Hvordan være sikker (vpevnynoyu) i deg selv?
 Millioner av mennesker rundt om i verden hver dag spør seg selv disse spørsmålene: "Hvorfor er jeg så sjenert Hvorfor ikke fortelle andre, risiko og skifte jobb, likte å komme til meg og fortelle folk om sine følelser, jeg kan ikke stå opp for seg selv, for å forsvare sitt synspunkt? ? "Mange tror at årsaken er et sted utenfor seg selv - de begynner å skylde på foreldrene oppdratt dem, livssituasjon, deres eget utseende. Kvinner tror at hvis de har liten midje og sexy lepper, nydelig byste og slanke ben, de har alt i livet er annerledes. Ikke som andre folks meninger og menn, selvfølgelig, visse antropometriske endringer i mannlig figur og personlighet type. Og galt.
 I slike komplekser tjene gode plastiske kirurger og selgere slankepiller. Ingen droppet pounds eller en ny nese og øynene er ikke i stand til å gjøre folk glade, for ikke å hjelpe ham å få tillit til seg selv og sine evner. Livssituasjon? Vi lage dem selv, mest tiltrekker seg folk som ydmyker oss og manipulere oss oppleve den mest vold i familien, frykt for ensomhet. Skylde på foreldrene? Du kan, men forgjeves - de brakte oss som de kunne. Men fordi vi ikke lenger er barn, ikke sant? Er det ikke på tide vi tar en dag og bestemmer seg for å endre sine liv.
 Du kan slå til en profesjonell terapeut - disse menneskene ikke får brukes til å svare på spørsmålet: "Hvordan være trygg?" Du kan lese livshistoriene til vellykkede mennesker, internett og bibliotek hyller - til tjeneste!
 Du kan finne din nærmeste hjemme fellesskap av personer med nedsatt funksjonsevne og for å kommunisere med disse menneskene. Når du lærer en nærmere som trekker ingen hender, ingen bein som danser i en rullestol, vil du innse at du ikke har noen problemer i det hele tatt. Det er en kort lignelse: «En mann ropte at han ikke hadde noen sko før han møtte at man hadde ben."
 Men mange mennesker med nedsatt funksjonsevne, selv å være i rullestol har lykkelige familier med barn. Blant dem er forskere, medlemmer og aktører. Diana synger Blind Gorska, vår fantastiske Z. Gerd ble krom, skuespiller Paul Luspekaev, berømt krovert Vereshchagin av "White Sun of the Desert", i stedet hadde protese ben. Og Peter Falk, ikke mindre berømte Colombo? Han gjorde øyet! Listen er endeløs. Men det er på tide å gå videre å motivere spesifikke anbefalinger.
 Vi tror du skjønner at på vei til henne, må du stole på deg selv?! Potruditsya for en kjær, vær så snill, og dine liv raskrasytsya fantastiske farger. Og husk stund - vi ønsker ikke å gjøre deg selvsikker cad! Ingenting hindrer trygg mann å være intelligent, korrekt, tolerant, men være litt dristigere og mer trygg med. Det viktigste - verdighet, evne til å holde beats, selvtillit, uavhengighet.
 Hva du trenger å lære det som skulle bli mer trygg på seg selv
 1.  Ikke zatsyklyuytesya på fysiske defekter. Tro meg, de er alle bare du ikke legger merke til, akkurat som de fleste er for opptatt av sine egne mangler, å tenke på deg. Videre vanligvis nådeløs kritikk av de utvendige kjente, vellykkede og interessante mennesker - human misunnelse. Men disse menneskene vet hvordan å holde en utfordring. "Ja, jeg er en hest - en gang sa i respons til en annen bitterhet teledivy kjent - men en fullblods hest"

   Tror ikke hele dagen om hvorvidt du er i størrelsesorden utseende. Tren deg til å ta kontakt speil på det meste tre ganger om dagen. For første gang, vanligvis om morgenen. Prøv tett som mulig for å friske opp før du går ut "til folk" tenke over alt med et lommetørkle og slutter otutyuzhennыmy bukser og sko polert til en skinne. Kontroller at du er i orden og glemme det i noen timer. Ved lunsjtid titt i speilet for å sørge for at alt er i orden - og om kvelden kan kjøre sikkert.

