Som en kjærlig ektemann Aquarius?
 Kommunisere og etablere kontakt med sin mann, Aquarius - er en kunst. Faktisk, mange kvinner allerede kjenner sin favoritt Aquarius for år, fortsetter å beundre deres uventet oppførsel og eksentrisk oppførsel. Mesteparten av denne dyrekretsen er i stand til å forvirre de fleste veiledere og dyktige folk. Aquarius plutselig går veldig fort, eller ta et frieri, noen ganger skiltes uten forklaring, ikke engang krangle. Kvinnen er ikke i stand til å samle sine tanker for å komme opp med noen måte å få det tilbake. Som en kjærlig ektemann Aquarius? Hvordan finne nøkkelen til hjertet av denne mystiske mannen å mestre hemmeligheter kommunikasjon det? Det er viktig å studere sin egen lille verden inne elskeren din. Nyttig til kunnskap noen tegn har iboende i mange Aquarius. Det viktigste - å prøve å tilpasse seg de omskiftninger i kjærlighet og finne samme øyeblikk der du vil være i stand til å kommunisere. 
 Løs mannlig Aquarius og bli vant til nyansene i skiftende natur av merket
 Faktisk er det en mannlig Aquarius kan kalles de mest representative variable dyrekretsen skiltene. Denne mannen er så ustabil at noen ganger prøver å holde styr på sin transformasjon gjør rett og slett ingen mening. Det er viktig å tenke på at du sannsynligvis Aquarius ofte overraske, sjokk, og noen ganger fornærme. Selv om han elsker deg på ordentlig.
 1.  Hvorfor er det trist? Mange kvinner bekymret ett spørsmål: hvorfor deres kjære Aquarius så ofte trist, renner inn i planen, ikke svare på spørsmålet? Hvorfor er hans uforsiktighet, apati? Selvfølgelig, en kvinne, spesielt sjalu umiddelbart finne tusen grunner til dette merkelige oppførsel. Han liker ikke det kjedelig som den andre jenta - han drømmer om hennes mann virkelig liker Aquarius noen ganger stille, han verdsetter ro, noen ganger er det seirer melankoli. Forstyrre ham bo i denne tilstanden er ikke nødvendig, hvis ikke forsinket. Avhør også lite sannsynlig å føre til noe. Aquarius mann kunne huske min første dag på skolen, en jente, som spilte i sandkassen eller første tur til et intervju han stupte inn i nostalgi, men det er nok ikke for lenge. Vennligst vent.
   Overdrevent krevende og altfor ryddig. Når man Aquarius gjør vanlige kommentarer på mikroskopisk flekk på et teppe eller støv på bordet, trenger du ikke å mistenke ham for forræderi og grusomhet, likegyldighet. Bare virkelig Aquarius ofte smertefulle, de er redd for eventuelle bakterier og har en tendens til sterilt ren og perfekt orden. Motvilje mot kvinner til å utføre lignende krav kan føre til konflikter. Det beste er å venne seg til denne spesielle mannlige Aquarius og også arbeide for å skape ideelle forhold i huset.
   Sårbare og mottakelige. Når en mann elsker Aquarius, er det spesielt utsatt. Det er viktig å huske at denne mannen skal opptre med fordoblet forsiktighet. Noen uheldige ord tvetydighet eller harde tonen kan raskt hente Aquarian off. Prøv å finne din favoritt kontakt behandle tilstanden hans mer utholdelig og lære riktig tid å endre hans humør og inspirerer positive følelser.
   Amatørluftslott. Mesteparten av denne dyrekretsen av takknemlighet gitt drømmer. Ikke bekymre deg hvis du ikke har plass til dem, men prøver å gjøre en forskjell. Ideal - å drømme og å tenke på fremtiden, bygge luftslott med Aquarius. Da vil det være med deg alltid lurer han innser at du puster samme luft med ham. " Bare ikke prøv å ødelegge det speilinger, være streng dommer og skeptiker! Denne fremmedgjøre din valgte selv om mannen Aquarius elsker deg.
   Unnvikende. Hold styr på humørsvingninger, er dramatiske transformasjoner Aquarian temperament ikke lett. Ideal - prøv å forutse de kommende endringene eller å tilpasse seg dem da de var helt uventet. Man Aquarius er svært aktiv eller apatiske, åpen eller lukket, kompromiss eller konflikt. Han har nesten ingen mellomtoner og overganger fra ekstrem til ekstrem sted på et øyeblikk.
