Hvordan å drepe et følelser?
 Manifestasjon av følelser - en integrert del av den psykologiske portrett av hver person. Bezэmotsyonalnыh folk ikke skjer, er det bare de som, uansett grunn skjuler eller hemmer deres sanne følelser. I andres øyne slike personer ser til grensen stengt og fjernet, forårsaker mistro og til og med frykt. Og alle som følelsesmessige reaksjoner med vanskeligheter utenfor kontroll av sinnet, og med å forstå dem er bare mulig etter opplever vlyazhutsya. Så for bevisst fortielse humør, maske hans kule demonstrasjoner bør være veldig gode grunner. For eksempel, som om sinne eller bitterhet er undertrykkelse av negative følelser forståelig ønske om å bevare ryktet eller lagre kjære fra unødvendige bekymringer. Intern slåssing sensuell vedlegg eller følelsesmessig avhengighet kan også virke prisverdig handling av selvfornektelse. Men du bør alltid prøve å ta kontroll over psykologiske mekanismer skapt av naturen? Og ikke snu den senere enda mer trøbbel enn sterk, men kort utbrudd av lidenskap?
 Du må drepe noen følelser?
 Følelser unnfanget natur som naturlige indikatorer, mens statlige myndigheter menneskelige nervesystemet. Selv lære å kontrollere dem på vilje, kan du ikke klarer mer enn 10% av disse reaksjonene. Alt annet vil forbli i området av ubevisste prosesser, og vil fortsette å manifestere somatisk. Udugelig undertrykkelse av følelser kan møte ulike fysiologiske unormalt, selv i kroniske sykdommer.
 Samtidig, blinde følger i kjølvannet av sine følelser - et tegn på moralsk umodenhet og uansvarlighet til andre. Overdrevent nervøs, produserer opphøyet person ikke tar arbeidet med å kontrollere sine umiddelbar reaksjon en ubehagelig inntrykk og oppfordrer ham til å redusere kommunikasjon til et minimum. Så hvor er den gylne middelvei som avgjør hvem som fritt kan uttrykke følelser og å bli alvorlig beherske? Ved første øyekast kan det virke som krever negativ kontroll, og demonstrasjoner - positive følelser. Men i realiteten deres klassifisering er mye vanskeligere.
 Psykologer dele følelser inn i "god" og "dårlig", og det konstruktive og destruktive. Og denne karakteristikken er i stor grad avhengig av situasjonen og personen avslører sine følelser. Grovt sett i ulike situasjoner er den samme følelser kan være ønskelig, og vice versa. For å identifisere det som et første eller andre, må du starte minst forstå hva som skjer, og mest emosjonelle reaksjoner ledsaget av en slik lidenskap som når sunn fornuft ikke er involvert. Så mange altfor emosjonelle folk innser at dette er en funksjon, søk sakkyndig råd.
 Heldigvis er de fleste mennesker er i stand til å selv styre sine følelser, eller i hvert fall de fleste av dem. Dette er den viktigste funksjonen i en konstruktiv emosjonelle manifestasjoner. Så lenge dine følelser ikke skade verken du eller andre og utsatt bevissthet, kan de anses konstruktiv og å løsne. Arbeid og trenger å beherske de lidenskaper sterkere deg, og for ditt bidrag vil mest subjugates din oppførsel. Når i ro, ville du ikke ønsker å gjøre det arbeidet i et anfall av følelser, så du er avhengig av disse følelsene, og for utskrivning og tilfredshet de skade, ikke bare til deg.
 Hvordan å undertrykke og / eller kontrollere følelser
 Så, da det ble klart om, hva slags følelser er å kjempe, gå videre til andre, ikke mindre viktig sak. Hva er undertrykkelse av følelser og ha kontroll over dem? Hvilke tiltak hovedsakelig i de fleste situasjoner? Ironisk nok, kan svaret bli gitt raskt og konsist: intelligent kontroll alltid bedre enn noe press. Spesielt i et så lite område som psykiske reaksjoner.
 Drepe følelser - da nekte kroppen din en naturlig reaksjon på hendelsene, selv om disse reaksjonene den trenger for å beskytte. For så mye bedre å ikke være "killer" og herre over situasjonen og prøve å klare det. Du kan da trenger å trekke seg sammen og lage litt vanskelig, men nødvendig oppgave. Over tid vil de bli gitt deg alt enklere og kanskje til og flytte inn i kategorien av automatiske ferdigheter.
 1.  Den første, mest åpenbare, men en måte ingen felles måte å påvirke sine følelser - det er deres sound. Kanskje gjennomføringen vanskeligheter forbundet med den vanskelige prosessen med å forstå følelsene direkte i sitt utseende. Men det betyr ikke at du bør ikke prøve i stedet for voldelig handling og flyte engasjerte utrop snakke tydelig hva du føler i dette øyeblikk. For eksempel, den enkle setningen «Jeg er lei til tårer og kunne knapt beherske et rop" kan erstatte et helt fjell av ødelagte retter, med mye bedre fragmenter andre vil forstå hva som skjer i tankene dine. Når talte ord - av din energi er brukt på sin formulering og artikulasjon, og dermed ødeleggende kraften noe redusert. Dette er ikke følelser, og noen interne monolog eller dialog selv med seg selv.
   Den andre metoden kan virke det motsatte av den forrige, men målet og resultatet av deres felles: å erobre følelser av sin egen vilje og unngå dominans av sinnet. For å gjøre dette, er du pålagt å bringe sine følelser til en ekstrem grad, som de føler skarpere. Din oppgave - å bringe opplevelsen til det absurde, etter som de forårsaker latter snarere enn vold. Husk at latter - en sunn reaksjon enn begrensningen eller aggresjon. Dette er vakkert uttrykk uttrykket "hysterisk -. Når de fleste latterlig hvor dårlig" Så ler hjertelig. I denne latteren svært viktig funksjon: rensing og avslappende.
  Hvordan å drepe et følelser?