   Ikke vær for kritisk til andre mennesker. Hvis du er konstant understreker svakhetene i andre, kan du ikke anta at ditt utseende - et utmerket mål for kritikere.

   Du føler deg sjenert til å snakke og uttrykke sine tanker høyt? Ikke fortvil! Folk virkelig liker når de lytter. Å minnes den forpliktelse til deg selv, lytte oppmerksomt andre.

   Alltid være oppriktig. Ikke bli overrasket om du ikke forstår noe, langt mindre prøve å være rolig: Innrøm trygt i sin inkompetanse i noen henseende. Hvis du hyggelig, og du bør ikke trekke på masken av likegyldighet - enkelt og åpent si det! Men husk - uekte smil, komplimenter verre ugjennomtrengelig maske, fordi det alltid er falsk.

   Finne noen som kan gjøre selskapet en fest, foreldremøter på resten. Bestemme og snakke med ham, hvem ville du ha valgt. Mest sannsynlig vil han være glad for at du har bestemt deg for å møte ham. Ikke bare er du i stand til å føle seg ensom og ubehagelig en stor samling av ukjente mennesker.

   I noe tilfelle ikke prøver å legge til hans mot med alkohol! "Leaping fra kjeden" under påvirkning av vin damp, engstelig i livet en person kan bare slutt ødelegge alt, for ikke å nevne at årsakene varme opp på den måten hver dag, vil du bli mer. Så nær alkoholisme.

   Hvis du grovt sett, ikke rush rundt for å klandre seg selv. Vinne sjenanse på et tidspunkt en person kan bli aggressiv. Du bare møtt med noen som på hjertet enda mer sjenert enn deg og din like forvirret. Forresten, prøv å unngå det meste av denne metoden for selvbekreftelse.

