Hvordan og hva du skal overraske kjæresten sin?Overrask din favoritt alltid hyggelig. Fascinert ditt smil jente lykkelig glimt i øynene hennes, ekte glede, latter er smittsomt ... Er ikke slike øyeblikk er verdt lite for dem å prøve og få en hyggelig overraskelse favoritt?
Denne bruke store summer er ikke nødvendig. Ikke bare diamanter og pelsverk, men vanlige lite glede og overraskelse er i stand til å flytte den andre halvparten.
Som ingen overraskelse materialkostnader
- Kanskje dette du egentlig aldri tenkt på, men først selv, dine karaktertrekk og vaner er en kilde til hyggelig overraskelse for kjæresten sin. Husk at dine vaner eller handlinger føre til misnøye. Prøv å endre den til deg selv! For eksempel, slutte å røyke, eller bare for å endre håret til en som er mer som favoritt. Kanskje for deg, vil det være et vanskelig skritt, men ekte overraskelse, takknemlighet og kjærlighet lover verdt det.
- Det er mindre radikal og overraskende måter bezhroshovi. Du kan skrive et dikt og Snakk den eller gjøre den til en favoritt sang, følger seg selv på gitar (perfekt hvis du spesielt for anledningen rozuchit akkorder).
- Et godt alternativ ville være å lage en video eller foto samlinger av din favoritt eller følelser, relasjoner. Først kan du inkludere en sang som du har både viktig. For andre ideer kan du bruke en god album hvor du limer bildesamlingen din, følger hver ramme tilsvarende signaturer.
- Overrask en du er glad kan, gi henne plass ...! Har du en favoritt hjørne i byen eller området som hun aldri har sett? Bringe jenta tilbake og dele følelser knyttet til den. Hvis dette hjørnet er ikke, så bare finne et bra sted. Dette kan være taket, rolig park i landet eller til og med en gammel forlatt herskapshus.
Hvordan å imponere en jente ved hjelp av en liten mengde
- Blomster. Denne gaven vil ikke være trivielt, hvis du setter en elsket sjeldne eller uvanlige blomster. For eksempel kan det være lyse roser eller calla mettede farger. Kan jeg kjøpe en bukett (eller mer), men ikke gi deg selv en forbipasserende gjennom ...! Enig med hverandre (venner), som er ny Din jente og betro presentere blomster med en lapp med ordene elsker, for eksempel når det vil reise til eller fra jobb, bare for å handle.
- Romantisk middag. I minneverdig dato eller hvilken som helst dag som ønsker å behage sin elskede, for middag på en restaurant med en koselig atmosfære og forberede deg hjemme. Lys, champagne, hennes favoritt mat, myk, romantisk musikk ... kanskje ideen er ikke original, men jentene fortsatt hemmelig drøm av en overraskelse.
- Shopping tur. Spør favoritt lage felles shopping. For henne, vil det være overraskende, jo mindre man vanligvis utsatt for denne. Vel, selvfølgelig, må fordele mengden av shopping.
Ting å bestille. Hva menes med dette begrepet? Du kan bestille for en elsket medalje gravert med "kjære", "Eiere av My Heart" og eventuelle andre vakre ord. En hyggelig overraskelse vil føre dekorative pute, krus eller magnetiske puslespill med felles bilde. Et annet utmerket alternativ er eksklusiv T-oppfunnet design du personlig (ikke glem å informere beskjedent).
Hvordan å overraske en elsket å bruke anstendig mengde
- Positivt overrasket og veltalende snakke om følelsene dine er oppkalt etter den elskede stjerne. For alle pengene kan du også kjøpe en stjerne. Løft jente sertifikat, som vil bli skrevet, og det er 100% ikke forbli likegyldig.
- Hvis du tillater mulig, arrangere en felles ferie, gi den andre halvparten en romantisk tur der hun alltid ønsket å komme inn. Dette kan være en utenlandsk utvei tur til fjells, en romantisk tur til Paris eller noe hyggelig, romantisk, meningsfylt sted.
- Ikke redd for å bekjenne sine følelser over hele verden? Så gjør det i det offentlige! Inviter elsket filmene og er enige om å vise filmen (du kan snu dette til annonseavdeling). Du kan også bestille kjøre film på TV eller leie en oppslagstavle i nærheten av huset ditt jente, som vil bli lagt ut plakat med bilde og vakker anerkjennelse.
Overraskelse enkelt hvis du har en million eller dette er en fattig student med hundrevis av lommen. Bare fantasien og ikke glem å ta hensyn til ønsker, drømmer og preferanser lover. Ømhet eller lidenskap, romantikk eller ekstrem? Hver jente har en unik overraskelse, og bare du vet hva som ville føre hennes største glede.  
Hvordan lære å kontrollere sine følelserSannsynligvis alle møtt med situasjoner der tar feil beslutninger eller sier stygge ord slektninger "på følelser." Etter stormen takle følelser av tillit og ikke å gi etter for deres humør eller sinnstilstand er svært vanskelig. Men holde edru sinn og kan kontrollere sine følelser! Du må bare lære hvordan du gjør det.
Hvorfor kontroll følelser
Følelser kan og bør forvaltes. Når du lærer å kontrollere dem, føler du at du har blitt friere og lykkeligere. Hvis du ikke tar kontroll over sine følelser, vil de ta det over, og det faktum at dine handlinger er uvøren og du om dem igjen og igjen beklager. Også, kjenne dine følelser, fremmede kan enkelt kontrollere deg, for eksempel hvis du arrogant, spille på din selvfølelse, og når du er usikker pålegge sine beslutninger.
Følelser - en naturlig følelse. Bare tenk på hvor ofte har du hatt problemer med det faktum at du ikke kunne stoppe henne spenning, overvinne sjenanse eller roe sinne?! Spontane natur dine følelser kompliserer gjennomføringen av langsiktige mål, fordi storm sensoriske strømmer er veldig vanskelig å vite de reelle behovene og bevege seg i harmoni til suksess. Så - administrere følelser, bli mer selvsikker, selvstendig og, selvfølgelig, glad!
Hvilke følelser styres
Mange tror at kontrollen bør settes bare på negative følelser. Dette er ikke helt sant. Dermed er første skritt for å gjenopprette kontroll over disse følelsene som er ødeleggende, for eksempel, av ondskap, misunnelse eller bitterhet.Men selv de følelser som i utgangspunktet synes vanlig, i noen tilfeller er det bedre å holde for seg selv. " De kan være forårsaket av:

ego - slik at en del av vår sjel som trenger oppmerksomhet, aksept eller godkjenning, bidrar til å oppnå gode høyder i mange områder av livet, men følelsesmessige utbrudd forårsaket av ego, kan bli årsaken til en følelse av overlegenhet over andre. Og etter en stund ukontrollert ego vil manifestere seg gjennom stolthet, grådighet for penger og deres overdreven demonstrasjon, skryt eller forfengelighet.
svakheter - hvis du ikke kan stoppe forbruket av søtsaker til middag, det spiller ingen rolle, men det er din svakhet vilje eller tegn kan utløse depresjon, latskap, skyhet, avhengighet, passivitet, og andre negative følelser.
tørst etter sterke følelser - vekkende spenningen og adrenalinrush når du for en ny dose av stoffet du trenger bare gå på ski, er det helt trygt følelse, men i noen tilfeller kan møte "komme" bare med følelser som oppstår under deltakelse i krangel eller intriger, ved konstante spille dataspill mens røyking, alkohol, etc.

Hvordan å kontrollere følelser
Å lære å kontrollere sine følelser, kreves stor viljestyrke, siden bare bevissthet og nøktern tilnærming til sine følelser i ulike situasjoner for å håndtere følelser er ikke nok. For å gjøre dette, må du alltid gjøre det motsatte av hva du provosere negative følelsesmessige utbrudd. For eksempel, du er veldig sint person. Hvis du ønsker å gråte og uttrykke sin misnøye? Smil og si noe til sin ledsager vennlig. Du bokstavelig talt full av positive følelser og kan ikke vente med å dele det med noen? Ikke gjør det! Drikk te Tenk det hele i et par timer, bestemme om du vil fortelle all informasjon en outsider.
Når du erobre forståelse, lære å akseptere virkeligheten for hva det er. Ja, folk er urettferdig, onde og misunnelig, noen rikere deg og noen du mislykkes på verst tenkelige tidspunkt. Men det er ingen grunn til å bli opprørt hver gang, og mister kontrollen. Ikke mislike om arrangementer, kurs du ikke kan endre. Ta alt som skjer som erfaring.
Viktigst, lære å kontrollere sine følelser på et tidspunkt da det var en følelsesmessig storm.Hvis du har falt inn i en tilstand hvor du administrere dine følelsesmessige utbrudd, trenger du:
innse at i dette øyeblikk du er under press fra sin sinnstilstand, og forsiktighet bør utvises for ikke å rote ting opp tilfeller;
slappe av og trappe ned med et par dype åndedrag / utløp;
utsette samtalen og beslutningstaking minst et par timer å nøkternt vurdere situasjonen;
identifisere følelser, fordi når du innser at det er - svakhet, sjalusi eller sjenanse, vil følelsene bli enklere å beseire og hindre ytterligere;
hvis du ikke kan gjøre det motsatte av hva den nåværende status av krefter gjør, bare ignorere sine følelser;
å kjøre bort alle tanker som du ble født feid forstand, fordi selv når du har blitt taklet en innledende emosjonelle utbrudd, vil du fortsatt være overvinne tanker slå til deg opplevelser.

Hvis du ofte har ubehagelige følelsesmessige utbrudd, og du kan ikke slå dem ved hjelp av de ovennevnte anbefalinger, kan vi abstrakt fra de urolige følelser via kunst. Forfølge som du liker, kan du lett glemme virkeligheten, så brodere, strikke, tegne eller lage noe, og du vil se hvordan alt negativt i livet ditt falle inn i bakgrunnen.
Et annet alternativ for å takle sine følelser - skriv dem. I dette tilfellet er det best å være veldig ærlig, ikke nøl med å beskrive på papir alt du vil! Leaf kan brenne og kan leses i et par dager for å se på oss selv fra utsiden.
Sport - er ikke bare en fin måte å øke utholdenhet, men det bidrar til å administrere følelser. Registrer deg for shaping, dans eller yoga og mye bedre i stand til å opprettholde sine følelsesmessige utbrudd. Selv en daglig spasertur kan gjøre slik at du vil bli en mye mer positivt syn på verden.  
Яндекс.Метрика