Hvordan bli kvitt aspirertI hovedsak aspirert - er den vanligste hematom, og snakke i klartekst - blåmerke. Skiller aspirert fra et blåmerke ganske entydig plassering - nakke, bryst og så videre. Hvis du føler at du trenger å raskt bli kvitt aspirert eller i det minste skjule sine spor, vil dette bidra til følgende tips.
Verifisert rettsmidler aspirert
Når aspirert behov for å handle raskt, vil jo raskere din reaksjon være, de mindre synlige manifestasjoner er aspirert. Så, noen påvist måter å bli kvitt hematomer satt fra noen minutter til noen timer siden:

- Så snart som mulig til stedet aspirert sette noe kaldt. Dette kan være en hvilken som helst is eller frosset produkt fra fryseren. Dette stedet bør aktivt aspirert massasje;
- Hjelp bli kvitt den siste aspirert tykk blanding av bakepulver og vann. Denne massen å smøre aspirerte sted for å hindre blåmerker;
- Fersk aspirert og hjelper kjempe tannkrem som skal gnis inn i såret. Metoden er ganske rart, men ikke mindre effektiv.

Tradisjonelle metoder for aspirert

Bli kvitt ganske effektivt hjelpe pustende og tradisjonelle metoder, som er det primære middel for mat som vil bli funnet i hver kjøleskap. Hva du kan gjøre:

- Legg til hematom fersk kutt stykke rå biff og holde rundt en fjerdedel av en time. Så ta en pause i en halv time, og deretter gjenta prosedyren;
- Tilsett løk skåret i to og gni sin juice i skaden. Hvis løk på hånden var ikke, kan du bruke hvitløk. Med denne metoden må du følge litt forsiktig, fordi du kan brenne huden, så lenge holder ingen løk, er ikke nødvendig ingen hvitløk;
- På samme måte som løk, kan rå poteter brukes ved å feste den til et sted med frisk kutt aspirert;
- Vel, i siste sving, men ikke i form av effektivitet - gjør komprimerer med anstrøk av aloe blader.

Preparater av aspirerte
Hvis ingen av de ovennevnte betyr at du ikke bidra til å dekke opp blåmerker, kan i dette tilfellet ty til bruk av narkotika. Hjelp kan du:
- Netto jod;
- Ulike salver og kremer. Passer nesten noen måte ment å håndtere blåmerker og hematomer. Blant de mest vanlige og effektive - "Antysynyak", "Heparynovaya salve", "Troxevasin", "Rescue". Disse verktøyene skal brukes til skaden hvert tjuende minutt - en halv time;
- Bodyaga - et velkjent verktøy som må blandes med noen krem ​​(helst barn) og for å få på plass aspirert fem eller seks ganger om dagen;
- "Lioton-gel" - er også meget effektivt redskap, noe som er gnidd på plass suget, vasket og deretter påført på nytt.

Ingen av disse verktøyene ikke gi en absolutt garanti rask avhending av aspirert. Intervallet som aspireres opphøre å være synlige, avhengig av typen og dybden av skaden. Hvis Treat aspirert, de er innen en dag eller to. Men i noen tilfeller, selv de mest komplekse én uke handling aspirert forblir synlige.
For å unngå ubehagelige konsekvenser pustende, advarer den halvparten som for deg en visning av følelser er uakseptabelt, og da trenger du ikke å tenke på hvordan du skal bli kvitt disse betydelige hematomer.  
Hvordan være en lykkelig kvinne?
 På spørsmålet om hvordan å være lykkelig og til kvinner og menn, og barn - kort sagt, alle medlemmer av menneskeheten, kjente Kozma stenger besvart for lenge siden. At han gjorde ikke spesifisere hvem gjelder hans bemerkninger, som om noe som tyder på det, uavhengig av kjønn, alder, sosial status og religion, lykke - er evnen til å stille spørsmål, ikke omstendighetene. Men denne allsidigheten oss selv på hånden, som om det ryktes at selv en kanin kan lære å røyke, er det rimelig å lære folk å være glad i noen situasjon, jo mer kan du prøve. Så, uten å gå inn i detaljene i psykologi lykke Zaitsev, er vi nå skal prøve å være lykkelig. Tross alt, og til tross for alt, hele tiden og regelmessig, og definitivt smittsom. Ja til andre ikke bare ønsket å smile tilbake, men følge deg til endene av verden i håp om å varme opp, og kanskje for meg selv få din del av blendende lykke. Aksje eller ikke - du bestemmer selv. Mens vi gjør god aksje. Og jo mer lykke, som multipliserer divisjon, og dette er bare mer og renere. Klar? Deretter starter.  Hva er en kvinnes lykke?
