Hvordan bli en klok kvinne?
 "Dette er hva er bør være rimelig å gi opp tosk! "- Sa den berømte Clara Novikova, og etterfulgt av ordene gjentatt millioner av kvinner og menn over hele landet. Hva er saltet av denne uttalelsen, som ga ham så populær? Ja, selv som et lysende eksempel på den beryktede kvinnelige logikk, skapte det en kvinne er ikke dum. Enda mer: klok kvinne, i stand til å legge merke til nyanserikdommen i ikke-konvensjonelle tenkte den sanne essensen av ting. Komme til bunns av kontroversielle hendelser psykologiske - at aerobatics innsikt. Som for visdom, kan den ikke skilles fra en viss prosentandel av praktiske og evne til å nærme seg den situasjon med optimalt produktiv side. Ved et slikt resonnement, blir klok kvinne slu kvinne? Og det er også. Beregning kvinne? Det er mulig. Den eneste endringen at alle disse kvalitetene og teknikker rettet mot konstruktiv. En klok kvinne ikke bare analysere og forstå. Hun tenker og skaper. Basert på min erfaring, av andres feil og kunnskap om menneskets svakhet, bygger det strategi korteste veien fører til ønsket resultat. Men aller viktigst - at resultatet i en virkelig klok kvinne alltid verdig og nyttig ikke bare for henne. Dette skiller seg fra en klok kvinne kvinner quirky og bare tispe. 
 En klok kvinne - hva er det?
 Så, er det på tide å forstå og artikulere som er så klok kvinne. Kan hver intelligent kvinne anses klok. Til slutt, må du gjøre for å kjøpe kvinners visdom. La oss starte med en enkel: velg og separable konsepter direkte knyttet til menneskelig oppfatning av visdom, og sammenligne dem med hverandre. La oss huske at en kvinne kan hevde å være klok, og en nærmere med hver av disse rollene:
 1.  Clever kvinne fra barndommen beundring og respekt. Hun lyttet til foreldrene, kolupaye i nesen, vel går på skole, og første gang inn i universitetet. Det er på grunn av gode lærere, ikke noe problem å miste alle økter, kan kle stilig garderobe og plukke passende for situasjonen og egenskapene til figuren. En smart kvinne har stor kulinarisk kunst gifter seg positivt perspektiv og respektert mann med sterk familie som skaper og bringer de samme umnenkyh barn. Hva er ikke et eksempel på visdom? Men det som ofte kalles "Ve fra Wit". Smarte kvinner ofte for mye flaunt sine mentale evner og ikke gå glipp muligheter til å vise dem til andre, spesielt hennes mann. Denne oppførselen er ikke bidrar til ekteskapelig harmoni og fred i familien, og dermed visdom er langt unna.
   Erfaren kvinne Jeg så mye i livet. Og ofte er det ikke bare positive, men også negative erfaringer, fordi i prosessen med å anskaffe Ingen har vært i stand til å unngå kjegler utstoppede, selv mentalt. Byrden av kunnskap prisen på sine egne feil, nerver og følelser, faller å gi dette noen tunge byrde som er synlig for det blotte øye. Erfarne kvinner som ikke klarte å opprettholde sin optimisme og lett holdning til livet til tross for alle omskiftninger i det siste, er veldig deprimert og trist å være klok.
   Lærd kvinne - Bare en lagerbygning av nyttig kunnskap. Den leser kokebøker og oppslagsverk på heimkunnskap, studere medisinske leksikon og blader om interiør, praktisere alternativ medisin og orientalske helsevaner. Det eneste problemet er at alle disse tilsynelatende nyttig kunnskap akkumulert rotete sett med informasjon som er nesten umulig å gjelde for saken. Lærdom og fortsatt i stor grad teoretisk "nahvatannostyu" og har ingenting å gjøre med visdom hvis trekker hverdagen enklere og morsommere.
   Sensible kvinne ikke alltid vet når du skal stoppe i sine argumenter og lydløst lytte, andre snakker, spesielt ektemannen. Hun dekk presentere sin uendelige, selv om fornuftig samtale. Etter at de fleste av hennes liv går på verbal resonnement, og den gang en handling er nesten ingen. Kanskje det ikke er tomt prat, men som du vet, "noen ganger er det bedre å tygge enn å snakke."