   Voldelig eller følelsesmessig? Hvis han plutselig skandale, slo flash årsaksløse sinne eller sjalusi, gjorde en skarp bemerkning, nesten uanstendig, rett foran folk, betyr det ikke å overbevise folk om at Aquarius liker deg. Bare en masse forskjellig Aquarius ekstrem følelsesmessig og vanskelig å kontrollere. Det bør bemerkes at tegnene til irritabilitet og plutselig, brutalitet karakteristisk for Aquarius, som har for kvinners dype følelser. Denne oppførselen er kvinnen for ham de viktigste årsakene sterke følelser, fra sinne til beundring.
   Eksperimentator. En annen funksjon er karakteristisk for mange representanter for dette skiltet vanligvis sterkt misliker kvinner. Når mannen Aquarius liker, kan han ikke la være å eksperimenter. Han ønsker å vite hvordan hun skal oppføre seg i ulike situasjoner, og Vannmannen er klar til å "øve" noe før separasjon. Med dette bør du prøve å akseptere og svare på et spill, og mest hensiktsmessig behersket. Ellers din favoritt fornærmet. Late som om du tror det, og de prøver å vise sine beste kvaliteter. Det er også en slags mulighet til å demonstrere sine fordeler.
   Mange Aquarius menn liker kvinner som er i stand til å vise maksimal fleksibilitet i håndteringen av dem. Minyaytesya med den utvalgte, kan du holde følge med ham på banen, men bør ikke prøve å begrense det. Vinne vanskeligheter i dagligtale at de ikke blir en barriere for forholdet. Plutselige endringer i humør Aquarius bør ikke forvirre deg så forskjellig krav lover.
   Drømmer mannlig Aquarius, som han elsket
   Mange mannlige vannmannen har en tendens til å leve med en balansert og rolig, men interessant i sin egen unnvikende kvinne. Det er viktig å være i stand til å overraske en du er glad, men ikke å sjokkere hans brå endringer. I forkant av livet og evne til nivå konflikter, gjør atmosfæren avslappende og hyggelig.
   Den talentfulle vertinne. Aquarius mann drømmer om sin kone, som vil være den perfekte vertinne. Vi trenger å gjøre hjemme koselig og komfortabelt, tenk om alle detaljene som din favoritt nøt hvert minutt av å bo i native vegger.
   Stand til å ta ansvar. I et forhold med sin mann, vil Aquarius jevnlig ta ansvar, til å ta avgjørelser. La ditt ord være avgjørende, hvis han ønsker å Aquarius. Bare registrere av representantene ikke alltid ønsker å analysere situasjonen.
   En interessant følgesvenn og en pålitelig venn. Mann Aquarius elsker når hans forlovede er ikke bare en del av familien, men holde det i virksomheten, gir verdifulle råd dykker ned i alle ting. Han likte å snakke og abstrakte emner, ser man en kvinne.
   For Aquarius er viktig å oppdage noe nytt i den elskede, det gradvis lære og forstå mer. Ikke fullt avsløre ham hans indre verden - det kan bli kjedelig. La ting forbli hemmelig. Da Aquarius mann vil alltid være med deg interessant.  
Hvordan å behandle livet enklere?
 Å leve og nyte, trenger vi bare to ting: For det første, å leve, og for det andre - nyt! Noen gang hørt et slikt premiss? Hørt sikker! Men er enig med ham? Og, enda viktigere, for å kunne ta og bruke som en veiledning til handling? Dessverre, for folk flest byrden og kompleksitet av liv og forbli dens integrert del. Kanskje de ville være mindre bekymring om i store og små problemer, ikke ta force majeure og ytre omstendigheter til hjerte. I praksis flyktet kaffe sent for å møte venner, ødelagte hæler og negler, selv dårlig vær igjen forårsaker en bølge av irritasjon og la irriterende "ettersmak". Disse negative følelser, spesielt langvarig - et sikkert tegn på at din holdning til livet hindrer du få glede av det. I mellomtiden, mens du bekymre deg og angre seg, fortsetter verden sin bevegelse og utvikling - en dynamisk, positiv og, faktisk, veldig enkelt. Den er basert på ingen pessimisme og frustrasjon, og logiske og klare lover og prinsipper, og gå opp og ikke flytte sin mørke personlighet og optimistisk og modig. Og tror ikke ryktene om at enkelhet verre enn å stjele. Verre tyveri - primitive, emosjonell ufølsomhet og manglende evne til å finne i hverdagen er ingenting, men vanskeligheter og problemer. En enkel - dette er nøkkelen til harmoni og renhet av stil. Så alle som ønsker å leve lykkelig og holde den tryggheten du trenger å lære å behandle livet enklere og gjøre det hans svært nyttig vane. 
