Hva er de kysser. Typer KissesKiss - en måte å uttrykke følelser. Vennskap, sexy, romantisk, kyssing hilsener, familie, luft - som ikke skjedde typer kyss. For elskere er kanskje den mest rørende og hyggelig fase forhold når dine følelser kan uttrykkes uten ord ved hjelp av milde fysisk kontakt.
Hva er milde kyss
Kysse hennes elsker.Jenta holder fingeren forsiktig på leppene partner, og deretter forsiktig kysser ham. Det er ikke involvert.

Kysse øyne.
 Dette er en meget delikat og rørende kysse kyssing partner når hans kompis i ett, og deretter en annen øyelokk.
Butterfly. Mange kjenner denne typen kyss på den selvtitulerte filmen "Butterfly Kiss". Utføre han piskeslag, og regnes som en svært mild og romantisk. Røre vippene mot kinnet hennes Partner og begynne på et svært raskt tempo blink øyne.
Bølger. Hun berører leppene til leppene partner og sakte og forsiktig flytte person bølgende bevegelser fra side til side.
Kysse side. Lett og diskret kyss når hun er bak en partner og kysser ham på kinnet.
Passionate Kisses for elskere
Denne måten kan du ringe lidenskap og vekke sansene og ønsker sin partner.
Fransk.Dette er den mest kjente typen kyss, også kalt "Maraychynazh." Hvordan et kyss vet, sannsynligvis alle par. I et nøtteskall - et kyss på leppene med lepper som spillet. Først trenger du en myk touch til partnerens lepper, deretter gradvis kommer til å møte språk. Du kan ikke gjøre noen brå bevegelser og sprek tungen bevegelse. French Kiss heter ulykke, noe som er grunnen til at det er gjort sakte og er ansett som svært milde.
Ryggvirvel. I dette tilfellet, spør en kvinne partner retur til magen. Så begynte lyset å dusje kysser ham tilbake langs ryggraden fra nakken og på vei ned.
Kiss, er lidenskap. I dette tilfellet en kvinne kysse en mann når han sover. Det bør gjøre det veldig forsiktig. Kiss fikk sitt navn på grunn av effekten at det gir absolutt måte å vekke lidenskap i begge partnere.
Indikerer. Dette er en variant av det første kysset. Nå rollen som initiator tilhører mannen. Han kan kysse ømt elsket når hun sover eller bare begynner å synke inn i søvnen. Denne virkning fører til et ønske hos kvinner.
Synke. Dette er en av de mest spennende og sexy kyss. Kvinnen forsiktig klemming hans lepper øreflipp partner trekker det ned litt og begynner kjærtegnet og forsiktig bite tennene. Du kan bruke det og - dette er bare for å legge til din mot og lidenskap kyss.
Kiss of en leppe.Her all oppmerksomheten til underleppen partner. Som du vet, har hun flere nerveender, slik at de mest følsomme for kyss. Mannen klemmer forsiktig underleppen kvinne leppene begynner å suge forsiktig, bite tennene, og kan innebære språk. Kiss Dette gjelder også for den type frank, ikke egnet for en første date.
Vakuum. I dette tilfellet, blir leppene ikke er involvert i prosessen. Denne korte tiden kysse når partnere suge hverandres lepper, som et vakuum.
Uvanlige Kisses
I tillegg til ovennevnte, er det også unike varianter av denne gest av intimitet. Disse alternativene bære en smak og uvanlige henrettelsesmetode.
Japansk. Betydningen av kyss i avstanden mellom partnerne. Fra denne bevegelsen er mer brå, og den sterke og sensuelle kyss. Du må komme bort fra hverandre, og bøyde seg ned, kysser på leppene. Navnet kommer fra likheten kysse bestemmelser slik som imiterer voksne, barn kyssing japansk anime tegneserier ,.
Den våte kyss. Dermed kan vi prøve å gi elskede iskrem, søte godbiter og en smak av drikke. Å ha en slurk av drikken, kan du dele den med din kjære, må vi også jobbe med andre smaker.
Kiss av edderkoppen. Denne typen kyss fikk sitt navn etter visningen av filmen "Spiderman". Dens betydning er at partnere kyssing i posisjon slår lederen for en av dem 180 grader. Dette kyss kan utføres i en intim setting, eller når den ene parten sitter og den andre kommer tilbake, vippe hodet av andre omgang, kysser henne på munnen. Romantisk alternativ - jente sakte svingende på en swing, kaster hodet bakover og fyr som står på baksiden og kysser henne.
