Hva fyren sa at han ble forelsket i?
 Magisk ord som er kjærlighet, selvfølgelig, ikke eksisterer, men hvis hver dag bruker visse strategier i samtale, fyren fall in love ganske realistisk mål. Selvfølgelig, mye avhenger av hans holdning til deg, du ganske det eller han ikke kan stå deg. Hvis en fyr er i dag den minst gjensidig sympati, det øker sannsynligheten for romantiske forhold i fremtiden.
 Mange gutter erobrere av natur, og derfor er det trygt å konkludere med hva de ikke bør snakke. Din kjærlighetserklæring, historien om hvordan du vil være bra sammen, bare verre. Derfor opptrer i kontrast, sier at akkurat nå ditt hjerte er gratis, men det er noen kandidater som ønsker å erobre. Naturligvis er det ikke nødvendig å snakke direkte hint på det faktum at du er invitert til å gå eller på kino. Det er ønskelig selv går det, slik som en annen venn eller i det minste med en venn, og deretter å dele sine inntrykk av filmen. Kanskje på dette punktet, pryrevnuvavshy han bestemmer seg for å invitere deg et sted.
 Hva fyren sa at han ble forelsket i? Det avhenger av fyren selv. Før du begynner å gå for å oppnå målet ditt, sørg for å utforske objektet i form av fyr. Hva han liker å gjøre, med hva folk han lurte på hvor jentene foretrekker å strebe etter i livet. Mye avhenger av alder og livet periode om han er villig til relasjoner ønsker eller frykt, hvis han har en jente på skilt, etc.
 Gutta elsker jenter muntre omgjengelig, som ikke er kjedelig. Hvis du vil ha en fyr fall in love, ikke fortell ham om sine problemer og erfaringer. Være med ham mest åpen og naturlig, men å gi ham positive følelser. Husk å imponere ham med hennes dristighet, originalitet og skjønnhet. Gjøre med det noe dårskap som var det for deg å huske, lære noe nytt om sin hobby og alltid lytte til den nøye, hvis noen åpenbaringer.
 Til slutt et lite råd til en fyr fall in love, trenger du ikke bare snakke. At vi kvinner elsker med ørene, men mennene er kjent for å like øyne. Bak kulissene, som ved en tilfeldighet, gi ham en sjanse til å se din kvinnelig skjønnhet. Langt hår, vakker makeup, klær obtyahaye noen ganger bedre ord for å bidra til å trekke oppmerksomhet til seg selv og fortelle ham at du skulle falle i kjærlighet.  
The Story of My Prince
 Alle jenter drømmer om en prins. Det går tilbake til barndommen - den historier mor til eventyr og tegneserier med tenåringsjenteaktig fantasier og drømmer. Disse drømmene gradvis endring under vår oppvekst, fordi prinsen - han er på alle forskjellige, men ønsket om fortsatt den samme fortellingen.
 My Prince dukket opp i mitt liv da jeg fylte 21.
 Av den tiden klarte jeg å ha mye fruktbart hooliganisme med guttene, og jeg ville ha noe varig, stabil og sikker. Han dukket opp i mitt liv uventet virket bare har en sønn heller kjente mennesker i byen (hans foreldre - svært rike og vlyyatelnыelyudy), en rik og vellykket, trygg og mesterlig, høy og søt. Det syntes han hadde en drøm om noen jente, i tillegg lang og nøye passet på meg, invitert til ulike utstillinger og sosiale arrangementer, samtidig som det ikke går direkte til eventuelle prystavatelnыm bevegelser. Jeg så tenkte det et tegn på intelligens og seriøsitet (jeg selv lurte - hvor mye tid kan brukes her er lang og steds kommuniserer med en jente og ikke kult det). Det er først da, etter bryllupet, viste det seg at min prins var en vanlig og banalt jomfru visste ikke hva de skal gjøre med jenta, og da, men jeg vil ikke komme i forkant av oss selv.
 Lang eller kort - vår vakre affære kom til sin logiske konklusjon: Jeg laget et tilbud som jeg selvfølgelig gjerne akseptert. Hvem vil nekte Prince? Vi hadde et vakkert bryllup (min mann er ganske rik hadde råd til det), flott bryllupsreise og deretter - forutsatt og tilsynelatende lykkelig liv. Stor leilighet i sentrum av byen, egen bil, han og jeg, et landsted på miljøområdet, diamanter som en gave med eller uten ung og attraktiv mann, oppriktig å elske deg - tilsynelatende, hva annet kan drømme vanlig jente fra en fattig syv familier?

 Venninner meg sjalu foreldre trodde det er det, min lykke. Jeg trist jeg prøvde å dempe mental pine og bare bor alene prøver å forstå - hva er jeg fortsatt mangler ??? Og egentlig - hva? Hvorfor min situasjon mer og mer begynner å minne meg hatet gylne bur? Min mann var ikke en skjørtejeger eller prozhyhatelem liv (som ofte skjer i den gylne ungdom), var han alvorlig og intelligent mann. Men han hadde ingen anelse om noen romanse, ofte lang forsinket på jobb, til mine samtaler arrangere "noe er" ansett innfall og tull. Jeg har noen ganger tatt meg i å tenke at alle turer til dyre restauranter er glade for å bli byttet for noen bølle krumspring - løpe barbeint i regnet, som et barn, slem, le, etc..d. Men mannen min var det umulig å forestille seg. Det var for alvorlig, for arrogante og inspirerende for denne. Hans snobberi slutt begynte å erte meg åpenlyst, spesielt dette hans måte å se på folk ned, sier de hvem jeg er og hvem du er, hvor du er og hvor jeg er, hva jeg har oppnådd og hva du har fortsatt tid ønsket å fortelle ham: "Kjære og faktisk hva du har oppnådd? Men du har ikke gjort noe i livet selv, ligger all fortjeneste i det faktum at du var heldig å bli født inn i en familie av rike foreldre at du kjærtegnet og kjære, zadobryuvaly alle dine luner og gå på om dine barn (og senere voksne) luner. Bare gjennom dem du har det du har. Og, selvfølgelig, være glad for deg, men - er dette en grunn til stolthet? »
 Det irriterte min ex kjæreste han ikke forstår vår fortid gøy, vi snakket med nostalgi og latter. Og jeg liker ikke hans venner - noen rike dagdrivere, som anses normen brennende liv; eller for alvorlige og arrogante "forretningsfolk" snakke bare om penger og hvordan du kan kontrollere "storfe". Det faktum at jeg selv hagl fra de familiene som de snakket nedsettende - tilsynelatende ingen av dem hadde ingen anelse om.