   Tredje effektiv måte å håndtere overdreven følelser er manifestasjonen av viljestyrke og å sette av visning av følelser "for senere". Det er uunnværlig i situasjoner der du bare ikke kan gjennomgå humør og behov for å redde ansikt. I arbeidsmiljøet, samfunnet av et barn eller annen viktig person for deg mentalt telle til tre og et løfte som gjør at en fullt ut leve sitt raseri senere, når oppholdet alene. Så du dreper ikke bare følelser, men to fluer i ett smekk: redde deres verdighet og ta en pause. Sjansen er at etter en slik pause bevisste følelser vlyazhutsya seg selv, og du vil ikke ha noen rope eller stomp sine føtter.
   Sublimering - stor teknologi som lar deg slå uønsket følelse i den kreative prosessen. Dette omdirigering av energi sparende effekten på psyken, fordi du ikke drepe, men bare pereoryentyruete sine følelser. Samtidig bytter kunst, idrett eller annen aktivitet abstrakt oppmerksomheten fra objektet eller irriterende tanker om konstruktiv og positiv måte. Kultur er fylt med eksempler på hva de største verkene ble opprettet nettopp i de periodene sine forfattere opplevde vanskelig fra et psykologisk synspunkt perioder.
   Religion har alltid hjulpet folk flykte fra det travle mengden, som fullt ut inkludere og voldelige visning av følelser. Bønn - en ganske vanlig måte å dempe følelser, egnet for nesten alle. Ateist kan brukes i stedet for bønn affirmasjoner, meditasjon og andre i århundrer utprøvde metoder for psykologisk menneskeheten harmonisering. Men det er bedre å forberede seg på forhånd for å sikre at du husker på riktig tidspunkt pekeren.
   Fysisk aktivitet påvirker følelsesmessige tilstand på flere måter. For det første, jevn belastning kroppen lindre hode og fysiologisk nivå styrke nervesystemet, som er mer motstandsdyktig mot stress og kontrollert bevissthet. Sekund, intensiv trening vymotayut deg slik at følelsesmessige reaksjoner er rett og slett ikke være noe energi eller ønske.
   Velg ett eller flere av disse teknikkene for å administrere din følelsesmessige tilstand, ved første anledning til å bruke den nye ferdigheter. Sin unektelig fordeler og spare deg ikke bare fra den utmattende opplevelse, men også fra andre negative konsekvenser forbundet med kommunikasjon. Mest følelsesmessige utbrudd utsette deg i ditt arbeid. Du trenger ikke noe alkohol eller psykofarmaka, bruk av noe som i utgangspunktet er høyst uønsket og kun tillatt under en resept fra lege, og under hans kontroll. Vær rolig, balansert og holde fred i din sjel og sinn.  
 og et varsel om at en dag som ikke forstår hva de sier til andre?