Hva er vennlige kyss
Med mangfold kan være ikke bare elskere kyssing, men vennlig når følelser mellom nære dusjer ofte ønsker å uttrykke ikke bare ord og klemmer. I tillegg kan kysse tjene som en gest av hilsen. Arter slikt kyss er ikke mye, men likevel, de har et sted å være. So.
Kyss på kinnet. De mest allsidige og felles måte gratulasjoner og takk venner og slektninger. I tillegg, kan den brukes på den første dag da de ikke har tillatt, ømhet og intimitet er ønskelig. Det er også et tegn på gjensidig sympati mellom mennesker.
Kyss på pannen.Denne typen kan brukes som en ekstra trøst. Hvor ofte gjør som foreldre kysse barnet sitt. Kyss på pannen uttrykker vennlig, varm holdning, full av hengivenhet og støtte.

Et kyss.
Og til slutt, den mest harmløse typen kyss som ikke krever engang et snev av partnere. Du kysse fingrene og håndflaten mot regissere den personen den er adressert gest, som for å kysse sduvaete puste. Brukes som mellom slektninger og blant par.
De ovenfor nevnte variasjoner - dette er ikke grensen. Kisses Det er mange flere, spesielt mellom de to elskende halvdeler. Og dette er ikke det viktigste riktig utføre en velkjent måte å uttrykke sine følelser. Den beste følge deres fantasi og bringe glede deg selv og din partner.  
Hvordan fortelle gutten at jeg elsker ham
 Ingen tyder på at forholdet - det er lett og enkelt. Det er veldig vanskelig ting som bør få mye oppmerksomhet, ellers kan du bare få negative resultater.
 Relasjoner alltid begynne med gjensidig sympati for to personer til hverandre. Selvfølgelig, dette er ikke kjærlighet, men ikke vennskap. Kjærlighet kommer med tiden. Dermed, hvis man er forelsket i hverandre gutt og jente kan snakke om deres sympati, vennlighet, etc., så er det mulig at hvis forholdet vil være så nær som kan være å bekjenne kjærlighet.
 Et annet alternativ innebærer anerkjennelse av kjærlighet en mann som har ingen anelse om dine følelser. Dette trinnet kan gjøres bare meget tapper jente, fordi reaksjonen kan være helt uventet, og i noen tilfeller - ubehagelig.
 Hver jente før eller senere tenke på hvordan å fortelle gutten at jeg elsker ham. Vanligvis er anerkjennelse kommer storm av følelser i jenta, spesielt frykte. Det er lettere å gjøre de jentene som tidligere har anerkjent i kjærlighet. Og de jentene som vil tale ord om kjærlighet for første gang, er i en vanskelig situasjon.
 Oppriktig elsker fyren er svært vanskelig på grunn av frykten for avvisning. Selvfølgelig kan dette alternativet ikke utelukkes, men hvis du er sikker på sine følelser, har lenge vært møte med en fyr, og krangler blant dere er sjeldne, kan du være sikker på at dine følelser er gjensidig.
 Så, gitt at innrømme å hindre frykt for kjærlighet, kan vi si at bare overvinne all din frykt, vil du være i stand til å fortelle din kjære om sine følelser. Hvis du bestemmer deg for å gjøre denne anerkjennelsen, bør du vite hvordan du gjør det bedre, skal vises før gjenstand for hans kjærlighet i all sin prakt, og ikke bare la det til tilfeldighetene avslag.
 Først de best lyd kjærlighetserklæringer alene: når du er i ett rom, det var ingen rundt. For hver situasjon må lukke samtalen. Dermed begge trenger ikke å skynde seg, fordi det er ingenting verre raskt forlatte fraser om kjærlighet.
 Sekund, snakke om følelser, om kjærlighet, være rolig, selvsikker tone. Dette vil gi deg den betydning og fyren vil forstå hvor alvorlig dine intensjoner.
 For det tredje er det galt å forvente svar umiddelbart fra fyren og bli opprørt hvis han ikke umiddelbart svare deg i retur. Det er mulig at han bare forvirret av det uventede anerkjennelse. Videre menn elsker å ta initiativ, fordi det er mulig at snart vil det også gjøre deg flytte og tilstår forelsket.
 Fjerde, til dette viktige øyeblikk å forberede. Det handler ikke bare om perfekt utseende (det er ikke engang diskutert), men også forholdet du opprettet denne dagen. Så hvis du er dating en fyr allerede, å ikke mer innsats gjør ikke nødvendig, fordi han allerede vet at du faktisk er en jente. Men hvis din favoritt er ikke din mann, så må du gjøre en innsats for å vinne hans gunst, få ham til å starte selv vennskap. De kan komme til uttrykk i den moralske støtten du kan gi det, samt hyppige møter og samtaler som venner.
