Hvordan lage en mann stop drikking: metoder for å bekjempe skadelig vane
 Dette er et presserende problem plager så mange kvinner. Hver tredje familie står overfor problemet med alkoholisme mann. Dette er virkelig skremmende - fordi da ikke bare ødelagt livsgrunnlag, liv, men det er splid i forholdet, er det forvirring, strid, og ofte det kommer til knopp hender og slo kona. Hva om folk misbruker alkohol og ikke lytte til andres instruksjoner? Hvordan lage en mann stop drikking? Dette viktige spørsmålet vil bli diskutert i artikkelen.
 Måter å bekjempe alkoholisme
 Måter det er mange, alt fra koding og slutter med tradisjonelle metoder. Hver for seg selv må bestemme hvordan du behandler den velger. Selv om det i mange tilfeller ektefelle nekter anerkjent basert og absolutt ikke er enig i behandlingen uten å vurdere seg syk.
 Tradisjonelle oppskrifter
 For det første, kan du prøve å avvenne sin mann til å drikke hjemme. Hvis folk rettsmidler ikke hjelper, så er det på tide å søke spesialisert hjelp.
 Grunnleggende prinsipper for behandling er lik tradisjonelle metoder for behandling i sykehus, er det forstått at essensen av terapi er å indusere aversjon mot alkohol, misliker for ham og uvillighet til å ta over. For denne alkohol tilsettes stoffer som bidrar til å utfordre og stimulere disse reaksjonene.
 Det andre prinsippet er psykisk press: dette forslaget, overtalelse, og, selvfølgelig, selvhypnose. Det er viktig at folk han ønsket å slutte å drikke, så hjelpe det ville være mye enklere.
 Dermed vi vurdere flere måter:
 - Sopp-bille hvis drukken mann spiser en sopp og frisk drink etter en bit av alkohol, da det åpner oppkast. Prosedyren må gjentas flere ganger med en frisk, stekt og dampede grønnsaker. Etter hvert måltid sopp bør drikke litt alkohol. Det vil snart gjøre en aversjon mot alkohol avhengige person til å engasjere seg med sin bruk. Som til ekspert, er det ufarlig for menneskekroppen;
 - Følger like eksotisk: skogen Malinniki finne feilen (som er i bringebær sitt vanlige sett), stue bringe den hjem og kaste i en flaske vin. La på et kjølig sted vin om dagen, og deretter gi mannen en drink. Jo mer han drikker, jo bedre. Tro meg, ønsket om å svelge noe bra snart dukke opp;
 - En annen meget interessant og enkel måte å hjelpe menn å bli kvitt alkoholisme: Ta tørr bjørkeved, dryss dem med sukker og sett. Deretter Slukk brannen og la mannen puste røyken. En meget effektiv metode, og hvis første forsøk ikke fungerer, prøv 2-3 ganger - en hendelse uten vanskelighet;
 - Vanlig metode er bruk av hellebore Lobel (eller, med andre ord, Dukke): avkok av dette anlegget skal blandes i små mengder i mat og alkohol. Starter oppkast. Man mener at drakk alkohol defekt. Men når gjentatt oppkast flere ganger, hver gang padding hellebore, han blir nødt til å binde bare én mening om alkohol med oppkast, kvalme og ubehag. Påfør hellebore nødvendig i små mengder.
 Så, kjære kvinner og kvinner som lider av alkoholisme og menn kjære, fortvil ikke, og ikke mist motet - det er en løsning, vi trenger bare litt innsats og tålmodighet.

Hvis en mann sover med meg: hva du skal gjøre

 Dessverre, en ganske vanlig situasjon når en kvinne sier at hennes mann er våken. Mange av dem, mens de ikke ser mye problem. Forklare deres likegyldighet til det faktum at de fleste "av hodet gikk" i familie, jobb og økonomi. Force er ikke alt, spesielt sex. I tillegg har romantikk forsvant og de spesielle behovene til dette uttrykk for følelser der. Men hvis spørsmålet er som følger: "Hvis en mann sover med meg hva jeg skal gjøre? "Da må vi se etter" roten "av det onde.