 Uttrykket "kvinners lykke" som vi ofte funnet i tekster av romaner og sanger, gratulasjonskort og drikking toasts som ikke bare hadde tid til å bli fanget i tennene, men nesten mistet sin essens. Du sier det, noen folk tror hva han mener og hva ønsker å lukke. Og her er ofte lagt karakteristiske "enkel kvinnes lykke", og deretter forvirring når sitt høydepunkt. Vel, faktisk, kanskje lykke, og spesielt kvinner, til å være enkelt? En liten bit Jeg skal svare: kanskje også liker. Dessuten er det en enkel lykke og alt annet, kompleks og arbeidskrevende - dette er ikke lykke, men prøver å finne det, i beste fall, før eller senere lykkes. Men før du slutter lykke komplisere. Og mer. Kvinnelig lykke eller noe annet - en dimensjon som andre fasen, med mindre ytterligere. Lykken er ikke delt inn i gutter og jenter, støvbærere og pollenbærere - det bare gir dem nåde og fylde av livet for å bidra til å realisere sin viktigste funksjon i verden. Så la oss bare ta for gitt at var opprinnelig Happiness. Og dette vil være en start. 
 Som enhver slozhnosochynennaya struktur, lykke avhenger av hva den er fylt. En lagret denne filler steder enn i ditt sinn og sjel. Disse to mottaket lykke bør være minst 2/3 fylt på riktig måte, og sikrer lykke komponenter. Da den siste tredjedelen, selv om det ikke bidrar til en følelse av lykke komponenter kan hindre deg fra å være lykkelig. Så det første du må gjøre for å bli virkelig (altså internt, ikke bare utenfor) lykkelig kvinne holde det dypt internrevisjon for å identifisere, analysere og sortere alt som er din indre verden og følgelig danner et syn på verden utenfor. Tro meg, vil du finne mange uventet. Uventet interessant, uventet og hyggelig overraskelse skuffende. Div. Det er ikke forferdelig - det viktigste at du fant følgende covenants lykke:
 1.  Elsker (eller i det minste sympati) til seg selv. Fordi du gjør - er den viktigste og den eneste personen som var, er og alltid vil være med deg fra første til siste åndedrag. Og hvis det viktigste i livet til mannen elsker deg, noe om hva lykke kan det være? Kjærlighet til seg selv begynner med anerkjennelse, forståelse og deretter seg selv. Unnskyldninger råd til de mangler som ikke er kritiske, og er en del av din unike personlighet. Arbeidet (som er en prosess som er gjennomført med glede) og eliminering av feil som hindrer deg nyte livet. Og alt dette - ikke selvopptatthet, egoisme og sunt, trenger du hver person minst for selvoppholdelses blant andre. Og jo flere mennesker rundt - jo mer bør være ditt "rustning" egenkjærlighet.
  Hvordan være en lykkelig kvinne?
   Hun, i likhet med koblinger av post består av bekymring for deres helse (ernæring, kosthold, fysisk aktivitet, avvisning av dårlige vaner, tilstrekkelig hvile, oppmerksomhet til faresignaler) om sitt utseende (ansikts- og kropps kvalitet kosmetikk, gode klær, manikyr, hårklipp) og om hans mentale komfort (interessante og lærerike bøker, favoritt musikk, filmer, kvalitet, kommunikasjon med gode mennesker, omsorg for familien, små og store fine gaver selv). Dette gir nær lykke og rett på sak, og formen av glede. Og ikke umiddelbar og langvarige, og etterlater en følelse av dyp sjel tilfredshet som er her og nå, livet generelt, selvfølgelig. Hvis alle eller i det minste det meste av det, befinner du deg i livet mitt på revisjon, plassere en hake foran elementet. Den første betingelsen for lykke du har fullført. Bare ikke bland selv-kjærlighet av narsissisme, som ikke bare fremmer men bringer også på ingen lykke. Hvordan og hvorfor - diskutere senere i avsnittet om "antyschaste". 