 Forresten, er ett alternativ anerkjennelse gutt forelsket ord ytret i forbifarten. Hvis du vil gjøre det, hvis du mottar et avslag som svar på deres anerkjennelse, du kan alltid si at det var en enkel spøk. Da vennskapet mellom dere vil ikke bli ødelagt, men kjærlighetsforhold vil ikke bygge.  
Hvordan fortelle en mannlig løve?
 Den karismatiske og bydende mann-løve opprettet for å få kvinner. Han liker å lede, gi verdifulle råd, noen ganger uutholdelig, men det smukke kjønn fortsatt beundre denne despot mens hans nåde! Attraktiviteten til Lion er lett å forklare: det er attraktivt, godt ivaretatt og logisk sier en gave av overtalelse. I tillegg, for en mannlig Lion karakteristisk raushet, omsorg, i et vanskelig øyeblikk han vil alltid være der. Men de fleste kvinner er vanskelige å forstå oppførselen til mannlige Lions, sine handlinger, tilby løsninger og forberede for mulige problemer. Noen ganger konflikter blusse opp ganske plutselig, mens Leo oppriktig glad denne lille ting som ikke gjør de fleste menn har ikke inntrykk. Hvordan kan det ha seg? Hvordan å forstå menneske løve, lære å kommunisere med dem, å endre, å leve med at kongen i perfekt harmoni? Du må selv arbeide for en mer detaljert studie av innholdet i din kjære. Det er nødvendig å huske noen viktige punkter å ta hensyn til en rekke funksjoner som er felles for mange medlemmer av dyrekretsen. Da vil du være i stand til å skape med sin mann, Leo harmonisk forening vil klage mindre, nyte hans tilbedelse. 
 En fødte leder og vanskelig samtalepartner: mann Lion forstå på et øyeblikk
 Med sin mann, Leo viktig advarsel: denne kongen av dyrene ville bli fornærmet på detaljer, og det gjør av mindre hendelser slike vidtrekkende konklusjoner som enhver kvinne ville bli imponert. Hvis Leo minne deg seks måneder senere at en dag du våknet ham femten minutter tidligere, han til slutt var trøtt hele dagen, opprørt, rev viktige forhandlinger og tapte hovedkontrakten i sitt liv, nå budsjettert mindre penger og du tilbringer mer - bør du ikke bli overrasket. Bare mann Leo skal adlyde. Faktisk overholde sine krav er ofte ikke så vanskelig viktigst - bli vant til å behandle den ins maksimal ansvarlig.
 1.  Krevende familiens overhode. De fleste kvinner opplever overdreven rigor og krever Lviv som en ekte despoti. Faktisk, for mange i skiltet karakteristiske pedanteri, ønsket om å underordne sin vilje. Ja, disse menn som når de lytter. Du må forstå mannlig Lion riktig: han var fornøyd da hans anmodning om å bære behandles med respekt for sine meninger og ønsker. Det er bedre å vedta slike regler, gjør Leo glad og gi ham positiv energi for nye prestasjoner. Som et resultat, vil det være sin favoritt eneste fordel.
   Bilder mann Leo. HURT mann Leo kunne plutselig mye, er det svært følsom for noen oppfattet tegn på mangel på respekt, forakt. Når han plutselig begynner å bevege seg bort fra det mistet kontakten, forståelse mann Leo vanskelig. Det bør kontinuerlig overvåke seg selv for samtaletråd, husker elsket alle forespørsler. Visjonære kvinner ikke synes det er unødvendig å holde en dagbok, innspilling bokstavelig talt gå alle ønskene sine ektemenn i Lviv. Det er mye smartere enn å prøve å finne årsaken kjøling av relasjoner. Uklarheter i samtalen, dumme vitser, ironi minst forsømmelse interessene til Lion - alt dette er uakseptabelt. Hvorfor fornærmelse kjære når du kan unngå skarpe hjørner? Spesielt når det er så sårbar.
   Alle de beste. Så mange mannlige løver har en tendens til å velge selv den beste, for å oppnå de beste resultatene i det hele tatt. Når du går til sekulære partier, forretningsmøter, må du forstå ambisjonene av en mannlig løve gjøre deg den ekte dronningen eksepsjonell og unik. Selv om hun aldri gikk på hælene, ikke som besøker skjønnhetssalonger og helt fremmed for det alle de nyeste triks for å skape en "skjønnhet", vil måtte regne med kravene i Leo. Han bør utmerke andre i det hele tatt, min kone også ikke kan være et unntak. La din kjære nyter spillet og bli en vinner, ikke forstyrr ham lykkelig - vil raskt nå sine mål.