 Kan du pidkolyuyut venner i en lignende situasjon? Ikke bare fornuftig mann født til å være en rimelig grunn til å jobbe hardt. Selvfølgelig, kan du lese ordliste og prøver å huske hva den sier. Men det er helt fåfengt øvelse som vil hjelpe deg å svare på spørsmålet "Hvordan være smartere." Det er noen virkelig utprøvde metoder for å bidra til å oppnå suksess i denne forbindelse.
 Engasjere seg i selv-utdanning
 Sett et mål - utdanne deg selv!
Hvordan bli smartere?

 Først av alt, har du å si til deg selv: "Jeg ønsker å være en smart mann." Vi må innse at utdanning er ikke disse klassene, vi er engasjert i skole eller høyskole. Utdanning - oppfatning og forståelse av verden rundt dem. Husk at strålende sinn utgjør alltid et spørsmål og prøver å finne svar. Dette er hemmeligheten av geni.
 Jobbe med ordforrådet
 Et bredt vokabular karakteriserer alltid utviklet menneske.
Hvordan bli smartere?

 Begynne å lese ordboka. Hver dag leste ord én bokstav. Studere den totale samlingen du vil om et år, men denne gangen vil bli mye bedre utdannet. Du kan også abonnere på spesifikt innhold på internett som vil sende deg en daglig interessante artikler. Du vil ikke merke at du begynner å vokse intellektuelt.
 Les et utvalg av litteratur
 Ikke nok til å lese romaner og anser seg selv rimelig.
Hvordan bli smartere?

 Du må lese mye mens diverse litteratur. Du kan ikke liker det å gjøre, men husk at de fleste mennesker leser planeten vår hver dag, vanligvis. Du kan lese for en time eller to om dagen så mye du ikke vil anstrenge, men også gi mat for tanken av. Hvis du liker å lese, kan du lese mer raskt fra elektroniske medier nesten hvor som helst.
 Starte din interesse i verden rundt deg
 Nurture en interesse for alt som skjer i verden.
Hvordan bli smartere?

 Tsikavtesya ulike objekter, hendelser, politiske fakta, forskning, morsomme opplevelser. Kort sagt, alt som lever planeten vår. Lære å tenke kritisk om hva som skjer rundt deg. Forstå årsak og virkning for å gjøre deg smartere.
 Begynne å se spesialpedagogiske kanaler bare unngå kommersiell tv og diverse talkshow, hvis endelige mål er pidsadzhuvannya deg reklame og latterlig program.
 Bruk informasjonen mottatt
 Det vil være nok hvis du setter denne informasjonen sted i hodet mitt.
Hvordan bli smartere?

 Vi må lære å bruke ny kunnskap. Praksis konsolidere dem og de vil komme godt inn i livet ditt. Se etter praktisk bruk av informasjon i stedet for bare å holde hodet unødvendig detalj. I visse situasjoner, bør du være i stand til å bruke den ene eller den annen informasjon som du måtte få et sted. Bare i slik informasjon ville være fornuftig, er alt annet tull.
 Utvid horisonten
 Lær et nytt språk
 I tillegg vil du utvikle dine språklige ferdigheter, kan du ta kontakt med mange mennesker.
Hvordan bli smartere?

 Ankommer i et fremmed land, vil du alltid finne noe å snakke om med den lokale befolkningen. Du vil merke at det er setninger som ikke er oversatt til russisk, bør de tas bare i den første tolkningen. Det vil ta litt tid for deg å oppnå det ønskede nivået på kunnskapene dine.
 Gå til nye steder
 Reise besøker ofte mange nye steder, selvfølgelig, det er mulig.
Hvordan bli smartere?

 Når skal reise utenlands du ikke gjør det, så i landet kan gjøre akkurat. Denne økten vil utvide din forståelse av verden og lære ham å forstå. Du vet ulike kulturer, folk ser livet som vil gjøre deg til en mye bedre utdannet og mer interessant.
 Ny åpne dere og være villig til å lære
 Stopp alltid holde seg innenfor din komfort.
Hvordan bli smartere?

 Kom ut av henne ofte. Dette vil tillate deg å lære nye ting. Mest forlate huset, gå, kommunisere med forskjellige mennesker.
 Utvikle gode vaner
 Spør alltid spørsmål
 Føl deg fri til å stille spørsmål.
Hvordan bli smartere?

