Hvordan leve etter svik av sin mann?
 Familie, spesielt basert på kjærlighet og tillit, for de fleste er en stor moralsk verdi, og psykologisk beskyttelse i det hele tatt av den "safe haven" i å skjule, selv når hele omverdenen var fiendtlig og kjempet. Og det er vanskelig å forestille seg en sterkere spark enn den som forårsaket det her hos moren, og så ut til å være et trygt sted. Og ennå, dessverre, selv de mest delikate pair og allianser bygget på sterke gjensidige følelser ikke alltid stå testen av styrke. Og deretter din himmelske havne pauser trengende kald vind, bølger og stigende kryssild av siste pause roe sorgløs dundrende nyheter: svik. Den personen som du trodde, som meg selv, og kanskje noen ganger mer. Mann, ved siden av som var alltid varm og trygg. Mann, støtte og hjelp i alle dine planer og generelle livs saker. Han endret. Forrådt alt du ga ham din kjærlighet, din ømhet, har du mest. Hvordan leve etter svik av sin mann? Årsakene til mannlig utroskap. Hvorfor en mann forrådt?
 Svaret på dette spørsmålet plaget bedratt koner (og ektefeller, kjærester og elskere bare jenter) i århundrer. Og hver av dem føles dypt ulykkelig og fornærmet, oppriktig tro på hva disse erfaringene ikke føler ingen noensinne. Men følelser, opplever alle ofre for svik, ganske like og lenge studert og eksperter i psykologi, og noen kloke mennesker. Og svaret på spørsmålet "hvorfor gjorde han det? "Som det var, og nei. Som en enkelt vanlig årsak til utroskap. Alle er forskjellige - og stasjoner, presser dem til å hoax en kjær, er også annerledes. Dessuten - noen til og med har en tendens til å tenke på sitt eget forræderi eller svik noe utgangspunktet urettferdig. Slik opprinnelige litt om dem, og vi også snakke. Det første først. I mellomtiden, la oss i alle fall litt å avklare for seg selv hvorfor menn forråde koner. De vanligste årsakene til mannlig utroskap følgende:
 1.  Seksuell misnøye, som kan forholde seg til både kvalitative og kvantitative aspekter av private livsektefeller. Hvis problemet er annonsert, og kan ikke løses øker, før eller senere vil det mest sannsynlig sving svik.
   Psykologisk ubehag som samler seg fra alvorlig psykologisk atmosfære i familien. Påfølgende ikke mer skånsom og hensynsfull, og uhøflig, likegyldig og kald koner er ofte klamre og stadig "saging" mann.
   Søke etter nye opplevelser. Som tragisk, noen menn har en tendens til å virkelig sette lyse følelser prioritet over familieverdier. Selv om du ikke la merke til en mann av vaner, men fremveksten av en ny arbeidsgruppe attraktive kolleger av fakta på ferie eller på forretningsreise kan liksom vise dem.
   Skjemmende kone, som gjennom årene (og noen ganger bare måneder) etter bryllupet opphører å overvåke deres utseende, bygningen ser slurvete, ikke prøver å behage mannen hennes. Romantikk i denne familien er tapt, og folk ser utenfor familien.
   Ulykke. Det vil si, det er uheldig for hans kone og ektemann for ganske fornøyd - en som han deretter forklarer ordlyden som "ond poputav", "det hele skjedde ved et uhell", "Jeg liker det ikke, det er bare sex" og "det er bare ett tid. "
   I tillegg, ifølge statistikk, menn er ikke trygg, forråde koner oftere enn andre. Det kan virke paradoksalt, men logikken er: en som er tilbøyelig til å tvile på sine evner og evner, bevisst eller ubevisst søker å bevise seg selv og andre sin verdi. Og, selvfølgelig, kan ikke utelukkes fra den generelle bilde av hvor en gift mann plutselig møter en kvinne som slår ham nærmere, hyggelig og generelt mer egnet enn kona. Denne vanskelige livssituasjon som oppstår vanligvis i stedet for tvangsekteskap og familier er ikke skapt av ekte gjensidig kjærlighet. Kanskje noen overrasket hvorfor vi betaler så mye oppmerksomhet til psykologi skurker. Og det faktum at mange kvinner forstå årsakene til mannlig utroskap internt hjelper samle og organisere tanker og følelser. Men hvis svik - det er et fait accompli, bevisst og selv analysert i form av årsak og virkning, er det på tide å tenke på sitt eget liv. 
   Livet etter utroskap
   Psykologer i en rolig stemme: livet etter utroskap er. Et annet problem som er dette livet Ironisk nok dette spørsmålet og svaret klar. Selv spredt ut i hyllene. Billedlig selvfølgelig. Fordi dushevedы tendens til å se livet som overlevde svik av sin mann som en kompleks, men ganske typisk og derfor forutsigbar prosess. Og selv dele den på en klar antall påfølgende etapper. På den ene siden, er det noe tørr og pragmatisk. På den annen side er svært forstå dette kan bidra til å erkjenne at situasjonen er ikke unike. Og det betyr at du ikke er alene, og som i selskap med mange venner lider nødt til å gå gjennom de samme stadiene vekkelses kirker. Minst du ikke gå å ta på og kan forvente at din psykiske nærmeste fremtid vil stille opp som følger:
  1.  Første etappe: informasjon. Den ene der hun ser ut til å allerede vet, men kan fortsatt ikke tro det til slutten og ta det faktum av forræderi. I noen tilfeller, er bevisstheten rask, andre det kan kreve dager eller uker. Det er noen situasjoner der psykologisk forsvar jukset kone er så fast i sin innsigelse at kvinnen benekter selv klare bevis, hevde seg selv og andre at det er en feil, og hennes mann er fortsatt sant. Selv noen menn er en slik funksjon av karakter og deres koner i måneder, noen ganger år, gjemmer ikke bare forræderi, men en permanent elskerinne og selv andre familie. Men i de fleste tilfeller kvinnen fortsatt ikke lang blinde til svik av en kjær og den andre fasen av livet etter utroskap.