 En seriøs tilnærming til livet og stress
 Notat som bor bare 5% faktisk full av hendelser, og den andre (og derfor i utgangspunktet) er deres oppfatning av hver person, ganske riktig. Sigarett livet er egentlig både en årsak til og en konsekvens av tiltaket for sin kvalitet og tilfredshet. Folk visdom har lenge lagt merke til at lykke - ikke at mange ting, men heller, nok. Vitenskap senere bekreftet at det lykkelige liv og entusiastiske mennesker, kalt en "rose-farget briller", lever lenger og er friskere de som brukes hovedsakelig for å se verden i grått. Så hva er hemmeligheten og forholdet av en slik tilsynelatende fjernt fra hverandre, flyktig og håndgripelig fenomener sammen?
 Psykologisk stress, som oppstår når hver negativ følelsesmessig reaksjon på det som ble oppfattet av kroppen klart - som stress. Hvis moralsk undertrykkelse og pessimisme blir en vane, blir det en permanent tilstand av stress og stadig påvirke ytelsen til alle organer. Beat forutsetter ikke bare nervesystemet, men alle de andre, spesielt fordøyelses og hjerte. Det er ingen tilfeldighet det øyeblikket vi hapayemosya sjokkere hans hjerte - dette teatralsk gest er berettiget opprinnelse. En gastritt og magesår generelt ansett standard sykdommer særegne galle og dårlige mennesker, så vel som de som "spiser seg selv" i en moralsk forstand.
 Emosjonelt stress som en negativ type stress påvirker det sentrale og autonome nervesystemet, endokrine aktivitet i kroppen og hindrer dem i å fungere optimalt. Selv de mest effektive legemet kan ikke tåle en slik lidelse i lang tid, og den reagerer på forskjellige uønskede forandringer som kan føre til alvorlige og til og med kroniske sykdommer. Metabolisme og immunitet også lider av psykisk stress - folk som er deprimerte, utsatt for infeksjoner og helbredelsesprosessen er lang og vanskelig. Like vanskelig som deres oppfatning av livet til manifestasjon av sykdommen.
 Selvfølgelig, ingen virkelig ikke anser seg selv som en pessimist. I ekstreme tilfeller kan en person være stolte av å tilhøre den kategorien av realister, nøkternt og nøye vurdere hva som skjer rundt. Men et objektivt bilde av verden endres ikke, munter og optimistisk, og sammen med dem litt beztolkovi pofihisty alltid vinne sammenlagt i livets gleder. Så prøv å vise den sanne realisme og ta en titt, vises ikke i din oppførsel følgende funksjoner:
 1.  Klager på livet og dets forhold, Er Som alltid en grunn. Og noen ganger også søkt spesielt å klage på at det var for å motta fra andre og serverer ochuvstvyya.
   Kjemper for sannheten (grønne papegøyer rettigheter, sosial rettferdighet, etc., etc.) - Vanligvis golde fordi haunting spøkelse og a priori uoppnåelig mål, men det tar mye krefter, tid og nerver.
  Hvordan å behandle livet enklere?

   Samokopannya - Konstant søken etter feil og rot problemer i seg selv gjør en person en trist, begrenset, innebygd en hypokonder. Han finner alltid en grunn til å sørge for at deres egen ubetydelighet.
   Hyppig medisiner forskjellige applikasjoner, fra hjerte til blemmer. I det minste nød drømmer farlig sykdom. I stedet herde kroppen og trene det selv slåss, er helse trykt av kunstige midler.
   Dårlig søvn som et resultat av alvorlig tanke og pessimistiske prognoser. Etter en natt med søvnløshet i påvente av fremtidige problemer i morgen - tung Morning Glory, søvnighet på dagtid og en dårlig stemning utover kvelden.