 Hvis du ikke forstår noe, spør. Dette er naturlig, fordi i vårt daglige liv stadig noen spør. Det er ingenting galt med det du ikke vet hvorfor eller hvordan noe skjer. Alle vet noe. Utvikle en sunn vane å spørre, og du vil merke at bli smartere.
 Sett deg mål hver uke
 Før neste innstilling mål spør deg selv spørsmålet: "Hvilke mål jeg har oppnådd i forrige uke? Hvorfor er jeg ikke laget av en? Hva bør jeg gjøre for å fikse ting? ".
Hvordan bli smartere?

 Fortsetter å flytte målene. Etter å ha oppnådd noe, unn deg selv. Hold deg organisert og alltid sjekke tiden. Bruke den klokt, mens innser hvor nyttig klassene - skritt til suksess.
 Tilbringe tid i utdanning
 Du bør ikke anta at bare tar opp sin formasjon, forvandles til en fornuftig person umiddelbart.
Hvordan bli smartere?

 Det er ganske lang og arbeidskrevende prosess som krever betydelig innsats fra deg.
 Lær å alltid
 Du til flere informasjonskilder som for eksempel bøker, internett, filmer, etc.
Hvordan bli smartere?

 Mens han studerte på skolen eller høyskole, får du kunnskap fra bare én kilde til informasjon. Dette vil hjelpe deg å bli smartere. Den allsidige utvikling av intelligens vil gjøre deg smartere og bedre utdannet.
 Implementere hjernen potensial
 Gjett puslespillet
 Husk at hjernen er som en muskel, noe som betyr at det må stadig trene.
Hvordan bli smartere?

 Løse gåter, gåter. Perfekt egnet for dette formålet Rubiks kube, Sudoku og andre.
 Ta kreativitet
 Maleri, tegning folk, skulptur, koreografi og mange andre kreative hjelp du utvikle hjernen i denne retningen.
Hvordan bli smartere?

 Kreativt utviklet person er i stand til å tenke utenfor boksen, som tillater ham å finne innovative løsninger på ulike problemer.
 Ta den eksakte vitenskaper
 Learn Math
Hvordan bli smartere?

 Husk de grunnleggende reglene, øve dem å løse matematiske problemer. Prøv å forstå deg selv mer komplekse matematiske formler. Dette vil tvinge hjernen din til å virkelig jobbe. Som et resultat, vil man tenke raskere og mer effektivt.
 Begynner å skrive dikt eller historier
 Denne okkupasjonen utvikler hjernen, forårsaker det å utforme dialoger, situasjoner, karakterer og natur.
Hvordan bli smartere?

 Du vil være i stand til å bedre behandle informasjon og slå til tenker. Du kan også utvide ditt ordforråd til å uttrykke sine tanker og seg selv.
 Utvikle kommunikasjonsferdigheter med folk
 Kommunisere enklere
 Du trenger ikke å snakke om ting som er klart for deg.
Hvordan bli smartere?

 Ikke bygge seg et geni. Den virkelige geniet er i stand til å transformere en enkel kompleks, og ikke omvendt. Husk at hvis noen ikke forstår deg, er det bare din feil fordi du ikke kunne fortelle det tilgjengelig for tredjeparter.
 Lær å lytte
 Det er viktig å lære ikke bare høre hva de sier dine samtalepartnere, men også for å lytte til deres ord.
Hvordan bli smartere?

 Alltid Hør syn på kontroversielle saker, eller de tingene som du ikke kjenner. Alltid være åpen for ny informasjon. Jo mer du legger på, jo smartere blir du.
 Hold deg positiv holdning
 Bare eldre, som nådde et visst nivå av intelligens i mennesket er alltid godt humør, selv i møte med problemer.
Hvordan bli smartere?

 Du må huske at du må lære mye fra andre mennesker. Derfor alltid være snill mot dem. Dømme aldri folk, bare å ha grunnleggende kunnskap om dem, deres levemåte og stue.
 I ethvert yrke huske en sans for proporsjoner. Velg en tid til å hvile i mellom som vurderer om i riktig retning du beveger deg. Ikke vis frem sine kunnskaper og ferdigheter. Beskjedenhet er også en indikator på ditt sinn og intellekt.  
Яндекс.Метрика