   Hvordan leve etter svik av sin mann?

    Andre etappe: emosjonelle. Hvis den forrige scenen var litt stille før stormen, nå kommer stormen i seg selv. Storm nerver manifestert tårer, endeløse samtaler og klager kjærester og / eller mor, skandaler og beskyldninger mot skyldig mann. På denne tiden kan han gjøre annerledes, eller starte beklager og sverge troskap til å fortsette for alltid, eller smelle igjen døra og gå til hans elskerinne, på et trygt sted, hvor som helst bort fra sin kone i hysterisk anfall. Det tredje alternativet er valgt menn, som er lettere å ri av stormen og peremolchat emosjonelle, fortsetter å leve sammen med sin kone. På dette stadiet kan vi bare gi råd til å prøve å beskytte sine foreldres samlivs avklaringer barn, hvis noen.
    Tredje etappe: diplomatisk. Kommer etter tårer, raserianfall eller energi til å gjøre, men i mitt hjerte og sinn, og hun gradvis blir kjent og rettferdiggjort en ny type forhold med en mann, ikke så tett som før. Det stadiet og for de fleste familier er avgjørende fordi begge parter er villige til å forhandle og utsette dem lenger. Avhengig av de objektive omstendighetene tegn ektefeller, deres forhold til hverandre og mange flere faktorer som forhandlinger kan skje raskt og på en forretningsmessig og vare i mange år. Som et resultat av en mulig deling av eiendom, barn og skilsmisse, og fredelig løsning av konflikten, etter som partene forstår at de trenger familie (viktig / nødvendig i hvert enkelt tilfelle) og bo sammen.
    Fjerde etappe: de lave. Også tvetydig scenen, avhenger i stor grad av hva utfallet av den forrige scenen. Ett alternativ: en kvinne krysser en forræder til hans liv og bygger det igjen, med en ny ektefelle eller alene. Et annet scenario: en ny runde av familiens historie, som etter en test av styrke var sterkere og mer samlet. Dette resultatet er ikke ofte de eneste kloke, modne mennesker internt. Vi har bevisst satt det i bunnen av listen for å snakke om det litt mer.
    Hvordan tilgi svik av sin mann etter
    Bo hos sin mann etter hans svik kommer bare i de kvinnene som var i stand til å tilgi forræderen. Og vi snakker om ekte, oppriktig tilgivelse, ikke bare bildet overbærenhet. Seg lure du ikke være i stand til å leve med oprotyvevshym person gjennom kraft - også. Så hvis egentlig bestemt på å redde og familie, og interne forhold med denne personen vil måtte gå ganske lang, dyp og kompleks prosess av tilgivelse. Det er, som en handling av tilgivelse, ikke bare resultatet. Dette kan ta tid, kanskje til og med holdt separat. Det er hva som skjer i familier som er forent igjen etter pause. Og foreningen - merk! - En gjensidig handling, det vil si folk bør hjelpe deg å gjøre det igjen, og han vil at dette. Fra det vil kreve tålmodighet av kjærlighet til deg og, selvfølgelig, ærlighet i relasjoner. Du gjør sin del må love til seg selv og spesielt meg selv, ikke rake opp fortiden og gå tilbake til svunne liv eller å varme krangler, enten for sin egen samokopanyyah. 
    Å tilgi eller ikke tilgi - bare din vilje og din avgjørelse. Og du bør fokusere primært på din egen indre stemme. På den ene siden er det nesten ingen slike lovbrudd er oppriktig anger etter den skyldige ikke unnskyldelig. Dette er dokumentert av offentlig moral og religiøse tradisjoner, og sunn fornuft. På den annen side, det som trengs for sunn fornuft, hvis det noen gang dermed med sine kjære du fortsatt nå kaldt og ubehagelig, og den tidligere enhet av sjeler kan ikke returnere. Så den eneste måten - la gå, og ikke torturere ham eller henne selv. Og dette kan hjelpe banalt, gamle, men sterk i sin enkelhet ideen om at alt i livet er forpliktet til sin plass i fred og harmoni. Hva vi gjør ikke vår vilje, og det er - det er ikke vår. Og hvis to personer er forutbestemt til å være sammen, vil de være, og hvis ikke - ingen sunn fornuft og visdom vil ikke gjenopprette ødelagte familie. Og som kan gi noen garanti for at disse personene blir du dømt, er det menneske forræder. Kanskje svik og gapet trengs bare til deg, frigjort, møtte sin sanne skjebne. Hva eller hvem det var ikke. Derfor dristigere utseende til fremtiden og tror at alt det beste lyset, godt og lykkelig der, foran. Og det venter på deg.  
Яндекс.Метрика