En jente som visste mye om pick-up!
 Hennes navn er Larissa. I sine 24 år hadde hun: arbeidsmodell vunnet flere skjønnhetskonkurranser; å prøve mange ekstrem lidenskap - fra gokart til snowboard og motorsykler og Street Racing; forelske, gifte seg, og deretter skuffet i kjærlighet; møte mange kjente pick up artist (Mankubusa av kunstneren), være i deres coterie; hell delta i flere konkurranser pickup; arbeide i administrasjonen av lokale pykaperskoho trening; og, til slutt, for å gi et intervju til bladet vårt! Larissa ble født på den andre siden av vår enorme landet - det fjerne Østen. Inntil da, den gangen var en vanlig jente (kanskje litt mer aktiv og smidig enn sine jevnaldrende, aldri sitte stille, foretrakk å være instigators i guttenes spill), samt alt - fablet om hennes prins, hans drøm om en vakker kjærlighets og trodde på eventyr.
 Å være målrettet jente, hun senere oppnådd mye av sin opprinnelige plan, det er bare virkeligheten var som i drømmene sine. Hun klarte å bli en vellykket modell, men innså raskt at den virkelige karriere i modellering byrå er svært forskjellig fra de rene og vakre bilder, som vanligvis forestille unge jenter. Hun giftet seg med drømmemannen, men deystvytelnosty her var som et eventyr. De fleste av "høvdinger" i det virkelige liv borte "ikke en fontene", og deres hverdag - kjedelig og grå til banalitet. Rundt samme tid uformell Ironisk utstedt heltinne av vår historie gjørmete bølger av Internett på Livejournal blogge en pick up artist.

 Larissa zachytalasya - veldig interessant det beskrevet eventyrene til en profesjonell forfører: Chat med jenter slu intriger og manipulering, kjærlighet og sjalusi, følelser og sex Unødvendig å si at utgangspunktet forårsaket alle Larisa instinktiv protest, og var en trofast motstander av pickup, ofte forlater skarp kritikk og negative kommentarer på bloggen? Over det, men sjefen hans eneste posmiyuvavsya. Vendepunktet var oppføring av slik kommunikasjon med tittelen "En grusom eksperiment" der forfatteren publiserte resultater for det valgte området av spesielle "sjekk" et stort antall jenter. I korte trekk, disse resultatene var så banal sannhet: "Enhver (selv slaveri) jente kunne forføre, hvis riktig traff bakken kjører."
 Larissa, som mange andre jenter begynte opphetet nekte forfatteren og i varmen av striden førte til eksempelet selv - at det har vært noe som ingen pick up artist ohmuryty ikke, fordi hun har en ektemann, og generelt alle billige triks som vil være seducers se den en mil unna (eller for å si det, som mange andre, pick up artist Larissa tok på disse gutter pionerene som bare følger pick up artist, og hvor sannheten kan sees en mil unna?). Argumentet så det gjør ikke over, fordi motstanderne av diskusjonene var for langt fra hverandre -. I 7000 km, I ulike deler av landet. Alle bodde i hans sinn. Men etter en tid har sendt heltinnen i vår historie i denne regionen, der han bodde samme forfatter av dagboken. En mann og da hun var alle ganske guffen
 De hadde sex på første date. Og svimmel romantikk lengde på flere uker, hvor de kjørte i biler og motorsykler, riding på karusellen og badet i fontenene, walking morgen natten byens gater selv til mange andre vakre galskap som å skrive en egen artikkel eller en bok.
 Og da var det tid for å gå fordi hun hadde et hus, næringsliv og omsorg, utdanning og arbeid - et sted langt unna for mange tusen miles på den andre siden av landet. Og noe av det var ikke noe. De trodde at det ikke lenger møtes. Men noe skjedde det som, etter å ha kommet og bare skiltes med sin mann, Larissa umiddelbart fløy tilbake - igjen der i 7000 km. bare for å møtes igjen, for å holde sammen bare én natt og i morges måtte fly hjem
 Deretter Larissa skiftet holdning til pickup - begynte ivrig interessert ham, prøver å forstå grundig over alt, ikke avvise døren noen ideer som før. Hun møtte mange kjente pick up artist, sluttet lokale mengden seducers i byen, og snart ble hun invitert til å arbeide i en rask frammarsj pickup prosjekt.
 Først Larisa som sin nye jobb - prosjektet virket vellykket og flink, hans gode ledere bevandret "i emne", men det var noen andre ting er ikke så rosenrød
 Etter pick up artist (så vel som ikke-pick up artist, faktisk) er alle veldig forskjellige. En kunnskap som gjør pickup - er makt, dette våpenet. Og de vil bli brukt i stor grad avhenger av hvilken mann besitter dem. Tross alt, alle kan bruke en hammer som et nyttig verktøy, men noen-som et middel til angrep eller våpen i en kamp. Det viste seg her - herunder prosjektledelse var folk som rettferdige og ærlige, og de som har rent menneskelige kvaliteter var langt fra perfekt. For eksempel, selv til sine venner, de blir ofte behandlet nedlatende, egoistisk og arrogant, anses de pari for kurset "kaste på headstock," ikke hjelpe noen i en vanskelig situasjon, ikke bryr seg om et problem når de store vanskeligheter med foreldre, arbeid og generelt er det banale noe sted å bo.
 Hvis så, var de til sine kamerater på prosjektet, er å si, som ofte var deres oppførsel med jentene? Kort sagt, "fristeren og rasshøl", "svart og hvitt i pickup" - sikkert, vil disse emnene være evig, da det er en vitenskap av relasjoner med det motsatte kjønn. Desillusjonert Larissa forlot prosjektet. Nå driver egen virksomhet forbundet med sykkel kultur - sammen med den samme forfatteren av dagboken, som ble omtalt ovenfor. Ting er dårlig i det, og snart det kommer til å gå rundt i landet
 Men det er en annen historie!  
Ideer for kjærlighetshistorie