   Utsette seg i de typisk for pessimistene, kvaliteter karakter, tenk på det: hva gjør du med livet ditt? Har du lyst til å se henne i mørke nyanser, daglig møte utfordringene med mot og overvinne sine vanskelige opplever hyppige feil? Tross alt, i det store og - resultatet av ditt verdensbilde dannet holdning til livet som noe utrolig kompleks. Se og se problemet? Den som søker alltid finner. De vil følge deg så lenge du ikke begynner å behandle livet enklere enn i dag.
   Enkle oppskrifter enkel oppfatning av livet
   Spørsmålet om hvordan å ikke komplisere livet, begynte å bekymre menneskeheten for lenge siden. Dømme etter det faktum at det fortsatt er åpen, allsidig oppskrift er ennå ikke funnet. Men nærmest til løsningen, etter vår mening, nærmet den engelske filosofen William av Ockham. Formulert hans forsiktighetsprinsippet kjent verden over som Ockhams Razor i en forenklet versjon sier "Ikke komplisere natur enn nødvendighet." Det er, bør man ikke overdrive kompleksiteten av hva som skjer, og alle fenomener lett forklares med enkle begreper. Hvis denne tilnærmingen ville være vanskelig å forstå og implementere, kan du bruke følgende metoder tilgjengelig:
  1.  Hvile fysisk og psykisk fra jobb og tunge tanker - en nødvendig forutsetning for enkel oppfatning av verden. Du sikkert lagt merke til at etter en hard dags arbeid eller annen årsak tretthet alt virker mye verre enn det faktisk er. Men midt i ferien, på ferier og helger stemningen er som regel mye bedre enn vanlig. Svaret ligger i de banale reaksjoner i nervesystemet. Utomlyayas, prøver den å tvinge eieren til å redusere aktiviteten av alle skjule og hvile. Men i stedet for en midlertidig avgang fra næringsliv og avslapning, mange har en tendens til å tenke på denne situasjonen som trøtthet og som regel ende stripe lys i livet. Ikke rush til konklusjoner. Du kan ta et par dager fri nok og ligge i sengen om morgenen lengre tid enn vanlig til livet begynte å leke med nye farger.
    Positiv holdning forekommer ikke av seg selv, det krever ofte litt innsats for å skape. Du kan starte med de positive egenskapene spesiell søk i alt som skjer rundt. Rømt kaffe - vel, ok, går mindre koffein i kroppen. Late venn - nå vet du om det nepunktualnosti, og vil fortsette å vurdere det. I begynnelsen kan det være vanskelig å takle de umiddelbare reaksjoner for informerte beslutninger, men til slutt denne taktikken svært givende og spare deg for mye av nerveceller, tid og til og med relasjoner med mennesker. Livet er livet, og det er et sted for alt - og det tar bra enn dårlig.
   Hvordan å behandle livet enklere?

    Aktivitet, Produktiv og fordelaktig. For under en fortsatt stein ikke bare samler ingen mose, men også informasjon om den nye lyse og viktige hendelser før den kommer, og tanker stagnere og "sur". Velg linjen av handlingen, sette mellom- og slutt mål og begynne å jobbe. Folk engasjert i virksomheten, ingen tid for sorg og tunge destruktive tanker. De vet hva de gjør, hvorfor, og se fremover score. Spesielt i tilfeller hvor klassene de liker. Livet blir ikke alltid gjøre slike gaver, men det er ingen grunn til å sørge, og utføre arbeidet samvittighetsfullt å starte med en ren sjel deretter til hva man virkelig ønsker.
    Courage Byen tar. Mer presist, de er villige til å adlyde. Vil du ha mer fantasi analogier? Deretter husker hvordan du synger "galskap modig" og hva gjør hendene før øynene er redd. Mange mennesker som har vært vellykket, da innrømme at først veldig vagt forestilt meg hvor og hva de skal gjøre. Men tillate deg selv den luksus å prøve - og vant! Ikke glem at dine konkurrenter, uansett konkurranse berørte, bare ikke trygg som du er. Og du synes dem med ikke mindre formidabel motstander enn du gjør. Hvorfor ikke kjøre tilbake skuldrene og vise alle at du virkelig fortjener denne sammenheng. Og husk at det er faktisk mye enklere enn det ser ut.