 Hva om en mann sover med meg

 Grunnene til at folk ikke lenger er interessert i hans kone seksuelt ganske mye. Den mest uskyldige unnskyldning slik oppførsel er tretthet. Mann hel dag på jobb, overdreven fysisk eller psykisk stress utmattende. Hjemme og venter på en solid middag, etter som bare lukket øynene. Hvis årsaken til dette, er det nødvendig å gjøre endringer i kosthold og tidsfordriv. I mat legge frukt og grønnsaker, korn, nekter å fet mat, og tilbringe helgen i luften i parken, på landet eller gjøre felles sak. Dette bringer. Få mennesker vet, men seksuell aktivitet er sterkt påvirket av en mikro kroppen som sink, slik at mangelen på behov for å fylle.
 En annen årsak kan være tap av attraktivitet kona. Noen over-popravlyayutsya, andre klær er slik at borte fra sex, andre bare passe i sengen "bestemor" nattkjole og curlers. Her en vei ut, ta vare på deg selv og fortrylle.
 Men den mest ubehagelige grunnen til at mannen sover med sin kone, er tilstedeværelsen av hans elskerinne. Romantisk forhold på siden fører til kjærlighet, en mann i øyeblikket ønsker å være alene med en av sine kvinner. Den omfatter ikke vanlig skjørtejeger som sove med kvinner for moro skyld.
 I alle fall, uansett årsak, problemet bør diskuteres med sin mann.
 Vi håper at svarte på spørsmålet om en mann sover med meg hva jeg skal gjøre.  
Fall in love, punktum!
 Hvor ofte ser du deg selv i speilet nesten i avsky, spesielt om morgenen? Eller kanskje ofte don sorte jeans, en genser og en hals gå i gatene, hennes øyne? Kanskje regelmessig kjøpe i nær pounds konditor chocolate chip cookies, og koble telefonen i to timer rыdaete filmen "Amelie"?
 Så din diagnose, mangel på egenkjærlighet. Jeg trenger å kvitte seg med det i dag. Det er på tide å nyte hans kjærlighetsliv, lykke og mirakler!
 Som ofte skjer: du går på bussen, lener pannen mot glasset, plugget ører Depeche Mode eller noe sånt (bare være sikker på å elske ulykkelig!), Og forventer at det vil gå ned nå! Se deg - slik en uvanlig innsiden og utsiden så lite bemerkelsesverdig, sitte ved siden av å ta i hånden og si: "Jeg ser etter deg så lenge." Og så? Extravaganza! Elske stramme hodet, brennende hjerte klar til å fange opp i armene sine, ikke bare ham, men hele verden. Her er det - det livet som du så lenge har drømt om!
 Men hvorfor vansmekte i påvente av en slik person, ingen av oss egentlig ikke kan forklare. Kunne ikke gjøre uten det liksom? Komplett kurs for fremtidig ytre skjønnhet?
 Du kan! En mann trenger noe som du deretter å føle: Jeg elsker deg, du er sjarmerende, sexy, og et annet sett av standard og tilpassede komplimenter som alltid ønsker å lytte. Det er derfor hver dag på jakt ubemerket i mengden av komplementoskazytelya som endelig gjøre tro på seg selv. Det hender at ikke ser i det hele tatt. Stepping uncertainly nedover gaten, redd for å rive blikket fra de grå pytter under føttene, som i motsetning til sangen Shevchuk himmelen der. Og slik du drømmer om endeløs lykke, og hun kan ikke glede seg frisk regn. Venter evig kjærlighet, men aldri smiler mot forbipasserende. Kanskje du er bare redd for å leve?