   Uavhengighet fra andre. Uavhengighet er ikke så mye materiale (selv om det definerer mange en følelse av frihet og lykke beslektet med det), men inne fra andres tanker, ønsker og trykk. Det er veldig viktig å skille mellom faktiske uavhengighet, som har en tendens til å være mer på forholdene og hvordan vi enige om ikke sikre lykke i seg selv, og psykologisk uavhengighet, definere indre stemning. Fordi det ville objektivt fantastisk du er, som alle avstemninger subjektiv umulig og rundt før eller senere finne den personen du prydetes ikke liker. Hvis du ta på sin negative mening - stress er gitt til deg. Stress - den viktigste fienden av lykke. Nemlig effektivt våpen mot det - eget hode på skuldrene. Lytte til andre er nyttig, men din egen ide for deg personlig bør alltid være en prioritet. For ikke å nevne det faktum at det bør behandles.
   Internt uavhengig person ingen kan komme til å gjøre hva han vil og hva som vil være ulykkelig, og ta i livet, som er ubehagelig, og derfor ikke trenger. Bare en sterk og selvstendig person kan være uavhengige og lykkelig. Fordi en kvinne å være lykkelig eller ikke være - er det også deres valg og beslutning som du trenger å ta og ha mot til å følge det. Så lenge denne måten kan du presse noen andres mening, risikerer du å bruke på veien til lykke for lenge. Ikke at det var ikke - hastverk gjelder ikke for dine vaner av glade mennesker. Men bare synd å kaste bort verdifulle år, måneder, selv om noen få dager, vel vitende om at de ville være mye bedre og morsommere for deg og du for all denne tiden - for å være en lykkelig kvinne. Så se til deres uavhengighet og den indre kjerne som den er basert. Du vil finne - gjøre en annen tilstand Heldigvis, sammen med forrige avsnitt ved å fylle mer enn halvparten av sitt volum!
   Bevisste ønsker. Livet famlende, uten å forstå sine egne ønsker, mål og minst noen måter minner om gjennomføringen prosessen med å lage en kake i mørket eller med en blindfold på andres kjøkken. Tenk deg at ingen krukke av ingrediensene ikke er signert, og se innholdet kan ikke du også. Tilfeldig satt og bland alt som kommer hendig uhell eller at noen vil gi til din smak. Tror du at i fatet skjer som et resultat av slike forberedelser? Det eneste du kan si om ham er sikkert - det vil ikke møte dine forventninger og behov. Analogien kan forlenges hypermarked hvor du finner melk i bakeriet. Men på samme måte ment å forklare: du vil ikke finne lykke i livet ditt før du forstår hva lykke er for deg personlig.
   Det er ingen hemmelighet at selv med dagens overbefolkning og globalisering, er alle forskjellige. Jeg kan ikke være en lykkelig kvinne, en venn eller nabo Mary Il - du kan være lykkelig eneste måten du kan være alene. Kanskje Mary kan ikke forestille meg lykke uten cabriolet i garasjen om natten og Il kjøper alle labutenы falske nettbutikker og bare da, lykkelig søvn. Men du vil ha noe annet, ikke sant? Her spesifisere - først for deg selv - hva du vil. Pomriyte, be om å detalj liv der du er fornøyd. Nå tanker slå fra følget og føle følelsen som grep deg når du har nådd dine fantasier. Den følelsen - og er grunnen til at du trenger å fokusere på. Den vil fortelle deg riktig veiledning og vil skje bare når livet ditt er i samsvar med din personlige plan. Det er ingen håp om lykke - det betyr at du har gått ut av veien, gikk galt, må du stoppe og søke riktig retning. Så lenge lykken med deg, går du ekte vektor og kan betraktes som en tredje vilkåret er oppfylt. 