    Sjenerøsitet. Holdning til penger og rikdom viser kompleksiteten av holdninger til livet. Men det er utsatt for justering, og ganske lett. Nok til å innse at ikke alt i livet er målt i penger, men mye moro for pengene kan kjøpe. Og ikke bare for seg selv, men også for pårørende. Verden har alltid vært og vil være fordelingen av økonomiske resultater, og ingen kan endre det. Og tjene penger også ikke kan ingen. Så slutt å spare på essensielle, ikke ta et lån med mindre det er absolutt nødvendig og passer ikke i langsiktige lån. For disse trinnene vil rett og slett se på livet. Og over tid, vil du legge merke til en av de viktigste kjennetegnene på penger hvis de inneholdt, svekke de. Men hvis du tilbringer klokt og med små meninger, tilbake en fortjeneste.
    Fleksibilitet. Mange mennesker lider av stereotypier. Hva oppfant seg selv og tror på dem som sannheten. Å assimilere dem se ting mer. Vanligvis er det alternative måter enhver situasjon, og alle problemer er løst på minst tre måter. Ingen kom - til å takle mer. Livet har aldri vært og vil aldri bli perfekt, men hennes holdning er virkelig endrer mye lettere å objektive forhold. Og ikke være forvirret: bøy og være fleksibel - ikke det samme. I det første tilfellet er uunngåelig bunnfall i en flekket samvittighet og stolthet foraktet. Andre - du bare blir varmt lys, evnen til å se hendelser i et nytt perspektiv (en slags "tur") og oppkjøp av nye ferdigheter uten tap av eksisterende ferdigheter.
    Slippe. Vår ikke gå bort, og det er - det er ikke vår. Forstå denne sannheten en gang for alle eliminerer ubegrunnet anger og bitre tanker om hva som kan ha vært hvis de ikke kunne. Historien kjenner ingen ifs, og alt av det er på grunn av måten det skal. Uansett skjedde det. Men det endrer ikke vår beste og bruke tid og energi på sorg - bare dumt. Videre betyr ikke bare hendelsen, men fremtiden ikke lyde oss, og det er alltid en sjanse for at skjebne forberedt i stedet noe enda bedre.
    Kommunisere med barn. Ingen behandler livet lettere enn barn. Denne muligheten forsvinner i løpet av ungdomsårene og erstattet med problemene med å vokse opp, kommunikasjon og relasjoner. I stedet, trenger barna ikke bry, de lever i øyeblikket og fryder ham som første gang. Det er lagt merke til at selv en time tilbrakt med barnet, jage bort den tunge tanken ut og sette opp en positiv og enkel måte. Din oppgave - å holde det så lenge som mulig. Men like ofte det beste spillet, tegne og ri karusellen med sin yngre bror, søster, nevø eller hennes barn.
    Sunn egoisme og egenkjærlighetLitt større enn de andre. Husk at folk har en tendens til å tilgi elsket mer enn oss selv. Det er på tide å gjenopprette rettferdighet. Selv nok en gang å tråkke på samme rake, ikke skjelle deg selv og anger. Gode ​​lærere vet at denne teknikken bringer mye mer effektive enn de anklager og beskyldninger. Hagl selv gaver, nye klær og søtsaker, men aldri raskayvaytes dette som ikke beklager om det kake, som behandlet elskede venn.
    Tenker folk ofte har en tendens til å tvile på sin egen rett, og være redd for å stole på indre følelse, selv om oppmuntret og rådet til å gå videre. I dette tilfellet er det nyttig å slå til opplevelsen av anerkjente myndigheter, hvis rectitude ikke forårsaker du å tvile. For eksempel, Albert Einstein hadde en mening om holdning. Han kunngjorde det: "Det er ikke så lett som det virker. Faktisk er det mye enklere. " Så egentlig du tør argumentere med geni? Det er minst to gode nyheter. Først, seriøse folk ikke tenker over slike fjollete ting som enkel holdning. For det andre, når du leser denne artikkelen, er du ikke en av disse store tallene, og dermed har til rådighet alle funksjonene og viktigst - ønsket om å gjøre livet ditt enklere, lettere og lykkeligere som et resultat.  
Яндекс.Метрика