   I frykt for noe ofte spør deg selv spørsmålet: "Hva er det verste i lignende omstendigheter kan skje med meg?". Tror du gi inn og sette deg selv i best mulig lys nei. Tenk deg - dette er ikke det verste. Du har aktivert andre til å føle noen fordel over deg, det smigret sin stolthet, og de vil være takknemlige for det.
   Alt som er beskrevet ovenfor vil hjelpe deg å føle deg mer selvsikker. Fortsette å jobbe med seg selv, mange teknikker som passer deg, du bestemme selv. Begynn i det små så langt - lytte til våre anbefalinger, la disse enkle reglene vil komme inn i vanen. Det viktigste for deg i dag - endelig forstår at tillit kan utvikles bevisst jobber med dem.
   Og en annen "liten" ting: den kloke og trygg person vil ikke hevde bekostning av andre, sikkert føles det når vi kan og må demonstrere deres tillit, og når du står (selv med tap) for å hjelpe en annen til å føle seg trygg.  
Hvordan ikke å bli lei elskede ektemann?
 Forholdet mellom en mann og en kvinne - er ikke bare gøy, men også jobbe med en konstant og samme relasjoner. Og på partner også, men myk og diskré. Og over tid blir det lettere, men heller krever mer visdom og oppfinnsomhet for å opprettholde oppmerksomhet og ømhet på samme nivå. Siden psykologi relasjoner - i de fleste tilfeller kvinnelig privilegium og ansvarsområde i et par, er det mer vakker halvparten må tenke på hvordan man skal bevare, fremme og øke interessen for en sterk halv. Enhver kvinne som har minst litt erfaring nære relasjoner med det motsatte kjønn, vet du førstehånds som tiltrekker menn er mye enklere enn å holde det senere. Nyansene av den mannlige karakter, hormonelle funksjoner eller naturlig program feil - ingen konsensus, psykologer, sosiologer, leger og til og med giftekniver er fortsatt hissig debatt om dette emnet. Men i mellomtiden har det seg at en fri kvinne, som bare tilhører temme, mye mer attraktive for menn erobret og undertrykte. Selv om dette er absolutt en generalisert forenkling, men det formidler essensen av spillet, som er mellom kjønnene. Og det gir forståelse kvinne sender en korrekt måte i å opprettholde interessen for hennes elskede ektemann. 
 Hva kan jeg gjøre for å ikke gå lei elskede mann
 Hvert par er unik, fordi den består av to ulike individuelle mennesker, multiplisert med de ulike livssituasjoner. Men i den gjensidige tiltrekningen er de samme mekanismene og dermed kan identifisere fellestrekk og finne noen grunnleggende teknikker for innflytelse. Og de tilpasse seg behovene til bestemte relasjoner. I de fleste tilfeller å være høyt lenge etter etableringen av et stabilt forhold med en mann, kvinne nok at følgende innstillinger:
 1.  Følg deres utseende. Og ikke si at dette banalt råd. Bedre huske hvordan du prøvde å sjarmere sin elsker hvor mye tid brukt foran speilet for makeup og refleksjoner på kombinasjoner av klesplagg (for å forføre, men ikke avskrekke, hinter om sympati, men ikke ser altfor tilgjengelig). Alle disse triksene bør ikke bli glemt selv når folk anerkjent dine styrker og kapitulerte til din sjarm. Fordi, selv etter hvert erstattet av lidenskap og hengivenhet og respekt, men bare delvis. En smak og interesse slank, godt preparert, stilfullt kledd kvinne i en mann er tapt. Og din viktigste oppgave - ikke la denne kategorien, og være det beste av det beste av sine representanter.
   La oss til slutt, endringer i livsstil og fødsel kroppen er i endring og skiftende prioriteringer på andre områder. Så hva? Så, å være en kvinne er ikke lett, men for å være en ekte kvinne - en kunst. Men det er disse kvinnene inspirere menn holde sin interesse i mange år og for livet og kjære holde sammen. Enig i at denne saken er verdt innsatsen. Så ikke vær lat til å engasjere seg i havn, spise riktig, holde seg slank og passform. Ikke glem å oppdatere garderoben din, inkludert hjem, der hver dag pokazuyetes øynene lover. Keep up the hud og hår, make-up og hår, og passer det til din smak. Nyt deg selv - og da og din ektefelle, og alle rundt vil gjøre det samme, hilsen tro du evig ung, lys og attraktiv jente, uavhengig av alder pass.
   Utvikle sin personlighet i livslang læring. Ja, menn elsker øynene. Men ikke veldig smart mann bare se ut. Kanskje partneren din ikke tilhører dem, og ikke bare ønsker å se ved siden av ham, men også for å kommunisere med interessant kvinne, intelligent, intellektuelt utviklet. Som ikke bare ønsker å gjøre kjærligheten, men det er noe å snakke om en annen gang. Og hvis den første datoen du synes å ha diskutert alt de kunne tenke på, delte minner fra barndommen og fremtidige planer, er det en risiko for at over tid samtaleemne gradvis går ut.
   For å unngå dette, stadig lære noe nytt og tsikavtesya hva som skjer i verden. Les bøker og se filmer, se på nyhetene og analysere vitenskapelige oppdagelser. Hold først egen interesse i livet fylles med dem inne, og da vil du alltid ha noe å dele med en partner enn å gripe og interesserer ham. Men ofte skjer det at en kvinne slår en mann som ikke ønsker å utvikle internt. Men hvis en slik skjebne - at hun ikke løpe fra. Minst vil du vite nøyaktig hva partneren ikke er sliten og har din egen indre kjerne.
   Mor med sin mann generell interesse. Men problemet er delvis knyttet til den forrige. Fordi motsetninger tiltrekker riktignok fortsatt bør ha nok til felles som vil holde dem sammen. Med andre interesser og rik indre verden hvert rett og slett ikke kan bli verdsatt av partneren. I tillegg, tidsbruk sammen på spennende for både yrke, gir enda flere frieri og elsker spill. Det er bevist at par sammen i sport, kreative eller foretrekker den samme resten bedre forstå og støtte hverandre enn elskere av ulike interesser.
   Det er mulig at et møte med sine kjære, trenger du ikke å ski, se på fotballkamper, og du ikke engang vet om eksistensen av upubliserte verk av Franz Kafka. Men hvis alt dette levende interessert i din valgte, kan det være veldig spennende for deg. Som en siste utvei, spør dem som et alternativ til sine egne interesser og zimituyte interesse for hans favoritt tidsfordriv. Men ikke stikke Fold - oppriktighet er mer ubehagelig enn ærlig misforståelse av andre "kakerlakker".
  Hvordan ikke å bli lei elskede ektemann?

