Som en kjærlig ektemann Twin?
 Har du en villig mannlige tvillinger? Du prøver å løse sin karakter, fange den holdningen du ønsker å forstå hvordan du den veien? Det påvirker drastiske endringer, det er umulig å analysere oppførselen din favoritt ofte uforutsigbare? Så, se opp for mannlig tvilling interessant, men noen ganger kan det umiddelbart forvirre overraskelse svar, løsning reaksjon. Det er viktig å forstå hvordan en mann elsker Twin hva hans preferanser, hva han forventer fra kvinner. Da vil du være mye lettere å bygge et forhold med denne mannen-kaleidoskop. Til tross for sin volatilitet, noen trekk iboende i mange tvillinger, hjelpe deg å ta kontakt med sine kjære. Selvfølgelig må en annen hemmelighet av din suksess være oppmerksomme på sin elskede. Vær observant, utvikle intuisjon, lære å forstå velge et blikk. Hans tips vil gi deg ikke bare stjerner, men elske seg selv. 
 Mann Twin: fange et solrikt sted og lære å forstå favoritt
 Mann Twin er de mest volatile og unnvikende representative dyrekretsen skiltene. Hans karakter er nesten trosser analyse, det er vanskelig å bygge enda en grov ordning av hans preferanser, prioriteringer i livet. Men folk som brukes til å se på hverandre, var i stand til å isolere noen generelle kjennetegn ved en mannlig tvillinger. Din oppgave - å huske grunnleggende, men ikke glem mens dybden av de nyansene av den indre verden av din egen favoritt.
 1.  Elske eller hate? De fleste kvinner er vant til å tåle på grunn av den ustabile holdning av mannlige tvillinger. I går virket det at mannen-twin elsker deg bevisstløs, og nå frowns han og sier ingenting, bare når du forsiktig å snakke med en jente som åpenbart kreve din plass? Prøv ikke å miste kontroll over situasjonen, men ikke bekymre deg for mye. Etter Twins er i stadig endring, noe som betyr at kald vind vil erstatte varm. Det er svært sannsynlig at veldig snart glemme din favoritt strid.
   Han snakker igjen, glemme om du Det fortsatt betyr ikke at mennesket-twin du ikke liker! Det faktum at flertallet av denne dyrekretsen er konstant omgitt av et følge av venner, bekjente, slektninger og fans. Disse inkluderer nok kvinner, er det søt og forførende. Det bør bemerkes at mange Gemini foretrekker lys flørt, hyggelig oppmerksomhet til dem kvinner, men de pleier ikke oversette til et mer seriøst forhold eller intime. Nyt viktigste kvinners rolle i livet til en kjær Twin og ikke prøve å være den eneste skuespilleren - ikke sjalu velge sine omgivelser! Han bare skjer altfor omgjengelig, men denne ikke avviker fra kjærligheten til deg.
   Varm opp for sinnet. Hvis du forelsket i en mann-Twin, må du komme til tak med selv. Ikke forveksle det behovet for å spille sjakk, løse charades, lese dusinvis av bøker og dykke i verdenshistorien. Ditt valg - intellektuell. Tørsten etter kunnskap og symposium mest karakteristiske Gemini. Denne mannen vil bli henrykt hvis hans elskede stand til ikke bare å holde samtalen, men overgå det på noen måte, hun vil åpne det for noe nytt. Din oppgave vil være det selv, eller du kan spille i denne forbindelse, en annen beundrer av mannlige tvillinger.
   Tillit og gjensidig ansvar. De fleste menn Twin refererer til folk som setter pris på de gjensidige forpliktelser og respekt i det hele tatt. Hvis personen mener uakseptabelt svik, vil det garantere deg deres lojalitet, men krever at du gjør det samme. I tillegg til Twin stor rolle gjensidig tillit i forholdet. Når du stopper ham sjalu, spør hvorfor han bodde etter jobb, men vil demonstrere med sin kjærlighet og hengivenhet, tvilling du virkelig setter pris på. Det som betyr noe er at tillit ikke syntes ham en manifestasjon av likegyldighet.