   Hvordan bli en lykkelig kvinne?
   Intern beredskap til / være fornøyd - det viktigste og nesten eneste betingelsen for dette. Og verden er full av eksempler og bevis for at ytre omstendigheter egentlig spille dette er ikke hovedrollen - om noen lek. Husk de glade øynene til landlige barn som ble gitt for å holde penner nyfødt kattunge, avsky og misnøye tenåring fra velstående familie som ble presentert med en smarttelefon er ikke den mest fasjonable farge. Eller situasjoner som kan føle seg lykkelige mennesker på samme alder, men bor i ulike historiske perioder. Selv en overfladisk sammenligning er nok til å forstå at vilkårene i lykke - parametrene, trekke flere kort, er det betinget. Dette betyr at nesten alle av dem kan vi bruke til egne formål. Det er ett hovedmål - å være en lykkelig kvinne.
  Hvordan være en lykkelig kvinne?
   Selvfølgelig er livet annerledes, og noen ganger veldig vanskelig. Noen ganger er det rett og slett umulig å holde en positiv holdning når hele verden er mot deg. Men subtilitet av denne perioden er at jo høyere din personlige evne til å være lykkelig - jo raskere du gjenopprette etter uro og returnere lykke i sitt syn på verden. Selv utøvere blir skadet og fratatt muligheter til å praktisere, noen ganger permanent. Men etter retur til gym utøveren bare returnere de forrige innstillingene enn mann svak i kropp og sjel. Så la oss bare ikke kommer til å fokusere på de dårlige og fokusere på ytterpunktene av elendighet. I stedet, la oss huske disse tingene, planter og liv veiledning for å hjelpe oss å motstå selv den sterkeste storm og, til tross for at det å være lykkelig kvinne:
  1.  Ingen komplisert. "Takk" offentlig promotering av barndommen vi pleide å tro at alle gode ting må tjene, og hva er verre - ". Vi trenger å kjempe for lykke» som Disse innstillingene og ikke tillate oss å være lykkelig allerede en voksen. Faktisk, lykke - det er enkelt, er det enda enklere enn noensinne. Naturen skapte mennesket lykkelig, er det normalt, men uten hell bare oppfattet som et tegn på eventuelle brudd. Så slapp av og bare begynner å la deg være lykkelig uten en spesiell anledning, prestasjoner og resultater. Bare fordi du bor i verden som denne morgenen du åpner øynene dine, så solen og himmelen. Og hvis samtidig du også så øynene til en kjær, og i tillegg til smil i disse øynene - du bare gladere stort antall mennesker på planeten. Denne lykken - enkel. Den er inkludert i basen for hver enkelt av oss fra Skaperen.
    Ikke komplisere - det betyr heller ikke ta med ideen om lykke altfor høye krav. For noen grunn, mange mener at det er umulig å være lykkelig uten, og det er en lang liste med ulike forutsetninger og behov. Ønsker mer - det var bra. Å være ulykkelig så lenge dette ikke er - dårlig. Bare forestille seg hvordan du blir lykkeligere når får det du ønsker. Det er "lykkeligere enn nå" og ikke "endelig lykkelig." Kjenn forskjellen med denne følelsen gå videre til neste punkt.
    Å leve i dag. I alle ønske lykke umulig å planlegge eller bære på i morgen / neste uke / annen passende tidspunkt. Det er enten det eller ikke. Lykke - er at her og nå, følte og opplevde du alltid som livet bakgrunn, og fortsatt hver gang igjen. Så hvis du tror at lykke at uansett grunn ikke har nå kommet til slutt - du tar feil. Uansett hva du guidet i dypet av sin sjel som ikke ville være for deg autoritet og guide, er én regel for alle. Psykologer, esoteriske, buddhister, synske og selv moren din enstemmig gjenkjent deg, være glad for å fange halen umiddelbart, andre ganger bare ikke kan være. Dette betyr ikke at du trenger å mase - det betyr at vi ikke bør sette av og skrive "utkast" av hans liv, redd for å gjøre en rettferdig kopi blotter.