   Overraskelse mann. Vi alle blir lei av noe permanent, noe som lenge stede i våre liv, og det samme ensformig måte. Forutsigbarhet kjedelig og før eller senere vil det være ønskelig å fortynne en viss grad av nyhet. Ikke vent til dette ønsket vil være til din mann, foran det og overraskelse overraskelse handling, selv en manifestasjon av varierende detalj. Ikke nødvendigvis nick, nok til å forårsake en hyggelig overraskelse til deg hva han ikke tror kommer. På den ene siden, vil det føre til ham en følelse lik den samme ønske å vinne, fordi man zdastesya som ny og ikke fullt ut forstått kvinnen. På den annen side, uventede komplimenter, gaver uten grunn andre hyggelige overraskelser og skaper en behagelig atmosfære av feiring blant partnerne som trengs for å opprettholde den felles interesse.
   Respektere mannen - alltid. Og, dessverre, at denne regelen mange kvinner forsømmelse. Først det synes så sterk, smart og viktig. Men over tid, uunngåelig, som en hvilken som helst person, viser sine svakheter og mangler, som fjerner ham fra podiet i kvinnenes øyne. Oppgaven med kloke kvinner - om ikke idealisere mannen, minst anerkjenne hans myndighet. Enhver respektløst, uvennlig hån, avhør chicanery og sakte men sikkert føre til en forverring i forholdet. Og hastigheten på denne prosessen avhenger i stor grad på menneskets natur og krefter hans tålmodighet og stoppe det i din makt og nøyaktighet diplomati. Så, hvis du vil at folk du respekt, gi respekt til ham.
   Care for en mann å være trofast til å støtte ham og støtte. Moralsk, fysisk, hva du vil, men han må føle at du "eier" venner og slektninger. Men disse menneskene bare ikke kan gå lei: de har alt vi trenger, og er forpliktet til dem. Som er blitt en "trygg havn" der mannen vil ønske å komme tilbake igjen og igjen, og om mulig ikke å forlate. Ikke bo likegyldig til hans problemer tålmodig lytter og gir råd, men uten moral. Siden du skal være komfortable, stille, og veldig interessant. Hvis du knytter en kjær med følelser, og deretter vurdere at halvparten av problemet ditt til å støtte hans interesse for deg utført.
   Bli attraktiveFordi selv i en rolig havn - eller rettere sagt, i et rolig sump djevel uten å bli kjedelig. Ved å bli en nær venn av mannen, være både ønskelig kvinne. Friste, friste, zamanyvayte. Generelt oppføre seg ikke mindre feminin enn i begynnelsen av forholdet. Slitasje elegante klær, ikke bare behagelig strikk skjorter og bluser, bruker parfyme og kosmetikk. Og sørg for å flørte med henne elskede ektemann, som om du bare måtte være et par. Så lenge spillet er ikke kjedelig elsker deg ikke lei av det (og du) til ham.
   Call sjalusiMen veldig forsiktig og nøye målt. Denne metoden er kun egnet for kvinner som vet de særegenheter hans karakter menn. Fordi det må være i stand til å vise sin egen etterspørsel, men ikke overreagere. Ideelt sett må mannen din føler seg motstridende følelser: frykt for å miste deg og samtidig tillit til din troskap. Tynt provosere ham til å gjøre det - aerobatics kvinnelig spillet. Derfor, hvis du ennå ikke er sikker på suksess, spille det trygt og ikke vdavaytes denne metoden unødvendig.
   Hva som ikke skal gjøre for å ikke gå lei elskede mann
   Rutine påvirker forholdet, og det er vanskelig å motstå. Både menn og kvinner blir lei på jobb, opplever stress og helseproblemer, viser hverandre deres misnøye og mangler karakter. Sterk tillitsforhold vanligvis tåle disse testene og zahartovuyutsya gjennom dem. Men det finnes situasjoner som gjentas regelmessig og akkumuleres moralsk spenning i par. Og det er menn som ikke tåler visse funksjoner kvinnelig atferd. Så prøv å ikke ta sjanser og ikke å bry elskede ektemann, for å unngå de vanligste vaner.
  1.  Ikke pålagt - som ikke skaper effekten av en permanent tilstedeværelse, spesielt mot ønskene til sin mann. Ikke alltid den første samtalen og ikke ta initiativ til møter. Fra tid til annen er så opptatt at du ikke kan sette av tid til å besøke ham.
    Ikke klag - det er ikke til å være i en dyster stemning, ikke for å imponere evig misfornøyde og frustrerte mann. I stedet konsentrere seg om gledelig, og atferd, og i samtaler.
   Hvordan ikke å bli lei elskede ektemann?