   En sjenerøs og romantisk. Generelt mann-Twin karakteristisk praktisk, som noen ganger blir til ekstra skeptychnist. Denne mannen å spare, og verdsetter den felles syn på ting. Men han vet hvordan å være romantisk! Og generøsitet, uventede gaver, overraskelser med Twin ikke vises på timeplanen, slik som helligdager og dikterer av hjertet.
   Når du elsker mannlige tvillinger, vil du sikkert føle det regelmessig tilbedelse, lagre til minne tilstrekkelig bevis for sitt engasjement. Bare ikke dømme det veldig strengt, ikke bli fornærmet på grunn av detaljer.
   I en stor og lykkelig familie med ektemannens tvilling
   Din favoritt kan ikke bare være mystisk og uforutsigbar. Med den kan du forvente ekte lykke for Twin forskjellig omsorg, ansvar, drømmer om en stor familie.
   Tenkt. Så, med denne mannen du vil alltid være komfortabel, kan du føle deg bokstavelig talt en steinmur. Noen menn liker å ta vare på sine Gemini valgt en faderlig. Din kjære kan bekymre vite at du vil passere travle veikryss, spesielt merkbart overvinne avstand, som ønsker å møte deg og tilbringe kvelden. Ikke gjør narr av hans holdning - den samme omsorgen han venter på deg!
   Bare frihet. Mann Twin elsker å føle frihet. Han festet til hans kone, setter pris på og verdsetter sine relasjoner, men plutselig mister fatningen når følelsen noe press eller kontroll. Husk at organisere overvåking be deg om å ringe tilbake for å rapportere om sine ruter Twin er nødvendig. Dette vil holde deg ikke, og frastøter. Din favoritt ganske ansvarlig, ta den ut og holde i sjakk "er umulig.
   Elskere av mangfold. Husk at din mann-twin elsker variasjon i det hele tatt. Følg garderoben din, regelmessig endre bildet og Lær hvordan du kan overraske en annen måte. Du trenger å bo for en elsket interessant unnvikende.
   Er ivrig og ambisiøs. For mange menn Twin søker til nye høyder, evig fremgang. Din favoritt er sikker på å bli oppslukt i arbeidet vil være nok av tid til å vie til ulike prosjekter, karriere. Oh, og takke ham for den viktige og verdsettelse av andre. Prøv å ikke klandre ham når han ville velge den jobben, ikke du. Gemini bør gis frihet - det utfolde seg og vise ekstraordinær evne. At du også vil ha nytte.
   En ekte familiemann. Hvis du drømmer om en stor familie, jeg elsker barn, du heldig med den personen. Mann Twin elsker huset ditt setter pris på alle venner og slektninger, han er klar til å utvide og bli en stor familie far. Dette er typisk for mange medlemmer av dette tegn. De fleste tvilling mål å styrke familien som best du kan, slå den inn i et fellesskap som kan eksistere i flere tiår, passerer sine tradisjoner fra generasjon til generasjon.
   Bydende. Som mange menn, skiller Twin authoritativeness. Du må være sikker på å kjenne igjen i det hodet av familien, gjør det åpenlyst. Ikke nøl med å spørre om råd fra ham, vet hans mening. Mann-twin elsker slike skjermer av respekt, tillit og kjærlighet.
   I drømmene til energisk og intelligent kvinne. Det er viktig å møte de to menn i det hele tatt. Prøv å utvikle en helhetlig, overraskelse favoritt skjønnhet og intelligens på samme tid, ikke vær redd for å eksperimentere. Siden du ikke trenger å være kjedelig.
   Husk at de valgte må nødvendigvis alltid noe fantastisk. Minyaytesya ikke falle bak fra en kjær, være stilig og intelligent, interessant følgesvenn. Din mann-twin elsker originalitet, verdsette og respektere den delikate forholdet.  