    Stopp uendelige rotet gjennom barnas skader og får dem til å se på dine ulykker. Ikke engang tenk, ser fremover, ser det hint på mulige feil. Og enda senere, hvis det kommer til det, er basert på dette grunnlaget og fortid. Derfor, hvis det ikke er lykke i dag - hvor vi tar ham i morgen? Vi sier ikke dette for å riste din tro på en lysere fremtid og til fremtiden kommer så snart som mulig. Mer presist - som du lage det for deg selv så snart som mulig med sine egne hender. Jeg tror virkelig at du er ikke bare i stand, men villig til ikke å vente, men å handle for å være en lykkelig kvinne.
    Loven. Et enkelt mønster som lenker i en kjede sammensatt slik: glede - glede - wont være lykkelig - lykke. Bevege seg sakte. Hva bringer deg glede? Gå utendørs, dans, maleri, musikk, lesing, shopping oftere engasjert i det som gir deg glede. Skape et positivt bakteppe for alt som skjer i livet ditt er stadig økende andel av disse hendelsene for den positive. Stå opp og gå til lykke. Lin går - etter. Ingen krypkrefter - lyver, men bare på en måte som du virkelig lykkelig. Før eller senere, ligger du fortsatt gå lei og ønsker å gjøre noe mer interessant.
    Av erfaring, mer interessant og rikere liv - så det lykkeligere. Ifølge statistikk, blant husmødre overbevist mye mer uheldige kvinner enn blant sysselsatte arbeid, kjærlighet, enhver form for aktivitet. Et hint er klar? Igjen, jo mer du er opptatt, jo mindre tid du har til å lytte til ham på jakt etter gamle og nye grunner til tristhet. Men mens du forbereder en kvartalsrapport, brodere sting, kjører rundt i byen på jakt etter de aller skjørt eller geit vokst fett på treningsstudio, trenger du ikke forstyrre din underbevissthet sakte men sikkert vyrulyuvaty den sanne veien som fører til den samme naturlige programmert følelse av natur lykke. Så bare nyte en bedrift. Eventuelle hvordan, men bedre - behagelig. Ikke nødvendigvis alene og ikke nødvendigvis bare til nytte for deg, men det er som du vil!
   Hvordan være en lykkelig kvinne?

    Å elske og bli elsket. Det var i denne rekkefølgen: først gi en varm følelse og deretter få dem til å svare. Ikke fordi du må løpe og kjempe for gjenstand for hans kjærlighet. Og at kjærlighet vente, gjør ingenting - venter fortsatt på at lykke tilbake, og det nytteløse i denne aktiviteten har vi bare diskutert. Så gi næring, vokse, dyrke en kjærlighet. Opprinnelig seg selv, så til de nærmeste folk til mindre deretter tett, men den mest likable. Til slutt, en kjærlighet til verden og livet generelt. En kvinnes lykke, hvis vi begrense dette konseptet til kjønn rammeverk, fordi den inneholder den elskede, som også er en nydelig kjæreste og hengiven venn. I rampete, og umnenkom som to dråper vann ligner på barnet som klarer å kysse krever at du Syrnikov morgen og syltetøy til frokost. I en varm og innbydende hjem hvor hendene opprettet komfort og kokte svært velsmakende og sunn mat. I beundrende blikk rundt menn, utømmelige ømhet år mann i massevis egen refleksjon i speilet. Vel, alt dette ikke elsker? Vel, liker, elsker det alt, du kan ikke være lykkelig kvinne?!
    På jakt etter svar på spørsmålet om hvordan å være en lykkelig kvinne, alltid husker en veldig enkel formel: dette strekker til slik. Av og store, kan det erstatte hele artikkelen og en million liker det. Men vi tar det til henne CV til en gang (men aldri en gang!) For å minne om at lykke er ikke et sted, og ikke i noen. Lykke - det er du og du. Og du selv tilstand av lykke, om du vil. Eller kanskje du er fornøyd? Så alt du lese ovenfor, definitivt måtte svare på ditt hjerte og bringe et smil. En myk, rolig og oppriktig smil glade kvinner.  
Яндекс.Метрика