   Uansett, en klok kvinne vil aldri bli noe kvalifisere. Minst eksplisitt og gjennom. Det oppnår sine mål, men går ikke til dem på hodet og alltid veier alle de "proffene" og "imot". Hvis hensikten er ikke gjenstand for første gang, gjør det ingen motløshet nye, meningsfylt forsøk. Vel, hvis du ikke er skjebne, så filosofisk akseptere dette faktum, og fortsette å leve på. Selvfølgelig, erfaring og kunnskap, og visdom, og generell lærdom den trenger. Men alle disse kvalitetene hans personlighet balansert og i harmoni med hverandre.
   Budet klok kvinne
   Klok mann sa Kozma stenger at for å være lykkelig, bare ren lyst. Med feminin visdom lignende situasjon: du ønsker å være en klok kvinne - det være seg. Begynne å tenke, snakke og handle etter det bildet, og over tid vil det bli så kjent at tett kontakt med de vaner og deretter fra naturen. Det krever også muligheten til å late som å være og bli vant til bildet. Selv om ingen reell tillit og en dyp forståelse for deres handlinger ikke oppnå sann visdom. Likevel, kan du begynne med for å følge de grunnleggende postulater:
  1.  Å være god og vennlig mot andre. Fordi denne taktikken til slutt alltid vinne alle de andre. Medfølelse har til seg selv, beroliger internt og eksternt, bidrar til å bygge gode relasjoner med andre, at i vanskelige tider ikke nekte å hjelpe. Og gode mennesker ser yngre ut enn sine jevnaldrende mindre sannsynlig at lider av hjerte- og fordøyelsessykdommer, få mer ut av livet og generelt lykkeligere.
   Hvordan bli en klok kvinne?
    En klok kvinne holder ikke sjelen av onde og bilde, og lære sine barn det samme. Hun hjelper gjerne de som trenger det, men aldri påtvinge sin hjelp uten å vente i stedet for takknemlighet og medfølelse ikke ydmyker. Hennes godhet - en konsekvens av en dyp og helhetlig forståelse av forholdet mellom alle ting, og ønsket om harmoni. Men den virkelig kloke kvinne vet å vise grus og noen ganger uventet fasthet, hvis situasjonen krever det eller hvis godhet også misbrukt.
    Hold optimismeDet er å tro på bedre uansett hva. Livet er lang og variert, det startet ikke i går og avsluttes i morgen. Men i morgen i alle fall ville være bedre enn i går - en klok kvinne helt sikker. Og hennes tillit er nedfelt i virkeligheten. Denne optimismen er infiserer sine kjære, sender det til alle som elsker og med hvem de kommuniserer. Etter å ha møtt henne jeg ønsker å tro på en bedre, strever for mer og gå videre.
    Optimisme - er både rosa briller og mantra sakte påvirke gyldigheten. Troen på en lysere fremtid, multiplisert med rolig selvtillit - er en integrert del av visdom generelt og kvinner spesielt visdom. Planlegging fremover, og bygge ulike scenarier, en klok kvinne alltid klar for det verste, men håper på det beste. Og i de fleste tilfeller er dette håper det svikter.
    Beholde troen hennes mann, hennes familie og deres tro - et viktig tegn på visdom og psykologisk modenhet kvinner. Kloke mennesker er ikke revet mellom ulike polene, ikke ute etter kortsiktig variabel gevinst. De er fortsatt på plass, med sine forpliktelser og løfter. Holder seg til prinsippet om "gjør hva du har og hva kan", og dette er alltid berettiget. Derfor søker visdom, være trofast og kompatibel kone. Tålmodighet og stabilitet - at bastion av sann lykke, og forbedringer bare understreke verdien av varighet.
    Holde roligDet er ikke å skape følelsesmessig stress, der dette kan unngås. I livet og så mye spenning å multiplisere denne entropi på egen hånd. Derfor bidraget klok kvinne i verden harmoni og balanse deres psykologiske mikrokosmos - en oppslutning, avslappet atmosfære i sjel, sinn, humør og livene til sine kjære. Stress spiller inn i hendene noen og klok kvinne beskytter helse og trivsel når den er i sin makt.