Som en mann velger en kvinne?
 Vi er selv litt forvirret og vanskelig å forstå hvorfor et slikt spørsmål kan interessere deg. Hvis du er en mann - kanskje veldig ung og vil på hva det koster å unngå feil i personlige relasjoner. Hvis du er en kvinne - så interessen er mer eller mindre klar. Men vi må ha litt skuffet i begynnelsen. Menn, men ofte oppfører seg ganske typisk, men veldig annerledes. Søk og retter seg mot kvinner de også kan variere mye, og ikke minst personlig erfaring og smak. Derfor har vi for vår del, selvfølgelig prøve å tilfredsstille dine behov for informasjon så fullstendig som mulig. Men før du begynner å lese tips og triks, prøv en litt smal omfanget av søket og mentalt "prøver" til våre tips av en mann, gjør rabatt på egenskapene hans karakter, livssituasjon og unik identitet. De fleste kvinner vet eller later til å kjenne sine styrker i øynene til menn. Men de ville bli veldig overrasket hvis lærte å virkelig se på dem sterkere sex, og tror dermed. Sannsynligvis hver jente ville gi mye for muligheten til å lese tankene til en ung mann som er interessert i. Dessverre har moderne vitenskap ennå ikke nådd et utviklingsnivå som ville gjøre det. Men trekke noen konklusjoner basert på observasjoner av oppførselen til det motsatte kjønn, vil vi hjelpe deg uten spesielle tekniske innretninger, guidet av sunn fornuft. Så invitere ham til å hjelpe - og fremover, med uvurderlig kunnskap om hvordan en mann velger en kvinne, og hva du skal gjøre for å velge for deg. 
 Som en mann velger hans elskerinne
 På vårt første møte, og selv på første date alene de fleste av oss, menn og kvinner fortsatt ikke kan vite sikkert hvordan vil utvikle relasjoner med nye og ukjente personen. Bare slutt bli kjent identitet, interesser, og matcher dem stedet som du potensielt kan ta livet av hverandre. Men dessverre kan det være for det meste av det smukke kjønn, få menn opprinnelig satt for alvorlige forhold. Ofte de er motvillige til å ta kontakt med formål å bli kjent, ha en god tid og møte behovet for kommunikasjon.
 I rettferdighetens navn, ser vi at mange jenter og hevder ikke å være mer og gjøre ennå ikke lett, tyngende forhold til hennes mann. God eller dårlig - hver og alle bestemmer for seg selv. Men denne formen for kommunikasjon er ganske vanlig, og hvis du ønsker å komme nær nye venner uten langvarige og alvorlige planer, ta hensyn til følgende parametere kvinners utseende og karakter er trolig interessert i det og indusere noen over en kopp kaffe / glass vin:
 1.  Person. Uttrykksfulle, åpne, dyktig markerte funksjoner som make-up, vil man ikke gå ubemerket hen. Mange kvinner søker å forsterke denne effekten, uten hjelp av kosmetiske prosedyrer, økende vippene, lepper og øke vyskubuyut øyenbrynene. Men de skal vite at de fleste av disse triksene forårsake menn bare ironisk smil og sjelden virkelig dekorere sin besittelse. Så prøv i hverdagen når du når som helst kan møte ansikt til ansikt med en interessant mann, ikke overdriv med sminke. Du vil få mulighet til kveld dato, hvor lyse lepper og røykfylt øyne virker mer relevant.