 I økende grad fanget jeg meg selv på det faktum at vemodig husker de dager da jeg var tilgjengelig enkle gleder - liggende på gresset et sted på landsbygda, myser mot sola er jordbær, perepachkavshys øret, samles i et felt av daisies Sannsynligvis dette virker latterlig for en jente å fly på første klasse til å hvile i dyre feriesteder og Western som stopper på fem-stjerners hotell, ikke sant?
 Unødvendig å si at vår sex med sin mann, også, var langt fra perfekt? For å si det mildt. Han nærmet seg denne saken på alvor og nøye, som alt annet, for det synes at dette var en annen viktig arbeidsflyt. Da jeg prøvde å liksom endre dette, og selv lære ham noe i denne forbindelse, snublet vi over en ekte misforståelse og selv harme. Tross alt, han har alltid sjefen, han vet bedre, og generelt
 Det virker som han betraktet seg selv en fantastisk elsker, erfarne og kunnskapsrike, som ikke trenger å lære noe - han, en tidligere jomfrue 25 år og var den eneste mannen til meg etter bryllupet, bryllupsnatten! Kanskje du ler lese alt dette, og jeg
 Jeg var så trist og trist tid som ville hyle som en ulv. Kjedsomhet og litt fortvilelse jeg stadig napyvalasya sakte eller formålsløst veshtalasya byen, eller hode gikk på nettet, prosizhivaya der i timevis på jakt etter ukjente ting.
 Det var da jeg møtte ham. En som forandret livet mitt og dro meg ut av sumpen hvor jeg selv kjørte sebya.Ponachalu jeg ikke legge noen betydning vår tilfeldig bekjent, men å snakke med ham mer og mer, la hun ikke merke som kommunikasjon mer og mer vanedannende hodet mitt. Etter en stund kunne jeg ikke rive meg bort, ble han min narkotika, min utløp, min dør til en annen verden, uten noe som jeg er bare syk!
 Han var ikke rike og berømte (skjønt, som det viste seg, i enkelte kretser ble veldig godt kjent :) millioner hadde ikke ga meg diamanter, men med ham jeg glemte alt det med ham følte jeg i live, Jeg ville ha ham til å le med lykke - som aldri har vært med en mann.
 Han var en kunstner og musiker, veldig kreativ person, alltid kommer opp med noen fine romantisk galskap. Jeg tenkte som ham, ikke lenger eksisterer i denne verden, men med ham jeg hodet spunnet, hans touch, jeg ble gal sex med ham var høyere lykke for meg at du kan forestille deg!
 Hva? Å ja han fortsatt hadde en sex med oss, til tross for alle mine anstrengelser den siste forsøk på å holde tilbake og ikke å forråde sin mann (siden denne 4 års ekteskap, forble jeg trofast mot ham og hans kone). Er du overrasket? Jeg tror ikke det. Faktisk var det på grunn og uunngåelig - fra første øyeblikk vi møtte ham.
 Jeg vil ikke beskrive alle detaljene i min forførelse, alle som er interessert - kan leses her:
 http://forum.pickup.ru/index.php? showtopic = 104832 & hl
 Og da trolig første gang jeg tenkte - hva nå? Jeg kjempet i mange forskjellige komplekse og motstridende følelser, men til slutt bestemte jeg meg for ikke å jukse på hennes mann. Jeg gikk og ærlig fortalte ham alt. Etter å si: "Beklager, kjære, men jeg kommer til deg. Takk for alt du gjorde (eller forsøkt å gjøre) for meg, men jeg bare ikke liker deg. "
 Mannen ble sjokkert. Det virker som han ikke forsto hva som skjedde. Og nesten aldri forstå. Men det hadde meg bekymret.
 Jeg vet at nå mange av dere rulle fingeren til sitt tempel og si noe sånt som: "Det er dumt! Utveksling fett og behagelig liv med sin sønn oligarken der noen ukjent artist - er det nødvendig å tenke på! "Vel, alle har sine prioriteringer i livet, og hvis du tror er det viktigste - for Guds skyld, vil jeg ikke overbevise deg. Jeg vet at foran oss sannsynligvis har mange vanskeligheter, men jeg tror vi vil overvinne dem sammen. Jeg vil ikke forklare - hvorfor og hvorfor jeg gjorde det. Jeg vil bare si at nå er jeg - glad! Og du?
 Ja, alle jenter drømmer om en prins. Det går tilbake til barndommen - den historier mor til eventyr og tegneserier med tenåringsjenteaktig fantasier og drømmer. Her er bare en prins - han på alle. Vi må finne den. Og ikke forvirre forfalskninger.  
Яндекс.Метрика