    Respektere mannen og vedlikeholde selv i situasjoner hvor han har rett. En klok kvinne aldri "nese kakker" minner av tidligere feil og i alle fall ingen maser bebreidelser. I stedet, det skaper en følelse av sin mann pålitelig bak i ansiktet og også tillater ham å føle seg sterk og uredd. Sammen med den kloke mannen lykkelig kvinne som viser sine beste kvaliteter, erobre verden og setter den til hennes føtter. Og hun, i sin tur, tilgir hans menneskelige svakheter og mangler, ikke prøve å behandle den og hedre autonom person som har rett til frihet. Og intelligente mennesker aldri vil bli kvitt en slik en klok kvinne.
    Mor prinsipperSom ikke endres under påvirkning av omstendigheter og ytre press. Denne grunnleggende verdier som hver Velger steinbit, men de er basert er absolutt ærlighet, verdighet og selvfølelse. Disse prinsippene utgjør en "æreskodeks", basert på hvor en klok kvinne i enhver situasjon holder ovenfor optimisme, fred og lojalitet. Og hvis dette ikke er mulig, ikke lenger støtte mennesker og omstendigheter som er det ikke på veien.
    Kjærlighet og omsorg av hans familie og for alle som trenger det. Dette er et naturlig behov for hver kvinne, men en klok kvinne vet hvordan å implementere det på en slik måte som å bringe konkrete fordeler å ikke være påtrengende stund. Hun forstår viktigheten av komfort og verdi av familie forstå charms hengende ut og glede av mat tilberedt med sine egne hender. Wise Woman fyller rommet en atmosfære av kjærlighet og varme, og alle som faller inn i denne sirkelen føler beskyttet og rolig.
    Opptre diplomatisk og høflig holde takten og ikke for å fornærme andre. Det tvinger ikke noen ikke voldtatt ankommer etter eget skjønn. Det gjør at andre første mann til å være seg selv og å ta avgjørelser og ta ansvar for dem. Hun vet hvordan å gi opp og ikke insistere, og dette er dens styrke, ikke en svakhet. En klok kvinne søker ikke å kontrollere, og krever ingen klager fordi alle disse manifestasjoner er ikke verdig en ekte dame. Og damer og utdannet kvinne - en delvis synonymer kvinnelig visdom og dens integrert del.
   Hvordan bli en klok kvinne?

    Lære å la gåDet er å forstå hans cameo i denne store verden, og erkjenner at mye av det er forbigående. Kvinners visdom er ikke prøver å holde den tingen går med livet sitt, og ber godta noe nytt som kommer inn i den. Og som regel, den kloke kvinne kommer opp i de beste - eller rettere sagt, hva hun ønsker og forventer av livet. Denne prisen er for en klok forståelse av universet og ikkevold mot ham og til ham. Hver klok kvinne vet at hun ikke vil gå på, og det er - det er henne. Jeg oppfatter dette faktum rolig.
    Hold en gjennom hele livet, selv når hennes omstendigheter, og kvinnen forandret til det ugjenkjennelige. Denne indre kjerne, karakter og personlighet, bortsett fra at bare ved virkelig klok og balansert person. Fordi alle er forskjellige, og bare i harmoni med seg selv finne lykken som vil puste dypt inn og nyte hvert øyeblikk av livet, uansett hva som skjer.
    Som du kan se, bli klok kvinne enkelt og vanskelig på samme tid. Men hvis du tenker på det, er du på rett spor. Ikke betal ham, være tro mot deg selv og dine indre installasjoner ikke spille giveaway med sin egen samvittighet og ikke anser seg smartere enn andre. Deri ligger sann visdom: ikke bli verre, ikke bedre, og ikke sammenligne deg med andre. Forstå og anerkjenne verdien av hver enkelt person og inkludert. Respekt alle rundt deg og forsiktig hjelpe andre føler det samme.  
Яндекс.Метрика