   Figur absolutt regnes som den viktigste verktøyet for forførelse. Legendariske "90/60/90" alltid fungerer, men fortsatt andre alternativer kroppslige proporsjoner er helt akseptabelt og ikke mindre suksess hos menn. En mager ut, andre - flere skatere damer. Men det viktigste er at kroppen din var velpreparerte, glatt hud og holdning lik. Slank midje, lange ben og rund rumpe vil ikke la noen likegyldig mann. Som for størrelsen på bryst kuber og pressen - er det ganske fint, men ikke obligatoriske bonuser til attraktivt utseende. Hver mann skal være glad for dem, men er klar over at ikke alle jenter har slike fremragende kvaliteter. Men hvis du er blant de få "close" til bildet av Barbie, kan du være sikker på at han har alle sine venner sjalu mann.
   Den påkledning må møte situasjonen og dine mål. Jente i mini - skjørt eller korte Slinky kjole sko med høye hæler og bluse med dristig utringning få flere invitasjoner til å danse og forslag til å gjennomføre hjem. Dette er en av de enkleste non-verbale signaler som bruker kvinner og menn oppfatter. Den kan brukes til å variere inntrykket av sin egen tilgjengelighet / utilgjengelighet, vilje / uvilje mot å møte. Ikke overse det, hvis du vil at folk valgte deg. Men ikke bli overrasket om han ville vise ekstra tålmodighet fordi det er omvendt proporsjonal med lengden på hem.
   Alder kvinner til menn er viktig, som regel bare i den grad det påvirker sin visuelle appell. Mange kvinner er så presentere seg selv og ta vare på seg selv, som ser yngre ut enn indikert i passet. Hvis du tenker på sine tall, er aldersforskjellen neppe være en barriere mellom deg og mannen. I tillegg er mange av dem, spesielt de unge, motvillige til å ta kontakt med kvinner som er eldre enn seg selv, med rette tro sine mer erfarne og avslappet kommunikasjon. Bevis for dette er det sett av parene kjendiser. Så kvinneår ikke så ofte påvirke valg av ektemann. Selv om han er gammel nok blir stadig betaler oppmerksomhet til jentene mye yngre enn ham selv.
   Oppførsel kvinne gir mannen en idé om det er å oppdage, når observert fra utsiden. Det vil ta hensyn til hennes omgivelser, atferd, tale og reaksjoner. Jeg vil eie plan for hvordan man skal håndtere det. Så ikke glem at hver gang du kan se for potensiell fan. Oppføre seg som du ønsker å være i hans øyne. Litt koketlyvosti ikke vondt, men generelt prøver å være en glad, smilende, omgjengelig og vennlig jente. Det ofte velger slike menn.
   Helse - En kjerneverdi for hver enkelt person og hans familie. Så lenge du bare overfladisk kjent, er du neppe å røre slike emner i samtalen. Selvfølgelig velger en mann en kvinne, sunt utseende, uten synlige feil. Det samme gjelder for sunn hud, tenner, hår. I overgangen til et tettere forhold vondt ærlig diskutere tilgjengeligheten av visse sykdommer. Det er i begge parters interesse, både menn og kvinner.
   Femininitet og sjarm - Dette er grunnen til at folk velger en kvinne for dating, og det bør tas for gitt. En mann velger kvinnen, som trekker det som tiltrekker ham og griper hans tanker og ønsker. Og dette krever en viss mystikk og eleganse og og mykhet, og lett samtale. Etter hvert vil folk velge den kvinne som vil gi ham til å forstå at også ikke ville tankene dating ham. Spesielt når det kommer til første inntrykk og nye bekjentskaper.
  Som en mann velger en kvinne?

   Lærdom og vidd - Dette er det som allerede er i samtalen, men i stor grad påvirker valg av menn, og hans ønske om å kommunisere med en kvinne i fremtiden. Nydelig dukke kan være av interesse når sett fra siden, men det synes ikke å bli bortskjemt av sin tale og tale. Selv på den første datoen du trenger noe å snakke om, og ikke hindrer bli kjent med personen planlegger å tilbringe tid alene. Derfor velger mellom to kvinner, en måling av attraktivt utseende, vil de fleste velger den med som han vil snakke om. Men i alle fall ikke en som filosofere, ustanselig demonstrere sine kunnskaper og intellektuelle overlegenhet.