 Inntil for få år siden, og paret visste ikke om noen kjærlighetshistorie. Nå er nesten hver bryllup er innledes samlealbum med tittelen Love Story - kjærlighetshistorie om to mennesker som bestemte seg for å forene sine skjebner i ett.
 Love Story - ingenting som bilder, som består av bilder av lykkelige par.
 Etter elsker å komme opp og dei kjærlighetshistorie, kan du begynne å sette sammen albumet. Du kan gjøre det selv fra disse bildene som allerede eksisterer. Du kan invitere en profesjonell fotograf som vil gjøre profesjonell fotografering - photo session.

 Og for høy kvalitet photo shoots ikke nødvendigvis utgjøre spesiell. Tvert imot, veldig hyggelig ser bilder, utført uten spesiell skuespill uten kostymer, med minimal makeup. Jo enklere det er mannen på bildet, jo mer naturlig det viser seg.

 Liste av ideer for Love Story


 En god idé er å lavstori fotografering utendørs, mens du går i skogen, bade i sjøen, båtliv, etc. Opptakstiden avhenger av hvordan du forhandle med fotografen. Selv om ingen verre album består av amatør bilder. Det viktigste - å skyte et bra kamera.
 Som en kjærlighetshistorie ideer for egnede bilder av dyr. Spesielt ser vakre bilder som skildrer ridning, spill i byparken med ekorn. Forresten, ekorn i byens parker helt hånd vant til mennesker. De kan behandle nøtter, er de villige til å ta dem, og klikk. Bilder er fantastisk, rørt, fremkalle en følelse av skjønnhet.
 Ved valg av en kjærlighetshistorie for må fortsette utelukkende med sine lidenskaper.
 Noen liker fotografering utendørs i en enkel innstilling. Noen, tvert imot, studio fotografering med poserer i kostymer og sminke.
 Med hjelp av en god fotograf kan ta gode kombinasjoner album.
 Du kan lage en teaterproduksjon, oppvokst i hennes nåværende historie dateres brud og brudgom.  
Det skjer. Krenkende ord.
 Noen ganger en person vil si fornærmende og selv dette ikke kan huske. Vel alt. Og ikke at ordene selv, eller situasjon, og selv uvitende om det viktigste i livet. Under begge.
 Og årene går, og han bor i sort fornærmet i sjelen. Og sannsynligvis denne andre, vel, det urettferdig, som føles enda delvis, men ikke spesielt lurer på - så mye i livet skjer.
 Og når han får den skyldige i en lignende situasjon (hun er som person - det). Anta at en uønsket graviditet, som synes å ha å si "nei". Og i en tid da jeg ønsket å dele sin sorg, sprekker boblen gjødsel. Det viser seg at, og andre, en gang også var gravid og gikk til en abort, og det var ikke lett til sinns og liker å se støttet og forstått, men

 ikke forstått, ikke brydde seg, selv pinlig vits liksom
 Alle bedre, selvfølgelig, sa en - pensjonert
 Den andre er den tusende gang tenkt som ennå merkelig livet fungerer. Folk ofte tror fremdeles bare av sine egne: bekymringer, bekymringer, anliggender. Ikke merke den tiden de trenger, selv ved et uhell sårer hans nechutkostyu. Uvitende om dette, andre år forblir i sjelen meningsløse bilder.
 Noen ganger skjønt.
 Og noen ganger, når to kjenner hverandre som peeling. Jeg tror at de vet og ikke tviler hundre år. Og så viser det seg at hele hans liv han ikke liker aubergine, hun entusiastisk forberede for å få til det ", og enda han ikke kan tilgi henne sa så mye i en tid da bildet av noe tilsynelatende ikke kunne vises i det hele tatt. Hun forstår og han viser seg å sårbar sjel.
 Og leve, og det er nærmere, ikke si dritt for ingenting, holde det så rett og plutselig fanger seg på setningen er rett og slett ligner på det gamle. Men for sent, fordi ordet-ikke en spurv, og hans øyne blinket slik som hjertet med en kniv.
 Fortsatt ikke ute av ondskap faktisk. De er vanlige karene, og det er egnet til hverandre. Selv hennes unnskyldning ingenting vil endre seg. Og hun forstår livet, faktisk riktig. Når det gjelder kjærlighet, hvis det er allerede borte. Og jeg fortalte henne alt - Boris Boris
 Og fordi det viktigste - å tilgi deg selv og andre, elsker bare for å bli gitt sjansen til å leve side om side - folk vet nesten ikke hvordan  
Яндекс.Метрика