 Når du vet - er det på tide å endelig endre noe i deg selv. Men hvordan? Moteblader, nær venn eller psykoanalytiker si i kor: "Elsk deg selv slik at du er! "Uttrykket noe riktig, som hevder?! Bare lenge ikke ny. Så det høres litt for pretensiøs. Men spørsmålet "Hvordan? "Kjæresten presset skuldrene og snur blikket sjenert, magasiner skitne dusin sider bilder av fasjonable skjørt denne sesongen, og psykologer søke å jag uskyldige barndommen problemer over hele verden, husker uforglemmelig bestefar Freud.
 Likevel så vanskelig å lære denne kunsten - elske deg selv? Det er klart at problemet er psykologisk, men å starte, det er ikke trivielt å ha med de beryktede butikker og skjønnhetssalonger. Men prykrasytsya det du ser, ikke bare du, men også rundt - ditt utseende.
 Det har lenge vært tid til å se i speilet lyse personlighet! Tross alt, vi alle, absolutt alle unike og vakre! Hvis kjent utseende ikke reflekterer dette - endre det! Bare ikke glem at endring, du blir mer vellykket, mer vellykket og obozhaema alt. Fra dette og gå.
 Med starten av ritualet kommer frigjøre gamle speil der bodde den gamle, såra og vonbrotne skjerm. Kjøpe en ny en, tegne det morsomt grimase å alltid huske deg nå en annen! Erstatte sorte jeans, skjørt til kneet og sko a la bestemoren din til noe mer moderne - hæler og stilig i trange jeans. Eller omvendt, husker uforglemmelige hippier! Få en kleshenыe fargede bukser og baubles håndledd. Og husk: du lykkes perfekt! Dommen endelig og uten appell.
 Frisyre. Endringer med hennes frisør. Ned med musefletter og hårklipp "på kammen!" Og selvfølgelig, ikke glem å endre makeup. La det være lysere enn før. Nå trenger du ikke bare ser fantastisk, men effektiv.
 Innrømme det, er denne prosessen i seg selv fascinerende - leke med utseendet mitt og drømmen! Og ikke vær redd for å virke latterlig, liksom skiller seg ut fra mengden. Husk kreative og interessante mennesker ofte møter på gaten. Eier opp, fordi du ikke ønsker å være akkurat som dem? Bare utstråle sjarm og selvtillit. Men disse menneskene neppe skilte eksepsjonell utseende. Tror du at de ikke har noen feil? Tro meg, ikke mindre enn deg. Så, gå videre - slå!
 Åpenbart, klær, hår, sminke - bare lyse innpakning. Som det endrer ikke det viktigste som pant. Men hvis dine svakheter likevel fortsette å ødelegge deres liv, her er noen motargumenter:
 "Jeg har brede hofter." Absolutt, med Jennifer Lopez du ikke stemmer. Og at korsryggen - det er definitivt mer.
 "Jeg har små bryster." Jeg tror i sammenligning med Cameron Diaz du vil skille seg ut.
 "Jeg er for høy (variant: small)." Husker da mote modeller som stolt trår ikke bare på catwalken. Eller omvendt, Kylie Minogue. Forresten, det ble anerkjent av den vakreste og mest sexy kvinnen i verden.
 "Med mine tynne lepper og ikke vanlige funksjoner." Stopp! Og Helen Hunt? Øynene hennes er helt blandet.
 Disse verdensberømte kvinner også skammer seg over sine en gang altfor brede kinnben eller for stor grad, men de har lært å se denne individualitet, ikke stygghet. De innså at de smale øyne, sier, eller store ører - ikke "feil", men heller fremheve. De lærte å respektere deres utseende. Glemte tykke ankler og fokusert på de nydelige øynene hans. Så søt jente, er det på tide du endre vinkelen på visningen på sitt utseende. Det er på tide å se på deg selv gjennom et nytt prisme og se, endelig, i speilet av de mest fantastiske og unike!  
Яндекс.Метрика