domenet som du ønsker å fjerne hår, behandles av en spesiell desinfiserende tonic.

 •  Endelig kommer tid til å behandle alle de dårlige behandling - hårfjerning. Master markere hver centimeter av huden varm voks, og etter fullstendig tørking fjerner hår skarpt rykk. Opprinnelig fjernet hår i bikinilinjen, fjerner ender i sonen av dyp bikini ".

 •  Veiviser deretter trimme håret som oppholdt satt bilder og, om nødvendig, deres farger. Mulig farge med Toning verktøy som holder lenge og raskt vasket og farging resistente blekk.

 •  Når malingen påføres, og deretter vasket bort, håndterer master hele området hårfjerning spesielt talkum.

 •  På slutten av prosedyren for å dekorere frisyrer stikke paljetter, strass eller fjær. For dette formål er lim som er helt ufarlig.


 • Argumenter for og imot intime hårklipp


   "Proffene" intime hårklipp


   I dag, mer og mer av det smukke kjønn foretrekker intime hårklipp. Dette er ikke overraskende, fordi denne type intim hygiene har mange fordeler.

 •  Det er ingen tvil om at den intime hårklipp ser mye mer attraktiv enn grodd bikiniområdet.

 •  Intime hårklipp - en flott måte å øke din egen selvtillit. Kjenne hans delikat liten hemmelighet, ville noen snerpete føler sex bombe.

 •  Intime hårklipp når det gjelder hygiene er et flott alternativ til tradisjonell barbering. Med dette dekorative hår kvinne vil oppleve konstant friskhet og renhet.

 •  En annen fin ting - et område som vanligvis er skjult under håret har en masse nerve avslutninger, avslører at kvinnen begynner å føle seg bedre menn nådegaver som vil gjøre kjærlighet lang forspill og minneverdig.

 •  Frisyre i et intimt sted - en flott måte å skape en romantisk stemning, legger sexliv mer lysstyrke og variasjon.

 •  Gjennom intim hårklipp kan, ikke nøl med å bruke meget ærlig undertøy, badetøy og bikini åpen.

 •  Intime hårklipp er helt trygt. Selvfølgelig kan denne metoden for hårfjerning ikke kalles helt smertefri, men hvis denne fremgangsmåten blir utført i en skjnnhetssalong, kan smerten reduseres ved hjelp av mentol som inneholdes i et spesielt talkum eller tonic, slik at fremgangsmåten kan lide absolutt enhver kvinne.

 •  En annen fordel med å kutte gjort i kabinen, er at du kan være trygg på at det vil komfortabelt og profesjonelt ved hjelp av prosedyrer som ikke tillater håret til å vokse svært raskt, slik at huden skal holde seg glatt for mye lenger.


 • Argumenter for og imot intime hårklipp


   "imot" intime hårklipp


   Så langt er det kvinner som er sjokkert om denne delikat emne som intim hygiene, mange ikke skjule sin negative holdning, som har sine egne grunner zakompleksovanist og skyhet. Mange kvinner liker å prøve en rekke, men på grunn av hans egen konservatisme kan ikke bestemme slike eksperimenter. Mange føler seg flau foran banale intim frisør.
   Noen jenter tør ikke åpenlyst til en slik prosedyre, fryktet et tilbakeslag fra partneren. Videre har de fleste av disse frykten er helt grunnløse, fordi nesten alle mannlige representanter godkjenne eventuelle eksperimenter intime. Men hvis du fortsatt tvil ikke utgitt, bør vi diskutere saken med sin andre halvdel.
   En annen liten ulempe med denne prosedyren er at etter at du ikke kan sole seg og gå i solarium, og bruke kremer og dusjfasiliteter så lenge huden er fullstendig restaurert.

   I noen tilfeller kan intime hårklipp ikke gjøres?


   Kontra gjøre frisyre i et intimt område med hovne lymfeknuter, soppsykdommer i huden i bikinilinjen, tilstedeværelse av sår og irritasjoner, solenergi og andre brannskader, menstruasjon, og to dager før begynnelsen og etter to dager.  
  Яндекс.Метрика