    Ikke handle opp - som ikke er konvertert til pragmatiske forbrukernes forventninger kontinuerlig presenterer, komplimenter og andre fordeler. Ingen, inkludert din kjære, ønsker ikke å bli sett på utelukkende som en kilde til rikdom.
    Ikke lærer - det er ikke for å demonstrere sin overlegenhet og ikke bli en mentor. Det er lærere i barnehage og strenge lærere i skolen, men din kjære mann har lenge vært ute av denne verden.
    Ikke re-- det er ikke å prøve å remake mann i deres oppfatninger av den ideelle. Han og autonom person har rett til sine vaner og ønsker. Hvis de ikke samsvarer, må det ikke bryte en person, finne en annen, mer passende for karakteren. Eller i det minste en del av tune - dette er normalt i et forhold kalles gjensidig lapping.
    Ubegrenset (i bevegelser og øvelser) - som ikke krever at folk brukte all sin tid med deg og hadde ingen andre interesser. Det kan ikke, per definisjon, og dine forventninger vil ikke la noe, men din vrede og harme.
    Ikke presse - det er ikke å tvinge en mann til å gjøre hva han vil uavhengig av hvilken grunn begrunnes.
    Ikke vær sjalu - det er ikke til å vise sine sjalusi hysterisk anfall, intervjuer og tårer. Vær smart, gi opp mistenksomhet og tror bare fakta.
    Ikke finne feil, dvs. ikke kreve mannen mer enn han kan / ønsker å gjøre. Fordi noen kvinner er villige til å irettesette på ubestemt tid i stedet for takk. Og tro meg, de raskt gå lei ektemenn.
    Ikke bli hengt opp - blir utviklet omfattende, munter person. Vel, hvis du liker å bake kaker eller vokse fioler. Men la din spekter av interesser og aktiviteter er ikke begrenset.
    Ikke bli hengt opp på deg selv - som ikke bare ta, men gi, å elske ikke bare deg selv, men mannen, ikke sette sine interesser foran sine problemer og så videre.
    Ikke være legemliggjørelsen av stereotypier - som ikke er konvertert til grotesk bilde av heltinnen av anekdoter som hele dagen sprengning i telefonen sladre med venner, kjøper under sesongsalg alle klær rosa og interesserte bare mote og kosmetikk. Disse damene ser morsomme, men utrolig kjedelige menn.
    Og ofte ser seg selv, sin mann og ditt forhold som helhet. Fordi alle disse tipsene er bra for eksisterende par som ønsker å redde den kjærlighet og ømhet fra rette balansen relasjoner. Men for de kvinnene som første valgt feil, ugyldig eller ikke barnslig kjærlighet. I dette tilfellet, uansett hvor trist det er bedre å gjenkjenne den virkelige situasjonen og i stedet for ideer om hvordan å ikke gå lei elskede mann, tenk om du trenger et slikt forhold, og denne mannen. Og deretter bruke krefter for å skape virkelig tillit, nært og langsiktig forhold med en mann som er slik innsats. Bli elsket og lykkelig!  
Яндекс.Метрика