   Uten hykleri. Man-Lion er veldig kresen om kvinnen. Det må være den vakreste, imponerende, ryddig. Selvfølgelig mange kvinner søker å imponere sin utvalgte-Lion og begynne på noen spill, sette på en maske. Men her med Leo vanskelig å håndtere. Han føler falsk, svært følsomme for det. Det faktum at for noen spill han ser først og fremst bedrageri, forakt for seg selv. Det er viktig å forstå dette, og prøver å være veldig ærlig med ham. Når du trenger å tilpasse seg kravene i Leo, har ikke skildre det og gjøre en virkelig, endring og få litt nærmere hans ideal. Da den mannlige løven er fornøyd.
   Under påvirkning av sjalusi. Mange medlemmer av dette skiltet kan også skremme manifestasjoner av sjalusi. Vi trenger å forstå menneske løve, som mål å bli en mann svært attraktiv kvinne, men påvirker revnyvostyu. Man-Lion glad for å se at hans favoritt beundring av andre menn, men han mistenkt årsak til forræderi ekstremt farlig. Kvinner må følge en komplisert balanse. Hvis det er for beskjeden, ikke tiltrekke seg mannlige blikket, er Leo sikker på å være ulykkelig. Når menn interessen øker, begynte kongen av dyrene å bekymre deg, mistenker utroskap. Selvfølgelig, den eneste måten - å bygge relasjoner, slik at de ville stole mest fremtredende.
   Man-Lion kan overraske henne uventet ranymostyu, sårbarhet, krevende støt. Hva er de mest Lions maksimalistene. Det er viktig å venne seg til egenskapene til den representative karakter av merket, lære å forstå det perfekt. Du vil være i stand til å forutse begjær, be om en kjær, krever det selv er sammensatt av et system. Menn Lions vanligvis ikke despoter og kommenterer ikke på showet hans makt. Ofte er deres atferd ganske forutsigbar for de som allerede har funnet dem nøkkelen.
   Forsiktig og strålende hannløve
   Mesteparten av denne dyrekretsen foretrekker perfeksjon i alt. Hvordan å forstå menneske løve, som oppfordrer til å spare penger, men plutselig gjør elegante og tilsynelatende ikke så viktige gavene? Det er verdt mange ganger klar til å kommentere, henge på veggen rutine, som krever nøyaktighet og punktlighet kone og så plutselig annonserer ferie, turer til sjøen? Det er enkelt: mannlig løve vet nøyaktig hvor du vil lagre, og arbeide for å samle krefter, og når du kan slappe av, gjør deg selv en gave og overraske sine kjære.
   Ansvar og gjennom hele livet. For mannlige Lion er svært viktig å leve i et komfortabelt miljø, være i stand til å slappe av i et rolig miljø og få styrke følelsesmessig slappe av. Det bør bli forstått at mannen-løve primært opptatt av kone, slektninger når du bygger din egen profil, levekår. Den eneste måten han kan oppnå mye.
   For alltid i kjærlighet. Det var hennes mann, Leo kvinne kan føle ung, attraktiv og unike liv. Det vil holde romantikk, aldri dekk glede herlige gaver og manifestasjoner av kjærlighet. Men dette gjør det av hjertet, når han har en slik entusiasme. Ikke bli fornærmet hvis Leo glemte minneverdig dato, ingen gratulerte i anledning - han bor i en annen rytme, hans følelser oppstår spontant snarere enn på etterspørselen.
   Aktiv og vellykket. Begrense mann Leo i sin søken for å oppnå mye, prøve ut forskjellige kvaliteter, ikke. Mange Lions oppnå gode resultater på flere områder viser den sjeldne muligheten til enkelt og fly til toppen av karrieren. Vanligvis mannlige løver aktiv tiltrekke kreativ tilnærming til å løse ulike problemer de lykkes. Noen ganger vil Lion glemme hjem, livet for å oppnå sine mål.
   En slags ord og en høy score for en mannlig Lion. Skimp på milde ord, er det ikke nødvendig komplimenter for mannlige Lion. Denne personen vil være fornøyd hvis det regelmessig ros, feire noen prestasjon, selv ubetydelig. For en seriøs vurdering av kjære, elskede.
   Responsive. De fleste Lions er svært følsomme, de kan ikke passere av andres ulykke, klar til å hjelpe med en fremmed. Vi trenger å forstå menneske løve, ikke prøv å overbevise ham om å ringe for det praktiske. Leo kan presse altfor skeptiske argumenter kvinnens stivhet.
   Man-Lion fortryllende romantikk, raushet og venter på et rolig liv. Hans evne til å fordele makt for å finne den riktige løsningen og tjene skape tillit. Det er viktig å ikke forstyrre Lion til å realisere sine talenter og støtte ham i alt.  
Яндекс.Метрика