   Husholdning ferdigheter ikke forekomme på det første møtet, med mindre kvinnen selv varsler umiddelbart som liker å bake kaker og vokse fioler. Men jenta på den første morgenen tilbrakt sammen med sin mann, pryhotovyvshaya deilige pannekaker til frokost, definitivt "tjene" noen punkter i sin favør. Selv om det er menn som er mest villige til å våkne opp tidlig og serverer kaffe / saft / frokost på sengen. De er viktig som hun aksepterer denne gesten og hvordan man oppfører seg i respons.
   Emosjonell intimitet - En samling av nesten alle immaterielle kvaliteter som folk komfortabelt ved siden av hverandre. De er ikke alltid mottagelig for objektiv vurdering og derfor vanskelig å beregne dem på forhånd. For eksempel kan en kvinne som formelt møte alle de ovennevnte parametere utvalget likevel ikke fange menn. Rett og slett det er ingen sjel og ingen drag, ingen følelse av fellesskap og vanlig menneskelig sympati. Uten dem, er det ingen mening å velge en som ikke kan gi alt.
   Som en mann velger en kone
   Hvordan eskorteskip - ikke liker tog. Som en mann velger følgesvenn - ikke som en venninne for et par netter. Forstå det skal hver kvinne som er klar over er hvorfor det er behov for å tiltrekke seg mannlige oppmerksomhet. Og hvis du virkelig ment å finne en partner for langsiktige relasjoner, bør mange kommuner i forrige avsnitt gjennomgås og tilpasses de spesifikke relasjoner. I mange kvinner skjer denne prosessen naturlig med alderen når de revurderer seg selv og sine relasjoner med menn, blir mykere og roligere. Alle andre tør tilrådelig å søke følgende tips:
  1.  Person tidig kone mange menn forestille seg på forhånd, selv før han møtte henne. Ofte er dette på grunn av barndomsminner fra sin mor, men i de fleste tilfeller folk velger å gifte seg med en kvinne med rett og søte små avrundede funksjoner, forbundet med mykhet. Som for sminke, falske øyevipper, tatovering av lepper og det er alle ganske fremmedgjøre menn involvert i familieforhold. Makeup bør være naturlige og usynlige vippene - naturlig myke og utseende - åpen. På leppene - et mildt smil og lyse leppepomade.
    Figur kvinner varierer med alder og endringer i livsstil. Og kjærlig ektemann forstår. Først velger han en slank jente, med en tynn midje og lange ben, men klar for hva fødsel konturene av kroppen hennes vil være litt (bare litt!) Andre. I tillegg kan en tynn kvinne reise tvil i sin evne til å gi fødsel til en sunn baby. Og over opekayuschaya egen harmoni kan og ikke nekte å ødelegge graviditet figur. Derfor, til mannens valget falt på deg, være smart, men ikke mennesket sette blåmerker utstående bein.
    Den påkledning svært viktig for Jente mann planlegger langvarige forhold. Det må kombinere den attraktive appell og beskjeden kyskhet. Du sier det er umulig? Men hvis du ønsker å være hans ledsager må få ut. Alene med min mann kunne ha råd til flere, korte skjørt, cleavage, strømper. Men i nærvær av andre menn å være raffinert, men ikke tilgjengelig. Dette vil styre den åpne toppen av foten skal være skjult, og vice versa. Dette vil holde balansen mellom tiltrekning og tilbakeholdenhet.
    Alder viktig fremtidige kone til sin mann. Små forskjeller i ett eller to år er ikke kritisk, men familien damp kvinne er mye mindre eldre menn. Vanligvis velger en mann en følges enda litt yngre enn han. Vel utfyller hverandre og jevnaldrende. Men den store forskjellen i alder av ekteskap anses å være en der menn over 3-5 år. Det er en uskreven regel, og mange menn føler det ubevisst velger kvinner som matcher denne alderskategori.
   Som en mann velger en kvinne?

    Oppførsel fremtidige kone skal ikke tvinge en mann til å rødme før andre. Hvis du planlegger å bli mor til hans barn, og hold henholdsvis: ærverdig og beskjeden, så vennlig med fremmede og vennlig med sine venner. Når du velger en livspartner for ektemannens svært viktig at forholdet vil oppstå i det med sin familie. Det er mange tilfeller der en potensiell konfrontasjon med mor-kvinne ødela alle planene for et lykkelig liv sammen med sin elskede. Derfor, de fleste velger å gifte seg med den kvinnen, som blir sammen med sine foreldre, søsken og hund.
    Helse - Den primære faktor i å velge en mann for hans fremtidige kone. Hun skal leve lenge, være i form, for å bære og oppdra barn. En mann velger en kvinne sunt og eksternt og internt. Og dette gjelder ikke bare fysiologi, men også sinnet. Og ikke prøve å skjule seg fra sin mann eventuelle fremtidige helseproblemer. Kjærlige mennesker kan overvinne disse problemene sammen, men her ligger noen menn ikke er i stand til å tilgi.
    Femininitet og sjarm fremtidige kone skal være på topp og helst reduseres ikke med alderen. Akkurat da de er forvandlet til andre former litt, og i stedet forførende dans folk vil vente på kvelds massasje hals og nakke området, trøtt dag på jobb. Ellers tiltrekke, beholde og gjøre en lykkelig mann i stand eneste kvinnen som er feminin under noen omstendigheter, spesielt alene med ham.
    Lærdom og vidd trenger en mann som blir nødt til å leve med for livet. Intellektuelt utviklet kvinne kan oppdra barn godt, underholde gjester, vil det ikke være kjedelige vinterkvelder og lange reiser. "Darling, slik at du og kilden! "- Er det ikke bare en morsom odnostyshe men oppriktig glede av noe fornuftig mann om hans kones mentale evner. Videre, de fleste kvinner er ikke bare aldri velge sin kone, men anså ikke dum som seriøse kandidater for forholdet.
    Husholdning ferdigheter : Evnen til å skape komfort i huset for å holde rent, lage et velsmakende måltid, ta vare på ting vi trenger for å fortsette denne listen over kvinnelige dyder, som forventer hver mann. Han velger en kvinne som går inn i hans liv og gjøre henne daglige komfort, renslighet og deilige aromaer fra kjøkkenet. Selv en gammel sannhet om prolehanyy vei til mannens hjerte er gjennom magen hans har gjentatte ganger latterlig feminister og hipster, nekter ingen mann til hans kone var en god husmor.
    Emosjonell intimitet - Et uunnværlig ressurs som bringer folk sammen, holder dem ved siden av hverandre og gi psykologisk trøst i par. Hvis midlertidig kjæreste kan begrense lyse utseende og forårsake klær, mens hennes mann eksperimenterer i forholdet, må ledsager være internt nær intuitiv og innfødte menneskelige hjertet. Hvis du er mellom følelsen - det nesten helt sikkert vil velge folk (og der - har valgt!) Bare deg.
    Blind tilslutning til selv de klokeste råd kan du spille en grusom spøk. Først, fordi ingen mann, og faktisk ingen vil være glade for at hans cheshut en størrelse passer alle andre. Spesielt hvis det - lyse og særegen personlighet, og stolt av det. Sekund, alle mennesker egentlig er forskjellige. Og utilitaristisk tilnærming du fratar primært seg selv muligheter til å nyte og dra nytte av livets bonuser knyttet til din valgte personlige egenskaper. Så elsker deg selv, verdsetter sin individualitet og hans og la hendelser utvikle seg i sving. Det er kun frivillige valg kan gjøre folk virkelig lykkelige sammen.  
Яндекс.Метрика